-
Ή δέχεσαι το κόστος τυχόν επισκευής και το υπολογίζεις στην τιμή αγοράς, αν το αμάξι κατά τα άλλα σου αρέσει.
-
Γιατί να πάρεις ένα αυτοκίνητο που ξέρεις ότι θα χαλάσει και να έχεις άγχος ήδη από την ημέρα αγοράς του πότε θα συμβεί αυτό και πόσο θα κοστίσει και αν θα σε αφήσει στην μέση του δρόμου; Δεν έχουμε ήδη αρκετά άγχη στην ζωή μας ώστε να αγχωνόμαστε και για αυτό; Δες κάτι άλλο.
-
Ναι, δυστυχώς είναι γεγονός και είναι κρίμα γιατί μου αρέσουν τα Peugeot.
Ήρθε προχθές στο γραφείο ένας κύριος, μου δίνει την κάρτα του και μου λέει φτιάχνουμε τα περιπολικά σας... κοιτάω την επαγγελματική κάρτα.... sales manager σε μεγάλο αντιπρόσωπο Peugeot στην Θεσσαλονίκη.
Του λέω αμέσως, γιατί χαλάνε όμως;
Ωχχ... μου λέει, φεύγω.... -
Άρχισαν τα βραβεία
"Χρυσό τιμόνι" και τέτοια.
Ε ρε αυτοκινητάρα. -
@darn said in Peugeot 5008 (SUV):
Γεια σας,
Με ενδιαφέρει να πάρω Peugeot 5008 λόγω 7 θέσεων.
Το έχουν πάρει και γνωστοί μου και μου έχει αρέσει πολύ.
Θα το φέρω από Γερμανία μόνος μου.
Διάβασα ότι έχει θέματα με καδένα και στην μονάδα And blue. Συγκεκριμένα σε ένα φίλο μου τον άφησε ακίνητο το αμάξι ενώ γυρνούσε από Ιταλία λόγω βλάβης στην μονάδα Adblue. Το αμάξι δεν ξεκινούσε μέχρι που ήρθε τεχνικός διάβασε τον εγκέφαλο και έκανε κάτι και πήρε μπρος
Με έχει λίγο αγχωσει αυτό.Λέω να δω από 2008 και πάνω και κυρίως GtLine
Ποια είναι η γνώμη σας ?
Οντως υπάρχουν αυτά τα θέματα, αλλά λύνονται.
Για την μονάδα αντμπλού αρκεί να κάνεις σωστά το συμπλήρωμα αντμπλού όταν στο ζητάει, όχι να το αφήνεις τελευταία στιγμή.
Η καδένα αντικαθίσταται στην εγγύηση ή και μετά την εγγύηση με επιδότηση από την αντιπροσωπεία.
Από την άλλη το αυτοκίνητο έχει πολλά περισσότερα χαρίσματα από άλλους θεωρητικά αξιόπιστους κουβάδες, που είναι πανάσχημοι, ψοφίμια στον δρόμο και με γελοίους χώρους, για πυγμαίους.
-
@criuser said in Peugeot 5008 (SUV):
Γεια σας,
Διάβασα ότι έχει θέματα με καδένα και στην μονάδα And blue. Συγκεκριμένα σε ένα φίλο μου τον άφησε ακίνητο το αμάξι ενώ γυρνούσε από Ιταλία λόγω βλάβης στην μονάδα Adblue. Το αμάξι δεν ξεκινούσε μέχρι που ήρθε τεχνικός διάβασε τον εγκέφαλο και έκανε κάτι και πήρε μπρος
Ποια είναι η γνώμη σας ?
Η καδένα αντικαθίσταται στην εγγύηση ή και μετά την εγγύηση με επιδότηση από την αντιπροσωπεία.
Ισχύει και για τα μτχ εισαγωγής αυτό;
-
@a-d-p said in Peugeot 5008 (SUV):
Γεια σας,
Ποια είναι η γνώμη σας ?
Ισχύει και για τα μτχ εισαγωγής αυτό;
Γράφει ότι πρέπει να έχεις κάνει κάποια τελευταία σέρβις στο δίκτυο, δεν το θυμάμαι ακριβώς.
Από την άλλη η αγορά ενός αυτοκινήτου εισαγωγής έχει έτσι και αλλιώς πολλά ρίσκα, ώστε το δοχείο αντμπλού των 500-1000 ευρώ, ανάλογα τι θα φτιάξεις, να μην είναι πρόβλημα, ενώ υποτίθεται αγοράζεις το εισαγωγής για να έχεις μεγάλο όφελος τιμής σε σχέση με ένα ελληνικό.
Υπολόγισε λοιπόν 1000-1500 για αυτά τα θέματα και κοιτάς αν σε συμφέρει.
-
Το δοχείο adblue όμως από ποια χρόνια έχει μπει; Σίγουρα ο φίλος που θα δει αμάξια του 2009 και μετά πολλά σίγουρα δεν είναι με αυτό το δοχείο.
-
Άμα είναι του 2009 πως θα το φέρει Ελλάδα ;
-
Άμα είναι του 2009 πως θα το φέρει Ελλάδα ;
Είναι euro 4; Από euro 5 και πάνω επιτρέπεται μόνο;
-
Για Αθήνα Θεσσαλονίκη ούτε euro5.
Peugeot 5008 (SUV)