-
μενα που το λουι κενζ μου οταν ειδα απο κοντα κανονικο ειναι για το τζακι, τα μυριζωνοιωθω τα πριμια. και τα φοκουσοτογιοταφρανς ειναι νοτ.
Αχαχαχα....κλαίω!!!
Τα λές ωραία...δεν ισχύουν αλλά είσαι γλαφυρός!! Και εγώ σε ΚΕ25 μεγάλωσα...μέχρι τα 18 μου με μια μυρωδιά από Αλφέτα για μερικά χρόνια.
Τα πρίμια όπως λές στα μεγάλ μυρίζουν, σε ένα βασικό Άσσο δεν θα το καταλάβεις έναντι της Κορόλα, ειδικά εαν έχεις δώσει και €10Κ+. Στο Χ τρίο θα καταλάβεις μεγάλη διαφορά σε σχέση με το Ραβ. Κάποτε και στα μικρά Πρίμιο σήμαινε καλύτερες αναρτήσεις, μοτέρ κλπ. Τώρα που και η Α κλας έχει Ρενώ μοτέρ και ημιάκαμπτο τι να καταλάβεις στην βασική έκδοση?
-
https://kinergo.eu/products/obgt/dsg-repair-kit-dsg-7-02/
Εδω η βελτιωση του dsg που διορθωνει το κυριο προβλημα του απο τριτο κατασκευαστή. Εστω των παλαιων μοντέλων.
Λενε πως αν το αλλαξεις σε αυτο δεν θα έχει ποτε ξανα θεμα το κιβώτιο.
Το προβλημα ειναι η βαση της υδραυλικης τρομπας και για αυτο υπάρχει απώλεια στην πίεση του συστήματος και γενικοτερα καμια φορα ισως ανακατευονται τα λαδια.
Σημαντικο: καπου αναφερουν πως δεν χρεαζεται καν να κατέβει το κιβώτιο. Επιτόπου βγαζεις το μεκατρονικ, ανοιγεις το καπακι, βγαζεις τα λαδια το βιδωνεις με την βαση του, κλείνεις το καπακι του μεκατρονικ, του βαζεις το λαδι του.... Και τελος... Έτοιμο και αθάνατο.
Ηταν τοσο δυσκολο να το κάνουν στην vw απο την αρχη με ενισχυμενα υλικα να τελειώνει το οποιο θεμα. Και αυτο διοτι το συνηθες πρόβλημα στατιστικά αυτο ηταν. Μονο το damage control στη φήμη της ειναι δυσαναλογα μεγαλο για μια υδραυλικη τρομπα. Μα, ειναι τρόμπες καποιοι εκει στη vag!
Τωρα μενει να μαθουμε αν μετα τα gpf μοντέλα εχουν επιτέλους αλλαξει τις προδιαγραφές των υλικων και των βασεων.
-
off topic αλλά μιας και το πιάσατε με τα πρίμια... Παίζει τελικά μεγάλο ρόλο και που κινείσαι. Χθές δούλευα πέριξ Γλυφάδας και γύρναγα τους δρόμους αρκετές ώρες, είχε και καλό καιρό.
Είδα αμέτρητα Range Rover, καινούργια ακριβά Suv Volvo, Merc, BMW και πιο εξωτικά. Μοντέλα που δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσουμε εδώ λόγω κόστους και που δεν ήξερα καλά καλά ότι υπάρχουν πώς τα λένε και με τι κινητήρες κινούνται.
Μαζί με αυτά στα φανάρια ήταν και κανά 3008 και λοιπά συμβατικά αλλά αξιόλογα τουτού που τα έχουμε υπεραναλύσει εδώ στο forum. Ε όπως και να το κάνουμε δίπλα στα 'θηρία' φαίνονται λες και είναι από τα Jumbo.
Άλλος κόσμος με λίγα λόγια, όσοι μπορούν τα χαίρονται (και δε γράφουν σε forum) χωρίς πάντως να σημαίνει ότι και τα πιο συμβατικά δεν είναι αξιόλογες επιλογές. Το 'πρόβλημα' είναι όταν πάμε να τα εξισώσουμε με κατασκευές πολλαπλάσιας αξίας..
-
off topic αλλά μιας και το πιάσατε με τα πρίμια... Παίζει τελικά μεγάλο ρόλο και που κινείσαι. Χθές δούλευα πέριξ Γλυφάδας και γύρναγα τους δρόμους αρκετές ώρες, είχε και καλό καιρό.
Είδα αμέτρητα Range Rover, καινούργια ακριβά Suv Volvo, Merc, BMW και πιο εξωτικά. Μοντέλα που δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσουμε εδώ λόγω κόστους και που δεν ήξερα καλά καλά ότι υπάρχουν πώς τα λένε και με τι κινητήρες κινούνται.
Μαζί με αυτά στα φανάρια ήταν και κανά 3008 και λοιπά συμβατικά αλλά αξιόλογα τουτού που τα έχουμε υπεραναλύσει εδώ στο forum. Ε όπως και να το κάνουμε δίπλα στα 'θηρία' φαίνονται λες και είναι από τα Jumbo.
Άλλος κόσμος με λίγα λόγια, όσοι μπορούν τα χαίρονται (και δε γράφουν σε forum) χωρίς πάντως να σημαίνει ότι και τα πιο συμβατικά δεν είναι αξιόλογες επιλογές. Το 'πρόβλημα' είναι όταν πάμε να τα εξισώσουμε με κατασκευές πολλαπλάσιας αξίας..
Δεν εξισωσα το χ5 με το 3008,εξαλλου το ένα κάνει 35000€ και το άλλο κάνει πάνω από 100000€. Το ζήτημα είναι που είναι το πριμιουμ στον άσο και το α3 για να τα προτιμάει κάποιος έναντι τον μη πριμιουμ. Αυτό είναι το ερώτημα. Γιατί στην Ελλάδα η α κλας πουλάει τα τριπλάσια αυτοκίνητα από το φοκους και κατά την ταπεινή μου άποψη δεν υπαρχει λογικη σε αυτό.
-
Γιατί πέρα από την όποια διαφορά προκύπτει σε επίπεδο 'ποιότητας' η πλειοψηφία των καταναλωτών κοιτάει και το κύρος..
Η πλειοψηφία των καταναλωτών φυσικά και δεν είναι petrolheads οπότε τα κριτήρια τους είναι σαφώς διαφορετικά απο όσους ψάχνονται σε αυτά τα forum.
-
Γιατί πέρα από την όποια διαφορά προκύπτει σε επίπεδο 'ποιότητας' η πλειοψηφία των καταναλωτών κοιτάει και το κύρος..
Η πλειοψηφία των καταναλωτών φυσικά και δεν είναι petrolheads οπότε τα κριτήρια τους είναι σαφώς διαφορετικά απο όσους ψάχνονται σε αυτά τα forum.
Συμφωνώ 100%!! Η πλειοψηφία των αγοραστών σκέφτεται κάπως:
- 'Ωραίο είναι ας το πάρω'
- 'Ας πάρω Μερσεντές, Μπεμβέ κλπ. γιατί είναι Μερσεντές κλπ.'
- 'Τογιότα για να μην χαλάει'
- 'Γκόλφ, το καλύτερο'
- 'Ιαπωνικό, δεν χαλάνε αυτά'
- 'Πόσα τέλη έχει? Πόσο καίει?'
- 'Ααα αυτό είναι καλύτερο έχει πιο μεγάλη οθόνη ή έχει 2 οθόνες'
- 'Δεν στρίβει? εεε και, σημασία έχει οτι συνδέεται το κινητό'
- 'Έχει 254 δόσεις με 0% προκαταβολή?'
Και με διάφορα τέτοια σκεπτικά. Πόσοι ασχολούνται με αναρτήσεις, ιπποδύναμη, κιβώτια κλπ??? Δεν έχουν σχεδόν καμία σημασία πλέον στο 95% των αγοραστών.
-
Δεδομένου ότι η A class πούλησε λιγότερο μόνο από το Corolla, μήπως τα περισσότερα είναι leasing για εταιρίες;
-
Αν οι premium εταιρίες έχουν ανταγωνιστικά πακέτα leasing στα προιόντα τους είναι πολύ λογικό να πουλάνε... Αν γίνουν εξίσου ανταγωνιστικές και οι λιγοτέρο premium και αυτοί μια χαρά πωλήσεις θα κάνουν.
Τουλάχιστο στην χώρα μας μιας και στο εξωτερικό δεν γνωρίζω τι γίνεται,η αίσθηση που έχω είναι οτι τα premium συμφέρουν σε σενάριο leasing..
ΥΓ Ακριβώς Φάνη έτσι είναι.. και να πώ την αλήθεια δε βρίσκω κάτι κακό στην λογική του μέσου καταναλωτή. Πλέον όλα τα αμάξια είναι καλά και ασφαλή σήμερα οπότε ας ψωνίσει ο κόσμος βάση γούστου.
-
Με 69 μόλις χλμ πέρασε το τεστ
https://m.youtube.com/watch?v=A7x1n3kDuAY .
Θυμίζω ο το φοκους πέρασε με ...83!
Μου το έβγαλε πάνω πάνω αλλά τώρα πρόσεξα ότι είναι από τον Ιούλιο... οπότε θα έχει συζητηθεί...τέλος πάντων.
-
Μουτρακια βγαζει...
-
Το έχω από αρχές Ιουλίου. Μεγάλο λάθος η αγορά του.
Τι να πρωτο αναφέρω...
- Που με άφησε από μπαταρία στο 3μηνο.
- Που ο ιμάντας του δυναμό έφυγε από τη θέση του και με ξαναάφησε στο 4μηνο (το είχα 3 βδομάδες στο συνεργείο και στο τέλος μου είπαν ότι δε ξέρουν τι έχει)
- Που το κάθισμα του οδηγού έπεφτε μόνο του κάποιες μοίρες κατα τη δάρκεια της οδήγησης και έπρεπε να το επαναφέρω κάθε λίγο και λιγάκι... Μου το έφτιαξαν εφου έκανα χαμό για τρίτη φορά. Τώρα δε πέφτει
Για τα 3 παραπάνω προβλήματα που τα έιχα όλα το πρώτο 4μηνο, μου έκαναν επέκταση εγγύησης 2 χρόνια...
Πέρα από αυτά, το Software είναι τρελά προβληματικό!
- Αναβοσβήνουν συνέχεια λαμπάκια και σκάνε μηνύματα στο άκυρο. Προειδοποιητικά τριγωνάκια σε συνδυασμό με το μήνυμα ότι το travel assist δε λειτουργεί
- Μου έχει τύχει σε διαδρομή 30 λεπτών να χτυπάει 'beep' μέσα στην καμπίνα ανά 3 δευτερόλεπτα, για να ειδοποιεί ότι το travel assist δε λειτουργεί
- Τα κουμπιά volume up/volume down στο τιμόνι δε λειτουργούν πάντα. Έχει τώρα 2 μέρες που δε λειτουργούν. Μου το είχαν ξανακάνει και πριν από ένα μήνα. Είναι με τις μέρες τους όπως φαίνεται
- Το bluetooth του αυτοκινήτου είναι τραγικό. Δε συνδέται ποτέ αυτόματα με το κινητό. Αλλά το κορυφαίο είναι ότι ακόμα και όταν το συνδέσω μόνο τηλέφωνο μπρώ να πάρω. Τα podcast που μου αρέσει να ακούω όσο είμαι στο αμάξι, απλά τα παίζει μία στις 10. Τι υπόλοιπες απλά δεν τα παίζει. Τα αναγνωρίζει, φαίνεται αυτό στην οθόνη, αλλά δεν τα αναπαράγει
- Έχω φύγει από το αμάξι, έχω βάλει συναγερμό και μετά από 10-15 λεπτά ξαναπερνάω δίπλα από το αμάξι για να πετάξω σκουπίδια και τι να δω;; Η οθόνη του αυτοκινήτου ανοιχτή!!
Για όλα αυτά έχω video και φωτογραφίες τις οποίες έχω στείλει στην VW στη Γερμανία γιατί με τους εδώ dealers δε βγαίνει άκρη. Δε εξέρουν τι τους γίνεται με το νέο Golf. Το τι ασυναρτησία μου έχουν πει δε λέγεται...
Αν θέλετε με ακούτε. Μείνετε μακριά!!! Έδωσα 23k+ και έχω μετανιώσει πικρά...
-
Ωχχχ
Τι μας έκανες τώρα...και μου αρέσει πολύ το ID3 και το σκεφτόμουν για αργότερα!
-
Καλησπέρα σε όλους ,
εχω στην κατοχή μου ένα Golf 8 life 1.3 και από τότε που το αγόρασα αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Bluetooth και την σύνδεση του τηλεφώνου μου με αυτό.
Αντιμετωπιζει κάποιος άλλος αντίστοιχο προβλημα;
Ναι, εγώ. Και όχι μόνο αυτό το πρόβλημα. Και πολλά άλλα. Απαράδεκτο...
-
Δυστυχώς έχεις πέσει σε προβληματικό αυτοκίνητο. Προσπάθησε πιέζοντας την αντιπροσωπία να στο ανταλλάξουν με άλλο αυτοκίνητο με το μικρότερο δυνατό κόστος. Μονάχα έτσι θα ησυχάσεις.
-
Προσπάθησε πιέζοντας την αντιπροσωπία να στο ανταλλάξουν με άλλο αυτοκίνητο με το μικρότερο δυνατό κόστος. Μονάχα έτσι θα ησυχάσεις.
Μόνο εαν είναι με άλλη μάρκα!!
-
Έχετε ακούσει ποτέ για επιστροφή χρημάτων?
Έχω στείλει στη Γερμανία όλο το στορι με εικόνες και video εδώ και μια βδομάδα. Δε μου έχουν απαντήσει τίποτα.
Οι κατσαπλιαδες οι Dealers, ο Φιλιππαιος δεν έχει πρόσβαση στα συστήματα της VW από τις 20 Γενάρη (έχουν πέσει και οι 2 servers λένε. Αλίμονο αν καταλαβαίνουν τι παπαγαλιζουν) και ο Γρατσιας (απ' όπου το αγόρασα) δεν έχει αναφέρει τίποτα για δεύτερη ανάκληση. Κάθε φορά που τους λέω για τα θέματα του αυτοκινήτου μου λένε ότι είμαι ο μοναδικός που έχει προβλήματα μέχρι τώρα.
Έχω απεπλιστει με την εταιρεία.
-
Έχω στείλει στη Γερμανία όλο το στορι με εικόνες και video εδώ και μια βδομάδα. Δε μου έχουν απαντήσει τίποτα.
Οι κατσαπλιαδες οι Dealers, ο Φιλιππαιος δεν έχει πρόσβαση στα συστήματα της VW από τις 20 Γενάρη (έχουν πέσει και οι 2 servers λένε. Αλίμονο αν καταλαβαίνουν τι παπαγαλιζουν) και ο Γρατσιας (απ' όπου το αγόρασα) δεν έχει αναφέρει τίποτα για δεύτερη ανάκληση. Κάθε φορά που τους λέω για τα θέματα του αυτοκινήτου μου λένε ότι είμαι ο μοναδικός που έχει προβλήματα μέχρι τώρα.
Δοκιμασες επικοινωνια με κοσμοκαρ;
Εχουν αναφερθει και αρκετα προβληματα με τις πρωτες εκδοσεις του id3. Η μεταβαση στο καινουριο infotainment φαινεται οτι εφερε πολλα θεματακια. Το καλο ειναι οτι στην πραγματικοτητα ολα οσα ανεφερες ειναι θεμα software, οποτε με updates θα πρεπει να λυθουν.
-
George_Per wrote:
Δοκιμασες επικοινωνια με κοσμοκαρ;
Εχουν αναφερθει και αρκετα προβληματα με τις πρωτες εκδοσεις του id3. Η μεταβαση στο καινουριο infotainment φαινεται οτι εφερε πολλα θεματακια. Το καλο ειναι οτι στην πραγματικοτητα ολα οσα ανεφερες ειναι θεμα software, οποτε με updates θα πρεπει να λυθουν.
Δοκίμασα και περιμένω την απάντηση τους.
Η μπαταρία και ο ιμάντας δεν είναι software, αλλά τα υπόλοιπα είναι. Ελπίζω να μου δώσουν πίσω τα λεφτά μου να πάρω κανένα άλλο (άλλη μάρκα) γιατί έχω μπλέξει άσχημα με αυτούς. -
Καλήμερα, η επιστροφή χρημάτων που λες προβλέπεται από τη νομοθεσία και ονομάζεται 'αναστροφή πώλησης'. Μίλα με δικηγόρο για τα περαιτέρω. Είναι πασιφανές ότι πρέπει να το διεκδικήσεις τουλάχιστον.
-
Σημερινό update.
Πλέον δε λειτουργεί κανένα κουμπί του τιμονιού. Λογικά υπάρχει πρόβλημα και με το τιμόνι.
VW Golf MK 8