-
-
Στο μηχανικό κιβώτιο πρέπει να βάλεις νεκρά. Αυτό σου συμβαίνει στο D ή στο N? Αν όντως το παρατηρείς στο Ν, ζήτησε μέτρηση και φόρτιση μπαταρίας ή όπως σου είπα αντικατάσταση.
-
Ένα συνεχόμενο ηλεκτρικό βουητό? το έχω παρατηρήσει κι εγώ, είμαι με την απορία τι μπορεί να είναι αλλά δεν με ενοχλεί.
-
Αν με το reset ή την επαναφορά εργοστασιακών δεν συμβαίνει τίποτα, δοκίμασε να βγάλεις πόλο μπαταρίας για 10'-15'. Αν και εκεί δεν δεις αποτέλεσμα, γράψε τους νέους σταθμούς πάνω από τους παλιούς της Αθήνας. Θα το ψάξω κι εγώ και θα επανέλθω αν βρω κάτι.
-
Δεκ του 2018, στην αντιπροσωπεία όπου αγόρασα το tuc, είχε βιτρίνα ένα σαν το δικό σου, έκδοση premiun ή disct. Δεν είχε ρεζέρβα, είχε κιτ επιδιόρθωσης. Άσε τι λένε τα prospectus. Εδώ για να καταλάβεις, έγραφαν πως το comfort ερχόταν με aircon χωρίς πίσω αεραγωγούς κι όμως ερχόταν με διζωνικό και πίσω αεραγωγούς. Επίσης, το comfort έρχεται με προεγκατάσταση cruise control πράμα βασικότατο το οποίο ούτε αυτό αναγράφεται και πουλάνε παπά πως θέλει αλλαγή το τιμόνι ενώ παραγγέλνεις μόνο το ανταλλακτικό του cc και είσαι κομπλέ, plug&play.
Βενζίνη προσωπικά αποφεύγω σελl διότι θεωρώ το μείγμα τους ξερό και πέραν αυτού με το rocco δεν είχα διαπιστώσει διαφορά μεταξύ απλής και βεπάουερ. Προσωπικά θεωρώ πως τα ενισχυμένα των μπιπι και αβιν είναι ανώτερα λόγω πλουσιότερου μίγματος, καλύτερης καύσης, λιγότερου θορύβου κινητήρα και αποδεδειγμένα για μένα βγάζουν περισσότερα χλμ. Δεν κάνω διαφήμιση, απλά θεωρώ πως τα παραπάνω καύσιμα ταιριάζουν καλύτερα στους κινητήρες της hyundai.
-
-
Μυκητοκτόνο χρειάζεται να βάζεις όταν το πετρέλαιο μένει καιρό μέσα στο ρεζερβουάρ. Αν πχ φουλάρεις κάθε εβδομάδα δεν είναι απαραίτητο. Και να βάζεις όμως πιο συχνά δεν θα πάθει τίποτα το αυτοκίνητο. Αυτή την εποχή που τα αυτοκίνητα μας δεν κινούνται πολύ θα ήταν καλο να βάλουμε. Η συχνότητα αν θέλεις να βάζεις τακτικά είναι ανάλογα με το υγρό. Αυτό που έχω εγώ λέει ότι θέλει 5ml σε ένα ρεζερβουάρ.
-
Εγώ BP και EKO ενισχυμένα, και που και που αν με πιάσει τσιγκουνιά ή είναι δύσκολος μήνας (ελευθερος επαγγελματίς γαρ!) βάζω και απλό, αλλά προτιμώ αυτές τις 2 εταιρίες, 3 περιπτώσεις που γνωρίζω από το περιβάλλον μου που την έπαθαν ήταν από βενζίνη Shell (και μάλιστα βενζίνη) οπότε δεν είμαι αντικειμενικός.
Αυτό για το μυκητοκτόνο το αναλύετε λίγο;
Έχω 3 diesel, και δεν έχω βάλει ποτέ, και σε κανένα, και δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Τι λέτε; προτείνετε κάποια μάρκα; κάθε πότε πρέπει να βάζεις;
-
Καλημερα,
ξερει κανείς γιατί δεν βρίσκω το φόρουμ των 4τροχοι στο Tapatalk ούτε από Ipad ούτε από iPhone;
-
Παλια υπηρχε. Το κοψανε ωστε να βλεπουμε αναγκαστικα τις διαφημισεις... να φαινεται κίνητικοτητα, ωστε να ρέει το χρημα απο τους σπόνσορες. Αν βολευει εμας;; Φυσικα οχι. Αλλα τι να κάνουμε, ελαχιστοι πιστευω αγοραζουν το περιοδικό, οποτε απο κάπου πρεπει να βγαλουνε.
To Tapatalk δεν υποστηρίζεται πλέον επειδή το plug in του δεν προσφέρει σωστή συμβατότητα με την νέα μας πλατφόρμα. Οπότε από το να έχουμε ένα προβληματικό feature, αποφασίσαμε να μην το έχουμε καθόλου. Οι αβάσιμες υποθέσεις σας ήταν το λιγότερο άκομψες, προς έναν τόπο που (με χαρά) φιλοξενεί όλες τις απόψεις δωρεάν. [Admin]
-
Παλια υπηρχε. Το κοψανε ωστε να βλεπουμε αναγκαστικα τις διαφημισεις... να φαινεται κίνητικοτητα, ωστε να ρέει το χρημα απο τους σπόνσορες. Αν βολευει εμας;; Φυσικα οχι. Αλλα τι να κάνουμε, ελαχιστοι πιστευω αγοραζουν το περιοδικό, οποτε απο κάπου πρεπει να βγαλουνε.
και πως ανεβάζω φωτογραφίες; Με το Tapatalk νομίζω υπήρχε δυνατότητα!
-
και πως ανεβάζω φωτογραφίες; Με το Tapatalk νομίζω υπήρχε δυνατότητα
Ανεβάζεις σε site που είναι για εικόνες και βάζεις το url εδώ μέσω του κουμπιού για εικόνες.
-
Οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών και βίντεο μπορείτε να βρείτε εδώ:
-
-
Δεν έχεις πιο μεγάλες φωτογραφίες;
Αυτό είναι.
Για το SCR.
-
Δεν έχεις πιο μεγάλες φωτογραφίες;
Αυτό είναι.
Για το SCR.
για δες τώρα μήπως μεγάλωσαν!
-
Ότι μεγάλωσαν, μεγάλωσαν.
Ο 'εγκέφαλος' του SCR είναι.
-
έχει φτιαχτεί σελίδα στο Facebook σας περιμένω όλους να γίνουμε πολλοί η σελίδα λέγετε Hyundai Tuscon Ellas
-
Καλημέρα σας. Μου έκαναν προσφορά το TUCSON 1.6B 132ps PREMIUM στα 20.500.Μου φάνηκε πολύ δελεαστική τιμή. Ξέρει μήπως κάποιος κάτοχος του να μου πει τι τελη έχει, γιατί διαβάζω διαφορά νούμερα, επίσης τι κατανάλωση έχει καθώς και τα σέρβις κάθε πότε γίνονται και με τι κόστος; Ευχαριστώ πολύ!
-
To βασικό εδώ είναι ότι θα πρέπει να λάβεις υπόψη ότι το συγκεκριμένο μοντέλο με αυτό τον κινητήρα δεν τραβάει. Αν μπορείς οδήγησε το για να δεις αν σου κάνει. Άμα λύσεις αυτό τα υπόλοιπα αντιμετωπίζονται. Η τιμη όντως είναι καλη. Σου κόβουν 2000 με την λογική ότι από Αυγουστο μπαίνει σε παραγωγή το νέο μοντέλο.
Στο αντίστοιχο ντίζελ η έκπτωση είναι 600 ευρώ μόνο! ( Είναι που το ντίζελ πεθαίνει και όλοι στράφηκαν στην βενζίνη! Τζάμπα το δίνουν και πάλι δεν το παίρνουν!). 20500 το 132 βενζίνη 28900 το 136 ντιζελ! Στην ίδια πάντα έκδοση! Ποιο ακραία διαφορά τιμής βενζίνης ντίζελ δεν θυμάμαι.
-
Καλημέρα σας. Μου έκαναν προσφορά το TUCSON 1.6B 132ps PREMIUM στα 20.500.Μου φάνηκε πολύ δελεαστική τιμή. Ξέρει μήπως κάποιος κάτοχος του να μου πει τι τελη έχει, γιατί διαβάζω διαφορά νούμερα, επίσης τι κατανάλωση έχει καθώς και τα σέρβις κάθε πότε γίνονται και με τι κόστος; Ευχαριστώ πολύ!
Η κατανάλωση είναι ως ένα βαθμό στο τρόπο οδήγησης του καθενός. Λόγο βάρους οικονομικό δεν θα είναι. Τα λοιπά γιατί δεν τα ρώτησες απευθείας στον πωλητή;;;
-
Είχα το ίδιο δίλημμα πέρσι, τελικά κατάλαβα ότι θα ήταν λάθος επιλογή το συγκεκριμένο μοντέλο, λόγω αναιμικού κινητήρα για το βάρος του αυτοκινήτου.
Έδωσα 2000 παραπάνω και πήρα το αντίστοιχο diesel (με μια έκπτωση που βγήκε τελικά 700€ από την τιμή καταλόγου).
Πλεονεκτήματα:
-
τραβάει πολύ ικανοποιητικά, μαζεύει χιλιόμετρα εύκολα, επιταχύνει καλά
-
κατανάλωση, αστεία για το βάρος. 7-8 συνήθως
-
τέλη πολύ χαμηλά, κάπου 100€
-
δωρεάν μεταλλικό, μόνο στο diesel, ;άρα να μείον 600 μάνι-μάνι μείον, αν πας σε μεταλλικό στο βενζίνης
-
τη διαφορά στην τιμή τη βγάζεις σε λίγα χρόνια από κόστος καυσίμων και τέλη
-
έχεις συνολικά ένα πολύ καλύτερο αυτοκίνητο, από άποψη κινητήρα
Μειονέκτημα:
- το γνωστό θέμα με το φίλτρο των diesel, που θέλει περιοδικά ανοιχτό δρόμο και ταχύτητες πάνω από 60χλμ για να κάψει τα υπολείμματα. Άρα, αν κάποιος το χρησιμοποιεί συνέχεια εντός πόλης για μικρές αποστάσεις, χωρίς να το 'ανοίγει', δεν τού κάνει.
-
-
'Έπαθε VAG' και η Hyundai; Δεν βλέπω φυσικούς διακόπτες πουθενά...
-
ladris wrote:
Αυτό το διαπεραστικό βουητό που αναφέρω, ενώ υπάρχει πλέον πάντα, δεν είναι σταθερής έντασης. Για παράδειγμα, όταν αφήνω το γκάζι και το αμάξι πέφτει σε στροφές ρελάντι ακούγεται κάπως να μειώνεται και αυτό ανάλογα. Γι' αυτό σκεφτόμουν το τουρμπο (λόγω και μεταβλητής γεωμετρίας) μήπως μετά τα 12.000 χλμ. 'άνοιξε'... (;!;)
Από την άλλη δε γνωρίζω εάν δικαιολογείται αυτό το βουητό από την αντλία υψηλής πίεσης καυσίμου στο χώρο της μηχανής (σίγουρα είναι πολλά τα psi). Έχω την αίσθηση ότι όταν ακούγονται κάνουν περισσότερο τικ-τικ παρά βουητό - δεν είμαι όμως και σίγουρος...
Στην αντιπροσωπεία που έχω πάει - λόγω θορύβου εκεί από τον εξωτερικό χώρο - δεν ακούν κάτι...Με ψιλο-αδιάφορο ύφος μου είπαν άστο κάνα 2-3 μέρες να δούμε... (τρέχα-γύρευε).
το τικ τικ που δεν ακούγεται πάντα, κατα το service είναι όντως το adblu και απο δικές μου πηγές... αν δεν βαριέσαι τράβα ένα ηχητικό recording και μπορείς να το ποστάρεις και στο αγγλικό φορουμ και θα πάρεις απαντήσεις αμέσως - (βάλτο στο sportage που έχει και μεγαλύτερα σουξε εκεί) > Service να διετία είναι κανονικά το έκανες νωρίτερα ε...
Καλησπέρα σε όλους,
Επανέρχομαι στο παραπάνω ερώτημα, απευθυνόμενος περισσότερο στους νέους κατόχους tucson diesel (2018+). Ακούτε και εσείς αυτό το τικ-τικ-τικ (γύρω στα 10-15, πρεπει να είσαι έξω ή να έχεις ανοιχτό παράθυρο), κατά την εκκίνηση του αυτοκινήτου μετά από κάποια δευτερόλεπτα;
Hyundai tucson facelift 2018