-
@creative said in Renault Captur II:
@fentaginz said in Renault Captur II:
Αδερφε έχεις κάποια νεότερη ενημέρωση? Εγω εκανα παραγγελία τον Ιούλιο και με πήγαν Ιανουάριο/Φεβρουαριο 23. Σε ρωταω γιατι αν παραλαβεις εσυ, θα ερθει και η δική μου σειρα
Ακόμη τίποτα.
Μου λένε ότι περίμεναν να είναι Ελλάδα στις 18 Δεκεμβρίου, αλλά θα πάει αργότερα.
Το κακό είναι ότι θα πρέπει να πληρώσω τέλη κυκλοφορίας για το αυτοκίνητο που έχω, αν δεν πάρω το captur πριν τη λήξη του χρόνου...
@creative μπες στο myrenault app και βαλε το vin number. εμενα μου το περασε κανονικα και το βλεπω το αμαξι οποτε πηρα τηλ και επιβεβαιωσαν οτι παραχθηκε και τελειωσε. το μονο που μενει ειναι να ερθει τωρα
-
Στον κατάλογο του Captur αναφέρει οτι οι εκδοσεις LPG TECHNO & RIVE δεν περιλαμβάνουν στον εξοπλισμο την αναγνώριση πινακίδων οδικής κυκλοφορίας (TSR) !! Ισχυει....?
-
Έχω την εντύπωση ότι είχαν κόψει την κάμερα από όλες τις εκδόσεις -όχι μόνο στο υγραέριο- λόγο έλλειψης ημιαγωγών ( και καλά ) .
-
@haralabosg said in Renault Captur II:
Στον κατάλογο του Captur αναφέρει οτι οι εκδοσεις LPG TECHNO & RIVE δεν περιλαμβάνουν στον εξοπλισμο την αναγνώριση πινακίδων οδικής κυκλοφορίας (TSR) !! Ισχυει....?
Το εχει κανονικα. Απλα ειναι σε αλλο πακετο ποιο κατω ποιο "εξελιγμενο" οπου κανει notify τον οδηγο για overspeed
Pack NAVI 7'': Σύστημα πολυμέσων EASY LINK 7” με πλοήγηση, Ελληνική χαρτογράφηση & Over Speed Prevention (OSP)
Σχετικα με το ΟSP
https://gb.e-guide.renault.com/eng/Kadjar/OVERSPEED-ALERTΑυτο που δεν ξερω αν εχει το αυτοκινητο ειναι το emergency brake alert lights οπου σε αποτομα φρεναρισματα ανοιγουν τα hazard lights(alarm) αυτοματα. αν το γνωριζει κανεις να μας πει!
-
Αν εννοείς σε απότομο δικό σου φρενάρισμα ή σε αυτόματο φρενάρισμα να ανάβει τα αλάρμ τότε ναι το κάνει
-
@yem said in Renault Captur II:
Αν εννοείς σε απότομο δικό σου φρενάρισμα ή σε αυτόματο φρενάρισμα να ανάβει τα αλάρμ τότε ναι το κάνει
ναι αυτο εννοω. δεν το εγραφε πουθενα ισως πλεον ειναι στανταρντ
Το rear cross traffic alert γιατι ειναι μονο στα hybrid ?
-
Τώρα αν κάτσουμε να σχολιάζουμε όλες τις μ@λ@κιες του εισαγωγέα θα τραβάμε τα μαλλιά μας...
Το έχω ξαναπεί, η Renault έχει από τα φτηνότερα έξτρα πού μπορείς να προσθέσεις αλλά τι να το κάνεις αν η παράδοση πάει άλλους τόσους μήνες. -
Πέρασε τελωνείο χθες!
-
Κοντεύεις, δες αν έχει το αυτόματο φρενάρισμα! Πολύ συζητιέται τελευταία
-
Πάνε και δοκίμασε το στην πράξη
-
@lap said in Renault Captur II:
Πάνε και δοκίμασε το στην πράξη
Βάλε τον πωλητή στη μέση του δρόμου και δοκίμασε το πάνω του! Πες του, έλα να τσεκάρω κάτι στον εξοπλισμό...
-
@yem said in Renault Captur II:
Κοντεύεις, δες αν έχει το αυτόματο φρενάρισμα! Πολύ συζητιέται τελευταία
Δεν το έχει.
Όπως δεν έχει και ηλεκτρικά ανακλινόμενους καθρέπτες.
Μου το είχαν πει πριν το παραγγείλω και μου έκαναν και μια σχετική μείωση τιμής για το λόγο αυτόν. -
Στους καθρέπτες λείπει το μοτέρ ή μόνο η πλακέτα?
-
-
Θα μπορούσε... Και το τασάκι δώρο
-
Diesel γιοκ ;
-
Καιρό τώρα άνευ μαζούτ.
-
-
Από το φις που κρέμεται φαίνεται ότι ο τύπος έχει χιούμορ.
-
@antonakis said in Renault Captur II:
Καιρό τώρα άνευ μαζούτ.
Ξέρουμε αν υπάρχει πλάνο να εισαχθεί ξανά;
Renault Captur II