-
Mερικοι εχουν το χαρισμα να κρινουν τη ποιοτητα και την οδηγηση ενος αυτοκινητου απο τις φωτογραφιες του ιντερνετ...Εμεις παλι που δεν ειμαστε προκατειλημμενοι περιμενουμε να τα δουμε απο κοντα και να τα οδηγησουμε για να κρινουμε...Η τιμη του ειναι πανω κατω ιδια με την x1 και κανα 2 χιλ παραπανω απο το xc40...λογικη δλδ σε σχεση με τον ανταγωνισμο..
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης harpoon έγραψε:
Θες να μου το εξηγήσεις αυτό; Εννοώ πως ξέρεις πως το νεό Q3 είναι σαφώς χειρότερο. Ρωτάω γιατί έχω on pause την αγορά του αυτοκινήτου εδώ κι ένα μήνα, περιμένοντας το δω/δοκιμάσω νεο Q3. Έχω οδηγήσει ήδη την Χ2.Προσωπική άποψη. Δεν είναι θέσφατο ούτε διεκδικώ το αλάθητο. Αλλά μέχρι στιγμής τα Audi υπολείπονται σε οδική συμπεριφορά και οδηγική αίσθηση των αντίστοιχων BMW....δεν βλέπω τον λόγο να διαφέρει τώρα το Q3, δεν είναι κάτι ρηξικέλευθο, σε γνωστή πλατφόρμα του group πατάει. Επίσης, εμφανισιακά για εμένα υστερεί εντός και εκτός. Τέλος, η 4κίνηση της BMW είναι ανώτερη ως υλοποίηση. Αυτά για εμένα φτάνουν να κατατάξουν την BMW ως ανώτερο αυτοκίνητο. Κάποιος άλλος θα θεωρήσει το Q3 ανώτερο επειδή έχει ψηφιακά μπλιμπλίκια στο ταμπλό. Σεβαστές όλες οι απόψεις.
-
Ρε Φανη, και τα 2 χαλντεξ εχουν για τετρακινηση. Το Αουντι εχει σαφεστατα προβαδισμα στο εσωτερικο με όλα τα ηλεκτρονικα καλούδια που εχει.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ρε Φανη, και τα 2 χαλντεξ εχουν για τετρακινηση. Το Αουντι εχει σαφεστατα προβαδισμα στο εσωτερικο με όλα τα ηλεκτρονικα καλούδια που εχει.Το xDrive δεν είναι haldex. Και δεν μετράει μόνο η τενχολογία, αλλά και ο τρόπος υλοποίησης.
Για εμένα δεν έχει, για αυτό είπα ότι είναι προσωπική άποψη. Εμένα τα ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια στο ταμπλό δεν μου λένε τίποτα, ειδικά όταν είναι χάντρες για ιθαγενείς και όχι ουσία.
-
Μοντ επιθεσης, ον
Ποια ουσια μωρε φανη με τα φουσκωμενα, ναουμε . Λεγονται και μπεμπες τρομαρα τους.
Σιγα τη διαφορα δηλαδη.Μοντ επιθεσης οφφ,
πουλακια,τιτιβισματα, ον
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ρε Φανη, και τα 2 χαλντεξ εχουν για τετρακινηση. Το Αουντι εχει σαφεστατα προβαδισμα στο εσωτερικο με όλα τα ηλεκτρονικα καλούδια που εχει.
Το xDrive δεν είναι haldex. Και δεν μετράει μόνο η τενχολογία, αλλά και ο τρόπος υλοποίησης.
Για εμένα δεν έχει, για αυτό είπα ότι είναι προσωπική άποψη. Εμένα τα ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια στο ταμπλό δεν μου λένε τίποτα, ειδικά όταν είναι χάντρες για ιθαγενείς και όχι ουσία.
Άλλο το συστημα πιστευω που μπαινει στα πισωκινητα, το οποιο είναι της Σταγιερ βεβαια.
-
Το να είναι κάποιος κολλημένος με μια μάρκα δεν είναι κακό.
Απλά σε αυτήν την περίπτωση δε μιλάμε για αντικειμενικότητα και επιχειρήματα.
Όσο για την τετρακίνηση, δε θυμάμαι σε ποιο ποστ εδώ μέσα πριν μερικές μέρες είχε ανεβάσει κάποιος βιντεάκι με audi-bmw και Mercedes και έδειχνε ποιο είχε την καλύτερη τετρακίνηση (πρόσφυση) σε πραγματικές συνθήκες.
Το Audi είχε μακράν την καλύτερη υλοποίηση (στην πράξη). Και το αντεπιχείρημα ήταν πως επειδή δε γλιστράει είναι και βαρετό στην οδήγηση.
Οπότε πρέπει να ξέουμε τι θέλουμε και τι εννοούμαι όταν λέμε καλύτερο.
Τα SUV (crossover καλύτερα) δεν είναι αυτοκίνητα που προορίζονται για εκτός δρόμου χρήση αν και τετρακίνητα (όσα). Είναι επικεντρωμένα στην ασφάλτινη οδήγηση με άνεση αντάξια ενός χαμηλού αυτοκινήτου (όσο μπορεί να γίνει αυτό), έχοντας τα πλεονεκτήματα της υψηλής θέσης οδήγησης και φόρτωσης καθώς και χώρων επιβατών και αποσκευών. Η τετρακίνηση λοιπόν στις μέρες μας επικεντρώνεται στην ασφάλεια σε κίνηση σε συνθήκες μειωμένες πρόσφυσης (κυρίως χιόνι) και λιγότερο στις εκτός δρόμου επιδόσεις. Εξού και οι υλοποιήσεις τύπου haldex και όχι της βαριάς, κοστοβόρας παραδοσιακής τετρακίνησης. -
Καλά, πέρα από την τετρακινηση (που κάνει 50Κ), στα υπόλοιπα μπορεί να έχουν τόσο διαφορά ρε γμτ;
-
Ο χρήστης fidelio έγραψε:
Όσο για την τετρακίνηση, δε θυμάμαι σε ποιο ποστ εδώ μέσα πριν μερικές μέρες είχε ανεβάσει κάποιος βιντεάκι με audi-bmw και Mercedes και έδειχνε ποιο είχε την καλύτερη τετρακίνηση (πρόσφυση) σε πραγματικές συνθήκες.
Το Audi είχε μακράν την καλύτερη υλοποίηση (στην πράξη). Και το αντεπιχείρημα ήταν πως επειδή δε γλιστράει είναι και βαρετό στην οδήγηση.Όσα βίντεο υπάρχουν στο youtube που δείχνουν ότι τα Audi έχουν καλύτερη 4κίνηση, άλλα τόσα υπάρχουν που δείχνουν ότι η 4κίνηση της BMW είναι καλύτερη. Το συγκεκριμένο βίντεο τώρα, ήταν από promo της Audi...δε νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο.
@harpoon: το καλύτερο είναι να τα οδηγήσεις και τα 2 και να αποφασίσεις ΕΣΥ, γιατί ότι και να λέμε εμείς δεν έχει κανένα νόημα...ΕΣΥ αγοράζεις, άρα πρέπει ΕΣΕΝΑ να σου αρέσει το αυτοκίνητο.
-
-
Η απλή λογική μου μου λέει πως αν ήταν έτσι θα ήταν στα δικαστήρια με την Audi για δυσφήμιση και βέβαια το βίντεο θα είχε κατέβει. Όπως και να ‘χει συμφωνώ πως πρέπει να το οδηγήσεις για να καταλάβεις αλλά με τον τρόπο που γίνονται τα τεστ drive στην Ελλάδα δεν καταλαβαίνεις τίποτα, οπότε πρέπει να βασιστείς και σε άλλους παράγοντες όπως στις κριτικές του τύπου, σε φόρουμ (καληώρα) βίντεο κτλ. Το σίγουρο είναι πως όλα τα αυτοκίνητα κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλά σε αυτήν την κατηγορία. Μετά είναι θέμα προσωπικού γούστου και βαρύτητα μάρκας (ποιος την έχει πιο βαριά).
-
Ο χρήστης Tobajara έγραψε:
http://www.audi.gr/gr/web/el/models/q3/q3.htmlΠατάκια μπρος πίσω 50! Ως έξτρα εξοπλισμός! Δλδ αν δεν το επιλέξεις με χαρτόνια στο παραδίδουν; Κατά τα άλλα το 1.4 TFSI 110 (150) 6 ταχύτητες εύκολα πιάνει τα 43000 και συνεχίζουν να του λείπουν αρκετά σε ένα πρόχειρο διαμορφωτή που έκανα με 9000 έξτρα εξοπλισμό (πχ πατάκια δεν έβαλα!)
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
O configurator δεν έχει ακόμα το καινούργιο. 1.4 ειναι το προηγούμενο.
-
Ο χρήστης fidelio έγραψε:
Η απλή λογική μου μου λέει πως αν ήταν έτσι θα ήταν στα δικαστήρια με την Audi για δυσφήμιση και βέβαια το βίντεο θα είχε κατέβει. Όπως και να ‘χει συμφωνώ πως πρέπει να το οδηγήσεις για να καταλάβεις αλλά με τον τρόπο που γίνονται τα τεστ drive στην Ελλάδα δεν καταλαβαίνεις τίποτα, οπότε πρέπει να βασιστείς και σε άλλους παράγοντες όπως στις κριτικές του τύπου, σε φόρουμ (καληώρα) βίντεο κτλ. Το σίγουρο είναι πως όλα τα αυτοκίνητα κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλά σε αυτήν την κατηγορία. Μετά είναι θέμα προσωπικού γούστου και βαρύτητα μάρκας (ποιος την έχει πιο βαριά).Στα δικαστήρια δεν θα πήγαινε, γιατί απλά δεν είπαν ψέματα...στις συγκεκριμένες συνθήκες, το Audi ήταν καλύτερο.
Συμφωνώ για τα Test Drive, αλλά με λίγη πίεση μπορείς να κάνεις ένα αξιοπρεπές Test Drive. Δεν θα πάω για test drive ΣΚ που έκανα παλιά (και ακόμα δίνουν κάποιες εταιρείες), αλλά και μέσα σε 1 ώρα εάν σε αφήσουν ελεύθερο μπορείς να δείς αρκετά πράγματα (όπως π.χ. είδα με το Subaru XV).
Τέλος, συμφωνώ στο τελευταίο σου σχόλιο...όλα είναι πολύ καλά και είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου, αναγκών και θέλω.
-
O configurator δεν έχει ακόμα το καινούργιο. 1.4 ειναι το προηγούμενο.Είπα και εγώ! Πότε βγάλανε τιμές configurator ήμουν έτοιμος να τους επαινέσω και με έκοψες....
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Πατάκια μπρος πίσω 50! Ως έξτρα εξοπλισμός! Δλδ αν δεν το επιλέξεις με χαρτόνια στο παραδίδουν;
Σε όλα τα αυτοκίνητα που έχω πάρει τα πατάκια είναι έξτρα εξοπλισμός (που όμως φυσικά μου εκαναν δώρο και χωρίς να το ζητήσω η το ψάξω )
-
Θες να μου το εξηγήσεις αυτό; Εννοώ πως ξέρεις πως το νεό Q3 είναι σαφώς χειρότερο. Ρωτάω γιατί έχω on pause την αγορά του αυτοκινήτου εδώ κι ένα μήνα, περιμένοντας το δω/δοκιμάσω νεο Q3. Έχω οδηγήσει ήδη την Χ2.Τι ρωτας τωρα και συ λες και δε ξερεις....
-
Από την βασική έκδοση το αμάξι έχει σχεδόν τα πάντα...με 35.000 δλδ το παίρνεις άψογο...
Το θέμα είναι αν αξίζει να δώσει κάποιος 35k την στιγμή που είμαστε σε μεταβατική πορεία στην αυτοκίνηση και πάμε σε εξηλεκτρισμό των οχημάτων την επόμενη 5ετία...
Τι μεταπωλητική αξία θα έχει μια βενζίνη σε 5 χρόνια άραγε που θα κυκλοφορούν ηλεκτρικά με το κιλό...
Επίσης δεν τον λες και οικονομικό κινητήρα τον 150αρι σε αυτό το αμάξι...7-8 σίγουρα θα καίει μικτά...
Για τους δίλητρους diesel ανούσιο να ασχοληθεί κάποιος με την παρούσα φορολογία... -
Δε νομίζω ότι σε πέντε χρόνια θα έχει αλλάξει σημαντικά το ποσοστό ηλεκτροκίνητων , μικρή (αν καθόλου) επίπτωση θα έχει στην απαξίωση ενός μτχ. αυτοκινήτου.
Επίσης, όταν με το καλό γίνει το μπαμ με τα ηλεκτρικά, δε θα μου έκανε εντύπωση αν βλέπαμε σημαντικές μειώσεις στις βενζίνες που θα έβαζαν πάλι στο δίλημμα τον καταναλωτή. -
Το ανουσιο των 2.0 diesel ειναι τα 440 ευρω του φορου πολυτελειας;;
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Audi Q3 2018