-
@harisnikolop said in Renault Captur II:
1ο service στον Σφακιανάκη στα 5,600 χλμ. Κόστος 105€ . Μου έκανε κάκιστη εντύπωση που ενώ είχα πάρει δικά μου λάδια Elf με την πιστοποίηση που αναφέρει στο manual (RN 17), αρνήθηκε να μου τα βάλει.
Αρχικά, αρνήθηκε να βάλει γενικά λάδια γιατι μου είπαν ότι δεν χρειάζεται φέτος, αλλά από το επόμενο σέρβις και γενικά αρνήθηκαν να βάλουν λάδια που θα του φέρω εγώ.
Κάτι τέτοιο πρώτη φορά βλέπω/ακούω.
Για την Auto Profit στη Συγγρού έχετε ακούσει καλά λόγια; Σκέφτομαι να τους πάρω τηλέφωνο μήπως και πάω εκεί να μου αλλάξουν λάδια.
Και τι περιελάμβανε το σέρβις των 105 ευρώ;
-
@harisnikolop said in [Renault Captur II]
Για την Auto Profit στη Συγγρού έχετε ακούσει καλά λόγια; Σκέφτομαι να τους πάρω τηλέφωνο μήπως και πάω εκεί να μου αλλάξουν λάδια.
Από όσο θυμάμαι, είναι μόνο μονάδα πώλησης...πολύ εξυπηρετικοί πωλητές και με γνώση του αντικειμένου...
Δεν έχουν συνεργείο...
Απλά ίσως σου προτείνουν κάποιο με το οποίο, πιθανόν, να συνεργάζονται...
-
@gtsartsal said in Renault Captur II:
1ο service στον Σφακιανάκη στα 5,600 χλμ. Κόστος 105€ . Μου έκανε κάκιστη εντύπωση που ενώ είχα πάρει δικά μου λάδια Elf με την πιστοποίηση που αναφέρει στο manual (RN 17), αρνήθηκε να μου τα βάλει.
Αρχικά, αρνήθηκε να βάλει γενικά λάδια γιατι μου είπαν ότι δεν χρειάζεται φέτος, αλλά από το επόμενο σέρβις και γενικά αρνήθηκαν να βάλουν λάδια που θα του φέρω εγώ.
Ξεμάτιασμα?
Αφου αρνήθηκαν δεν θα το άφηνα, θα το έπαιρνα κατευθείαν και θα έψαχνα να κάνω αυτό που θέλω.
Πόσο πήρες τα elf?
-
@gtsartsal said in Renault Captur II:
Το ότι μπήκες και μας απασχολήσες...
Είπαμε οι αντιπροσωπειες βγάζουν ακοπο πολύ καλό κέρδος από την προμήθεια λαδιού που το παίρνουν πχ 7 και το δίνουν 17 γιατί να δεχτούν να χάσουν 50 αρικα, την επόμενη θα φέρεις τα φίλτρα τα τακάκια κοκ και αυτοί τι θα βάζουν μόνο εργατοωρα; πόσο να στην φουσκωσουν; χάνουν λεφτά...
Σου πετάνε ένα δεν τα δουλεύουμε τα προϊόντα που φέρνεις και αν επιμείνεις να τα βάλεις... χάνεις την εγγύηση... -
Λογικό είναι να μην δέχονται να σου βάλουν υλικά που τους φέρνεις εσύ και να σου δίνουν εγγύηση αυτοί.
Γιατί αν το τραβήξουν μπορεί να σου πουν ότι τους φέρνεις μαϊμού γιατί τα βρίσκεις φτηνά. -
Εάν είναι μέσα στις προδιαγραφές του κατασκευαστή, είναι υποχρεωμένοι.
-
Έχω ακούσει και από άλλους ιδιοκτήτητες,άλλων αυτοκινήτων,ότι πολλές φορές δεν τους βάζουν λάδια.Σε μια τέτοια περίπτωση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πας σε μάστορα που τον εμπιστεύεσαι και αλλάζεις τα λάδια μετά.Δεν είναι καμία τρομερή εργασία.Βάζεις τα λάδια που θέλεις και γνήσιο φίλτρο λαδιού και είσαι εντάξει.
Δυστυχώς κάνουν οικονομία εις βάρος των πελατών...Αύριο θα πάω να κάνω test drive το νέο capture να δω πώς είναι στο δρόμο,διότι είναι η πρώτη επιλογή μου για το καινούριο μου αμάξι.Θα γράψω τις εντυπώσεις μου!
-
@downhill said in Renault Captur II:
Έχω ακούσει και από άλλους ιδιοκτήτητες,άλλων αυτοκινήτων,ότι πολλές φορές δεν τους βάζουν λάδια.Σε μια τέτοια περίπτωση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πας σε μάστορα που τον εμπιστεύεσαι και αλλάζεις τα λάδια μετά.Δεν είναι καμία τρομερή εργασία.Βάζεις τα λάδια που θέλεις και γνήσιο φίλτρο λαδιού και είσαι εντάξει.
Δυστυχώς κάνουν οικονομία εις βάρος των πελατών...Αύριο θα πάω να κάνω test drive το νέο capture να δω πώς είναι στο δρόμο,διότι είναι η πρώτη επιλογή μου για το καινούριο μου αμάξι.Θα γράψω τις εντυπώσεις μου!
αν το αγορασεις τελικα καλα συνεργεια.Οι καλυτερες φιλιες εκει γινονται
-
Στην αίθουσα αναμονής. Χαχαχαχαχα
Κάτι σαν τις φιλίες στον στρατό.
Renault....connecting people.
-
@lap said in Renault Captur II:
Ναι και να συζητανε για τις γαλλικες αναρτησεις ποσο καλες ειναι (ημιακαμπτος παντου πισω) και τα ανετα καθισματα και τους μεγαλους χωρους και τη γαλλικη φινετσα και μεσα να καυ..ιζουν τα μαστορια με τα γαλλοχρεπια
-
@chris__7 said in
Γιατί συνεργεία;Δεν είναι καλό; Και τι να πάρω;Volkswagen;Είναι πιο αξιόπιστα;
Τα ίδια έλεγαν και κάποιοι όταν έπαιρνα μεταχειρισμένο Peugeot 307 το 2009 και τελικά αποδείχτηκε πολύ αξιόπιστο.Με άφησε στο δρόμο 3 φορές για βλάβες που ήταν από εξαρτήματα που δεν είχαν αντικατασταθεί και μόνο μετά από 9 χρόνια που το είχα στην κατοχή μου. -
Όπως , τι εξάρτημα δεν είχαν αντικατασταθεί;
-
@chris__7 said in
Γιατί συνεργεία;Δεν είναι καλό; Και τι να πάρω;Volkswagen;Είναι πιο αξιόπιστα;
Τα ίδια έλεγαν και κάποιοι όταν έπαιρνα μεταχειρισμένο Peugeot 307 το 2009 και τελικά αποδείχτηκε πολύ αξιόπιστο.Με άφησε στο δρόμο 3 φορές για βλάβες που ήταν από εξαρτήματα που δεν είχαν αντικατασταθεί και μόνο μετά από 9 χρόνια που το είχα στην κατοχή μου.μην παρεις wv θα κλεισει σε κανα 5αρι χρονια.Καλυτερα να κινηθεις σε κορεατικα και ιαπωνικα (εξαιρουνται τα νισσαν που ειναι και αυτα γαλλικα)
-
@chris__7 said in Renault Captur II:
Ναι και να συζητανε για τις γαλλικες αναρτησεις ποσο καλες ειναι (ημιακαμπτος παντου πισω) και τα ανετα καθισματα και τους μεγαλους χωρους και τη γαλλικη φινετσα και μεσα να καυ..ιζουν τα μαστορια με τα γαλλοχρεπια
Τ έχω ζήσει. Και πάντοτε είναι κάτι μπαρμπες. Ποτέ καποια κοπέλα. Κάποιοι εξ αυτών λένε έφερα το αυτοκινητο της κόρης μου..... άσε μας ρε μπάρμπα.
-
Όπως , τι εξάρτημα δεν είχαν αντικατασταθεί;
Έμειναν από καρβουνάκια δυναμό το Σεπτέμβριο 2018.από θερμοστάτη τον Απρίλιο 2019 και από αντλία βενζίνης το 2020.Όλα ήταν εργοστασιακά.
-
Το 1,4 ειχες ή το 1,6;;;
-
Το 1,4 ειχες ή το 1,6;;;
1400 75αλογα
Το έχω ακόμα 335000χλμ περίπου.
Πέρσι του άλλαξα ένα ψυγείο νερού και ένα A/C.Ε δεν τις λες και βλάβες αυτές.Α,έχω αλλάξει και καταλύτη. -
Το 1,4 ειχες ή το 1,6;;;
1400 75αλογα
Χμμμ ναι οκ είναι βλάβες που οντως είναι λόγω φθοράς αναλώσιμων. Ιδιαιτερα τα καρβουνακια. Ελπίζω να έκανες ανακατασκευή και να μη πλήρωσες ολόκληρο δυναμό;
-
@chris__7 said in Renault Captur II:
μην παρεις wv θα κλεισει σε κανα 5αρι χρονια.Καλυτερα να κινηθεις σε κορεατικα και ιαπωνικα (εξαιρουνται τα νισσαν που ειναι και αυτα γαλλικα)
Θέλω να πάρω με LPG βαρέθηκα να πληρώνω 1,80€ τη βενζίνη.Αν είναι να πάρω αμάξι και να κάθεται σταθμευμένο να μου λείπει.
-
Το 1,4 ειχες ή το 1,6;;;
1400 75αλογα
Χμμμ ναι οκ είναι βλάβες που οντως είναι λόγω φθοράς αναλώσιμων. Ιδιαιτερα τα καρβουνακια. Ελπίζω να έκανες ανακατασκευή και να μη πλήρωσες ολόκληρο δυναμό;
Καινούρια έβαλε.Δεν άλλαξα δυναμό.
Renault Captur II