-
Κανενας πολεμος Ουσιαστικα συμφωνησα μαζι του αν το καλοσκεφτεις.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Γι αυτο και ειναι αυτοκινητα που τα κανουν ολα μετρια, οσο και αν ενοχλει αυτο πολλουςΠροφανώς, αφού προσπαθούν να συμβιβάσουν τα ασυμβίβαστα. Πάντως κάποια αυτοκίνητα καταφέρνουν σε κάποιους τομείς να είναι αρκετά καλύτερα από απλώς μέτρια. Είναι η 'κατάρα' του να μην έχεις λεφτά...γιατί εάν έχεις, αγοράζεις 3-4 αυτοκίνητα, ένα για κάθε κατηγορία / χρήση και ξενοιάζεις!!
Οπότε ο καθημερινός οικογενειάρχης προσπαθεί να 'παντρέψει' πολλές χρήσεις μαζί. Έρχεται και το κερασάκι στην τούρτα που λέγεται γυναίκα η οποίες κατά 95% θέλουν 'ψηλό αυτοκίνητο για να βλέπουν' και γιατί έχουν ψυχολογικά με την ασφάλεια (νομίζουν ότι είναι ασφαλέστερα) και δένει το γλυκό.
-
Αν συμβει το ατυχημα, μακρυα απο εμας, εναντι καποιου αλλου κανονικου αυτοκινητου, ειναι οντως ασφαλεστερα.
Αλλα λογω δυναμικων και ενεργητικων χαρακτηριστικων προκαλουν το ατυχημα ευκολοτερα. -
Δλδ πιστευεις οτι ενα νεο 3008/5008 ειναι πιο ασφαλες απο το νεο 508 στο θεμα παθητικη ασφαλεια?
-
Καλά δείτε στον τάρανδο πως πάει το 3008 , Γκράντλαντ , κάκτος σε σχέση με κάτι χαμηλά τύπου αρτέον κλπ και τα ξαναλέμε ..
Γιατί πρέπει να έχουμε και ανάλογους χώρους . Δεν θα συγκρίνω 3008 με γκόλφ .
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Κρουισερ νομιζω παντως ο σχεδιασμος των ds ηλικιακα στη δεκαετια 30 με 40 απευθυνεται...οχι πως δε μπορουν να το παρουν κ μεγαλυτεροι αλλα η εταιρια εκει στοχευει...
Εμενα προσωπικα μου αρεσεπολυ!Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολα αυτά απευθύνονται στην ηλικία 30-40 . Γιατί τότε έχεις οικογενειακές υποχρεώσεις με μικρά παιδιά , αλλά έχεις φτάσει οικονομικά σε ένα καλό επίπεδο , που θέλεις να κάνεις ένα ακριβό δώρο στον εαυτό σου και να το δείξεις και στους άλλους . Καθαρά θέμα ψυχολογίας .
Το έχω περάσει και εγώ στις ανάλογες ηλικίες και επειδή τότε είχαμε και μια καλύτερη οικονομική κατάσταση , πήρα ανάλογα αμάξια και με τις εποχές και τους φόρους . Γιατί τότε πριν 20 χρόνια ακόμα είχαμε και φόρους και τεκμήρια . Μετά καταργήθηκαν και ξεφύγαμε στα εξακύλινδρα και στα 250+ άλογα .
Απλά μετά το ξεπερνάς , το απαξιώνεις , γιατί όπως είναι γνωστό και την ωραιότερη να έχεις , μετά από 5-6 συνευρέσεις , το συνηθίζεις ...
Οπότε 1-2 δεκαετίες μετά , χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις και χωρίς ανάγκη να δείξεις κάτι , πας σε πιο ορθολογικές λύσεις .
Αυτά όλα το μάρκετινγκ τα παίζουν στα δάχτυλα...
-
Εναντι της μπαριερας μπορει το 508 να ειναι και καλυτερο, αλλα εναντι του 3008, ιδιαιτερα με αυτο το σφηνοειδες καπο πολυ ευκολα ενα 3008 ή ακομα υψηλοτερο σουβ θα καβαλησει το χαμηλοτερο και θα συγκρουστουν σε σημειο που το 508 θα δυσκολευεται περισσοτερο και δεν θα γινεται σωστα η απορροφηση της ενεργειας.
Εχουν γινει βλετιωσεις και εχουν προστεθει μπαρες σε υψηλοτερα σημεια προκειμενου να αντιμεροπιζουν τα σουβ, οπως και στα σουβ εχουν μπει χαμηλοτερες μπαρες αντιστοιχα, αλλα ειναι μπαρες βιδωμενες πανω στον κεντρικο κορμο που ειναι υπευθυνος για τη απαραιτητη πλαστικη παραμορφωση και ο οποιος ειναι χαμηλοτερα.
Πολλες φορες δε δεν εχουν την ιδια ακαμπτη ιδιοτητα οπως η κανονικη μπαρα που βρισκεται χαμηλοτερα.Με λιγα λογια, οπως το καταλαβαινω, οι προσθετες μπαρες για τη λυση αυτου του προβληματος, ναι θα ελαττωσουν καποια ενεργεια, αλλα δεν θα παρουσιασουν την υψηλη αντισταση της κανονικης μπαρας με ολες τις ζωνες παραμορφωσης που υπαρχουν απο πισω της, που ειναι ομως χαμηλοτερα.
Γενικα ειναι θεματακι η υποθεση και καθως αυξανονται τα σουβ θα γινει πιο εντονο.
-
1,2 PureTech 130PS από 27.999€
1,6 PureTech 180 PS από 36.865€
1,6 PureTech 225 PS 44.700€1,5 BlueHDi 130 PS από 32.100€
2,0 BlueHDi 180 PS 45.225€ -
Οπότε περιμένουμε και το αιρκρός να κλείσει ο κύκλος . Το 180 βενζίνης ίσως είναι η καλύτερη επιλογή για το 7 .
-
4000 χιλιάρικα διαφορά το 1.2 βενζίνης από το 1.5 ντιζελ; Μεγάλη διαφορά!
....καλά αυτά τα ντίζελ δεν πέθαναν πέρυσι ; Ακόμα μια περιουσία ζητάνε;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
1,2 PureTech 130PS από 27.999€
1,6 PureTech 180 PS από 36.865€
1,6 PureTech 225 PS 44.700€1,5 BlueHDi 130 PS από 32.100€
2,0 BlueHDi 180 PS 45.225€Δεν αναφέρεται επίπεδο εξοπλισμού και ποιες εκδόσεις θα υπάρχουν ανα κινητήρα,αλλά οι τιμες στους μικρους κινητηρες είναι αρκετα καλές!!!Ειναι φθηνότερο από την έκδοση Active του 3008 για 100€ στο πετρέλαιο και ακριβότερο για 800€ στην βενζίνη για τους μικρούς κινητηρες !!!
Ξέρει κανείς τι εξοπλισμό θα έχουν οι εισαγωγικές αυτές εκδόσεις; -
https://www.autotriti.gr/premium/data/n ... 179896.asp
1,2 PureTech 130PS 27.999 -31480 - 34600
1,6 PureTech 180 PS EAT8 - 36865 - 43650
1,6 PureTech 225 PS EAT8 - ----- - 447001,5 BlueHDi 130 PS 32100 - 33600 - 36300
1,5 BlueHDi 130 PS EAT8 - 35655 - 40810
2,0 BlueHDi 180 PS EAT8 --------------45225 -
Με αυτές τις τιμές γιατί να προτιμήσει κάποιος το 3008 και όχι το DS7; Κινούνται στα ίδια περίπου επίπεδα τιμών και ποιοτικά η DS7 θα είναι καλύτερη(δεν την έχουμε δει ακόμα...).
Η τιμή για το βενζίνη και ντίζελ(οχι αυτόματα) στη βασική και μεσαία έκδοση είναι καλή δεδομένης της ποιότητας και το υφος του αυτοκίνητου.
Σε αυτή την περίπτωση μπαίνουν ερωτηματικά και για το C5 AIR, δύσκολη απόφαση....... -
Τα έχω δει ποιοτικά στο εσωτερικό το ds είναι σαφώς ανώτερο
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τιμές έχουνε δώσει από εξοπλισμό δεν μας λένε τι γίνεται. Πως τα καταφέρνουμε στην Ελλάδα και το κάνουμε αυτό είναι άξιο απορίας. Για να διαμορφώσεις τιμές εχεις και τον ανάλογο εξοπλισμό σε κάθε επίπεδο, δίνεις στην δημοσιότητα τιμές αλλά τον εξοπλισμό τον κρατάς κρυφό λες και αυτός που θα ενδιαφερθεί δεν θα ρωτήσει τι περιέχει αυτή η τιμή.
-
Οί τιμές φαίνονται ΟΚ, αλλά όπως είπε και ο islander, δεν ξέρουμε εξοπλισμό. Εάν είναι πιο πλούσιος από το 3008, όντως θα έχει σοβαρό πρόβλημα το 3008.
Επίσης, ένα μείον (εκτός εάν αλλάξει στο μέλλον), είναι ότι ο 1200αρης δεν διατίθεται με αυτόματο κιβώτιο, οπότε όποιος θέλει αυτόματο (που σε αυτή την κατηγορία για εμένα το 99% των πωλήσεων θα έπρεπε να είναι με αυτόματο) θα πάει σε 3008.
-
Σε αυτό το αρχείο έχει αναλυτικά τον εξοπλισμό κάθε έκδοσης:
https://www.drive.gr/sites/default/file ... celist.pdf -
Αυτό που μου έκανε πολύ μεγάλη θετική εντύπωση είναι ότι πίσω έχει ανεξάρτητη ανάρτηση και όχι ημιάκαμπτο! Και σε συνδυασμό με τα Hydraulic cushions είμαι πολύ περίεργος να δώ πόσο καλή ποιότητα κύλισης και άνεση θα έχει.
Αρνητική εντύπωση (εκτός εάν κάτι δεν διαβάζω σωστά) ότι καμία έκδοση δεν έχει στάνταρ φώτα Full LED εμπρός (εκτός εάν είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις και δεν το βλέπω).
-
Ο χρήστης giocitroen91 έγραψε:
https://www.drive.gr/sites/default/file ... celist.pdfΣτον πίνακα που γράφει τις διαστάσεις έχουν κάνει ένα λάθος.
Αντί για υποθέτω 190mm απόσταση από το έδαφος,γράφουν 910mm!!Κατά τ'άλλα, πιο ολοκληρωμένη φαίνεται η 2η εξοπλιστική έκδοση be chick (με τη μόνη έλλειψη της κάμερας οπισθοπ.,κατά τη γνώμη μου απαραίτητη σε τέτοιων διαστάσεων αμάξι).
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
https://www.drive.gr/sites/default/file ... celist.pdfΣτον πίνακα που γράφει τις διαστάσεις έχουν κάνει ένα λάθος.
Αντί για υποθέτω 190mm απόσταση από το έδαφος,γράφουν 910mm!!Κατά τ'άλλα, πιο ολοκληρωμένη φαίνεται η 2η εξοπλιστική έκδοση be chick (με τη μόνη έλλειψη της κάμερας οπισθοπ.,κατά τη γνώμη μου απαραίτητη σε τέτοιων διαστάσεων αμάξι).
Πράγματι η Be chick είναι πιο value for money. Αν η αισθητήρες πίσω είναι με οπτική ένδειξη και όχι μόνο ηχητική η κάμερα για μένα είναι περιττή. Αυτό που θα πρόσθετα είναι η στήριξη της μέσης για τον οδηγό και τα full led φανάρια.
Όλα αυτά αν δεν αλλάξει η κλίμακα γιατί και με το χρώμα θα ανέβει η τιμή. -
Πάντως ενώ το μήκος του είναι 4.57μ το μεταξόνιο είναι 2.73 όσο δλδ και του c5 air που σημαίνει ότι τα επιπλέον 7 εκ μήκους δεν τα κερδίζει σε χώρο για τους επιβάτες και τελικά ούτε σε χώρο αποσκευών καθώς έχει μικρότερο από του Σιτροέν.
Κατά τα άλλα με κάτω από 40000 παίρνεις ένα αμάξι εξαιρετικής εξωτερικής εμφάνισης και αισθητικής και πολύ υψηλής ποιότητας εσωτερικού σε σημείο που για να πας πχ σε πριμιουμ πλεον πηγαίνεις μόνο γιατί θα επιλέξεις συγκεκριμένη μάρκα. Σε αυτά τα λεφτά θεωρώ οι 9/10 βάσει αντικειμενικών κριτηρίων θα έπρεπε να πήγαιναν σε αυτό.
Για να το πούμε και παντοφλαδικα δεν υπάρχει περίπτωση να δείξεις σε γυναίκα αυτό το αμάξι και να στο κόψει λόγω εμφάνισης!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΝΕΟ DS7-CROSSBACK