-
Τι παιχτηκε;;;
Βρε γαντι του μποξ, ποιος σε χαλασε;;;
Πες οτι θες, θα λενε οτι θελουν και θα περναμε ωραια μς κοντρα, αρκει να μη σε μειωνουν.
Αλλος και ο απο πανω,
Η psa ξεσκιζε στα wrc εδω και δεκαετιες και στο παρι ντακαρ...βγηκαν παλι τα υπερ ατου;;;
-
Ναι θυμάμαι την Ford. Αυτή δεν ήταν που μπήκε στα WRC όταν βγήκαν η Integrale, το Audi Quattro, τα Evo/Wrx, τα Celica wrc για να μπορέσει να πάρει πρωτάθλημα; Άσε μας ρε φίλε με την απάτη. Παντε πάρτε κάνα Focus Vignale 1000cc 28500€...
Στις ΗΠΑ ας είναι καλά το F150 και σώζονται. Στην Ευρώπη θα τα πούμε σε λίγα χρόνια τωρα με τα χιλιαρια και τους ημιακαμπτους που δεν θα έχουν να λένε παχιά λόγια. Ένα τιμόνι έμεινε. Ένα τιμόνι και οι Βρετανοί reviewers. Αλλά τώρα με το Brexit αν κάνει πως φεύγει το εργοστάσιο για την ηπειρωτική Ευρώπη να τους δω και αυτούς...
Από Ford πάντως 1000 φορές Tce και Renault!!!
-
Εγω αγαπω Ford, αλλα εχει μεγαλη πτωση η εταιρία, απο το 2007 εχει χασει τις μισες πωλήσεις τις σχεδον. Το νεο Kuga μου αρεσει λιγοτερο απο το παλιο. Το Puma εχει μεγαλο ανταγωνισμό και οχι σοβαρα πλεονεκτήματα εναντι αυτού. Fiesta μοιαζει ηδη σχετικα παλιο. Focus ωραίο, ακομη θετει στάνταρ αλλα πλεον δεν παιζει μονο του (Ceed κανεις;). Ελπιζω να πανε καλύτερα.
-
Ναι έχω μένος απέναντι στους οπαδούς της Ford που δεν αποδέχονται ποτέ τα σφάλματα της πολυαγαπημένης. Είναι ικανοί να γράφουν βιβλία για τα λάθη των άλλων και για τα χάλια τους τσιμουδια!
Η νομίζεις με νοιάζει αν παίζουν καρπαζιες οι Fordακηδες με τους mod του Forum και θα με κόψουνε; Με κόψανε και στο Forum της Ford στο 2ο post όταν ακόμα ασχολιομουν με το Focus sw πριν αρχίσει το show. Μεγάλη απώλεια....
Όχι κάποιος πρέπει να λέει την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος. Και τα Ford χαλάνε και μάλιστα συστηματικά. Θα το λέω μέχρι να με banαρει μέχρι και η ΔΕΗ...
Χρήστο, συνεχίζεις ένα παραλήρημα χωρίς βάση. Όταν αρχίζεις και φαντάζεσαι συνωμοσίες εναντίον σου, από άτομα μάλιστα που δεν σε ξέρουν προσωπικά, όταν 'βλέπεις' διαπλοκές με τους mods ώστε να σε 'φιμώσουν', μάλλον σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να σκεφτείς τι κάνεις εσύ λάθος. Γιατί τελικά ο γυαλός δεν είναι ποτέ στραβός, εμείς (συχνά) στραβά αρμενίζουμε!
-
Θεωρώ αστείο να επιχειρηματολογούμε για την ανωτερότητα οποιασδήπτε μάρκας. Όλες έχουν την ιστορία τους, με σημαντικά επιτεύγματα και κακές στιγμές. Το να λειτουργούμε οπαδικά απλώς με ξεπερνάει!
-
Ας είναι Χάρη. Μου αρκεί που ήδη κατάφερα να οδηγήσω δύο ανθρώπους του στενού μου κύκλου μακριά από την Ford με απτά επιχειρήματα.
Για αυτό που θεωρώ εγω εύνοια της Ford από διάφορους κύκλους έχω μαλώσει πρόσφατα δημόσια σε σχόλια σελίδας γνωστού περιοδικού αυτοκίνησης στο fb (προφανώς όχι του παρόντος) με τον συντάκτη του άρθρου. Άπειρο promotion η Ford. Ότι έκανε μέχρι πριν 15 χρόνια η master του marketing Toyota.
Άλλο ένα νήμα που εκτροχιάζω και ζητώ συγνώμη μόνο γι'αυτό. Κατά τα άλλα μάτια ανοιχτά και δίκαιη κριτική vs all...
-
Θεωρώ αστείο να επιχειρηματολογούμε για την ανωτερότητα οποιασδήπτε μάρκας. Όλες έχουν την ιστορία τους, με σημαντικά επιτεύγματα και κακές στιγμές. Το να λειτουργούμε οπαδικά απλώς με ξεπερνάει!
Συμπεριλαμβανομένης της Ford! Το μόνο που ζητάω....
-
harisma23 wrote:
Συμπεριλαμβανομένης της Ford! Το μόνο που ζητάω....
Για να είμαστε όμως ειλικρινείς, αυτό που ζητάς ΔΕΝ το πράττεις! Μπορεί να μην επιχειρηματολογείς για ανωτερότητα, αλλά 'επιχειρηματολογείς' (σε εισαγωγικά γιατί δεν ξέρω ποια είναι τα επιχειρήματα σου) για την κατωτερότητα της Ford. Το ίδιο δεν είναι;
-
Οκ Χάρη έχεις δίκιο. Το τελευταίο που θα πω είναι ότι τέτοιο σθένος για προάσπιση αλλού κατασκευαστή δεν έχω δει. Μάτια έχει ο κόσμος και βλέπει.
-
Ολα ειναι πιθανά πλέον. Αρκεί να τα βλεπουν γρήγορα και να τα φτιάχνουν στην εγγύηση.
-
Οσο για τ.ον φίλο που γελάει γιατί έχει puretech και τον θάβει υπέρ του ecoboost πρόβλημα του. Ας πάει να τον ανταλλάξει με Ford. Ελεύθερη είναι η αγορά.
Έγω δεν τον έθαψα αγαπητέ, απλά είπα ότι ο ecoboost ειναι καλύτερος. Αλλά ειμαι προβληματικός για σένα επειδή αντίθετα με εσένα πενεψα το σπίτι του γείτονα, ενώ εσύ που παινεψες το δικό σου είσαι αντικειμενικος και δίκαιος. Και τι έγινε δηλαδή πρέπει να το ανταλλάξω με ford? Εμένα σαν ομορφιά μου κάνει αυτό που έχω. Άσε που θα πρέπει ο άλλος να είναι τρελός για να δώσει ford και να πάρει Citroen ας πουμε! Πολύ τρελος.
-
Έχω Fiesta, 308 & Octavia5. Πιο από όλα τα σπίτια μου πενεψα ακριβώς; Το μοιραίο λάθος της Peugeot στο 308 ήταν οι χώροι για τους πίσω. Ας τους διορθώσει όπως λένε στο επόμενο σε κάνα χρόνο και τα λέμε, εδώ θαμαστε.Βγάζει και C4 hatchback το καλοκαίρι του 2020. Περίμενε έρχεται τσουνάμι αντιπάλων για το Focus θα φάει καλά (Golf, Leon...).
Είναι τρέλα να δώσεις Ford για Citroen καλά λες. Τι τώρα να δώσεις το Kuga για να πάρεις C5 Aircross πχ; Αχαχαχα.Ρεαλιστικά για τον μέσο Έλληνα οικογενειάρχη το μοναδικό Ford που αξίζει της προσοχής του είναι το Focus sw Active 1.5 Τ με μια καλή διαμόρφωση εξοπλισμού ΑΝ, λέω ΑΝ, διατηρεί τους πολλαπλούς. Αυτοί δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους πιο έχει sla και πιο δεν έχει. Ξεπερνάμε το γεγονός ότι το συγκεκριμένο Focus με μια λογική διαμόρφωση για να θεωρεί πλήρες ξεπερνάει τα 31000€ κατάλογο και το γεγονός ότι στο νήμα του εδώ υπάρχουν καταγγελίες που άλλο παρήγγειλαν και άλλο τους έφεραν ΧΩΡΙΣ να τους ρωτήσουν...
Για να κλείσω χωρίς να συνεχίσω τον εκτροχιασμό του παρόντος νήματος θα πω ότι εύχομαι ο 'Θ' να μην θάψει άλλη μια φορά την Renault υπέρ της Nissan (δεν το έχει και ανάγκη, πουλάει με ρυθμούς κατά ρυπας). Αν τιμολογήσει σωστά το Captur II θα πάει πολύ δυνατά. Καταρχάς το θέλουν όλες οι γυναίκες/σύζυγοι. Και επίσης με μια σωστή τιμολόγηση θα εξαφανίσει το Puma από το top3 των b_suvs. Φυσικά με τα άλλα δύο να είναι τα 2008,Juke...
-
Κυριοι, ανθρωπος απο την πλαμαρ στο κεντρο μου ειπε τα εξης....σημερα φορτωθηκαν αυτοκινητα για ελλαδα...5-6 μερες στο δρομο...αλλες 3-4 τελωνειο... Οριακα τελος του μηνα στις εκθεσεις μαζι με τιμες...αντε να δουμε....
-
Κυριοι, ανθρωπος απο την πλαμαρ στο κεντρο μου ειπε τα εξης....σημερα φορτωθηκαν αυτοκινητα για ελλαδα...5-6 μερες στο δρομο...αλλες 3-4 τελωνειο... Οριακα τελος του μηνα στις εκθεσεις μαζι με τιμες...αντε να δουμε....
Μίλησα και εγώ χθες με πωλητή στην πλαμαρ και μου είπε ότι 25-27 του μήνα θα έχουν τα αυτοκίνητα στην έκθεση τους μαζί με τιμές-εξοπλισμούς κλπ.
-
Αρα ισχυουν τα δεδομενα...σου εκανε προβλεψη τιμων?? Εμενα μου τα μασισε λιγο του τυπου , το βλεπω για 20+ και κατι τετοια.. χμμμμμμ
-
Αρα ισχυουν τα δεδομενα...σου εκανε προβλεψη τιμων?? Εμενα μου τα μασισε λιγο του τυπου , το βλεπω για 20+ και κατι τετοια.. χμμμμμμ
Εγώ ρώτησα για diesel που με ενδιαφέρει. Μου είπε ο (ευγενέστατος) πωλητής ότι από το απερχόμενο μοντέλο δεν υπάρχει κανένα diesel σε στοκ, και για το καινούριο μου έδωσε τις πληροφορίες που αναφέρω παραπάνω. Για εκδόσεις μου είπε ότι λογικά θα είναι παρόμοιες με του clio και για τιμές δεν έκανε καμία πρόβλεψη, αφού σε λιγότερο από βδομάδα θα υπάρχει επίσημος τιμοκατάλογος.
-
E δεν τους λες και αξιόπιστους τους ecoboost της Ford, τουλάχιστον τους παλιότερους.. Είχαν αναφερθεί περιστατικά με φωτιες:
https://www.autoblog.gr/2018/10/02/h-ford-apozhmiwnei-idiokthtes-montelwn-ths-me-ecoboost-kinhthres/
Στο τέλος θα ακούσουμε ότι ήταν αξιόπιστα και τα αυτόματα κιβώτια της Ford, που έφαγε 2 εκατομμύρια μηνύσεις για τα κιβώτια από κατόχους και που βγήκαν πιο προβληματικά ακόμα και απο της Vw :
Όσο για τους ecoboost , οι επιδόσεις τους ήταν χειρότεροι απο τους tsi και από τους puretech που εχουν την καλύτερη ροπή.. Και πέρα από αυτό είχαν και μεγαλύτερη κατανάλωση οι κινητήρες της Ford.. Ίσως τους τωρινούς ecoboost να τους βελτίωσε η Ford..
-
Αγαπητε φιλε Sabas_Thess,
Γιατι τετοια εχθροτητα προς την Ford? Τι ακριβως σου εχει κανει προσωπικα? Εχεις βγαλει τοσο χολη στα προηγουμενα posts χωρις καποιο επιχειρημα ουσιας.
Ενημερωτικα, εχω Ford Fiesta mk8 1.0 Ecoboost 125ps αλλα δεν φοραω γυαλια ουτε εχω παρωπιδες προς την συγκεκριμενη εταιρια.. Το αυτοκινητο το εχω λατρεψει/ερωτευτει για αυτα που ζηταω εγω απο το αυτοκινητο μου!!!
Εχεις οδηγησει τον 1.0 Ecoboost??? και αν ναι, τι δεν σου αρεσε? Αναφερεις οτι εχεις Fiesta αλλα οχι τι μοντελο και με τι κινητηρα.. οπως ειπωθηκε ο κινητηρας αυτος εχει παρει τοσα συνεχομενα βραβεια κινητηρα της χρονιας. Ναι ξερω θα μου πεις ειναι θεμα marketing... αλλα δεν μπορει να παιρνει τοσες φορες βραβεια λογω marketing. Κατι εχουν κανει καλα εκει περα..
Επειτα τους κατηγορεις οτι κατηργησαν τον 1.5.. ξερεις αληθεια για ποιο λογο καταργηθηκε ο κινητηρας αυτος? και δεν καταργηθηκε ολοκληρωτικα απλα δεν ειναι διαθεσιμος σε καποιο μοντελο/εκδοση..και επισης ανεφερες οτι επρεπε να κοψει τον 1.0 αντι για τον 1.5 που εκανε.. Με ποιο επιχειρημα αληθεια?
Ο 1.0 Ecoboost για μενα ειναι εκπληκτικος .. Δεν εχω οδηγησει τον 1.2 Puretech και ετσι δεν μπορω να πω τιποτα για τον κινητηρα αυτον.. για τον 1.0 ομως που τον οδηγω καθημερινα εχω να πω μονο τα καλυτερα.. Και οι δυο κινητηρες κατα την γνωμη μου ειναι εκπληκτικοι αλλα οκ εχεις ηδη σχηματισει γνωμη...
Πολυ θα ηθελα να ακουσω αυτα τα 'απτα' επιχειρηματα που απετρεψες τους γνωστους απο την αγορα καποιου Ford.. Αληθεια εκαναν καποιο test drive ? Προλαβαν οι ανθρωποι προτου τους αποτρεψεις? Ετσι και δεν εκαναν και τυχει να οδηγησουν καποιο μετα... θα αλλαξουν γνωμη..
Κλεινωντας θα ηθελα να βγαλεις την ταμπελα που μου εχεις ηδη βαλει προφανως 'Ford-ακιας οπαδος' και να μου απαντησεις με επιχειρηματα..
ΥΓ.Φιλικα παντα!
-
Παιδιά, το απερχόμενο Captur έχει αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη μόνο;
Υπάρχουν Captur αυτόματα με μετατροπέα ροπής;
Τα Clio επίσης μόνο διπλού συμπλέκτη είναι;
Το καινούριο Captur με τί είδους κιβώτιο θα έρθει σε αυτόματο;
-
Παιδιά, το απερχόμενο Captur έχει αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη μόνο;
Υπάρχουν Captur αυτόματα με μετατροπέα ροπής;
Τα Clio επίσης μόνο διπλού συμπλέκτη είναι;
Το καινούριο Captur με τί είδους κιβώτιο θα έρθει σε αυτόματο;
Σε ολες τις ερωτήσεις η απάντηση είναι η ίδια, EDC, δηλαδή διπλού συμπλέκτη.
Δεν υπάρχει Captur με μετατροπέα, ούτε Clio. Μόνο Clio με CVT, το οποίο έχει μετατροπέα αλλά δεν είναι πλανητικό.
Renault Captur II