-
Πιασαμε μαρτη και ακομα ουτε καν τιμες/εκδοσεις. Fail....
-
Υποτίθεται τέλος Φεβρουαρίου θα ήταν στις εκθέσεις και θα είχαν ανακοινωθεί οι τιμές. Υποτίθεται....
Η ελληνική αντιπροσωπεία έχει χάσει τη μπάλα
Φαντάζομαι το τέλος Φεβρουαρίου δεν ήταν τυχαίο καθότι τότε έληγε και η προθεσμία κατάρτισης των νέων τελών ταξινόμησης. Θα ήταν πολύ βολικό να εκδώσουν τιμοκαταλόγους με τις νέες κλίμακες. Αυτό δεν έγινε ποτέ και ο εισαγωγέας τώρα λογικά θα περιμένει να βγει η τροπολογία από το Υπουργείο Οικονομικών αρχές Μαρτίου όπως φημολογείται (ποιου έτους δεν μας έχουν πει βέβαια...) για να διαμορφώσει τιμοκαταλόγους. Σε κάθε περίπτωση δεν τον χάλασε που περίμενε τον κρατικό βραχίονα για να προχωρήσει
Όλα τα παραπάνω προφανώς είναι εικασίες. δεν έχω ιδέα τι ακριβώς έχει γίνει και έχει καθυστερήσει τόσο πολύ το Captur...
-
-
Ειναι η ιδεα μου ή ο Μάρεκ έκοψε τις κομπλεξικές του μ@@@ς;;;
-
Το θέμα δεν είναι ο Marek. Το θα είναι ότι είδα καί συγκριτικό με Puma και το βγάζουν χαμένο το Captur ουσιαστικά...
-
Ε καλα στο θέμα οδήγησης το θέμα ήταν αναμενόμενο
Αλλά στο θεμα χωρών, κάτσε και εκεί δεν φαίνεται να είναι τέλειο.
Αλλά στο θέμα της ποιότητας, κάτσε και εκεί δεν είναι τοπ κλας,
Αλλά στην αισθητική, κάτσε γιατί και το puma κουκλί είναι,
Αλλά στον θεμα του χώρου αποσκευών, κάτσε διοτι και το puma το πάει καλά εκεί,,
Αλλά στο θέμα της εγγυησης, κάτσε διότι το puma δίνει 8 έτη.
Δεν παιρνεις λεω εγω το νεο jazz υβριδικό να γίνεις σαν και εμάς μίζεροσυντηριτουκλας, να πηγαίνεις με 2,5 l/100km στην δουλειά σου κάθε μερα, αυτόματο, με χώρους να βάζεις καρότσια και ποδήλατα και 0-100 km :7,4 sec
-
Ε καλα στο θέμα οδήγησης το θέμα ήταν αναμενόμενο
Αλλά στο θεμα χωρών, κάτσε και εκεί δεν φαίνεται να είναι τέλειο.
Αλλά στο θέμα της ποιότητας, κάτσε και εκεί δεν είναι τοπ κλας,
Αλλά στην αισθητική, κάτσε γιατί και το puma κουκλί είναι,
Αλλά στον θεμα του χώρου αποσκευών, κάτσε διοτι και το puma το πάει καλά εκεί,,
Αλλά στο θέμα της εγγυησης, κάτσε διότι το puma δίνει 8 έτη.
Δεν παιρνεις λεω εγω το νεο jazz υβριδικό να γίνεις σαν και εμάς μίζεροσυντηριτουκλας, να πηγαίνεις με 2,5 l/100km στην δουλειά σου κάθε μερα, αυτόματο, με χώρους να βάζεις καρότσια και ποδήλατα και 0-100 km :7,4 sec
Τα επισημα στοιχεια της Honda ειναι
9.4sec τα 100 με 174 τελικη 4.5l/100khm με 102γρCO2 και λιγο χειροτερο το Crosstar που ειναι ελαχιστα ποιο ψηλο με 4.8λιτρα κ 110γρCO2.
Σαν review ηταν απο τα χειροτερα του Marek, μαθαμε πολυ λιγα πράγματα για το αυτοκινητο. Το αυτοκίνητο με τα καθισματα κανονικα το βγαζει με λιγοτερο χωρο αποσκευών απο το 2008 πάντως.
Και σε αλλα reviews λενε - οχι καλα πράγματα - για το αυτόματο.
Ο ψηφιακος πινακας φαίνεται σαν after thought, δεν εχω καταλαβει αν κανει οτιδήποτε χρήσιμο.
Εγω προσωπικά αποφασισα να μην περιμενω να το δω καν, καθως μου φαίνεται υποδεέστερο απο την κορυφή, εστω και στις λεπτομέρειες και απο οτι φαίνεται, οι χωροι που φαινεται πως εχει δεν εχουν εκμεταλλευτεί στο έπακρο.
Δεν νομιζω οτι κονταροχτυπιεται με Puma. Το Puma ειναι μικροτερο σπορτιφ (Arona, Stonic, Juke) και πρεπει να εχει το μικροτερο χώρο για επιβάτες (νομιζω κ το μεταξονιο του είναι μικροτερο απο τα περισσοτερα). Η γνωμη μου ειναι οτι το Captur κυριως χτυπιεται με τα μεγαλύτερα της κατηγορίας οπως T-Roc/Kamiq/2008 και νομιζω μπαινουν και τα Duster (λογω χρημάτων) και Vitara/C-H εδω, λόγω χώρων, με C3 Aircross/Crossland και διαγωνίζονται σε αγοραστες με κυριως νέες ή μικρες οικογένειες, και δημογραφικά 25-55 ετων περίπου.
Τα ταμπουρα σε ολες τις εκδοσεις σιγουρα δεν βοηθάνε, το 2020 που και τα περισσοτερα ποδηλατα εχουν δισκοφρενα πλεον.
-
Εγώ στο τέλος με βλέπω να καταλήγω με κανα Focus sw και να μου κρεμάνε κουδούνια για όσα έχω σύρει στην Ford. Όπως και να έχει δεν θέλω να αποσχολω ασκοπως αλλά νήματα. Το Captur άρεσε στην γυναίκα μου και μόνο. Δεν υπάρχει ως επιλογή 101% για εμένα. Τα λέμε από άλλα νήματα πλέον...
-
Περίμενε και το jazz να το δεις από κοντά και μετά παίρνεις το ford .
Εκτός αν θέλεις τεράστιο χώρο αποσκευών
-
Ναι θέλω. Και προληπτικά (ακόμα δεν έχουμε παιδιά αλλά ξέρω από φίλους ότι τα θες τα 500l για να πεις ότι είσαι κομπλέ) αλλά επειδή αυτό το όχημα θα αντικαταστήσει Octavia5 που χωράει 2 πτώματα ενηλίκων ανδρών πίσω...
Οδηγικά τι να πεις για το Focus. Δυστυχώς ξέρω ότι δύσκολα θα το δει στα μάτια οποιοδήποτε παραγωγό του αγαπημένου μου PSA (νέο 308, DS4 κλπ). Επιπλέον το 3ο εκτων υποψηφίων Tuscon δεν νομίζω να συγκρίνεται με κανένα εκ των δύο ποιοτικά. Άρα η λογική λέει ότι με το Focus το μόνο ρίσκο πραγματικό είναι ο Ecoboost. Εκεί πάω πάσο. 8 έτη εγγύηση και ο θεός βοηθός...
-
Έχει ο καιρός γυρίσματα...
-
@Dublin Δες αν θελεις στα τεστ το 0-100 και στις δοκιμές. 7, 5' γράφουν. Σε χαλαρή οδήγηση σε αστική μετακίνηση γράφουν δοκιμαστες απο 2,και κάτι μέχρι 3
Όλα είναι ποσταρισμενα στο thread με το jazz.
Γενικά οι Ιάπωνες πάντα δηλώνουν χειρότερα νούμερα από τα πραγματικά.
Υ.γ Ο Marek απλά δεν έδειξε την ειρωνική του τάση και η δοκιμή ήταν εύπεπτη
-
Ακριβώς οπότε σε λίγο καιρό ο σάμπα θα δει κάποιο civic στον δρόμο, και θα του ξανά αρέσει, μετά θα δει το 2008 Μέτα το Kia xceed,
Γενικά γυριζει το πράγμα. Χαχα
-
Λες; Θα φανεί! Αυτό είναι και το σωστό. Να υπάρχει ζύμωση. Δεν T-Shirt, είναι όχημα!
-
Καλά κάνεις δεν σε ειρωνευομαι, πλακιτσα κανω, μαζί με εσένα συμπάσχουμε και εμείς, περνά ωραία και η ώρα, και μαθαινουμε νεα πράγματα .
-
Εδώ να υπενθυμίσω ότι το megane είχε παρουσιαστεί στην έκθεση Φρανκφουρτης Σεπτέμβριο 2015 και Ελλάδα οι τιμές ανακοινώθηκαν Ιανουάριο 2017...
-
Άρα η λογική λέει ότι με το Focus το μόνο ρίσκο πραγματικό είναι ο Ecoboost. Εκεί πάω πάσο. 8 έτη εγγύηση και ο θεός βοηθός...
Sabas δεν έχω κάτι μαζί σου αλλά το βλέπω συνέχεια αυτό με τα 8 έτη της ford που το γράφουν όλοι εδώ και στα σάιτ ενώ πραγματικά ΔΩΡΕΑΝ σου παρέχει μόνο 2 χρόνια με απεριόριστα km όπως όλες οι ευρωπαϊκές.Αν δεν πληρώσεις λεφτά έξτρα όπως δεν πληρώνεις Toyota, kia ,Hyundai, PSA κτλ είσαι χειρότερα με ford.
Ταπεινή μου γνώμη δε θα πλήρωνα 1000 και 1500 ευρώ για εγγύηση ενώ άλλοι τα δίνουν δωρεάν.
-
Οκ καλό είναι να διευκρινίζεται για τους πιθανούς αγοραστές ότι η εγγύηση της Ford είναι για 8 χρόνια η 100.000χλμ, άρα στην ουσία για 8 χρόνια είναι μόνο για αυτούς που κάνουν έως 12.500χλμ/έτος. Από την άλλη από όσο θυμάμαι ο μόνος κατασκευαστής που δίνει εγγύηση απεριορίστων χλμ είναι η Hyundai, φυσικά βγάζω έξω αστείες εγγυήσεις 2 χρόνων του γκρουπ.
-
Δηλαδή μπορείς να μην επιλέξεις την εγγύηση στα ford;
-
Οκ καλό είναι να διευκρινίζεται για τους πιθανούς αγοραστές ότι η εγγύηση της Ford είναι για 8 χρόνια η 100.000χλμ, άρα στην ουσία για 8 χρόνια είναι μόνο για αυτούς που κάνουν έως 12.500χλμ/έτος. Από την άλλη από όσο θυμάμαι ο μόνος κατασκευαστής που δίνει εγγύηση απεριορίστων χλμ είναι η Hyundai, φυσικά βγάζω έξω αστείες εγγυήσεις 2 χρόνων του γκρουπ.
https://www.ford.gr/shop/extras/warranties/ford-protect/new-vehicles
Εγώ από αυτό το λινκ καταλαβαίνω ότι για πάνω από 2 χρόνια πληρώνεις.
Renault Captur II