-
Γνωρίζετε αν μπορώ να αγοράσω renault χωρίς το ματσουκι για το ράδιο πίσω από το τιμόνι; Το βλέπω σε όλα τα βίντεο σε clio, captur κτλ .Για το megane του 1998 που εχει ο μπαμπάς μου το θεωρώ καινοτόμο για εκείνη την εποχή!!Τώρα όμως όλοι το έχουν στα τιμόνια.
Και στο τελευταίο megane αυτό το ματσούκι είναι εξαιρετικά πρακτικό, κυρίως αν δοκιμάσεις να κάνεις τις ίδιες λειτουργίες στην οθόνη εν κινήσει... Επιπλέον δε φαίνεται καθόλου όταν κοιτάς το τιμόνι οπότε ούτε αισθητικό θέμα υπάρχει.
-
Είδα στο car έχουν 24 καινούρια captur 1 που προσπαθούν να τα πουλήσουν και αναρωτιέμαι άλλα πόσα θα έχουν εκτός car.Βλεπω να αργεί πολύ το αμάξι.Και ούτε τιμολόγηση δίνουν ένα πράγμα που θυμίζει kia xceed. Όσον αφορά το ματσουκι προσωπικά εμένα με βολεύει μόνο για να πειράζω την ένταση ήχου όλα τα υπόλοιπα από την κεντρική κονσόλα.Τώρα αν είχατε 22Κ θα αγοράζατε για οικογένεια με 2 παιδιά (ένα νεογέννητο) 2008 allure, juke n-connecta, c-hr c-enter, C5 aircross live, grandland x cite ή captur 2(άγνωστη έκδοση);
-
Είδα στο car έχουν 24 καινούρια captur 1 που προσπαθούν να τα πουλήσουν και αναρωτιέμαι άλλα πόσα θα έχουν εκτός car.Βλεπω να αργεί πολύ το αμάξι.Και ούτε τιμολόγηση δίνουν ένα πράγμα που θυμίζει kia xceed. Όσον αφορά το ματσουκι προσωπικά εμένα με βολεύει μόνο για να πειράζω την ένταση ήχου όλα τα υπόλοιπα από την κεντρική κονσόλα.Τώρα αν είχατε 22Κ θα αγοράζατε για οικογένεια με 2 παιδιά (ένα νεογέννητο) 2008 allure, juke n-connecta, c-hr c-enter, C5 aircross live, grandland x cite ή captur 2(άγνωστη έκδοση);
Ειμαι σε παρόμοιο δίλλημα και οικογενειακη κατασταση. Βεβαια ψαχνω για πετρελαιο.
Δεν ξερω τι καθισματακια χρησιμοποιεις, αλλα εμεις θελουμε να φτασουν τα παιδια με το καλο εως τα 3-4 ετη κοιτώντας προς τα πισω (iSize), οποτε αυτο δημιουργει συγκεκριμενες προυποθεσεις για τους πισω χώρους.
Λιγοτερο απο 2008 δεν θα σε βολέψει.
Αν θες να πας κοντα στα 4.50μετρα κ δεν φοβασαι το μεγεθος, το C5 Aircross ειναι μαλλον η καλυτερη value for money επιλογη με ολα τα σύγχρονα συστηματα ασφαλειας κ απειρο χωρο αποθηκευσης.
Κ εμεις το Capture περιμενουμε για να εχουμε ολοκληρωμένη αποψη της αγορας, αλλα..
Αν θες να πας στο αλλο ακρο, καταπληκτικους χωρους εχει για το μεγεθος του το C3 Aircross επίσης.
-
Κοίτα Dublin μέχρι 9 μηνών τον είχα ανάποδα στο αυγό και μάλιστα σε hyundai atos με τη βάση βέβαια γιατί αλλιώς η ζώνη δεν έφτανε.Και δεν το κράτησα παραπάνω λόγω συνεχών έντονων παραπόνων του μικρού. Το άτιμο atos έπαιρνε ακριβώς το πορτ μπεμπέ πίσω και χωρούσε ο σκελετός του καροτσιού στο πορτ μπαγκαζ.Για πόλη μέχρι ένα παιδί καλά ήταν.Εδώ Καβάλα στα test drive έχουν και καρεκλακια παιδικά μέσα γιατί τα χρησιμοποιούν οι ίδιοι οπότε έχεις απευθείας εικόνα..
-
Captur intens 1.3 130 χειροκινητο από εμένα. Πολύ καλές κριτικές ως τώρα για κύλιση κλπ, με πολύ καλού επιπέδου εσωτερικό. Αν βγαίνει χωρίς μεταλλικό κατω απο 21 θα αξίζει.
-
....
Λιγοτερο απο 2008 δεν θα σε βολέψει.
Αν θες να πας κοντα στα 4.50μετρα κ δεν φοβασαι το μεγεθος, το C5 Aircross ειναι μαλλον η καλυτερη value for money επιλογη με ολα τα σύγχρονα συστηματα ασφαλειας κ απειρο χωρο αποθηκευσης.
Κ εμεις το Capture περιμενουμε για να εχουμε ολοκληρωμένη αποψη της αγορας, αλλα..
Αν θες να πας στο αλλο ακρο, καταπληκτικους χωρους εχει για το μεγεθος του το C3 Aircross επίσης.
εγω θα σου έλεγα να δεις και το kamiq που είναι μαζεμένο σε μέγεθος και έχει πολύ καλούς χώρους.
-
Skoda, mazda, ford οπως και άλλες τις έχω αποκλείσει γιατί δεν έχουν αντιπροσωπείες στην Καβάλα-Δράμα οπότε αναγκαστικά ψωνίζουμε από λίγα μαγαζιά.
-
Καλη χρονια σε ολους!! Ακομα η τεορεν σφυριζει κλεφτικα,μιας και αλλαξε ο χρονος ειπα να ξεκινησω τα τηλεφωνα μηπως και εχουμε καποια εξελιξη,τα πραγματα απο θεμα ενημερωσης ακομα χειροτερα σε σχεση με τον προηγουμενο μηνα,σε αθηνα βολος πατρα λαρισα λαμια σερρες θεσσαλονικη κτλ ο καθε ενας λεει οτι να ναι,ακουσα μεχρι και κυκλοφορια ιουνιο :)))))) κλαμα.....
-
Το Δεκέμβριο που γύρισα Peugeot/Renault για αγορά αυτοκινήτου της γυναίκας είχα ρωτήσει τον πωλητή γιατί στα γραφόμενα το Captur II θα ερχόταν Ιούνιο αλλά με διαβεβαίωσε ότι Μέσα Μαρτίου θα είναι εδώ. Απο Θεσσαλονίκη γράφω.
-
Εντός του 2020 έρχεται και το plug-in hybrid captur
https://www.newsauto.gr/news/nea-ivridika-renault-clio-ke-captur/
Εδώ βέβαια δεν έχουμε δει ακόμη το κανονικό. Αλλα να χαμε να λέγαμε
-
αν και νομίζω ξέρω την απάντηση απλά για επιβεβαίωση αυτά τα plug in τρώνε χώρο από τον χώρο αποσκευών λόγω μπαταρίας και μάλιστα αρκετό χώρο σωστα ; ή καμία σχέση ;
-
Τρωνε....συγκεκριμενα της renault που εχει τη μπαταρια στο πορτπαγκαζ.
Στα toyota ειναι κατω απο το πισω καθισμα.
Γενικα παντως πολλοι κολλατε στα λιτρα. Μια ή δυο φορες τον χρονο που τα φορτωνετε μπορειτε να περασετε το υψος της εταζερας και να βαλετε μεγαλες βαλιτσες καθετα....
Δεν χρειαζεστε πιστευω τεραστιο χωρο αποσκευων ολο το ετος...
-
Γενικά πάντως πολλοί κολλάτε στα λίτρα. Μια ή δυο φορες τον χρονο που τα φορτωνετε μπορειτε να περασετε το υψος της εταζερας και να βαλετε μεγαλες βαλίτσες κάθετα....
Κάνε παιδιά Lap να δω που θα βάζεις το καρότσι και την τσάντα του μωρού. Μέχρι τα 2-2,5 στανταρ εξοπλισμός σχεδόν όπου και να πας. Που να χρειαστεί να το αφήσεις το μωρό και βράδυ στην μάνα ή την πεθερά σου να πάρεις και παρκοκρέβατο, στρώμα και καθισματάκι για φαγητό.
Φαντάσου αυτά μόνο είναι σχεδόν όλο το πορτ μπαγκαζ του αουρις. Μπαίνει και ένα μικρό σακβουαγιαζ για εμάς τους γονείς αν μείνουμε ΣΚ στους γονείς μου. Το καλοκαίρι στην επιστροφή από το χωριό ή το γκασμαδόνησο με 400αρα μπαγκαζιέρα δεν χωράνε τα πράγματα (θα ήμουν πολύ μ@λ@κας αν δεν έπαιρνα φρεσκότατα και ποιοτικότατα τρόφιμα από εκεί)
-
Οκ δεκτον, αλλα και εγω παιδι που ημουν και μια χαρα χωρουσαμε.... σε αυτοκινητα οπως τα σημερινα b segment...
Μια τσαντα και ενα μικρο καροτσακι απο συτα τα παλια....που διπλωναν πολυ ωραια. Τα πετουσαν στο πορτπαγκαζ και εγω καθομουν σε ενα μικρο καρεκλακι που περνουσε η ζωνη απο μεσα...χωρις φυσικα isofix
Τα καινουργια καροτσια σαν μικρα αυτοκινητα ειναι χωρις λογο.
Ασε που ειδα καροτσακι που το εδρανο του γινεται και καθισματακι καλο με isofix και βαζεις στο πορτπαγκαζ μονο τον σκελετο με τις ροδες.
-
Οκ δεκτον, αλλα και εγω παιδι που ημουν και μια χαρα χωρουσαμε.... σε αυτοκινητα οπως τα σημερινα b segment...
Μια τσαντα και ενα μικρο καροτσακι απο συτα τα παλια....που διπλωναν πολυ ωραια. Τα πετουσαν στο πορτπαγκαζ και εγω καθομουν σε ενα μικρο καρεκλακι που περνουσε η ζωνη απο μεσα...χωρις φυσικα isofix
Τα καινουργια καροτσια σαν μικρα αυτοκινητα ειναι χωρις λογο.
Ασε που ειδα καροτσακι που το εδρανο του γινεται και καθισματακι καλο με isofix και βαζεις στο πορτπαγκαζ μονο τον σκελετο με τις ροδες.
Τα καινούργια καρότσια δεν διπλώνουν τόσο καλά και τρώνε πολύ χώρο από το πορτμπαγκαζ, και δεν μιλάω για τα τεράστια που είναι όντως σαν μικρά αυτοκίνητα. Τα μικρά μικρά καρότσια που χωράνε χωρίς να κλείσουν όλο τον χώρο του πορτμπαγκαζ ενός seg b σε βόλτα σε γραφικό πετρόδρομο θα στραβώσει στην καλύτερη (δεν έχω χρόνο να βάλω φωτογραφίες και link να πάρεις μια ιδέα). ΑΑΑΑΑΑααααα τις τιμές τις είδες στα καρότσια??????
Αυτό με το όταν ήμασταν εμείς μικρά μην το σχολιάσω γιατί σε περίπτωση ατυχήματος ειδικά τα παιδιά δεν έβγαιναν ζωντανά από το αυτοκίνητο ακόμα και αν καθόντουσαν σε ειδικό κάθισμα.
-
Που να χρειαστεί να το αφήσεις το μωρό και βράδυ στην μάνα ή την πεθερά σου να πάρεις και παρκοκρέβατο, στρώμα και καθισματάκι για φαγητό.
Εντάξει, αλλα και αυτό υπερβολή είναι! Ποτέ δεν κουβάλησα τίποτε απο αυτά για να αφήσω τον γιο μου ενα ΣΚ στην γιαγια. Μονο σε διακοπες 2 εβδομαδων επαιρνα το παρκοκρέβατο, το καθισματάκι για φαγητό ούτε καν. Ειχαν παρει ενα πανινο που εμπαινε σε καθε καρεκλα κ ημουν σουπερ.
-
Γενικα παντως πολλοι κολλατε στα λιτρα. Μια ή δυο φορες τον χρονο που τα φορτωνετε μπορειτε να περασετε το υψος της εταζερας και να βαλετε μεγαλες βαλιτσες καθετα....
Υπάρχουν και άλλες λύσεις στην κατηγορία:
https://www.newsauto.gr/news/earthcruiser-explorer-xpr440-pare-spiti-sou-mazi-pantou/
-
nickthetrib wrote:
Που να χρειαστεί να το αφήσεις το μωρό και βράδυ στην μάνα ή την πεθερά σου να πάρεις και παρκοκρέβατο, στρώμα και καθισματάκι για φαγητό.
Εντάξει, αλλα και αυτό υπερβολή είναι! Ποτέ δεν κουβάλησα τίποτε απο αυτά για να αφήσω τον γιο μου ενα ΣΚ στην γιαγια. Μονο σε διακοπες 2 εβδομαδων επαιρνα το παρκοκρέβατο, το καθισματάκι για φαγητό ούτε καν. Ειχαν παρει ενα πανινο που εμπαινε σε καθε καρεκλα κ ημουν σουπερ.
Όντας πατέρας 2 μικρών παιδιών προσθέτω και εγώ ότι τα καροτσάκια, τα παρκοκρέβατα κλπ τα χρειάζεσαι max 1 - 1,5 έτη και σε αυτό το διάστημα δεν θα τα κουβαλάς και συνέχεια.
Αν όμως πάρεις 'φορτηγό' θα πρέπει να κουβαλάς το βάρος του (αυτοκινήτου) και τον όγκο του για όσο διάστημα το έχεις.
Το να έχεις μεγάλο αυτοκίνητο στην Αθήνα είναι μία δυσάρεστη και δαπανηρή εμπειρία.
Για μένα καλύτερα να κάνεις άλλους συμβιβασμούς παρά να πάρεις μεγάλο αυτοκίνητο.
-
απο την άλλη όμως τέτοια αυτοκίνητα τα αγοράζει ο κόσμος για τους αυξημένους χώρους / μήκος οχήματος, λογικότερο να ρωτάει κάποιος τα λίτρα του πορτπαγκαζ από τα 0-100χαω.
-
Μα δεν ειπα, καλα κανεις και ρωτα ο ανθρωπος. Το ειπα γενικα, δηλαδη πως βλεπω ολους να ρωτουν μονιμως για πορτπαγκαζ. Μα τι κουβαλατε ρε σεις;;;
Το λεω εγω ππυ ξεχναω πραγματα στο ππρτπαγκαζ και παλι εχει....
Για εμενα καλυτερο κριτηριο ειναι ο διαθεσιμος χωρος επιβατων. Τα παιδια ψηλωνουν φορουν μπουφαν παιρνουν παρεα τα φιλαρακια τους. Τα δωδεκαχρονα και δεκαπενταχρονα πλεον ειναι 1.80μ υψος!!!! ....εκει ναι θελεις χωρους.
Το πορτπαγκαζ τωρα καθε ποτε φουλαρει, μια δυο φροες το ετος και αν.....,μιλαμε για 450 με 500 λιτρα πορτπαγκαζ εχοθν ολα αυτα.
Ε αν γεμισει ειτε βγαζεις την εταζερα ειτε βαζεις αυτο το πραγμα στην οροφη (πως λεγεται;;;; εχω κολλησει.,,,δεν θυμαμαι καθολου...γερναωωω..χαχαχα)
Δειτε εδω...
Εγω αυτο ειδα......ρωτουσα αν ειναι mild hybrid
Στην εποχη μου ειχα τετοιο οχημα να κοβω βολτες....
Renault Captur II