-
@ison said in Renault Captur II:
Υγραεριο και παλι υγραεριο
τότε δεν έχεις πολλές επιλογές βασικά. renault, dacia. Εγω δεν θα πήγαινα σε μη εργοστασιακο συστημα.
Εμείς παίζαμε μέχρι τελευταία στιγμη καπτουρ (λογω αεριου) αλλα τελικα παθαμε τρυπες λογω υψους γυναικας (δεν χωρας πουθενα) και το απορριψαμε.
απορω γιατι δεν το υιοθετουν περισσοτερες εταιρείες
και εγω
-
@ison ποιο αυτοκίνητο εξυπηρετεί την οικογένεια αυτή τη στιγμή; Τι χλμ κάνεις ετησίως; Αστικά - υπεραστικά;
-
Ηλιοροφή παίζει στο captur? Δε βλέπω τίποτα στη σελίδα αλλά σε ένα βίντεο στο youtube το είδα με ηλιοροφή
-
@jimkl-0 said in Renault Captur II:
Ηλιοροφή παίζει στο captur? Δε βλέπω τίποτα στη σελίδα αλλά σε ένα βίντεο στο youtube το είδα με ηλιοροφή
Έχει στον configurator σε άλλες χώρες
-
@jimkl-0 said in Renault Captur II:
Ναι το δινει εξτρα στην techno εκδοση. Αλλα επειδη ειχα αμαξι με ηλιοροφη δεν με πολυψηνει (ρισκο για τριγμους / νερα κλπ).
-
@williamg said in Renault Captur II:
τότε δεν έχεις πολλές επιλογές βασικά. renault, dacia. Εγω δεν θα πήγαινα σε μη εργοστασιακο συστημα.
Εμείς παίζαμε μέχρι τελευταία στιγμη καπτουρ (λογω αεριου) αλλα τελικα παθαμε τρυπες λογω υψους γυναικας (δεν χωρας πουθενα) και το απορριψαμε.
και εγω
Ποσο υψος αν επιτρεπετε? Εσενα πως σου φανηκε σαν θεση οδηγησης?
Σε τι κατεληξες ? -
@a-d-p said in Renault Captur II:
@ison ποιο αυτοκίνητο εξυπηρετεί την οικογένεια αυτή τη στιγμή; Τι χλμ κάνεις ετησίως; Αστικά - υπεραστικά;
Κανενα αυτη την στιγμη ...ευτυχως η δυστηχως παρεδωσε πνευμα λιγο πριν το τελος του χρονου ο σπαρτιατης και το εστειλα ανακυκλωση. Ειπα να περιμενω λιγο μιας και οι υποχρεωσεις των παιδιων ειναι περπατησιμες...να μαζεψω και κανα χρημα. Χλμ 10.000 με 15.000 αλλα οκ με περιοριζε το παλιο αμαξι γιατι δεν το εμπιστευομουν για πολλα ...ενα λογος που θελω και το υγραεριο ειναι να σηκωνομε να φευγω και να μην σκεφτομαι βενζινες και εξοδα...μια βολτα σουνιο και ελα και δεν θα το σκεφτομαι πχ. Διαδρομες κυριως νοτια με παιανια και γυρω γυρω στο σπιτι μετα.
-
Πάθατε τρύπες;;; Τι σημαίνει αυτό;;; Τρυπήσατε την οροφή ;;;
-
@lap said in Renault Captur II:
Πάθατε τρύπες;;; Τι σημαίνει αυτό;;; Τρυπήσατε την οροφή ;;;
Τρυπες το γνωστο συγκροτημα! δεν χωρας πουθενα!
-
Ααααα
Ναι αλλά στα όνειρα τους;;;
-
-
και εγω
Σε τι κατεληξες ?1,78 η γυνή 1,73 εγω. Στριμοκωλο μου φανηκε. Όπως και το κλιο οπου βασιζεται.
Σε ντατσια δεν μπηκαμε οποτε δεν εχω αποψη.Σουζουκι σ-κρος πηραμε τελικα αφου απορριψαμε βιταρα παλι λογω χωροταξικου.
-
Εντάξει ρε σύ δεν είναι και τοοοοοοσο ψηλή η σύζυγος.
Για γυναίκα ψηλή είναι αλλά γενικα για τα ύψη των υπολοίπων αγοραστών δεν είναι.
Γιατί δεν χωράει;;;
-
Για γυναίκα ψηλή είναι αλλά γενικα για τα ύψη των υπολοίπων αγοραστών δεν είναι.
Γιατί δεν χωράει;;;
Γιατί συνήθως μια γυναίκα 1,80 έχει τα πόδια ενός άντρα 1,90
-
Χέρια;;;
-
Γιατί δεν χωράει;;;
Και πάντα κρατάει ή κουβαλάει κάτι και το τοποθετεί στα πόδια της
-
Βαλε στην εξισωση οτι καποιες γυναικες εχουν ψηλα τον ποπο τους και καποιες χαμηλα.
-
@ilias-a said in Renault Captur II:
Βαλε στην εξισωση οτι καποιες γυναικες εχουν ψηλα τον ποπο τους και καποιες χαμηλα.
Εξαιρούνται οι ποντιες
-
Χέρια;;;
-
και εγω
Σε τι κατεληξες ?1,78 η γυνή 1,73 εγω. Στριμοκωλο μου φανηκε. Όπως και το κλιο οπου βασιζεται.
Σε ντατσια δεν μπηκαμε οποτε δεν εχω αποψη.Σουζουκι σ-κρος πηραμε τελικα αφου απορριψαμε βιταρα παλι λογω χωροταξικου.
Εμεις ειμαστε αντιθετα...1,82--1,73 λογικα το s cross εχει μεγαλυτερους χωρους θα το κοιταξω και αυτο (αν και ρε γμτ δεν με ψηνει εξωτερικα!)
edit: 4.30 μηκος ελαχιστα μεγαλυτερο απο captur. Προφανως η διαταξη του θα βολευει περισσοτερο στην καμπινα για να λεει ο φιλος οτι κατεληξε σε αυτο
Renault Captur II