-
@sabas_thess said in Renault Arkana 2019:
Άντε να έρθει το 408 να το τιμολογήσει σχεδόν σαν το 3008 ο "Σ" να το ξεχάσουμε και αυτό να περάσει στην σφαίρα της παράνοιας της εποχής...
Το νέο duster που έρχεται το είδες;;
-
Θα είναι ευχάριστη έκπληξη να έρθει με χαμηλότερη τιμή, αν φυσικά δεν έχει κουτσουρεμένο εξοπλισμό.
@Lap το είδα το νέο Duster. Άλμα εμπρός αλλά ακόμα χρησιμοποιεί υλικά από το κάτω ράφι στον όμιλο. Συνεχίζει πχ με το παλιό 6Dct και με τα πολύ σκληρά πλαστικά στο εσωτερικό. Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζει ο όμιλος και έχει τόσο περιορισμένο το brand. Αν του δώσει ελευθερία χρήσης των ραφιών θα έχουμε σύντομα μια "νέα Skoda".
-
Το full hybrid έχει το αυτόματο χωρίς συμπλέκτη. Το ίδιο σύστημα με το akarna.
Αυτό θα σου πρότεινα.
-
Για λίγο μου πέρασε η ιδέα για hybrid εκτός Toyota. Αν αποφασίσω για hybrid θαναι μόνο Toyota (Corolla TS) και όχι suv. Αν πάω σε non-hybrid θαναι suvοειδές. Σε αυτή την τιμή το Arkana (που μου αρέσει ήδη πολύ) ξεπερνάει τα μειονεκτήματα του πολυαγαπημένου μου Xceed (χώροι), οπότε θα είναι σοβαρή υποψηφιότητα ως 140 EDC Techno. To 160 και να το εισάγει δεν έχει νόημα. Στα 260Nm του 140 στα 270Nm του 160, τσάμπα κατανάλωση θα ανεβάσει.
ΥΓ: Και όμως τα -4000€ έχουν ήδη εφαρμοστεί, το checkαρα στο site τους. Πρόσφατα έκοψε αντίστοιχα 4κ και η Nissan. Τι έγινε Τεό πέσανε το νούμερα και έσφιξαν οι κ@λοι; ^^
-
Δεν ξέρω αν σφιξαν οι κωλοι αν και βλέπω πολλα νεοκοπα ρενω να κυκλοφορούν το σίγουρο είναι ότι το αρκανα αφού κυκλοφόρησε μετά το πρώτο εξάμηνο φόρτωσε και αυτό κάνα 5-6Κ σε 2, νομίζω, αυξήσεις οπότε το - 4Κ έχει λογική.
Tα 30.990 που ξεκινά τώρα του φουλ υβριδικό με τα 145 παραμένει 500 ευρώ ακριβότερο από το κκ. Εξοπλιστικά δεν έχω τσεκάρει πιο προηγείται δεδομένου ότι το τογιοτα ως τογιοτα υβριδικό υπερέχει ως τεχνολογία.
https://zeperfs.com/en/duel9267-10922.htm -
@tkin73 said in Renault Arkana 2019:
Δεν ξέρω αν σφιξαν οι κωλοι αν και βλέπω πολλα νεοκοπα ρενω να κυκλοφορούν το σίγουρο είναι ότι το αρκανα αφού κυκλοφόρησε μετά το πρώτο εξάμηνο φόρτωσε και αυτό κάνα 5-6Κ σε 2, νομίζω, αυξήσεις οπότε το - 4Κ έχει λογική.
ειναι και αμαξαρα.ολα αναλογικα μεσα με χειροφρενο
-
@chris__7 said in Renault Arkana 2019:
@tkin73 said in Renault Arkana 2019:
ειναι και αμαξαρα.ολα αναλογικα μεσα με χειροφρενο
Αναλογα την εκδοση . Βλεπω και ηλεκτρικο χειροφρενο και πινακα οργανων ψηφιακο. Οτι ειναι μουρατο αμαξι, ειναι
-
Οι Techno είναι μια χαρά εξοπλισμένες. Φουλ ψηφιακός πίνακας, 9,3" info, bsm...
-
@nickthetrib said in Renault Arkana 2019:
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πάρα πολύ όμορφο!!Η Χ6 τα σπάει σε όλα...εξαιρετικό αυτοκίνητο!
Μας τρολλάρεις τώρα, Φάνη;;;
Αυτά τα κουπωειδή suv είναι κακάσχημα.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Συμφωνώ με τον Νίκο. Ή κάνεις κουπέ ή κάνεις suv: Δύο σε ένα δεν γίνονται
Renault Arkana 2019