-
Το είχε η ΕΡΤ και μ άρεσε.
Εδώ χωρίς υπότιτλους...
https://filmzie.com/content/the-untold-story-of-euro-disco-2017
Δεν ξέρω αν μ άρεσε, το ότι ήταν κυρίως γερμανική υπόθεση...
-
-
Δεν μου άρεσε που έκανα το λάθος να κρίνω αυτούς που συμπαθεί ο @gatoz. Το μάτι του έπεσε πάνω μου και δυο μέρες είχα μάτι...
Μιαλμε είχα ναυτία και ζάλη δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω. Έκανα και εμετό
Μου άρεσε που με ξεμάτιασαν και ηρέμησα...
Απαπαπα
-
Aυτοί οι δημοσιογράφοι ρε φίλε είναι απάλευτοι.
Με την υποψία κακοκαιρίας τρομοκρατούν τον κόσμο και μόλις δουν ότι δεν τους βγήκε σπυρωτό το πιλάφι κράζουν τους μετεωρολόγους.
Δεν μου αρέσει.
-
Να πουλάει η kumtel κι όλα καλά.
-
Βολεύει η τρομοκρατία. Βολεύει πολλούς. Δικαιολογεί την λούφα και το ξύσιμο και το "που να τρέχω τώρα στο γραφείο".
π.χ. σήμερα θα εργασθώ από το σπίτι λόγω καιρού. Βλέπω χιόνια στην τηλεόραση και δεν θέλω να βγάλω το 4x4 SUV από το γκαράζ. Δεν το διακινδυνεύω.
Μα συμβαίνουν αυτά; Συμβαίνουν. Συμβαίνουν.
Ειδικά στον ιδιωτικό τομέα όπου το ξύσιμο έχει ανέβει επίπεδο. -
Κάποια στιγμή θα ξαναέρθει ένας Ντάνιελ και θα ξάναπάθουμε σα το ψεύτη βοσκό και το λύκο....
Αυθημερόν κάθοδος επαγγελματική εχθές Αθήνα και ως ψαρωμένος με το χιονιά , πήρα το βενζινοβόρο τετρακίνητο που έχει m+s ελαστικά και αλυσίδες βαρέου τύπου για να ταξιδέψω. Και στις δύο επισκέψεις μου σε βενζινάδικο , έβριζα μετεορολόγους.... Ούτε υποψία χιονιού και χιονομπόρας που μας ζάλιζαν από το Σάββατο ( και για τη Δευτέρα), αλλά καλός λαλάκας και εγώ δεν πίστεψα το poseidon και πίστεψα τον μέσο Έλληνα μετεορολόγο....
-
Αυτό που τα διεθνή μοντέλα πέφτουν μέσα και οι τοπικοί μετεωρολόγοι πέφτουν από τα σύννεφα.
-
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Αυτό που τα διεθνή μοντέλα πέφτουν μέσα και οι τοπικοί μετεωρολόγοι πέφτουν από τα σύννεφα.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Εξαιρετική ατάκα.
-
Έλεγαν θα δούμε χιόνια σε υψόμετρα άνω των 250 μέτρων όχι παντού.
-
Yπερβόρεια φίλος. Όχι όπου κι όπου.
-
"Η αστοχία για την Αττική είναι πως τα χιόνια τελικά δεν ξεκίνησαν από τα υπερβόρεια, αλλά πιο πάνω".
Αυτό είναι δήλωση επιστήμονα.....
Και ερωτώ εγώ τι αντιπροσωπεύει το υπερβόρεια;;;; Εκτός από τον Κόναν τον Βάρβαρο , δε θυμάμαι άλλο επιστημονικό σύγγραμμα , το οποίο να αναφέρει γεωγραφική συντεταγμένη υπερβόρεια.... Και δεν είναι μόνο ότι ήταν υπερβόρεια αλλά και πολύ πιο πάνω. Άρα ο επιστήμονας θέτει και νέο ορισμό στο σύστημα συντεταγμένων , το πιο πάνω ( υπθέτω νότια είναι το κάτω....) από το υπερβόρεια.
-
Για υπερβόρεια θες διαβατήριο. Πιο κάτω πας με ταυτότητα.
-
Υπέρεπιστήμονας
-
Δεν μου αρέσει που το αυτοκίνητο μου , έχει γίνει
μαγνητης για κάθε Ορκ με ροδες.....
-
Εεεεεμ .....
Προκαλείς
-
@civil357 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
"Η αστοχία για την Αττική είναι πως τα χιόνια τελικά δεν ξεκίνησαν από τα υπερβόρεια, αλλά πιο πάνω".
Αυτό είναι δήλωση επιστήμονα.....
Και ερωτώ εγώ τι αντιπροσωπεύει το υπερβόρεια;;;; Εκτός από τον Κόναν τον Βάρβαρο , δε θυμάμαι άλλο επιστημονικό σύγγραμμα , το οποίο να αναφέρει γεωγραφική συντεταγμένη υπερβόρεια.... Και δεν είναι μόνο ότι ήταν υπερβόρεια αλλά και πολύ πιο πάνω. Άρα ο επιστήμονας θέτει και νέο ορισμό στο σύστημα συντεταγμένων , το πιο πάνω ( υπθέτω νότια είναι το κάτω....) από το υπερβόρεια.
Μπορεί αυτός ο μετεωρολόγος να είχε καθηγητή τον κύριο που υπολόγισε ότι η πλημμύρα του Βόλου θα επαναλαμβανόταν μετά από 16.000 χρόνια.
-
Μετά από 16.000 με πυκνές χιονοπτώσεις στα υπερβόρεια
-
Επιτέλους σπίτι και επιτέλους φαγητό.
Δεν παλεύεται όλη την ημέρα με καφέδες μόνο.
Επιτέλους λίγο ξεκούραση και μετά ντουγρού για ύπνο.
Από αύριο το χαράματα στις 5 ξανά στην πίπα. -
1η μερα ο μικρος Ισπανια βαλενθια πανεπιστημιο.
Μου αρεσε που μου ειπε πως το πανεπιστημιο εκει διδασκει αρχαια ελληνικα
Δεν μου αρεσει που εδω θα τα καταργησουν σιγα σιγα
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]