-
@fentaginz said in Renault Captur II:
@yem said in Renault Captur II:
8ltr lpg/100klm * 0.75€/ltr
Άκου εκεί κοτρώνα7λτ lpg / 100klm εννοεις
-
@criuser said in Renault Captur II:
Η διαφορά τιμής του αιρκρος αυτή την στιγμή επειδή το μοντέλο είναι στο τέλος του, καλύπτει κάθε θέμα.
Το αμάξι στην βασική με τα 110, δεν πουλήθηκε ποτέ κάτω από 16800 και τώρα στα 18800 είναι τζάμπα.
Για παράδειγμα το πούμα το 1.0 από τα 21000 πήγε στα 26500.
Ανάλογα και τα υπόλοιπα.
Προφανώς είναι θέμα επιλογής και απόφασης.
Να ρωτησω που ακριβως μπορουμε να βρουμε την τιμη αυτη? θεωρειτε μεταξυ αυτου και του lpg captur ειναι καλυτερη επιλογη?
-
@ison said in Renault Captur II:
Η διαφορά τιμής του αιρκρος αυτή την στιγμή επειδή το μοντέλο είναι στο τέλος του, καλύπτει κάθε θέμα.
Το αμάξι στην βασική με τα 110, δεν πουλήθηκε ποτέ κάτω από 16800 και τώρα στα 18800 είναι τζάμπα.
Για παράδειγμα το πούμα το 1.0 από τα 21000 πήγε στα 26500.
Ανάλογα και τα υπόλοιπα.
Προφανώς είναι θέμα επιλογής και απόφασης.
Να ρωτησω που ακριβως μπορουμε να βρουμε την τιμη αυτη? θεωρειτε μεταξυ αυτου και του lpg captur ειναι καλυτερη επιλογη?
ο φίλος @criuser παραπλανεί , εννοείτε η βασική τιμή που βάζει είναι για το σε τρίο μπεντζίνα με πάνω απο 7λ/100χλμ κατανάλωση Ντου δε μαθς που λένε και στο κορεό μου .
Η σωστή τιμή είναι αυτή του diesel με τα adblue και τις καδένες
-
@yem said in Renault Captur II:
ο φίλος @criuser παραπλανεί , εννοείτε η βασική τιμή που βάζει είναι για το σε τρίο μπεντζίνα με πάνω απο 7λ/100χλμ κατανάλωση Ντου δε μαθς που λένε και στο κορεό μου .
Με πολύ ευνοϊκές συνθήκες και προσοχή. Στην πόλη χτυπάει 9αρια για πλάκα. Στο ταξίδι ναι είναι στο 7, μπορεί και πιο κάτω με λιγο σύνεση.
-
Το αυτόματο με τα 110 που είχα για 30000 χλμ, είχε 7,5 μέση.
Οχι 9άρια, αλλά 8+ σίγουρα μέσα στην πόλη.
Υπ όψη ότι δεν οδηγώ τογιότα, αλλά στα ταξίδια, όρια+20 και στην πόλη δεν πάω πίσω από το τρόλει, για να το φλερτάρω όπως κάνουν οι τογιοταίοι...Το αέριο είναι φτηνότερο, αλλά πόσο κάνει το καπτούρ αέριο, γιατί είδα κοντά στα 20 το κλιό αέριο.
Αν είναι 2-3000 πιο φτηνό το αιρκρός, θέλει πολλά χλμ για να καλύψει την διαφορά το αέριο.
-
Υπ όψη ότι δεν οδηγώ τογιότα, αλλά στα ταξίδια, όρια+20 και στην πόλη δεν πάω πίσω από το τρόλει, για να το φλερτάρω όπως κάνουν οι τογιοταίοι...Έχεις ειδική έκδοση! Εμένα 9+ μου έκαψε στην πόλη και εαν έπεφτα σε κίνηση θα πέρναγε το 10. Να λέμε αλήθειες. Ωραίο μοτερ και κιβώτιο, αλλά καιει. Και το 7.5 μέση με τα ταξίδι που έκανες, σημαίνει ακριβώς αυτό, 9+ πόλη.
ΥΓ: πόλη σημαίνει πόλη. Σημαίνει 1 ώρα για να κάνεις 7-8χλμ. Σημαίνει σταματημένος 15 λεπτά στην Κηφισίας στο ίδιο σημείο. Δεν εννοώ να κινείσαι στην πόλη χωρίς κίνηση.
-
@fanis75 said in Renault Captur II:
ΥΓ: πόλη σημαίνει πόλη. Σημαίνει 1 ώρα για να κάνεις 7-8χλμ. Σημαίνει σταματημένος 15 λεπτά στην Κηφισίας στο ίδιο σημείο.
-
@moysatos said in Renault Captur II:
Σε 2 μέρες παρουσιάζεται το facelift. Νομίζω θα αξίζει τον κόπο να περιμένει κάποιος για το νέο ή έστω να χτυπήσει το τωρινό σε καλύτερη τιμή.
To νέο facelift:
Εικόνες: https://www.autoexpress.co.uk/renault/captur/362758/new-renault-captur-facelift-revealed-pictures
-
Περισσοτερο για opel crossland μου φερνει παρα για captur.
-
-
Υπ όψη ότι δεν οδηγώ τογιότα, αλλά στα ταξίδια, όρια+20 και στην πόλη δεν πάω πίσω από το τρόλει, για να το φλερτάρω όπως κάνουν οι τογιοταίοι...Έχεις ειδική έκδοση! Εμένα 9+ μου έκαψε στην πόλη και εαν έπεφτα σε κίνηση θα πέρναγε το 10. Να λέμε αλήθειες. Ωραίο μοτερ και κιβώτιο, αλλά καιει. Και το 7.5 μέση με τα ταξίδι που έκανες, σημαίνει ακριβώς αυτό, 9+ πόλη.
ΥΓ: πόλη σημαίνει πόλη. Σημαίνει 1 ώρα για να κάνεις 7-8χλμ. Σημαίνει σταματημένος 15 λεπτά στην Κηφισίας στο ίδιο σημείο. Δεν εννοώ να κινείσαι στην πόλη χωρίς κίνηση.
15 λεπτά σταματημένος στην Κηφισίας δεν πρόκειται να κάτσω ποτέ.
Προτιμώ να κάνω 10 χλμ σε στενά παρά να κάτσω σαν τρόλει.
Μποτιλιάρισμα για μένα σημαίνει μωτ 18-22 χαω. Κάτω από αυτό δεν κάθομαι να περιμένω. -
Το νέο Καπτούρ είναι όμορφο μπροστά.
Δυστυχώς όμως δεν άλλαξαν λίγο το πίσω μέρος, με αποτέλεσμα να φαίνεται σαν 2 αυτοκίνητα ενωμένα.
-
Μποτιλιάρισμα για μένα σημαίνει μωτ 18-22 χαω. Κάτω από αυτό δεν κάθομαι να περιμένω.πολλές φορές δεν ειναι θέμα επιλογής. Και μπορεί να μην ειναι Κηφισίας αλλά ένα στενό στο Μαρούσι ή στο Χαλάνδρι. Προχτές ήμουν 7' (με το ρολόι) σταματημένος στην Μικράς Ασίας (Χαλάνδρι) ακριβώς στο ίδιο σημείο. Δεν υπάρχει διαφυγή.
Επίσης, δεν συζητάμε τι κάνεις εσύ και εγώ, αλλά πόσο καίει ένα αμάξι σε πραγματικές συνθήκες πόλης (άσχετα με το εαν εσύ δεν τις αντέχεις και πας από αλλού!).
-
Το προηγούμενο RS line ήταν σαφώς πιο όμορφο το εσωτερικό από την τωρινή Alpine, για μένα πάντα.
Αυτή η κάθετη οθόνη που είναι ακόμα μεγαλύτερη φαίνεται τόσο ξένη στο εσωτερικό.
-
Μποτιλιάρισμα για μένα σημαίνει μωτ 18-22 χαω. Κάτω από αυτό δεν κάθομαι να περιμένω.πολλές φορές δεν ειναι θέμα επιλογής. Και μπορεί να μην ειναι Κηφισίας αλλά ένα στενό στο Μαρούσι ή στο Χαλάνδρι. Προχτές ήμουν 7' (με το ρολόι) σταματημένος στην Μικράς Ασίας (Χαλάνδρι) ακριβώς στο ίδιο σημείο. Δεν υπάρχει διαφυγή.
Επίσης, δεν συζητάμε τι κάνεις εσύ και εγώ, αλλά πόσο καίει ένα αμάξι σε πραγματικές συνθήκες πόλης (άσχετα με το εαν εσύ δεν τις αντέχεις και πας από αλλού!).
Φάνη έχεις θέμα.
Αφού κατάφερε που διέφυγε από εκεί ο γιος μου, που δεν γουστάρει το οδήγημα τι να πω....
-
Το προηγούμενο RS line ήταν σαφώς πιο όμορφο το εσωτερικό από την τωρινή Alpine, για μένα πάντα.
Αυτή η κάθετη οθόνη που είναι ακόμα μεγαλύτερη φαίνεται τόσο ξένη στο εσωτερικό.
Πράγματι η κάθετη οθόνη δεν είναι αρμονικά ενσωματωμένη στο εσωτερικό.
Εξωτερικά φαίνεται πολύ όμορφο.
Να δούμε και τις τιμές ... -
Φάνη έχεις θέμα.
Κανένα θέμα, απλά έχει κίνηση όταν πάω και γυρνάω από το γραφείο, απλό ειναι. Βάζω νάβι και είναι ΟΛΑ κόκκινα. Οταν έχεις την πολυτέλεια να κινείσαι άλλες ώρες είναι πιο εύκολο. Αλλά το πρωί και το απόγευμα, δεν. Ρώτα και αυτούς που πήζουν στην Ε.Ο χωρίς καμία δυνατότητα διαφυγής.
-
Φάνη έχεις θέμα.
Κανένα θέμα, απλά έχει κίνηση όταν πάω και γυρνάω από το γραφείο, απλό ειναι. Βάζω νάβι και είναι ΟΛΑ κόκκινα. Οταν έχεις την πολυτέλεια να κινείσαι άλλες ώρες είναι πιο εύκολο. Αλλά το πρωί και το απόγευμα, δεν. Ρώτα και αυτούς που πήζουν στην Ε.Ο χωρίς καμία δυνατότητα διαφυγής.
Και αυτός την ίδια ώρα γυρίζει του κόκκινου.
Για μένα είναι θέμα αρχής. Ποτέ στην ουρά.
-
-
Την ίδια κάθετη οθόνη έχει και το pro f/l, μόνο τα κουμπιά άλλαξαν.
Γενικά μόνο η φάτσα άλλαξε, καπό/φτερά/πλαϊνά /πίσω Προφυλακτήρα / πορτ μπαγκάζ και εσωτερικό όλο είναι το ίδιο.
Και η ζάντα διαφορετική, αλλά εδώ βλέπουμε την alpine έκδοση, στις άλλες εκδόσεις που θα λείπει και το ασημί φιλέτο από τον Προφυλακτήρα να δούμε πως θα φαίνεται και τι ζάντες θα φοράει.
Renault Captur II