-
Δεν θα είναι έτσι ακριβώς στην τελική έκδοση του, σίγουρα τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα θα είναι πιο μοντέρνα και δυναμικά , το ίδιο και μάσκα και προφυλακτήρες , παρόλα αυτά δεν θα είναι και κάποια τεράστια αναβάθμιση σχεδιαστικά από το προηγούμενο.
Το μεγάλο στοίχημα θα είναι το εσωτερικό του, αν η σχεδίαση του ταμπλώ είναι πιο μοντέρνα πχ κοντά στο σχεδιασμό του νέου Q3 ίσως με κορυφαία infotainment και ψηφιακή οθόνη , και με μεγαλύτερους χώρους πίσω και στο πορτμπαγκάζ δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να είναι ανώτερο από το focus και το ceed overall. Και από οδηγική συμπεριφορά μια χαρά θα είναι απλά δεν θα εμπνέει σπορ αίσθηση τόσο όσο το focus ή το Civic ( η και το ceed ακόμη που σε κάποιο test πρόσφατα το έβγαζαν καλύτερο από το Leon και πολύ κοντά στο focus.
Δεν θέλει δηλαδή και πολλά παραπάνω για να είναι η πρώτη επιλογή για όποιον ψάχνει στην κατηγορία.
Μόνο το επόμενο 308 ίσως να είναι πραγματική έκπληξη στην κατηγορία λόγω εμφάνισης μέσα - έξω , ισορροπίας άνεσης - κρατήματος , και να ακολουθήσει τα χνάρια του 3008 ώστε να συγκρίνεται με τα premium της κατηγορίας.Sent from my SM-T715 using Tapatalk
-
Πήραν το Polo, το μεγάλωσαν και έβαλαν μακρόστενα φώτα πίσω.
Τρομερή φαντασία.Νέο οπτικό υλικό του VW Golf 8
-
Ξαναζεσταμένο φαγητό έχουμε εδώ. Όλες οι ελπίδες εναπόκεινται στο νέο Leon πλέον.
-
Το ξαναζεσταμένο φαγητό πουλάει 0,9-1 εκατομμύριο αμάξια κάθε χρόνο, παγκόσμια. Γιατί να κάνουν ριζικές αλλαγές και να ρισκάρουν τις πωλήσεις του μοντέλου με τις περισσότερες πωλήσεις της εταιρίας;
-
+1
-
Γι αυτο πουλαει. Δεν απαξιωνει τους προηγουμενους αγοραστες. Σε αλλες εταιριες μολις βγει καινουριο μοντελο το προηγουμενο δε βλεπεται. Στο γκολφ απλα βελτιωνεται καθε φορα και αυτο πρεπει να το χωνεψετε οσο δυσκολο και αν ειναι
-
Σβήστε παρακαλώ το post #79 , ξεφτιλιστηκα!
Εντάξει είπαμε να μην απαξιώνει το προηγούμενο σχέδιο αλλά όχι και έτσι ρε παιδιά!
Τότε το 6 από το 5 και το 7 από το 6 μοιάζουν να είναι μοντέλα διαφορετικών εταιρειών σε σχέση με την αλλαγή που βλέπουμε παραπάνω.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Αρχικά έφτιαξαν το Polo να μοιάζει με μικρό Golf.
Τώρα πήραν τα χαρακτηριστικά του νέου Polo και τα μετέφεραν σε ένα Golf 7 κρατώντας απλά τα πίσω φώτα, βαφτίζοντας το Golf 8.
Εγώ αυτό καταλαβαίνω από τις φωτογραφίες.Άλλο να μην απαξιώνει το προηγούμενο σχέδιο και άλλο να είναι ίδιο.
Αυτό μοιάζει πιο πολύ με facelift παρά με νεό μοντέλο. -
Ετσι γινεται παιδια. Σαν φειςλιφτινγκ το κανουν. Εγω αν ειχα το 5 που το ειχα αγορασει καινουριο το 2006 δε θα αισθανομουν οτι ειχα ενα τοσο παλιο αμαξι οσο ενας κατοχος αλλης εταιριας
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ετσι γινεται παιδια. Σαν φειςλιφτινγκ το κανουν. Εγω αν ειχα το 5 που το ειχα αγορασει καινουριο το 2006 δε θα αισθανομουν οτι ειχα ενα τοσο παλιο αμαξι οσο ενας κατοχος αλλης εταιριαςΚαι εγώ αν είχα γκόλφ ίσως να έλεγα τα ίδια. Παρηγοριά στον άρρωστο δηλαδή.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ετσι γινεται παιδια. Σαν φειςλιφτινγκ το κανουν. Εγω αν ειχα το 5 που το ειχα αγορασει καινουριο το 2006 δε θα αισθανομουν οτι ειχα ενα τοσο παλιο αμαξι οσο ενας κατοχος αλλης εταιριας
Και εγώ αν είχα γκόλφ ίσως να έλεγα τα ίδια. Παρηγοριά στον άρρωστο δηλαδή.
Τ α ιδια θα ελεγες.
Αν ειχες ομως κανα xsara και μετα σου εβγαζε το c4 (τυχαιο παραδειγμα) θα ελεγες τι ψαροκαικο εχω τωρα.....χαχαχ -
Ο σχεδιασμός της VW δεν είναι εντυπωσιακός (όπως της Peugeot για παράδειγμα), αλλά διαχρονικός. Οταν πρωτοκυκλοφορεί ένα μοντέλο της δεν σου κάνει εντύπωση, αλλά από την άλλη δε νιώθεις και ότι παλιώνει όσο περνούν τα χρόνια.
-
H αγορά έδειξε ότι το golf δεν προτιμάται για την σχεδίασή του τόσο όσο για άλλα πράγματα (άνεση, κύλιση, στιβαρότητα). Επίσης από τη στιγμή που πωλήσεις γίνονται και έχει μαζευτεί fun club δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος (κάτι που άλλωστε γνωρίζουν οι μαρκεντίστες) να προβούν σε ριζική σχεδιαστική αλλαγή. Είναι κάτι αντίστοιχο με την 911 και το Mini.
H κοροϊδία έγκειται σε κάποιες μη μηχανολογικές αλλαγές (πχ σασί) που πασάρονται σαν κάτι νέο. -
Έχει πετύχει εδώ και 30-40 χρόνια να είναι το industry standard στην κατηγορία του. Όπως είναι και τα Mini, Mustang, Ford F150, Corvette, Rav, Prius, Hi-lux, Panda, E-klasse, S-klasse, M3, Land/Range Rover, 911, Tesla 3/S, κ.α.
Όταν είσαι σε αυτή την κλάση, δύσκολα κάνεις ρηξικέλευθες αλλαγές , το πας λάου λάου για να κρατήσεις τα πολλά πελατάκια στο μαγαζί. Καλά κάνουν, η αγορά πρέπει να έχει απ' όλα και ας διαλέξει ο καθένας τι θέλει. -
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Εντάξει είπαμε να μην απαξιώνει το προηγούμενο σχέδιο αλλά όχι και έτσι ρε παιδιά!
Τότε το 6 από το 5 και το 7 από το 6 μοιάζουν να είναι μοντέλα διαφορετικών εταιρειών σε σχέση με την αλλαγή που βλέπουμε παραπάνω.Αυτό ακριβώς - τίποτ' άλλο.
Αν είναι αυτό το νέο Golf, απλά προσπερνάμε. -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ο σχεδιασμός της VW δεν είναι εντυπωσιακός (όπως της Peugeot για παράδειγμα), αλλά διαχρονικός. Οταν πρωτοκυκλοφορεί ένα μοντέλο της δεν σου κάνει εντύπωση, αλλά από την άλλη δε νιώθεις και ότι παλιώνει όσο περνούν τα χρόνια.+1
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Και εγώ αν είχα γκόλφ ίσως να έλεγα τα ίδια. Παρηγοριά στον άρρωστο δηλαδή.
Τ α ιδια θα ελεγες.
Αν ειχες ομως κανα xsara και μετα σου εβγαζε το c4 (τυχαιο παραδειγμα) θα ελεγες τι ψαροκαικο εχω τωρα.....χαχαχΟύτως ή άλλως το συνηθίζεις και το βαριέσαι το σχέδιο του αυτοκινήτου σου και θέλεις να δεις την εξέλιξη. Προσωπικά αν έβλεπα άπειρα facelift του 6αριου μου, μάλλον θα έπεφτε στα μάτια μου η Μάζντα παρά θα ένιωθα ότι ακόμη το αυτοκίνητο μου μετράει!
-
Από την VW δεν περιμένεις εξτριμ σχέδια ιδίως σε μοντέλα που φέρουν τα ονόματα Polo, Golf, Passat. Ένα φρεσκάρισμα αρκεί να πείσει τους πελάτες της.
Δειλη όμως δεν είναι. Στα χρόνια που πέρασαν τόλμησε σε προτάσεις (Beetle, Eos, Scirocco) άσχετα με το αποτέλεσμα.
Ακολουθεί και το μελλοντικό μικρομεσαίο ηλεκτρικό που πρόκειται να κυκλοφορήσει που θα δούμε πως θα πάει. -
Λέτε να είναι άσχετοι στο τμήμα marketing μιας από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές παγκοσμίως?
Προφανώς για να συνεχίζουν έτσι βγάζουν ,πολλά, λεφτά.
Αν τα οικονομικά στοιχεία δεν ήταν καλά θα άλλαζαν τακτική...
Αφήστε που με όλες τις νέες κατηγορίες μοντέλων που έχουν αναδειχθεί μπορούν να παίξουν μπάλα εκεί και να αφήσουν το Golf με κλασσική σχεδίαση. -
Οι γιαπωνεζοι της τογιοτα και της χοντα,σχεδιαστικα την τελευταια 15ετια να πω,ειναι σε χειροτερη μοιρα απο την vw που κραζουμε,εχουμε δει παρα πολυ βαρετα η και ασχημα γιαπωνεζικα μοντελα,τουλαχιστον η vw κραταει εναν στανταρ σχεδιασμο,προβλεψιμο μεν,συντηρητικο μεν,αλλα με μεγαλη αποδοχη απο το κοινο τους,αλλαζει λιγα πραγματα και σταθερα ανα γενια.
VW Golf MK 8