-
δεν μου αρεσει που εχω πηδηχτει να καλυπτω απειρα πραματακια στη δουλεια αφου η και καλα τηλεεργασια, οσο και αν ειχα επενδυσει στις νεες εγκαταστασεις σε αβαγια, οπτικες, σερβερ, βιπιεν κλπ, δεν ειναι το ιδιο πραμα.
δεν μου αρεσει που ειμαι τραγικα μονος, ενας γατος σε 500τμ και αλλα τοσα σχεδον ο συνεταιρος...
δεν μου αρεσει που συνεχεια μπαινω σε υ σοπ και αγοραζω μαλακιες.
δεν μου αρεσει που δεν βλεπω το μιλφατο απεναντι, παντα εκοβε το βλεμμα τον γατο σι ή όου απο απεναντι και μου χαριζε λιγο μπουστο ή ακομη καλυτερα λιγο κωλο-οπτασια.
δεν μου αρεσει που εχω καιρο να πιω φρεντο απο το μεγκουστα. και θα κανω και αλλο.
μου αρεσει που δεν ειμαι αρρωστος, ουτε εγω, ουτε καποιος απο την οικογενεια μου ή την εταιρεια.
μου αρεσει που μπορω να βγαλω οσα χαρτια κινησης εργαζομενου γουσταρω, σκεφτομαι να βγαλω και στη γατα, αλλα μαλλον θα ψιλιαστει το πονηρο της καταστασης.
μου αρεσει που ζαχαρωνα ενα ngv ντηζελακι τριπορτο γιουρο 5 με κοντα και καρο στα εντεκα και το εβγαλε ο εμπορας στα εφταμιση μονον.
βασικα μου αρεσει που καποια στιγμη θα ξαναστανιαρουμε.
Γατε εκανες τεστ στην Βιοιατρικη;
-
wantone wrote:
του φιλου μου του νωντα. κορυφη.
ποσο σου πηγε το τεστ? Αν ειναι τιποτα φθηνο να κανει ολο το φορουμ.
-
εντιτ
ειπα του ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ του νωντα. επισης διαβαστε σας παρακαλω την ενημερωση για τον κορωνοϊό https://www.genotypos.gr/wp-content/uploads/2020/03/COVID-19-ΔΕΛΤΙΟ-ΤΥΠΟΥ.pdf. τεστ μονο αν πρεπει να γινει. οχι ακριτα, μπορει να κοστισει ζωη αυτο. επισης, αν και δεν σας ενδιαφερει, ο γατος εκτος απο ευπαθης, ηταν σε χωρα και συνθηκες εργασιας - θελειενα καταλαβαινεις νομιω- που το απαιτουσε το πρωτοκολλο να γινει το τεστ. και ο φιλος μου ο νωντας δεν θελει να βγαλει βρωμικα λεφτα.
λιγο ακομψο λοιπον το απο κατω σχολιο. pls εντιτ ιτ!
-
-
δεν μου αρεσει που εχω πηδηχτει να καλυπτω απειρα πραματακια στη δουλεια αφου η και καλα τηλεεργασια, οσο και αν ειχα επενδυσει στις νεες εγκαταστασεις σε αβαγια, οπτικες, σερβερ, βιπιεν κλπ, δεν ειναι το ιδιο πραμα.
...και εμείς υποτίθεται μπορούμε να παρέχουμε διαδικτυακή εκπαίδευση. Προφανεστατα δεν είναι το ίδιο (βολεύει μόνο όσους βρίσκονται στην τελική ευθεία για πτυχίο ξένων γλωσσών και κάνουν μόνο τεστ επί της εξέτασης) και πριν από λίγο άκουσα στην ΕΡΤ ότι γι'αυτό το λόγο εξαιρουμαστε και των 800€. Λέτε να είναι και αυτό ζουγκλια;
-
-
wantone wrote:
εντιτ
ειπα του ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ του νωντα. επισης διαβαστε σας παρακαλω την ενημερωση για τον κορωνοϊό https://www.genotypos.gr/wp-content/uploads/2020/03/COVID-19-%CE%94%CE%95%CE%9B%CE%A4%CE%99%CE%9F-%CE%A4%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%A5.pdf. τεστ μονο αν πρεπει να γινει. οχι ακριτα, μπορει να κοστισει ζωη αυτο. επισης, αν και δεν σας ενδιαφερει, ο γατος εκτος απο ευπαθης, ηταν σε χωρα και συνθηκες εργασιας - θελειενα καταλαβαινεις νομιω- που το απαιτουσε το πρωτοκολλο να γινει το τεστ. και ο φιλος μου ο νωντας δεν θελει να βγαλει βρωμικα λεφτα.
λιγο ακομψο λοιπον το απο κατω σχολιο. pls εντιτ ιτ!
ποιο ειναι ακομψο; διαφωνω καθετα οτι τεστ ειναι μονο για αυτους που πανε στα νοσοκομεια (αν εχεις βαρια συμπτωματα). τεστ θα επρεπε να ειναι διαδεδομενο για παρα πολυ κοσμο. μονο ετσι θα περιοριστει η εξαπλωση αν ξερεις ποιος το εχει.
για μενα αφου μπορεις καλως το εκανες το τεστ. αλλα το φανταστηκα οτι θα το εκανες απο την στιγμη που δουλευεις κανονικα.
-
Προφανώς και δε μ'αρεσει η καραντίνα αλλά:
Μ'αρεσει (με τρέλα) ο συνδυασμός καύσιμα χωμα-αδειοι δρόμοι. Ειδικά με τη χθεσινή βροχή δεν είχες να αγχωθεις για μπλοκο. Χαλκίδα λοιπόν (για απαραίτητη παροχή βοήθειας σε ηλικιωμένο, εννοείται) ήρεμα στον πηγαιμο αφού η υδρολισθηση στον παλιό δρόμο σε εστελνε για πλάκα, αλλά ο γυρισμος ήταν (τελείως) άλλη υπόθεση. Εβαλα και τις Πατσουροστροφες του Καπανδριτίου-Αγ. Στεφάνου στο μενου οπότε το τερπνόν μετά του ωφελίμου...
Λιωμένα πια τα sport contact αλλά η μούρη γενικα άκουγε στο γκάζι, I love leda!
-
Μ'αρεσει (με τρέλα) ο συνδυασμός καύσιμα χωμα-αδειοι δρόμοι. Ειδικά με τη χθεσινή βροχή δεν είχες να αγχωθεις για μπλοκο. Χαλκίδα λοιπόν (για απαραίτητη παροχή βοήθειας σε ηλικιωμένο, εννοείται) ήρεμα στον πηγαιμο αφού η υδρολισθηση στον παλιό δρόμο σε εστελνε για πλάκα, αλλά ο γυρισμος ήταν (τελείως) άλλη υπόθεση. Εβαλα και τις Πατσουροστροφες του Καπανδριτίου-Αγ. Στεφάνου στο μενου οπότε το τερπνόν μετά του ωφελίμου...
Άσχετο, αλλά ενώ είναι καλά τα Conti, όταν πρωτοέβαλα Michelin PS4 κατάλαβα τι λέγανε όλοι... Και δεν ξακακοίταξα πίσω!
-
Εννοείται πως είναι το καλύτερο το ps4, το έχω βολταρει και εγώ σε καινούργιο fiesta st line. Εγώ τα έχω αφήσει πάνω μήπως (και καλά) πάω σε nankang. Όμως κάνω πολλά χιλιόμετρα.
(Και κάτσε να δούμε πως θα είναι η κατάσταση με την Αγγλία γιατί καλά τα βλέπεις στο demon tweeks αλλά...)
-
μου χαχαχα... να δεις σουβι με λατ κρος να μπαινει πλατεια μπουρναζι και να γυρναει ντριφτ στα τεσσερο οταν πανω απο 3 κου μου... μου φαινονται τα κοντι μπροστα τους σλικια αρρωστα. γενικη γατο-συμβουλη: οσοι με αλφα ταφ ή μαντ, σε οποιαδηποτε αναλογια, με τη πρωτη σταγονα κερακι στο ξωκλησσι και σεμνα.
-
Ατσα και west s(l)ide stories ο Γάτος...
-
δεν μου αρεσουν τα επιδοματα στους βρωμογυφτους
...την ιδια ωρα που εγω χωνω χρημα ανευ βοηθειας στη κατασταση που ειμαστε και που θα περιμενα καπως να βοηθησει συνανθρωπους.
-
M'αρεσουν τα p zero nero (2η φορά), μια χαρά πλατσουρισα στον παλιό σήμερα με αρκετά km.
Δε μ'αρεσε το βεβιασμενο του πράγματος (αυτά βρήκα αυτά έβαλα) εν όψει περαιτέρω απαγορεύσεων. 'Τουλαστιχον', στρίβουμε με περισσότερη ασφάλεια γιατί τα ηπειρωτικά επισωτρα αθλητικής επαφής 3 δεν άντεχαν άλλες καραντινοβολτες.
Επόμενο challengακι, terrasino για τη Leda. Δύσκολο βέβαια με τας συνθήκας...
-
Αν αρχίσετε να γράφετε όλοι σαν τον γάτο, εγώ θα αρχίσω να νιαουρίζω (τα βασικά που ξέρω τουλάχιστον, που με έχει μάθει το γατί μου στις μεταξύ μας συνομιλίες ).
-
Βρε Πηλιε, βρε Πηλιε...
Αντί να νιαουριζεις μπορείς να την βγεις στην κόντρα στον τετράποδο φίλο σου.
Χάρη στην Ελληνική Αγωγή του Αναπτυξιαδη είτε θα μάθεις αρχαία σε σκύλο ή εσύ θα μιλάς σαν σκύλος, ερευνάται...
Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο πακέτο θα λάβεις και ένα dvd με περιγραφή της μάχης των Γαβ-γαμηλων από Γερμανικούς Ποιμενικους. Μην το τσιτωσεις όμως και νευριάσουν οι κελεμπιες...
-
Δεν μου αρέσει να με βλέπει ο κόσμος και να φαίνομαι σαν να έχω πάθει ηλεκτροπληξία.
Επίσης δεν μου αρέσει καθόλου να βλέπω φρεσκοκουρεμένους πολιτικούς της ΝΔ και δημοσιοκάφρους. Εξοργίζομαι.
Και εσύ μπορείς!
Υπάρχουν πάρα πολλοί κομμωτές (και κομμώτριες) που πάνε σπίτι. Φίλη μου την προηγούμενη εβδομάδα κουρεύτηκε και έβαζε μαλλιά, όλα μια χαρά!
-
Αγόρασε βρε μια κουρευτική να τελειώνεις με το σίριαλ των μαλλιών σου!
-
off topic
-
Δεν μ αρέσει που κανείς δεν ασχολείται με αυτοκίνητα πλέον στο forum .
Μου αρέσει που γενικά το forum εχει ένα υψηλό επίπεδο παρά τις διαφωνίες
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]