-
Είναι γιατί κάποιοι φαντάζονται ότι η πολιτική ορθότητα προέρχεται από το ορθό...
-
Ναι. Ο Καπουτζίδης φταίει.
-
νομιζω καταιγις αγνοεις την αποψη του κκε για το θεμα.... θα εκπλαγεις καθως εχει τη μονη ξεκαθαρη θεση
-
Συμφωνω απολυτα με τη Θεση του ΚΚΕ στο θεμα.
-
Την θέση του ΚΚΕ την ξέρω. Αλλά το ΚΚΕ δεν παίζει μπαλίτσα στην πολιτική σκηνή του τόπου. Κάνει προσπάθεια για να παραμείνει στην Α' εθνική.
Έχω προσωπική άποψη περί του θέματος, όπως και για το ΚΚΕ, αλλά δεν θα την εκφράσω.
-
@gatoz said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
νομιζω καταιγις αγνοεις την αποψη του κκε για το θεμα.... θα εκπλαγεις καθως εχει τη μονη ξεκαθαρη θεση
Γάτε το ερώτημα είναι για ποιο λόγο ο Μητσιάς να ανακατεύεται με τα τσογλανάκια και τις χανούμισες;
Ούτε ανάγκη τους έχει να προωθήσει την καριέρα του (κακό αστείο) ούτε υποχρεωτικό είναι.
Στις μέρες μας αυτή η αθωότητα, που λέμε, δεν εξηγείται. Το 99% των σπουδαίων της τάξεως του, ούτε απ έξω δεν περνάνε από τέτοια μαγαζιά.
Αν η συνέντευξη ήταν αλλού και τα τσογλανάκια απλά σχολίαζαν τα τηλεοπτικά δρώμενα, φταις εσύ που τους έβλεπες... -
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Γάτε το ερώτημα είναι για ποιο λόγο ο Μητσιάς να ανακατεύεται με τα τσογλανάκια και τις χανούμισες;
Ούτε ανάγκη τους έχει να προωθήσει την καριέρα του (κακό αστείο) ούτε υποχρεωτικό είναι.
Στις μέρες μας αυτή η αθωότητα, που λέμε, δεν εξηγείται. Το 99% των σπουδαίων της τάξεως του, ούτε απ έξω δεν περνάνε από τέτοια μαγαζιά.
Αν η συνέντευξη ήταν αλλού και τα τσογλανάκια απλά σχολίαζαν τα τηλεοπτικά δρώμενα, φταις εσύ που τους έβλεπες...σιγα μην ασχοληθηκε ο Μεγαλος Μητσιας απο που ειναι και που δεν ειναι η εκπομπη στο νησι που μενει. Ποτε δεν ειχε αναγκη να δειξει απο που τον παιρνει και ποσο μεγαλο ειναι αυτο που παιρνει, οπως κανει ο μεσος νεοκαλλιτεχνης, ουτε την προβολη.
ειναι ευγενικη προσφορα του προς τον μεσο βλακα να εμφανιζεται και εκει για να δωσει καθαρο αερα και αποψη. ενοχος ο γατος βεβαια που αντι να βλεπει το σαντουιτς να ψηνεται εβλεπε τη τηλεοραση στο καφε. -
Δεν είχε και μιλφέηγ να κοιτάς στο καφέ ή κάνεις δίαιτα;
-
Απαπα πιπέρι Τεό, τι είναι αυτά που λες??? Άμεσα back to back λουσίματα με pantene για να εξαγνιστείς!
-
@mastoras78 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Απαπα πιπέρι Τεό, τι είναι αυτά που λες??? Άμεσα back to back λουσίματα με pantene για να εξαγνιστείς!
Θεουλης!
-
Παντως με αφορμη το θεμα διαβασα την δηλωση του και ομολογω δε βρηκα κατι μεμπτο.
-
@spi_duster said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Παντως με αφορμη το θεμα διαβασα την δηλωση του και ομολογω δε βρηκα κατι μεμπτο.
Κανεις σωστη χρηση του συστηματος αποβολης των προϊόντων μεταβολισμου, για αυτο
-
Την είδα σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ1 την καμπάνια υπογραφών για την αναγνώριση του γάμου ομοφύλων, εσύ την είδες;
-
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Την είδα σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ1 την καμπάνια υπογραφών για την αναγνώριση του γάμου ομοφύλων, εσύ την είδες;
Ο γατος εργα. Τιβι γιοκ.
Ο καθεις αυτον που καθεται απανω ας τον κανει οτι θελει -
-
και φυσικα το κανανε σημαια οι κιναιδοι
https://www.ethnos.gr/lifestyle/article/212045/osaderfhomologoposexoprokaleseioaygoystoskortoapantastonmanolhmhtsia
για πολλα χαστουκια, για πολλα -
Μας έχουν σπάσει τα παπάρια με όλο αυτό το πανηγύρι, γιατί για πανηγύρι πρόκειται έτσι όπως το έχουν ανάγει οι ίδιοι οι "παθόντες" το περί αυτοπροσδιορισμού.
Γατε στην επόμενη φουρνιά των επαγγελματικών καρτών που θα εκτυπώσεις να δω να αναγραφεις και την νέα "ιδιότητα " που πλασάρουν.
Gatos CEΟ Γαμ@μ@@νιας.
Εγώ το σκέφτομαι σοβαρά, έτσι για την τρολια.
-
Τεσπα. Γεμισαμε με ταλιμπαν της Πολιτικης Ορθοτητας λεω εγω.
Σε λιγο θα μας ζητουν δημοσια τη γνωμη μας για οτιδηποτε και θα πρεπει να κανουμε δευτερες σκεψεις αν επρεπε 1 + 1 να κανουν 2.
Φασισμος και μαλιστα στα πιο τρυπια του λεω γω. -
https://www.protothema.gr/greece/article/1253762/ohi-stous-loatki-astunomikous-gia-summetohi-sto-athens-pride/
στο μεταξυ ξεμαλλιαζονται αλλα φταιει λεει ο μητσιας για ολα που εχει απλα καλη φωνη
«Ως αδερφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει. Ένα καλοκαίρι κυκλοφορούσα με άσπρη κελεμπία, αέρινη, και δροσιζόμουν, μέχρι που ο Τάσος μου επεσήμανε ότι, χωρίς βρακί, φαίνονταν τα πάντα»
πισσα και πουπουλα
και ουτε καν πουπουλα -
Αφού δεν τον μάζεψαν για προσβολή της δημοσίας αιδούς, μπορεί και μιλάει...
Εννοείται ότι το αδίκημα αυτό θα ίσχυε ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, αλλά κάποιοι θεωρούν ότι έχουν ατιμωρησία, είτε φοράνε κελεμπίες, είτε κρατάνε μαχαίρια και σπασμένα γυαλιά.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]