-
O κατάλογος είναι από το ritz Carlton παιδιά.Έξω θες 40 ευρώ χαλαρά το άτομο χωρίς πολλά πολλά,μόλις έφαγα και ετοιμάζομαι να τον φάω εεεε να πληρώσω εννοώ!
-
Mr Αλικη Μιχελακου αχχαχαχαχ ,το κέικ ήταν καλό και δωρεάν πάντως! -
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
O κατάλογος είναι από το ritz Carlton παιδιά.Έξω θες 40 ευρώ χαλαρά το άτομο χωρίς πολλά πολλά,μόλις έφαγα και ετοιμάζομαι να τον φάω εεεε να πληρώσω εννοώ!
Αχαχαχα μία φορά έχω πάει σε Ritz Carlton στο Μπαχρέιν...
Με ζευγάρι Αμερικάνους φίλους που κερνουσαν και λέω "εδώ δικά μου"
Ήταν μπραντσ μπουφέ Μεξικαν (γνήσιο, ακόμα κι οι σερβιτόροι) με κουαρτέτο εγχόρδων (φωτομοντέλα κι ένας παππούς)50 το κεφάλι, μια 200αρα το μπραντσ
-
Σε καταλαβαίνω απόλυτα!Αν ξανακούσω τουρίστα να κλαίγεται στην Ελλάδα,θα τον βρίσω!8.10 ευρώ τα 0.75l νερό!!!!!!!!!17 σχεδόν το μπουκάλι!!! Έχει ένα επεισόδιο το better call Saul στην έρημο του Μεξικό που έχει ξεμείνει από νερό και στο τέλος κατουράει και πίνει από το μπουκαλάκι!Θα το κάνω remake αύριο.
-
-
Πήγαινε χριστιανέ μου να φας στο 100 centimetre πίσω από το δημαρχείο να ευχαριστηθείς κρεατικό σε καλές τιμές και άσε τα high class….3 άτομα με 50 ευρώ και σκάσαμε και αφήσαμε και φαγητό…
-
Δεν πήγα για χαιλικια δυστυχώς εκεί με έστειλαν!
-
δεν μου αρεσε που απλα κοψαμε το πρωταθλημα των αποτυχημενων φοροφυγαδων μπαταχτζηδων με τα κιτρινα και τα 400 αρθρα στην αγια τριαδ(ρ)α, επρεπε ο μπιελ να τους το καρφωσει
μου αρεσει η νικη
εκσπερματωσημας στη μουρη των τουρκαλαδων μεσα στη πολη -
@gatoz said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
μου αρεσει η νικη μας στη μουρη των τουρκαλαδων μεσα στη πολη
Η αλήθεια είναι ότι όντως, ο Ολυμπιακός έχει λίγο περισσότερους Έλληνες απ τη Φενερ
-
Μπηχτή για το Θωμά από τα Καμίνια που ο πατέρας του είχε μηχανουργείο στο Παπαστράτειο. Θα τον περιλάβει ο κόουτς Μπαρτζώκας για την εθνοπροδοτική λάθος πάσα που έκανε στο τέλος.
Youtube Video -
Δεν μου αρέσει ότι βλέποντας τους λογαριασμούς παραπάνω, δηλαδή τις τιμές Αυστρίας, συνειδητοποιώ καλύτερα ότι η Ελλάδα είναι τέρμα φτωχατζα και οι τιμές των αυτοκινήτων είναι λογικότατες, όχι για εμάς εννοείται αλλά για τη μεγάλη μάζα των αγορών στις οποίες απευθύνονται.
-
με εκνευριζουν οι διπλοι λογαριασμοι
με συγκεκριμενο αποδεκτη/αποδεκτες -
με εκνευριζουν οι διπλοι λογαριασμοι
με συγκεκριμενο αποδεκτη/αποδεκτεςΕαν ξέρεις ποιοι είναι να μας πεις, γιατί απαγορεύονται.
-
δεν μου αρεσει που βαλανε ενα δεκαεξαχρονο παιδακι για το πανηγυρακι στη γιουροβιζιονε, επειδη ειναι εγνωστης οικογενειας.
και θα φαμε πατο ασχημο, χωρις να φταιει ο νεαρος που γεννηθηκε πελουσιος, αλλα οι μαμαδες που στο τσάι και μαλλον χωρις την υπερκομψη των ρίαλ εστέιτ, αποφασισαν να τον βαλουν βιτρινα -
Δεν το ξέρω το παιδάκι, δεν απαντώ.
Εμείς το χειμώνα φοράμε ανοιξιάτικα. -
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Εμείς το χειμώνα φοράμε ανοιξιάτικα
Προς ενημέρωση όσων δεν είναι γνώστες...
https://el.wikipedia.org/wiki/Εμείς_Φοράμε_το_Χειμώνα_Ανοιξιάτικα
-
δεν μου αρεσει που βαλανε ενα δεκαεξαχρονο παιδακι για το πανηγυρακι στη γιουροβιζιονε, επειδη ειναι εγνωστης οικογενειας.
και θα φαμε πατο ασχημο, χωρις να φταιει ο νεαρος που γεννηθηκε πελουσιος, αλλα οι μαμαδες που στο τσάι και μαλλον χωρις την υπερκομψη των ρίαλ εστέιτ, αποφασισαν να τον βαλουν βιτριναΣτη ταινία «ο Νονός» ήταν που ο ένας γιος του Κορλεόνε ήθελε να γίνει τραγουδιστής στην Όπερα, ή σε άλλη ταινία;
Δεν μου αρέσει που στην Ελλάδα έχουμε Μικρο-Αστική Τάξη, ανεξαρτήτως περιουσίας...
Πάντως για να μην βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο, φαντάζεσαι να είχαν βάλει τη Μόνικα; όχι του λεκέ, τη «δικιά μας»...
-
#hisame
-
Αντι να τσακωνομαστε ποιο κομμα τρωει τα λιγοτερα και ποιο καυσιμο καει τα περισσοτερα οσοι μπορουμε ας αφιερωσουμε 10 λεπτα απο τον χρονο για να.....
Υπαρχει αναγκη μεγαλη.
-
και θα φαμε πατο ασχημο, χωρις να φταιει ο νεαρος που γεννηθηκε πελουσιος, αλλα οι μαμαδες που στο τσάι και μαλλον χωρις την υπερκομψη των ρίαλ εστέιτ, αποφασισαν να τον βαλουν βιτριναΣιγά τα λάχανα...ποιος ασχολειται με την μ@λακία που λέγεται γιουροβίζον!?!?! Έλεος....2023 έχουμε!
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]