-
Χθεσινή μου πληροφόρηση. Πρώτες μέρες του Μάρτη θα έχουν όλες οι εκθέσεις αυτοκίνητα και το πρώτο στοκ Ελλάδα.
Τελευταίες του Φλεβάρη ή πολύ πρώτες του Μάρτη παρουσίαση στο δίκτυο και τους δημοσιογράφους με ανακοίνωση εκδόσεων/τιμών.
Ίσως το hybrid είναι άμεσα διαθέσιμο.
-
Μμμμ και τοhybrid μαζι...σημαντικη ειδηση αυτο.
-
Για το Hybrid αν δεν τώρα... max Ιούνιο θα έχει φτάσει...μαζί και με το αντίστοιχο clio 5.
Αυτές θα είναι μάλλον και οι μόνες κινήσεις προς ηλεκτροκίνηση για το 2020 στην Ελλάδα. Αμιγώς ηλεκτρικά μάλλον από το 21.
-
Θα υπάρχει mild hybrid γνωρίζουμε;
-
Βασικά να διατυπώσω σωστά την ερώτηση μου. Όταν λέμε hybrid εννοούμε mild hybrid σαν 48v κλπ, εννοούμε hybrid σαν Toyota ή εννοούμε plug-in;
-
Για το Clio θα είναι 1600άρης hybrid (στυλ Toyota), για το Captur plug-in.
-
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
-
Τιμή Αυστρίας 1,3 Tce 130ps EDC με πολλά έξτρα και το μεγάλο Infoteinment 27.500€. Να δούμε στο Ελλαδισταν πόσο θα μας κοστισουν τα κερατιάτικα της εφορίας για το ίδιο αμάξι...
-
Με νορμάλ τιμολόγηση 1.3 intens edc με την 7αρα οθόνη, 22500 με μεταλλικό.
-
Intens EDC με μεταλλικό 22500€; Δύσκολα. Έχουμε πολύ μεγάλη εφορία...
-
Intens EDC με μεταλλικό 22500€; Δύσκολα. Έχουμε πολύ μεγάλη εφορία...
Και εμενα απιθανο μου φαινεται αυτο το νούμερο, αλλα γιατι να κανω προβλέψεις οταν με το καλο σε 2 εβδομαδες οι τιμες θα ειναι εδω;
Σε ποια χωρα της Ευρωπης κανει τοσο αυτη η εκδοση;
-
Ισα ισα στα ποσά έως 17χιλ λιανικής δηλαδή περίπου 22.5 χιλ έχουμε από τις χαμηλότερες φορολογιες. Πολλές περιπτώσεις με 25 στη Γερμανια εδώ πάει στα 22.
23250 έχει στη Γερμανία τιμη καταλόγου το χειροκίνητο intens 1.3 130 και 24950 το edc, οπότε θεωρώ απόλυτα λογικό για εδω 20800 και 22500 αντίστοιχα. Αν το φέρουν με 22 και 25 θα έχουν περιθώριο να το ρίξουν στη συνέχεια..
Να τονίσω επίσης ότι το τωρινό captur εδώ και πολλούς μήνες έχει 19.000 η 1.3 130 dynamic και 21500 η 1.3 150 edc dynamic.
-
Να τονίσω επίσης ότι το τωρινό captur εδώ και πολλούς μήνες έχει 19.000 η 1.3 130 dynamic και 21500 η 1.3 150 edc dynamic.
Σωστή παρατήρηση, ειδικά αν αφαιρεθούν τυχόν προωθητικές ενέργειες που τρέχουν αυτή την περίοδο και ισχύει η λογική μαξ 1000 ευρώ ακριβότερο από το προηγούμενο, τότε μια τιμή γύρω στα 23κ για το 1.3 edc ακούγεται λογική.
Αναμονή λίγες μέρες βέβαια και θα λυθούν όλες οι απορίες μας.
-
Το παλιο ειναι πρακτικα ενα αυτοκινητο του 2013 κ οι τωρινες τιμες ειναι ξεπουλήματος.
Τ0 2008 signature εκανε 18.500€ πριν ερθει το καινουργιο κ μια πολυ καλη εκδοση του Kadjar (sport edition τη λεγανε;) 5-6 μηνες προ facelift εκανε 22.000€.
-
Εγώ κύριοι θα συμφωνήσω με τον Dublin. Να δείτε που η Renault θα τιμολογισει υψηλά. Το 130ps intense χωρίς EDC το βλέπω στα 25.000€ ώστε να έχει το πακέτο με το καλό Infoteinment (πάει πακέτο με park assist, bird view νομίζω) ώστε να μην μοιάζει με την 7αρα μέσα σαν Lada 2105. Σε όσα pov/review το έχω δει το Captur II όμορφο καλό αμαξάκι αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Ούτε βλέπω καμιά ποιοτική αναβάθμιση υλικών - συναρμογής στο εσωτερικό του...
Δεν το συζητώ για ψηφιακό πίνακα και EDC πάνω 28000€ για πλάκα! Θα την δει σε μια νύχτα premium brand και η Renault ώστε να χτυπήσει στα ίσια βασικούς αντιπάλους όπως το 2008 και θα τρελαθώ. Δείτε αντίστοιχα τιμές στις καλές εκδόσεις του νέου Clio. Αντιγράφει 208 100%. Και δεν είναι το ίδιο αυτοκίνητο αν μη τι άλλο. Ούτε made in Turkey...
Δεν δικαιολογώ για την τιμολογιακή της πολιτική ούτε την Peugeot αλλά τουλάχιστον εκείνη έχει κάνει πραγματικά στροφή στην ποιότητα. Η Renault αντίθετα δεν έχει να επιδείξει κάτι αντίστοιχο. Ένας όμιλος άνω κάτω και ένα καλό μοτέρ (Tce) συμπαραγωγή με Daimler το οποίο θα δείξει στο μέλλον αν είναι αξιόπιστο πέραν από αποδοτικό.
Βλέπω να μου γυρνάνε τα μυαλά και να ξαναπηγαινω VAG με τέτοιες τιμές/εξοπλισμούς του Golf 8. Άλλωστε δεν νομίζω ότι Renault/VAG έχουν ουσιαστικές διαφορές στην τραμπάλα της αξιοπιστίας...
-
Clio 1.3 130 EDC Initiale 26000+χρωμα+εξοδα = κανα 27αρι, δεν θα χτυπαει 30αρα το Captur;
-
Clio 1.3 130 EDC Initiale 26000+χρωμα+εξοδα = κανα 27αρι, δεν θα χτυπαει 30αρα το Captur;
Αυτό λέω ρε φίλε!! Και πού είσαι να τα λέμε όλα. Το 2008 GT-line puretech 130ps m/t 27.900€ αλλά έχει την Άρτα και τα Γιάννενα. Βάλε στο Captur II Intense όλα όσα του λείπουν εξοπλιστικά. Πλήρως ψηφιακό πίνακα, blind spot, 18' ζάντες, σπορ καθίσματα...
Αντικειμενικά με τον ίδιο εξοπλισμό το Captur II θα είναι πιο ακριβό από το 2008. Να σημειώσω ότι τα λέω αυτά χωρίς να έχω 2008 ή να το έχω υποψήφιο (δεν νιώθω άνετα μπροστά σε πλάτος). Απλά ήθελα να τα πω τώρα πριν μάθουμε την τιμολόγηση του 'Θ' και το πάθουμε το εγκεφαλικό...
Αν η Renault σεβαστεί τον εαυτό της και είναι δίκαιη ως προς το προϊόν της το Intense 130ps M/T θα πρέπει να έχει κλειδί 23.000€. Ώστε αυτός που επιθυμεί να το στήσει σαν 2008 GT-line να του βγει 28.000€ κλειδί. Τόσο απλά. Γιατί κανονικά λόγο ποιότητας και διακόσμου εσωτερικού (ακόμα και το Initiale Paris μου μοιάζει παιδικό/γυναικείο εσωτερικά) μην σας πω ότι θα έπρεπε το Renault να είναι και 1000 κάτω από το αντίστοιχο Peugeot..
-
Δείτε τα αποτελέσματα των crash tests μεταξύ captur και 2008 που το renault κερδίζει το peugeot και μετά πείτε ότι αξίζουν παραπάνω λεφτά τα πλαστικά που έχετε δει μέσω βίντεο μόνο και προτου ανακοινωθούν οι τιμές
-
Το είδα ότι ουσιαστικά 'χάνει' στο crash test το 2008. Επειδή όμως το 2008 προσωπικά έχω κάτσει 2 φορές από 30' σε δύο διαφορετικές αντιπροσωπείες και το έχω επεξεργαστεί στο έπακρο καθώς έχω γνωστούς πωλητές. Το έχω πάρει td 3 φορές σε όλες τις πιθανές διαδρομές και όσον αφορά τα μηχανικά σύνολα είμαι ιδιοκτήτης puretech 130ps σε 308.
Επίσης έχω ασχοληθεί με το νέο Clio επισταμένα καθώς το είχαμε συνυποψηφιο με το 308 όταν πηγαίναμε για αμάξι της γυναίκας. Στο Clio βασίζεται το Captur II. Ναι λοιπόν μπορώ με 100% σιγουριά να πω ότι δεν θα βγάλει η Renault αντίστοιχης ποιότητας (είτε κατασκευής είτε κύλισης) όχημα.
Το μοναδικό της 'πλεονέκτημα' είναι ότι έχει 4cyl αντί 3cyl ως βασικό μοτέρ (Tce vs Puretech). Δυστυχώς για εκείνη ο puretech είναι ο καλύτερος downsized κινητήρας της αγοράς ενώ έχει χρόνια που έχει αποδείξει την αξιοπιστία του. Αντίθετα με την φιλότιμη αλλά πολύ νέα προσπάθεια από την Renault & την Daimler. Γι'αυτό οφείλει να το τιμολογήσει χαμηλότερα το αμάξι της....
-
Δείτε τα αποτελέσματα των crash tests μεταξύ captur και 2008 που το renault κερδίζει το peugeot και μετά πείτε ότι αξίζουν παραπάνω λεφτά τα πλαστικά που έχετε δει μέσω βίντεο μόνο και προτου ανακοινωθούν οι τιμές
93 84 73 73 με 96 83 75 74 ειναι τα crash test.
Δεν ξερω ποσο μεγαλη διαφορα εχουν στην πραγματικη ζωη και δεν θα ηθελα ποτε να το μάθω, αλλα δεν θα ελεγα το 2008 'μη ασφαλες αυτοκινητο' επειδη πηρε μερικες μοναδες κάτω. Θα το ελεγες εσυ;
Renault Captur II