Ο χρήστης fidelio έγραψε:
Η απλή λογική μου μου λέει πως αν ήταν έτσι θα ήταν στα δικαστήρια με την Audi για δυσφήμιση και βέβαια το βίντεο θα είχε κατέβει. Όπως και να ‘χει συμφωνώ πως πρέπει να το οδηγήσεις για να καταλάβεις αλλά με τον τρόπο που γίνονται τα τεστ drive στην Ελλάδα δεν καταλαβαίνεις τίποτα, οπότε πρέπει να βασιστείς και σε άλλους παράγοντες όπως στις κριτικές του τύπου, σε φόρουμ (καληώρα) βίντεο κτλ. Το σίγουρο είναι πως όλα τα αυτοκίνητα κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλά σε αυτήν την κατηγορία. Μετά είναι θέμα προσωπικού γούστου και βαρύτητα μάρκας (ποιος την έχει πιο βαριά).
Στα δικαστήρια δεν θα πήγαινε, γιατί απλά δεν είπαν ψέματα...στις συγκεκριμένες συνθήκες, το Audi ήταν καλύτερο.
Συμφωνώ για τα Test Drive, αλλά με λίγη πίεση μπορείς να κάνεις ένα αξιοπρεπές Test Drive. Δεν θα πάω για test drive ΣΚ που έκανα παλιά (και ακόμα δίνουν κάποιες εταιρείες), αλλά και μέσα σε 1 ώρα εάν σε αφήσουν ελεύθερο μπορείς να δείς αρκετά πράγματα (όπως π.χ. είδα με το Subaru XV).
Τέλος, συμφωνώ στο τελευταίο σου σχόλιο...όλα είναι πολύ καλά και είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου, αναγκών και θέλω.