-
Πολυ vagελικο παραληρημα, ομως.
Αλλα μεταξυ μας, υπαρχει καλυτερο; Υπαρχει;;; -
Γιατί εγώ βλέπω στα γραφόμενα μου μια έντονη αγωνία και ελπίδα για το νεο 308 και μια τεραστια οργή και απογοήτευση για την απουσία της AR απο την κατηγορία;
Γκομεναρα χαρακτηρισα AR , ερωτα την Peugeot , σύζυγο την VW . Και οι υπολοιπες επιλογές στην ιδια κατηγορία της συζύγου κατατάσσονται περιπου κατα την άποψη μου.Τόσο απλα.
Η εγώ δεν εκφράζομαι σωστά ή εσείς έχετε συμβιβαστεί με την μετριότητα που εκπέμπει ο ανταγωνισμός που ως σημείο αναφοράς και αξιολόγησης έχει το αδιάφορο Golf.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Η εγώ δεν εκφράζομαι σωστά ή εσείς έχετε συμβιβαστεί με την μετριότητα που εκπέμπει ο ανταγωνισμός που ως σημείο αναφοράς και αξιολόγησης έχει το αδιάφορο Golf.
Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
Μάλλον εσύ δεν εκφράζεσαι σωστά...
Το ότι βάζεις στο παιχνίδι κι άλλα αυτοκίνητα και το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα δεν περνάει γιατί πάντα καταλήγεις στο ότι το καλύτερο είναι το golf.
Καλύτερο αυτοκίνητο δεν υπάρχει και το golf δεν παίζει μπάλα μόνο του στην κατηγορία. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Η εγώ δεν εκφράζομαι σωστά ή εσείς έχετε συμβιβαστεί με την μετριότητα που εκπέμπει ο ανταγωνισμός που ως σημείο αναφοράς και αξιολόγησης έχει το αδιάφορο Golf.
Μάλλον εσύ δεν εκφράζεσαι σωστά...
Το ότι βάζεις στο παιχνίδι κι άλλα αυτοκίνητα και το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα δεν περνάει γιατί πάντα καταλήγεις στο ότι το καλύτερο είναι το golf.
Καλύτερο αυτοκίνητο δεν υπάρχει και το golf δεν παίζει μπάλα μόνο του στην κατηγορία.Πάνο τα είπες άψογα!
Εγώ ανέφερα ενδεικτικά δύο σύγχρονα του Golf mk7 αυτοκίνητα, που θεωρώ σαφώς ανώτερα του Golf και ο βαγγέλης μας δίνει ως τεκμήριο αντικειμενικότητας την αναφορά στην απουσία της AR και τις ελπίδες που έχει εναποθέσει στο καινούριο 308, για το οποίο δεν υπάρχει καν η παραμικρή πληροφορία... -
Οι απόψεις είναι σαν τις τρύπες. Τόσο απλά. Το Golf δεκαετίες τώρα, με τα καλά του και τα στραβά του, είναι αυτό που όλοι οι υπόλοιποι προσπαθούν να «οικειοποιηθούν». Επίσης τόσο απλά.
Τα 7 και 7.5 μπορεί σχεδιαστικά να μην συναρπάζουν (βλέπε ανωτέρω πρόταση περί τρυπών), αλλά ελάχιστα έχουν ακουστεί για προβλήματα, τόσο ελάχιστα που το καθιστούν από τα πλέον αξιόπιστα της κατηγορίας του.Η VW σχεδόν ποτέ δεν ξέφυγε σχεδιαστικά και δεν θα το κάνει ούτε τώρα. Απλά εξακολουθεί να κάνει damage limitation που λένε και στο χωριό. Κι επειδή απ’ ότι φαίνεται ούτε και το 8 θα ξεφύγει από την πεπατημένη, όλη η ιστορία (σε πρώτη φάση) θα κριθεί κατ’ εμε στο ελαφρώς υβριδικό μοντέλο. Κι επειδή όλα τα μάτια του κόσμου είναι πάνω της πλέον, δεν την παίρνει να κάνει άλλες... τριτσικωνιές.
-
Καλά οι σπαγγοραμένοι οι γερμαναράδες δε διαβάζουν 4Τ να προσλάβουν κανένα σχεδιαστή και δημιούργησαν πάλι ένα έκτρωμα που θα πάει ξανά άπατο??
https://www.autocar.co.uk/car-news/indu ... 93-country
-
Και τα octavia και clio σπάνε ταμεία βλέπω στο παραπάνω άρθρο.
Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Και ως κάτοχος mk7 χαίρομαι που, τουλάχιστον εξωτερικά, δεν έχει τεράστιες αλλαγές.
Κι εδώ αποκαλύπτεται το μυστικό της επιτυχίας, μισού περίπου αιώνα, του Golf.
-
Kαλησπέρα. Νέος στο φορουμ αλλα πολυ παλιος αναγνώστης των 4Τ. Ονομάζομαι Νίκος και ειμαι 55 ετών.
Φανατικός Σιτροενάκιας, αμετανόητος αλλα κανω μεγαλη προσπαθεια να ειμαι αντικειμενικος κριτής.
Το Golf, ειτε μας αρεσει , ειτε οχι ειναι πλέον ενα brand name απο μόνο του. Πιστο στις αρχες της VW σε ολη του την καριέρα. Απλή, ευπεπτη σχεδίαση με σωστές αναλογίες, αισθητικη ευκολα κατανοητη απο ολον τον κοσμο που ψάχνει ενα μεταφορικο μεσο να κανει τη δουλειά του. Υψηλή αντιληπτή ποιοτητα και υψηλη εργονομια και ασφάλεια. Αρκετα ομως αποστειρωμενο στο δρομο αφου λογικα ετσι πρεπει να ειναι ενα overall αυτοκινητο. Το νεο που θα ερθει εμφανιζεται ελαφρώς πιό 'πιπεράτο' σε αισθητικη αν κρινω απο τις κατασκοπευτικες φωτογραφιες και σιγουρα θα αρεσει πολυ στους φιλους του Golf. Εμεις οι υπολοιποι θα το βρουμε παλι αρκετα συντηρητικο, ομως μοιραια αυτη ειναι η μοιρα του Golf. Ξεκινησε πριν 40 χρονια με το κυβιστικο σχεδιο του Giugiaro και απο τοτε σταδιακα μεγαλωνει και φαρδαινει. Το μονο που με ανυσηχει ειναι στην επομενη η μεθεπομενη γενια του, αυτο το σχεδιο θα εχει ξεχειλώσει εντελώς, οποτε τοτε η VW θα αναγκαστει να αναθεωρησει εντελως την εικονα του Golf. Καλη επιτυχια στο νεο μοντελο, οταν μας ερθει. -
Ο βασιλιάς της κατηγορίας σταθεροποιήθηκε στο θρόνο του, απο την πέμπτη γενιά. Μέχρι να εμφανιστεί το V, απο την δεκαετία του 90 μέχρι και tο 2002-2003, κανένας δεν χρειαζόταν να οικειοποιηθεί το Γκόλφ, υπήρχαν ανώτερες προτάσεις. Γενικά η τρίτη και τέταρτη γενιά τις λες 'χρυσές μετριότητες', όχι κακά αυτοκίνητα τουναντίον καλές προτάσεις αλλά και όχι να θεωρηθούν και η κορυφή της κατηγορίας. ΖΧ/Ξαρά, Μπράβο, 146/147, Φόκους ΜΚΙ, 306, Delta, R19/Megane f/l κλπ τα λες πιο ολοκληρωμένες προτάσεις σε αυτά τα 13 χρόνια, ανά εποχή σε σχέση τα Golf III/IV.
Το πεντάρι ήταν η γενιά με τη οποία η VW ξαναπήρε τα σκήπτρα στην κατηγορία.
-
-
Σαν ασύμμετρα ξεχειλωμένο φαίνεται στο μήκος ή είναι θέμα της φωτογραφίας;
Δεν έχει πάντως φοβερές διαφορές απ' το τωρινό.. -
Τα ασχημηνανε τα φώτα μου φαίνεται και επίσης οι αναλογίες γίνανε πιο δυσαρμονικές. Ελπίζω να παραπλανεί η φωτογραφία.
-
Αποκλείεται να το έκαναν τόσο μακρύ....
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Σίγουρα είναι πρακτικό, μου θυμίζει Mini Station Wagon
-
Είμαι σίγουρος ότι είναι VW Golf...
-
Περισσότερες εδώ .
-
Με ανατριχιάζει η πρόοδος που επιτυγχάνει η μαμά φράου χίτιλερ... κάθε λίγα χρόνια και μία από τα ίδια! Αχαχαχαχα
-
Σα να ομόρφυνε λίγο από πίσω (λίγο). Κατά τ' άλλα...
-
Ο χρήστης Gottlieb έγραψε:
Με ανατριχιάζει η πρόοδος που επιτυγχάνει η μαμά φράου χίτιλερ... κάθε λίγα χρόνια και μία από τα ίδια! ΑχαχαχαχαΕγώ ξέρω ότι με αυτό το σχήμα το Golf παραμένει Νο1 σε πωλήσεις όλα αυτά τα χρόνια, παρά τις προσπάθειες όλων των υπολοίπων να το ρίξουν από τον θρόνο του. Λένε πως ομάδα που κερδίζεις δεν την αλλάζεις και λογικά κάτι τέτοιο ισχύει και εδώ.
Μπορεί βέβαια να μην υπάρχει πρόοδος στο κομμάτι της εμφάνισης, σε όλα τα υπόλοιπα όμως προχωράει κανονικά!
VW Golf MK 8