-
@lap said in Renault Captur II:
Έχετε οδηγήσει το chr;
Το τ roc ειναι c seg
Το έχω οδηγήσει.Οταν έψαχνα αυτοκίνητο.
Τα όρια πλέον σε b και c είναι πολύ σχετικά...και κυρίως όταν κάποια είναι στο πανω άκρο και τα άλλα στο κάτω άκρο
-
Εγώ είχα ενθουσιαστεί από το πάτημα της ουράς του και το πώς έχει μικρές κλίσεις. Το πίσω μέρος ήταν εξαιρετικό. Δεν το επριμενα από toyota suv.
Αντίθετα έχω οδηγήσει c seg psa suv, όλα ήταν πιο πλαδαρά και στο περίπου.
Αμφιβάλλω αν ένα b suv φτάνει έστω κοντά στο chr -
Εγώ είχα ενθουσιαστεί από το πάτημα της ουράς του και το πώς έχει μικρές κλίσεις. Το πίσω μέρος ήταν εξαιρετικό. Δεν το επριμενα από toyota suv.
Αντίθετα έχω οδηγήσει c seg psa suv, όλα ήταν πιο πλαδαρά και στο περίπου.
Αμφιβάλλω αν ένα b suv φτάνει έστω κοντά στο chrΣυμφωνώ.το chr για Τογιότα είναι εξαιρετικό στο πάτημα, στο δρόμο.
Σε διαστάσεις και χώρους εννοούσα κυρίως στα b και c -
Το πιο ευρύχωρο b suv είναι το capture μαζί με το kamiq. Αυτά μπορούν να αντικαταστήσουν ένα c seg hatchback.
Τα υπόλοιπα είναι στενά σε χώρους για επιβάτες και σε πόδια και σε φάρδος αλλά έχουν μεγάλο χώρο αποσκευών. -
Το πιο ευρύχωρο b suv είναι το capture μαζί με το kamiq. Αυτά μπορούν να αντικαταστήσουν ένα c seg hatchback.
Τα υπόλοιπα είναι στενά σε χώρους για επιβάτες και σε πόδια και σε φάρδος αλλά έχουν μεγάλο χώρο αποσκευών.Ξεχνάς το πραγματικά πιο ευρύχωρο μετά το κάμικ
Το καπτούρ έχει ένα θέμα, είναι φαρδύ χαμηλά και στενεύει ψηλά με αποτέλεσμα οι ώμοι να έρχονται πολύ κοντά ανάμεσα σε οδηγό και συνοδηγό, όπως και τα πλαϊνά παράθυρα... -
@criuser said in Renault Captur II:
@gtsartsal said in Renault Captur II:
Δεν ξέρω.
Στο καπτούρ έχω μπει μέσα στο τογιότα δεν τα κατάφερα...
Είναι και λίγο ψοφίμι στην υβριδική έκδοση και έχουν και χαζούληδες ιδιοκτήτες που νομίζουν ότι είναι γρήγοροι και προκαλούν...Ευτυχώς το δεξί του φλας του τογιότα δουλεύει μια χαρά...
Έχω μπει και στα δύο και τα έχω οδηγήσει και τα δύο.
Δεν συγκρίνονται καν τα δύο αυτοκίνητα.
Το Ρενό μου έδινε την εντύπωση σούπερ μίνι, λίγο πιο ψηλό.
Το chr ήταν μια τουλάχιστον κατηγορία πάνω σε όλα.
Άντε όχι σε όλα... ίσως ήταν νωχελικο για 1.8 κινητήρα.Πολύ νωχελικό.
Ενας κάτοχος πήγε να μου μπεί μπροστά μετά τα διόδια της Τρίπολης , δεν τον άφησα , μου κόλλησε προφυλακτήρα, εγώ πάντα χαλαρά, πήγα δεξιά και μετά πήγα από πίσω του, με το 1/3 του γκαζιού, μέχρι τα 170 που έκανε δεξιά και ταπεινά...Τα 1800 είναι σε μονάδες βουτύρου, πολύ σόφτ...
Χαχα , μου έχει τύχει αρκετές φορές στην ΕΟ κυρίως με CHR αλλά και με corolla μια φορά...
Ξεχνιούνται οι καημένοι μάλλον σε σχέση με το προηγούμενο αυτοκίνητο που θα είχαν, και παρασύρονται σε εξευτελιστικές καταστάσεις...
Μάλιστα μια φορά ήταν μπροστά μου και ένα παμπάλαιο MK2 golf που περάσαμε μαζι από δεξιά με 190-200 χλμ αφού το CHR δεν έκανε άκρη μετά από κόρνες , μούτζες και φώτα. -
Και εγώ έχω παρακολουθήσει και άλλους που νομίζουν ότι οδηγούν τουλάχιστον φεράρι...
-
Τώρα εγώ θα το πω και ας με κράξετε αλλά συγκρίνετε δύο διαφορετικά αυτοκινητα, μάλλον να το πω σωστά συγκρίνεται τα υβριδικά με όλη την υπόλοιπη αυτοκίνητοβιομηχανια , για άλλο λόγω είναι τα υβριδικά και για άλλο τα diesel ή τα τούρμπο βενζινης, 170 με 180 τελική για υβριδικο μια χαρά ειναι(και για κανονικό μάλλον), θα συμφωνήσω μόνο με criu πως αυτά που λέω πρέπει να τα γνωρίζει πρώτα ο κάτοχος του υβριδικού και μετά εμείς οι υπόλοιποι.
Τα λέω αυτά γιατί κάποιος που γνωρίζει τι σημαίνει το υβριδικό που έχει στην κατοχή του ξέρει που υπερτερεί το αυτοκίνητο του σε σχέση με τον ανταγωνισμό και αυτήν την περίοδο ειδικά αυτήν την περίοδο να καει 4.5 λίτρα το ανώτερο στην πόλη είναι μεγάλο ατού. -
Ετσι είναι. Να ξέρουμε που κερδίζει το ένα, που χάνει το άλλο.
Αλλά κάποιοι περνάνε τα υβριδικά σαν την επανάσταση στην αυτοκίνηση και εκεί θέλει την πρέπουσα απάντηση.
-
Γεια σου criuser τιμωρέ των υβριδικων
-
Εννοείται @alex-mix , είναι οι βασιλιάδες της πόλης , ειδικά τώρα με την βενζίνη στα 2.5 ευρώ.
Εγώ δεν ζηλεύω τίποτα περισσότερο αυτή την στιγμή από μια πανέμορφη Corolla σε αυτές τις ωραίες εκδόσεις με τη διχρωμία , τις υπέροχες ζάντες και τα full led φωτιστικά σώματα. Και το CHR από την πρώτη κυκλοφορία του το θεωρώ ίσως το πιο όμορφο και φουτουριστικό crossover , δεν έχει αντίπαλο , και σε δέκα χρόνια από τώρα θα μοιάζει απόλυτα σύγχρονο!
Αφήστε που μερικά από αυτά τα βλέπω να πετάγονται από φανάρι σε φανάρι και σε μικρά ανοίγματα των λωρίδων σαν σφεντόνα! Ειδικά τα καινούργια Yaris είναι σαν ζουζούνια μερικές φορές , δεν τα πιάνεις μέχρι τα 70-80 χλμ μέσα στην πόλη.
Το ίδιο και κάποια ηλεκτρικά φυσικά , σαν μηχανάκια ανοίγουν μερικές φορές , πρέπει να είναι η απόλυτη διασκέδαση η καθημερινή τους οδήγηση μέσα στην πόλη , απίστευτη εμπειρία που μόνο πολύ λίγα δυνατά αυτοκίνητα και με πολύ ειδικές κατασκευές μπορείς να το πετύχεις.
Δεν τα απαξιώνω σε καμία περίπτωση ,απλά έχει πλάκα στην Ε.Ο που μπορεί να βγάζω ίσως το κόμπλεξ μου πάνω τους όταν βλέπω πως σέρνονται δεξιά η παλεύουν να πιάσουν τα 200 σαν ατμοσφαιρικά 1.4 20ετιας σε κατηφόρα.
Τα καλά υβριδικά της Toyota , τα δυνατά phev που σου επιτρέπουν μέχρι 30-50 χλμ ηλεκτροκίνησης εντός πόλης , και φυσικά τα περισσότερα ηλεκτρικά που έχουν άνετα τα 250-300 χλμ αυτονομίας εντός πόλης επίσης , είναι οι καλύτερες επιλογές για το 90% των οδηγών σε κάθε πόλη η περιοχή της Ελλάδας αν οι τελευταίοι μπορούσαν να έχουν έχουν δικό τους χώρο πάρκινγκ-φορτισης. -
@alexandros-k said in Renault Captur II:
Μπα αυτοτιμωρούνται, όπως και τα ηλεκτρικά που τα περνάνε τα κτελ...
-
Να χαρώ τον φίλο μου. Το πιο σοβαρό αυτοκίνητο του φόρουμ! Πες τους λίγο πόσο έχεις μέση κατανάλωση, να γελάσουμε λίγο με τις αντιδράσεις...
-
@realzeus said in Renault Captur II:
Να χαρώ τον φίλο μου. Το πιο σοβαρό αυτοκίνητο του φόρουμ! Πες τους λίγο πόσο έχεις μέση κατανάλωση, να γελάσουμε λίγο με τις αντιδράσεις...
Να γελασουμε , γιατι οχι . Αν και δεν σκαω στα γελια οταν χρειαζεται 14,5*λτ 100αρας καθε 100χλμ . Με 2,5€/λτ δηλαδη καιει 0,36€ το χιλιομετρο
Εδω γελαμε ή κλαιμε ?*μεσο ορο . Αν πας πλακωμενος περνας και τα 18
-
Δεν σας λέω γιατί θα βλέπετε εφιάλτες το βράδυ και θα το φέρω βαρέως στην συνείδηση μου...
-
Δεν σας λέω γιατί θα βλέπετε εφιάλτες το βράδυ και θα το φέρω βαρέως στην συνείδηση μου...
Κερδιζει οποιος την εχει πιο μεγαλη
-
Με την 330i των 272 ίππων είχα 20+ στο πλάκωμα, νομίζω το Evo του alexandros-k θα το ξεπερνάει άνετα. Το Land Rover έχει 15 στα χαλαρά του. Παλιές καλές εποχές, που απλά κάναμε διαγωνισμό ποιος θα κάψει περισσότερο!!! Φτάναμε στο βενζινάδικο και λέγαμε πόσα λίτρα κάψαμε με καμάρι. Σήμαινε ότι οδηγούσαμε, όχι ότι σερνόμασταν... Τώρα το Saab έχει 10 μέση, με πολύ χαλαρή οδήγηση. Αλλά έχει τόση ροπή χαμηλά (32 κιλά στις 2500) και τόσο μακρύ κιβώτιο, που πας 150 (3000 ΣΑΛ) και καις 10αράκι. Ντροπή, πρέπει να ανεβάσω την κατανάλωση, να νιώσω λίγο petrolhead ξανά.
-
Grand Cherokee , 4,0 & 4.7. Πόλη 22-25 λίτρα.
Ταξίδι ήπιο με όρια 15-16, λίγο πιο πάνω 17-18.ML 350 Πόλη 19-21 . Ταξίδι ήπιο 12-13, λίγο πιο πάνω 15-16.
-
Grand Cherokee , 4,0 & 4.7. Πόλη 22-25 λίτρα.
Ταξίδι ήπιο με όρια 15-16, λίγο πιο πάνω 17-18.ML 350 Πόλη 19-21 . Ταξίδι ήπιο 12-13, λίγο πιο πάνω 15-16.
Σαρδέλες είχε φάει και δίψαγε τόσο ?
-
Ακουγες όμως τους 6κύλινδρους και τους 8κύλινδρους...
Αλλά τότε η βενζίνα στο 1 ευρώ. Γέμιζε το θηρίο με 100 ευρώ.
Τώρα θα ήθελε 200.
Αυτονομία στο ταξίδι 500-600 χλμ.Μετά ανέβηκε έφτασε μέχρι και 1,80, όπου η Μερκ με 50άρι, δεν πήγαινε με επιστροφή Πειραιάς - Χαλκίδα
Renault Captur II