-
Το Superb (σε όλες του τις γενιές) είναι ένα πολύ τίμιο αυτοκίνητο που προσφέρει απίστευτους χώρους, πλούσιο εξοπλισμό και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής σε λογική τιμή.
Οι προδιαγραφές αυτού που κοιτάς είναι εξαιρετικές. Δυστυχώς δεν ξέρω για την τιμή.
-
Πας να μπλέξεις με 2.000 κυβικά, εγώ δεν θα το έκανα.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Πας να μπλέξεις με 2.000 κυβικά, εγώ δεν θα το έκανα.+1
-
Δηλαδή; Τι μπλέξιμο; Εννοείς λόγω φόρου πολυτελείας; κάτι άλλο;
-
Ο χρήστης geobal έγραψε:
Δηλαδή; Τι μπλέξιμο; Εννοείς λόγω φόρου πολυτελείας; κάτι άλλο;Φόρος πολυτελείας και τεκμήριο. Επίσης ότι ορέξεις φορομπηχτικες έχει το κράτος ξεκινούν από τα διλιτρα.
-
Δεν το έχω οδηγήσει το X2 αλλά μου φαίνεται το πιο ωραίο απο όσα αναφέρθηκαν , ο σχεδιασμός του είναι μοναδικός τόσο έξω όσο και μέσα ... Το ότι είναι κλειστοφοβικό , προσωπικά μου αρέσει . Είμαι κάτοχος σειράς 1 τους τελευταίους 5 μήνες και πραγματικά είμαι πολύ ικανοποιημένος με την οδηγική συμπεριφορά αλλά και με την ποιότητα κύλισης , αν και 116d μπορείς να πας ταξίδι και να είσαι άνετος με 180 , πολύ εντυπωσιακό από ένα τέτοιο μικρό αυτοκίνητο .
ΥΓ:Ήμουν ο μεγαλύτερος mercedes fan και bmw hater , τώρα η γνώμη μου έχει αλλάξει ,ίσως να έφταιγε το ότι δε μου άρεζαν οι σειρες EXX από μέσα. -
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Δηλαδή; Τι μπλέξιμο; Εννοείς λόγω φόρου πολυτελείας; κάτι άλλο;
Φόρος πολυτελείας και τεκμήριο. Επίσης ότι ορέξεις φορομπηχτικες έχει το κράτος ξεκινούν από τα διλιτρα.
Ναι, δεν έχεις άδικο αλλά επειδή δουλεύω στο εξωτερικό σκέφτομαι να το καταχωρίσω εδώ, να το κυκλοφορώ Ελλάδα και όταν γυρίσω μήπως δικαιολογήσω το τεκμήριο με το εισόδημα του εξωτερικού.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
-
Ναι είναι ωραίο το Χ2. Και μου αρέσει που η έκδοση που θέλω έχει και αυτόματο κιβώτιο. Βέβαια, η 180i ειναι 140 άλογα μόνο...
-
Έβγαλαν προσφορές για τη σειρά X.
-
Καιρό τώρα για Χ1 και Χ2 και πλέον για όλα τα μοντέλα, μέχρι και €20.000 έκπτωση (με την μορφή επιπλέον εξοπλισμού σε χαμηλότερη τιμή)!
-
Σχετικά με το καινούργιο CRV, πήρα στη Σαρακάκης και μου είπαν πως υπάρχει το αυτοκίνητο στην έκθεσή τους. Το απλό 1.5 χειροκίνητο ξεκινάει από ~35Κ και η έκδοση με το αυτόματο (πάλι 1.5 και 190 άλογα) από 39Κ.
-
-
Ο χρήστης harpoon έγραψε:
Σχετικά με το καινούργιο CRV, πήρα στη Σαρακάκης και μου είπαν πως υπάρχει το αυτοκίνητο στην έκθεσή τους. Το απλό 1.5 χειροκίνητο ξεκινάει από ~35Κ και η έκδοση με το αυτόματο (πάλι 1.5 και 190 άλογα) από 39Κ.Λογικά αυτές είναι οι τιμές της elegance τετρακίνητης (35) χειροκίνητης και τετρακίνητης και αυτόματου 38800
-
Ναι τα 39Κ είναι της elegance 1,5
-
Ναι τα 39Κ είναι της elegance 1,5Θα υπάρχει μια δικίνητη elegance κοντά στα 32-33.
Και μια δικίνητη comfort στα 28-29 Κ
Θα περάσω από εκει αύριο να δω.
-
Ωραία! Πες μας τι γίνεται πλιζ.
Εγώ Πέμπτη έκλεισα να δοκιμάσω το Χ2, αυτόματο.
-
Σε παρακαλω ρωτα και με CVT σε ποιες εκδοσεις μπαινει; απο οτι εχω δει με cvt εχει μονο τετρακινηση. Παντως στο σαιτ ακομα δεν υπαρχει τιποτα. Στον σαρακακη (αν εκει πας) εχουν τιμοκαταλογους ή/και αυτοκινητα να παω να δω;
-
Πήγα και το είδα σήμερα στον Άγιο Στέφανο. Πολύ θετικές οι εντυπώσεις. Ακόμα βέβαια δεν ξέρουν τίποτα από εκδόσεις και τιμές. Μόνο για την elegance ξέρουν η οποία αυτόματο τετρακίνητο είναι στα 38550 και με την απαλλαγή τριτεκνου 31000!!!. Δεν βγαίνει αυτόματο 2WD. Αλλά νομίζω και στο χειροκίνητο δικινητο κάπου στα 35Κ μου είπε ο πωλητής. Πάντως αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως μέχρι το τέλος του έτους τα τέλη είναι 160 ευρώ και με τον νέο χρόνο πάνε στα 400!!!!
-
Σήμερα πήγα να δω από κοντά την Χ2. Όχι test drive, απλώς να τη δω. Πήγα στον σφακιανάκη στην Κηφισίας και...-
Δεν υπήρχε ΕΝΑΣ άνθρωπος να ρωτήσω πράγματα. Πραγματικά δεν το έχω ξαναδει αυτό. Να έχει κόσμο μέσα, να θέλω να ρωτήσω συγκεκριμένα πράγματα, να τους μιλάς και να μη σου απαντάνε ή να λένε 'μια στιγμή' και να χάνονται σε κάποιο χώρο πιο πίσω.
-
Τέλος πάντων το είδα μόνος. Είναι (ή μάλλον φαίνεται να είναι) μικρότερο μέσα από το Volvo. Ειδικά το port baggage. Είναι βασικά κλειστοφοβικό σχεδόν γιατί τα παράθυρα στο πλάι και το πίσω είναι μικρά. Προτιμώ όμως σαφώς τη θέση οδήγησης που είναι πιο χαμηλά. Γενικά, παρόλο που φαίνεται 'χειρότερο' οικογενειακό, μου αρέσει περισσότερο. Θα φανεί περίεργο ίσως, αλλά με ενοχλεί που δεν έχει android auto. Έλεος.
Στη συνέχεια πήγα δίπλα στη volvo ξανά να ρωτήσω αλλά 2-3 πράγματα. Αρχικά πότε βγαίνει το Τ3 με αυτόματο. Μου απάντησε η παραγωγή του θα αρχίσει Μάρτιο '19. Τι να πεις. Τον ρώτησα και για την ηλιοροφή αν κλείνει με κάποιο τρόπο πέρα από την κουρτίνα που φαινόταν. Και ναι, δεν κλείνει με κάτι σοβαρό. Αυτό σημαίνει πως το καλοκαίρι.. λε πουλ. Είμαι σε μια φάση που ενώ φαίνεται το volvo πιο καλή λύση για μένα, δε μου κάνει κλικ.
Τέλος πάντων, θα περιμένω να δω και το CRV όταν βγει ή ακόμα και τις καινούργιες 3χχ.
Όμορφο το Χ2 και κάνει πια τη διαφορα από τις πολλες Χ1 που κυκλοφορούν.
Είχαμε στην εκδρομή του κλαμπ τη δίλιτρη πετρέλαιο και πάθαμε πλάκα.
Βέβαια σαν χώρους έχει σαφώς μικρότερους από τη Χ1 αλλά με μεγάλα παιδιά πια δεν θα εχεις θέμα (και προς Θεού όχι σκληρές βαλίτσες ρε συ στο αμάξι. Χάνεις τσάμπα χώρο).
Αν θες να ξαναπάς να το ψάξεις καλύτερα στείλε ένα pm να σε φτιάξω. Ίσως παίζει ακόμα η προσφορά με τις διλιτρες βενζινης με γενιά έκπτωση. -
-
Εχουν ανάδρομο τον ερμη οι πωλητες αυτην την περιοδο;
Επιλογή αυτοκινήτου!