-
Είναι ολόκληρη η εξάτμιση από χταποδι;;; τι υλικο; εχει ηλεκτροβαλβιδες;;
-
Είναι ολόκληρη η εξάτμιση από χταποδι;;; τι υλικο; εχει ηλεκτροβαλβιδες;;
Συγγώμη για την καθυστερημένη απάντηση, αλλά με 3 μηνών μωρό, ποτέ δεν ξέρεις αν και πότε θα κοιμηθείς
Τίποτα τρελά εξωτικό, και δεν ήθελα να ακουμπήσω καταλύτες κλπ αφού κυρίως πήγαινα για διαφορετική χροιά και όχι απαραίτητα επιδόσεις (δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλη τη δύναμη σε δημόσιο δρόμο έτσι κι αλλιώς)... Αν και εμφανώς ανάσανε καλύτερα στα ψηλά μετά τις 6κ...
Αυτή εδώ έβαλα, ανοξείδωτο ατσάλι cat-back, χωρίς βαλβίδες κλπ. αλλά με καλή ποιότητα κατασκευής (και φάνηκε εκ του αποτελέσματος):
https://www.invidia-exhausts.com.au/invidia-cat-back-exhaust-suit-nissan-370z-straight
-
criuser wrote:
Επειδή είναι αδύνατο να γράφω σε ώρες που υπάρχει κόσμος στο φόρουμ , θα πω απλά για να τελειώσουμε την συζήτηση , ότι η γενιά της ηλικίας μου , άνθρωποι σπουδαγμένοι και με βαρύ βιογραφικό , είμαστε θλιμμένοι από το επίπεδο των γνώσεων που έδωσε η εκπαίδευση, από το δημοτικό , μέχρι τα μεταπτυχιακά , στα παιδιά μας , ιδιαίτερα σε συνάρτηση με την γενική παιδεία , αλλά και την προσαρμογή των επαγγελματικών γνώσεων στην πραγματική ζωή .
Εγώ θεωρώ υπεύθυνο το ΠΑΣΟΚ και την ανόητη χωρίς ιδεολογία με βάσεις αλλά μόνο με ανόητα συνθήματα αριστερότητα που πότισε την κοινωνία, για την φτωχή σε όλα τα επίπεδα παιδεία μας.
θα ξεχάσουμε ποτέ τις μεγάλες ταμπέλες που έβαζαν οι Πασόκοι δήμαρχοι σε διάφορες περιοχές όπως πχ στη γέφυρα που πάει προς Γαλάτσι, Ολυμπιακό στάδιο και Ν.Ιωνία που έλεγε
**ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΑΠΟΠΥΡΗΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. **
Αυτές τις πολιτικές ανοησίες τις μετέδωσε στον κόσμο το ΠΑΣΟΚ, ο κόσμος τις κατάπιε αμάσητες και όλη αυτή η ανοησία που μόλυνε και κατέστρεψε την κοινωνία και όχι μόνο την ακολούθησε και ακολουθεί ακόμα ο Τσίπρας που θέλει να γίνει Ανδρέας και να φορέσει τα παπούτσια του, που σαν πολιτικός δεν του φτάνει ούτε στην τρίχα του, καιροσκόποι και οι δύο αλλά σαν πολιτικά μεγέθη ο ένας προπονητής και κόουτς και ο άλλος κουβαλάει τις φανέλες στα αποδυτήρια.
Δε μ' αρέσει και μένα η ζημιά που μας έκανε η Ιδεολογική Ηγεμονία της Αριστεράς και που απ' τον Αντρέα αναγκαστικά καταργήθηκαν τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, βγήκαν οι γυναίκες στη δουλειά, αποποινικοποιήθηκε η μοιχεία, σταμάτησαν τα νοικοκυρόσπιτα να έχουν εσώκλειστες υπηρέτριες (τουλάχιστον Ελληνίδες και πέρασαν στις αλλοδαπές) και άλλα τέτοια καταστροφικά για τη χώρα, αλλά ευτυχώς που πριν και μετά είχαμε διαλείμματα φωτισμένης ηγεσίας της συνετής Δεξιάς που έγιναν το αντίβαρο που έκανε την Ελλάδα αυτό που είναι σήμερα.
-
Δεν έχω δει ένα σοβαρό κείμενο χωρίς να ειρωνεύεται από τον piliourits, τυχαίο η δείγμα υψηλού IQ που εμείς με χαμηλό IQ δεν καταλαβαίνουμε ?
-
Πιλουριτς είσαι απίθανος, σε ζηλεύω ωρες-ωρες να ξέρεις.
ΥΓ: Επίσης αγαπάμε ιδιαίτερα αυτοκίνητα (370z, r21 turbo quadra), οποιαδήποτε 'ανωμαλία' τέτοιου είδους πάντα καλοδεχούμενη...
-
Δε μ' αρέσει και μένα η ζημιά που μας έκανε η Ιδεολογική Ηγεμονία της Αριστεράς και που απ' τον Αντρέα αναγκαστικά καταργήθηκαν τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, βγήκαν οι γυναίκες στη δουλειά, αποποινικοποιήθηκε η μοιχεία, σταμάτησαν τα νοικοκυρόσπιτα να έχουν εσώκλειστες υπηρέτριες (τουλάχιστον Ελληνίδες και πέρασαν στις αλλοδαπές) και άλλα τέτοια καταστροφικά για τη χώρα, αλλά ευτυχώς που πριν και μετά είχαμε διαλείμματα φωτισμένης ηγεσίας της συνετής Δεξιάς που έγιναν το αντίβαρο που έκανε την Ελλάδα αυτό που είναι σήμερα.
Αλήθειες λες πάντως .
Καταργήθηκαν τα ΜΠΛΕ πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων και έγιναν ΠΡΑΣΙΝΑ , ΡΟΖ και ΚΟΚΚΙΝΑ....
Οι γυναίκες πριν δεν δούλευαν γιατί οι άντρες έβγαζαν λεφτά και για τους δύο , αλλά με τον πληθωρισμό και τις κλεψιές των πασόκων , τα λεφτά είχαν γίνει ρούβλια που έλεγαν κάποτε....
Αποποινικοποιήθηκε η μοιχεία . Εντάξει το είχε κάνει το ίδιο και ο Παπαδόπουλος για την Δέσποινα . Το έκανε και ο Αντρέας γιά να του προσφέρουν τις γυναίκες τους οι διάφοροι παν.....ουλοι άφοβα...
Τις εσώκλειστες Ελληνίδες τις είχαμε χάσει από τις αρχές του 60 . Βέβαια οι πασόκοι στα νέα παλάτια τους , είχαν απ΄ όλες ...
Μεγάλη επιτυχία ...
Τελικά πηλιουρίτη , άσε τα αριστερά , πασοκ είσαι και μάλιστα το ορθόδοξο... Σαν την εγγονή του Ακη που παρέλασε χτες λέει στα μοντέλα με τον ύμνο του πασοκ...
-
Τελικά πηλιουρίτη , άσε τα αριστερά , πασοκ είσαι και μάλιστα το ορθόδοξο... Σαν την εγγονή του Ακη που παρέλασε χτες λέει στα μοντέλα με τον ύμνο του πασοκ...
Αγαπητέ (κυριολεκτικά), δεν το πρόλαβα το Πασόκ στα ντουζένια του, ήμουν σε πολύ νεαρή ηλικία.
Συνήθως όμως οι δεξιοί/Νεοδημοκράτες συνομιλητές μου με κατατάσσουν ως υποστηρικτή άλλου Κόμματος κι όχι του ορθόδοξου Πασοκ, καθώς αντιστέκομαι σθεναρά στη διεθνή Καπιταλιστική μεθοδολογία που σαμποτάρει την Κολχόζνικη ιδιοκτησία με αποτέλεσμα να δημιουργείται ο σεχταρισμός που αποπροσανατολίζει τις μάζες και τις αφήνει σε ένα τέλμα ιδεολογικής σύγχυσης με ανεπανόρθωτες συνέπειες στην ανάπτυξη του κινήματος της εργατικής τάξης και της αποδέσμευσής της απ΄τα ιμπεριαλιστικά δεσμά, ώστε ακόμη η πάλη των τάξεων να παραμένει ιστορικά αδικαίωτη μέχρι και τη στιγμή που μιλάμε...
-
Αχ...πήγαμε πολύ πίσω πάλι, στις γλυκές θύμησες...Τελικά ποιο είναι το καλύτερο καθαριστικό για την εικόνα του βασιλικου ζεύγους πάνω απ' το κρεβάτι;;;
Με τον ύμνο του μπαοκ νόμιζα αρχικά ότι παρελασε το παρτσακλο αλλά τελικά ΠΑΣΟΚ γραφει. Πάει, άρχισε η μπαρμπαδοποιηση από τα 40, άτιμα κινητά...
Μ'αρεσει που γεννάνε (τώρα) και τα κοκόρια σας με το δωράκι των απεναντι, αλλά παντα γεμίζετε κάλτσα χριστουγεννιάτικη με τη φοβέρα του πραγματικού πράσινου ηλιου...2020 έχουμε ρεεεε!!! Όλα αλλαζουνε μοιραια, η ΝΔουλα ίδια με υιό Μητσοτάκη. Εμπρός...πίσω!!!
Όχι άλλο atari 2600 και τα drag races Ναϊάς 2 - Παναγία Τήνου, ελεοοος...
-
Γιατί βρε Ιωάννη , αφού καλά περνάμε....
Πηλιουρίτη ξέχασες το προτσές....
-
Λοιπόν criu επειδή εκεί στο ΣΚΑΪ είναι φλωροι, θα σου δώσω εγώ μια εσανς παλιού καλού Καναλιού 29 να σου μπει καλά η βδομάδα:
(Αρπακολατζιδικα πράγματα, με τη μία όπως βγει γιατί φεύγω για Χαλκίδα και ο μικρός ξυπνά από στιγμή σε στιγμή οπότε μετά...δεν)
-
Μην ξεχνάς ότι εγώ το πρόλαβα στα ντουζένια του το κανάλι 29 και την κάμερα αλήθεια....
-
Εχει καναδυό θέματα για τα αμάξια , με τα Χ1-λαμπάδες και την ιστορία με το φυσικό αέριο που τους άφησαν ξεκρέμαστους οι βαγγέληδες , που θα μπορούσαν να γίνουν βάιραλ , αν ανεβάζαμε λίγο την θερμοκρασία...
-
Ωραία χρόνια ρε αχάριστοι...ειχαμε και ΙΤΑ 8 και μπορούσατε να σοβατισετε κάνα τοίχο από τις 6 το απόγευμα, αλλά δε δείχνατε σεβαση...
[Nostalgia mode=ON]
-
Μου αρέσει που κάνω με το αυτοκίνητο 35-40 λεπτά (Νέα Χαλκηδόνα - Ηλιούπολη) για να πάω στη δουλειά, ενώ έκανα πάνω από ώρα. Δεν μου αρέσει που δεν μπορώ να κάνω κάποιες δουλειές εδώ στο γραφείο και θα πέσουν όλες μαζί μετά το τέλος του χάους.
Δεν μου αρέσει που εν'όψη Πάσχα ισχύει ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ μέτρο για συναθροίσεις λιγότερων από 10 ατόμων.
Μου αρέσει που στο κτήριο είμαστε 9 (4 εμείς, 2 τα πεθερικά και 3 η οικογένεια της γυναίκας. Τα 3 είναι μικρά, η μεγάλη μας 5 ετών και τα 2 μικρά 20 μηνών). Επίσης μου αρέσει που θα τρώω αρνί για καμιά βδομάδα αφού δεν θα μαζευτούμε περισσότεροι.
-
Το 'Δεν μου αρέσει' είναι λίγο. Βασικά έχω λαλήσει. Δεν μπορώ άλλο μέσα στο σπίτι, άλλο πάνω στο Laptop και να προσπαθώ να λύσω χιλιάδες προβλήματα τελικών πελατών. Δεν πάει άλλο. Δεν μπορώ. Πως το λένε;;;;; Και στο μπαλκόνι να βγω να πέσω...δεν θα πάθω τίποτα. Θα πέσω από τα 3 μέτρα σε κάτι θάμνους και τριανταφυλλιές. Θα μπούνε και τα αγκάθια στον κwλο! Αίσχος και ντροπή!
Ο LAP λέει αχ ρε Κούλα! Εγώ θα λέω αχ ρε Κούλη!
Τι μου αρέσει;; Τι να γράψω τώρα;; Μπριζόλες ψητές και προβατίνα στα κάρβουνα με πατάτες τηγανητές και χωριάτικη σαλατούμπα.
Αυτά και γυρνάω Online το κέρατό μου μέσα...
-
Τι μου αρέσει;; Τι να γράψω τώρα;; Μπριζόλες ψητές και προβατίνα στα κάρβουνα με πατάτες τηγανητές και χωριάτικη σαλατούμπα.
Συμφωνώ!! Superfood!
-
Μου αρέσει που όλοι στο σπίτι είμαστε νορμάλ, ούτε νεύρα ούτε τίποτα, μια ίδια καθημερινότητα εκτός το έξω, με υπομονή θα περάσει, δεν είναι τίποτα το τρομερό.
Προσωπικά όταν ταξίδευα που είχε κλείσει το Σουέζ, φύγαμε από τη μαύρη θάλασσα και πήγαμε Ινδίες, 56 ημέρες ταξίδι αφού κάναμε τον γύρο της Αφρικής, και καθίσαμε αρόδου στο νησί Σάγκαρ στις όχθες του Γάγγη 23 ημέρες + 3 ημέρες να ανέβουμε τον Γάγγη μέχρι την Καλκούτα, συνολικά 82 ημέρες μέσα σε ένα βαπόρι, βάρδια στο μηχανοστάσιο 12-4 το μεσημέρι και 12-4 μεσάνυχτα / ξημερώματα, μέσα στη λαμαρίνα 82 ημέρες, ούτε νεύρα ούτε τίποτα, τι να μου πουν τώρα 15 ημέρες εμένα που εδώ έχω τον αέρα μου και τον περίπατο μου ? Τις έχω για κολατσιό, όλα μέσα στο μυαλό μας είναι, όλα είναι μια ιδέα, υπομονή, προσοχή και όλα θα πάνε καλά.
Το πρωί πήγα και στη λαϊκή, κάθε απόγευμα από τότε που μας ήρθε ο Κορώνης πάω μέχρι τα Σπάτα και πέρνω από την δουλειά τον μεγάλο γιο για να μην μπαίνει στα λεωφορεία, το πρωί πάει με το υπηρεσιακό, όλα μια χαρά, κουράγιο συμφορουμίτες να την βγάλουμε καθαρή, από τώρα όμως με απασχολεί το μετά που η οικονομία θα πιάσει πάτο.
Δεν μου αρέσει που έχω δουλειά και έχω μείνει από υλικά, αλλά ΟΚ, υπομονή.
-
δεν μου αρεσει που εχω πηδηχτει να καλυπτω απειρα πραματακια στη δουλεια αφου η και καλα τηλεεργασια, οσο και αν ειχα επενδυσει στις νεες εγκαταστασεις σε αβαγια, οπτικες, σερβερ, βιπιεν κλπ, δεν ειναι το ιδιο πραμα.
δεν μου αρεσει που ειμαι τραγικα μονος, ενας γατος σε 500τμ και αλλα τοσα σχεδον ο συνεταιρος...
δεν μου αρεσει που συνεχεια μπαινω σε υ σοπ και αγοραζω μαλακιες.
δεν μου αρεσει που δεν βλεπω το μιλφατο απεναντι, παντα εκοβε το βλεμμα τον γατο σι ή όου απο απεναντι και μου χαριζε λιγο μπουστο ή ακομη καλυτερα λιγο κωλο-οπτασια.
δεν μου αρεσει που εχω καιρο να πιω φρεντο απο το μεγκουστα. και θα κανω και αλλο.
μου αρεσει που δεν ειμαι αρρωστος, ουτε εγω, ουτε καποιος απο την οικογενεια μου ή την εταιρεια.
μου αρεσει που μπορω να βγαλω οσα χαρτια κινησης εργαζομενου γουσταρω, σκεφτομαι να βγαλω και στη γατα, αλλα μαλλον θα ψιλιαστει το πονηρο της καταστασης.
μου αρεσει που ζαχαρωνα ενα ngv ντηζελακι τριπορτο γιουρο 5 με κοντα και καρο στα εντεκα και το εβγαλε ο εμπορας στα εφταμιση μονον.
βασικα μου αρεσει που καποια στιγμη θα ξαναστανιαρουμε.
-
Δεν μου αρέσει που δεν είναι οι ξύστες στο γραφείο τους και μου λένε άλλοι που είναι , αλλά δεν είναι αρμόδιοι , στείλετε μέιλ και θα σας απαντήσουν . Αμ δεν κάνουμε δουλειά έτσι . Γιατί όταν σου λένε παπαριές , δεν μπορείς να τις αντικρούσεις με το μέιλ . Γιατί θα σου ξαναγράψουν παπαριές και όλα μένουν εκεί .
-
Μου αρέσουν οι άδειοι δρόμοι από αυτοκίνητα, μου άρεσε η απογευματινή βόλτα με το Aircross και τα ψώνια στο άδειο σούπερ μάρκετ.
Δεν μου αρέσει το δούλεμα από όπου και αν προέρχεται.
Δεν μου αρέσει καθόλου να βλέπω ταλαιπωρημένους και κουρασμένους υπαλλήλους (στο σούπερ). Απαράδεκτο. Να σταματήσουν τώρα αυτό το άθλιο ωράριο πους του έχουν επιβάλει. Άνθρωποι είναι όχι ζώα!
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]