-
parikon wrote:
Στο 20:40 πρέπει να είναι τα επίμαχα 'μαλακά' πλαστικά.
Κανονικά σκληρά δείχνουν. Εμένα πάντως με ενοχλεί η κάμερα οπισθοπορειας που είναι μέσα στο σήμα εκτεθειμένη στην κακοκαιρία.
Επίσης απορία: ποια η διαφορά του αιωρούμενου αυτόματου σε σχέση με αυτό του βίντεο;
Δυστυχώς το λινκ που έστειλες δεν λειτουργεί. Γενικά έχω την εντύπωση πως σε πολλές μονάδες 'προ-παραγωγής' όπως αυτά που χρησιμοποιούνται για παρουσιάσεις μοντέλων, εκθέσεις κλπ. υπάρχουν τέτοιες 'κακοτεχνίες', οι οποίες διορθώνονται όταν τα εργοστάσια μπουν σε κατάσταση πλήρους παραγωγής.
Έχεις δίκιο αλλά είναι αντιγραφή συνδεσμου απευθείας από YouTube.Επρεπε να το ελέγξω πρώτα πάντως αν θέλει κάποιος να το βρει είναι του sda dan cars Ελβετός χθες βράδυ το ανέβασε.
-
Και σε αυτό το review, περίπου στο 4.50 φαίνεται αρκετά σταθερό το πλαστικό, χωρίς να τρίζει. Όταν με το καλό έρθει σε ελληνικές αντιπροσωπείες θα το δούμε. Μέχρι τότε μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε
-
Εεεεε ναι...ελεος πια...
-
Η απάντηση που πήρα από την σελίδα της επίσημης Renault σε ερώτηση για το πότε έρχεται το αμάξι στην Ελλάδα:
'η Παρουσίαση του μοντέλου στη χώρα μας αναμένεται στα τέλη του επόμενου μήνα και αμέσως μετά θα είναι διαθέσιμο το μοντέλο. Παραμένουμε στη διάθεσή σας σε κάθε περίπτωση.'
Μακάρι να ισχύει γιατί σήμερα πήρα td CHR 1.8 hybrid, CHR 1.2T αλλά και το 2008 purtech 130ps M/T τα οποία είναι πολύ καλά οχήματα καθένα με τον τύπο του...
-
Και στο νέο Captur έχει 'συρτάρι' στη θέση του συνοδηγού. Όχι πολύ βολικό αν υπάρχει συνοδηγός.
-
Μακάρι να ισχύει γιατί σήμερα πήρα td CHR 1.8 hybrid, CHR 1.2T αλλά και το 2008 puretech 130ps M/T τα οποία είναι πολύ καλά οχήματα καθένα με τον τύπο του...
Και πως σου φάνηκαν τα αμάξια;Αρχικά μεταξύ των 2 Toyota και ύστερα μεταξύ Peugeot και Toyota θερμικών.
-
Και πως σου φάνηκαν τα αμάξια;Αρχικά μεταξύ των 2 Toyota και ύστερα μεταξύ Peugeot και Toyota θερμικών.
Φίλε αν θες για να μην spammάρω άνευ λόγου και κουράζω αναζήτησε στα αντίστοιχα νήματα των CHR & 2008 τις αναλυτικές κριτικές μου από τα td και θα καλυφθείς θέλω να πιστεύω
-
Υπόψιν ότι από 1/3 η τελική τιμή των αυτοκινήτων οπως και τα τέλη κυκλοφορίας θα υπολογίζονται βάσει εκπομπών wltp, με ό,τι αυτό συνεπάγεται με την τωρινή ή μέλλουσα αλλαγη νομοθεσίας. Νομιζω μονο το edc απο τα βενζίνης ειναι κατω απο 141 co2, που είναι ενα κρίσιμο σκαλοπάτι.
Επίσης ερώτηση:
Στα διαφορά βιντεο εχω δει διαφορετικούς λεβιεδες edc, παιζει ρόλο η έκδοση (initiale paris ) ή τα αλογα (155); και η διαφορα να ειναι μόνο εμφανισιακη;
-
Βρήκα το review του γνωστού Ελβετού με ημερομηνία 27/01/2020:
Λοιπόν πραγματικά αλλάξανε το κιβωτίου του αυτόματου. Μάλιστα παρατηρώ ότι παρά το ότι είναι αυτόματο δεν υπάρχει πλέον η αιωρούμενη κονσόλα που υπήρχε στα άλλα video reviews. Δεν μπορώ να μαντέψω τι μπορεί να έγινε. Να βγάζουν έτσι το optional αυτόματο για την petrol 130ps και το diesel 115ps ενώ το άλλο λεβιεδακι να το έχουν κρατημένο για την 155ps EDC και τις εκδόσεις Initiale Paris; Αυτό είναι το καλό σενάριο. Το κακό σενάριο είναι να τους έβγαλε πρόβλημα το μικρό λεβιεδακι με την αιωρούμενη κονσόλα καθώς εκείνο έχει εμεση ηλεκτρονική σύνδεση. Να πω την αμαρτία μου αυτό με την μη αιωρούμενη μου φαίνεται πιο στιβαρό και ας μην έχω καμία πρόθεση για αυτόματο...
-
Βρήκα το review του γνωστού Ελβετού με ημερομηνία 27/01/2020:
Λοιπόν πραγματικά αλλάξανε το κιβωτίου του αυτόματου. Μάλιστα παρατηρώ ότι παρά το ότι είναι αυτόματο δεν υπάρχει πλέον η αιωρούμενη κονσόλα που υπήρχε στα άλλα video reviews. Δεν μπορώ να μαντέψω τι μπορεί να έγινε. Να βγάζουν έτσι το optional αυτόματο για την petrol 130ps και το diesel 115ps ενώ το άλλο λεβιεδακι να το έχουν κρατημένο για την 155ps EDC και τις εκδόσεις Initiale Paris; Αυτό είναι το καλό σενάριο. Το κακό σενάριο είναι να τους έβγαλε πρόβλημα το μικρό λεβιεδακι με την αιωρούμενη κονσόλα καθώς εκείνο έχει εμεση ηλεκτρονική σύνδεση. Να πω την αμαρτία μου αυτό με την μη αιωρούμενη μου φαίνεται πιο στιβαρό και ας μην έχω καμία πρόθεση για αυτόματο...
Απ' ότι φαίνεται από τις εικόνες του configurator του γαλλικού site, η αιωρούμενη κονσόλα είναι μόνο στις εκδόσεις Initiale Paris.
-
Απαντηση της ρενω σε μαιλ μου.
Η Παρουσίαση του Νέου CAPTUR αναμένεται στα τέλη του επόμενου μήνα, οπότε το αυτοκίνητου θα είναι διαθέσιμο αρχές Μαρτίου, όπως και οι σχετικοί τιμοκατάλογοι με τη μέχρι τώρα ενημέρωση που έχουμε από το Εμπορικό μας Τμήμα.
Όσο θα πλησιάζουμε στο λανσάρισμα του μοντέλου θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες και φυσικά θα ενημερωθείτε. -
Τιποτα νεωτερο δηλαδη...
-
Td με το αιωρούμενο αυτόματο από τον Ελβετό.
Στην Ελβετία πουλιέται ήδη το αμάξι.Εδώ ακόμη τίποτα μου θυμίζει παρά πολύ το xceed με παρόμοιες καθυστερήσεις.
-
Ανακοίνωσε προς το παρόν εχθές facelift Mégane η Renault για φέτος το καλοκαίρι. Το Xceed το είδα σήμερα και εξαιρετικό all-around όχημα. Πλέον προσωπικά δεν καίγομαι για το πότε θα βγει το Captur II. Σίγουρα ως θα πάω να το δω όταν μας κάνει την τιμή η Renault...
-
Το xceed μπορεί να ναι εξαιρετικό all around όχημα αλλά κατα την γνώμη μου μόνο από 1400 και πάνω αφού το 1000ακι μου φάνηκε αρκετά αδύναμο. Και ως 1400 ξεκινάει από 24 χιλιάρικα. Επίσης η αίσθηση του τιμονιού του δεν μου άφησε καλές εντυπώσεις. Λίγο τεχνητή αίσθηση.
-
Δοκιμή του νέου Captur ( 1.3 130hp intense αυτόματο). Εκτενής παρουσίαση των χώρων,κατανάλωση δοκιμής αναφέρει 7-8λτ./100km και σαν κύριο μειονέκτημα την ανάρτηση που είναι ρυθμισμένη πιο 'σκληρά' (καλό για εκτός πόλης διαδρομές,αλλά μείον για κακοσυντηρημένους αστικούς δρόμους), απ'ότι είναι ο γενικότερα άνετος χαρακτήρας του αυτοκινήτου.Πολύ καλή η ηχομόνωση και καλό το αυτόματο κιβώτιο.Επίσης θετική άποψη και για τα συστήματα ασφαλείας.
-
Κοντρα επισκεψη σημερα στη ρενω της συγγρου...τα ιδια παντελη μου...φιασκο...εμεις εδω μεσα παιδια ξερουμε πιο πολλα απ αυτους. Τιποτα απολυτως,μηδεν πληροφορια. Εγω ειμαι σε φαση που ψινομαι να αυτοδιαγραφω απ το φορουμ λογο μουλαρωματος γενικου ξενερωματος με την υποθεση captur. Οπως ειχα γραψει σε ενα παλιο μου post..το αμαξι παιζει να ειναι ενα ψεμμα,να μην υπαρχει και και να μας δουλευουν...
-
Υπομονή,περιμένουν να βγει το facelift για το φέρουν....
-
Φιλτατε επέτρεψε μου με όλο το θάρρος να σου πω ότι είναι χαζό να βγεις από το Forum επειδή η Renault ή/και ο Έλλην αντιπρόσωπος έχουν τα θέματα τους. Αν παρακολουθείς θέματα αυτοκίνησης προχθές σε επίσημη επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Μακρόν στην Πολωνία 'έμεινε' το προεδρικό Safrane και έψαχνε αμάξι να φύγει...
Ενδιαφέρεσαι για ένα segment με πολλές καλές προτάσεις. Θα έλεγα να κάνεις την βόλτα σου, να δεις και να οδηγήσεις τα πολλά ενδιαφέροντα b_suv όπως Puma, 2008, Xceed, Cx30, Juke κλπ Δεν υπάρχει κανείς λόγος να κολλάς στο νέο Captur. Κάνε την γύρα σου και σε κάνα μήνα λογικά εδώ θαναι και το Captur να κάνεις την τελική σου σύγκριση. Άλλωστε παρά τον αρχικό ενθουσιασμό δεν βλέπω κάτι το τόσο φοβερό σε αυτό. Ένα όμορφο αυτοκίνητο, λίγο 'γυναικείο' κατ'εμέ, το οποίο θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω του πολλές 'παιδικές ασθένειες' της εταιρείας. Μην τρελενεσαι μονο με ένα αμάξι. Εγώ σχεδόν μέρα παρά μέρα σε άλλο εστιάζω...
-
Κανένα νεο; μετράμε μέρες αντίστροφα. Αν ακολουθήσουν πολιτική τιμολόγησης clio δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Επίσης το πότε θα είναι τα πρώτα αμάξια στις εκθέσεις ξερεις κανείς;
Renault Captur II