-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Δηλαδή αν ένας είχε δώσει 150-200 για τακάκια , 120 για μπαταρία και 500 για λάστιχα , ολοκαίνουργα , θα του τα έδινες πίσω ? Αρα εσύ δεν ζητάς να έχει την τιμή που θέλεις , αλλά να είναι και πένα . Πόσο θα το κοστολογούσες τότε ?Υπ΄ όψη ότι ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΛΑΒΕΣ ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ .
Εγώ δεν την καταλαβαίνω αυτή την συζήτηση όπως και το θέμα είναι ότι μπορείς να έχεις εξοπλισμό τα πάντα , αλλά δεν έχει αξία μετά όταν το πουλάς εσύ , αλλά όταν το πουλάνε οι έμποροι , τότε έχει .
Για μένα απλά η σκέψη αυτή που έχει περάσει στους αγοραστές , απλά τους κάνει σίγουρα θύματα των λαμογίων , γιατί όλοι οι άλλοι τα κρατάνε τα αμάξια τους .
Προσωπικά επειδή πουλάω πολύ ακριβά πράγματα στην δουλειά μου , έρχονται αγοραστές που έχουν την λογική της γριάς νοικοκυράς στην λαική στις 2 το μεσημέρι . Κάποιοι άλλοι ακόμα χειρότερα , σου μιλάνε για ανύπαρκτα μειονεκτήματα , απλά γιατί δεν έχουν τα λεφτά και δεν θέλουν να χάσουν την αυτοεκτίμηση τους . Εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις τους τσακίζω και τους ξεφτυλίζω . Γιατί το να προσβάλλεις κάποιον με αυτό τον τρόπο , θέλει την ανάλογη αντιμετώπιση . Ασε που στην μεγάλη πλειοψηφία , φέρνουν μετά πελάτες γνωστούς τους , ακριβώς γιατί δεν τους πέρασε η άποψη ότι το προιόν δεν άξιζε , αλλά ότι δεν απλά δεν είχαν τα λεφτά .
Αν πάμε 20-25 χρόνια πίσω , τότε τα αμάξια είχαν μία έκδοση , οπότε ο εξοπλισμός δεν έπαιζε , αλλά οι τιμές είχαν άλλη λογική . Μετά το 98 άρχισε η εποχή της αφθονίας , των λήζινγκ , του εξοπλισμού και οι αλλαγές των αυτοκινήτων γίνονταν στα 4-5 χρόνια και ήταν εύκολη η αγορά του επόμενου .
Μετά ήρθε η κρίση , οπότε όσοι έχουν μεγάλα αμάξια , με καλό εξοπλισμό , τους συμφέρει να κρατήσουν μέχρι να γίνουν 15-20 χρόνων και μετά να τα πετάξουν , οπότε τότε θα έχουν αλλάξει και οι ανάγκες τους και τα οικονομικά δεδομένα .
Αυτό κάνω και εγώ που έχω αμάξια στην πιο πλούσια έκδοση και δεν πρόκειται να τα σκοτώσω , για να πάρω μετά μικρότερα και με χειρότερο εξοπλισμό , ή το κακομεταχειρισμένο κάποιου άλλου .
Το 2011 ο πατέρας μου προσπάθησε να πουλήσει το vw Passat του με τον κλιματισμό (τότε οι εκδόσεις ήταν με κλιματισμό ή χωρίς αυτές ήταν οι διαφορές μόνο) και του έδιναν 3.500 και όλοι ερχόταν και έλεγαν ναι οκ είναι πένα το αμάξι αλλά καίει και ότι θα σου μείνει, ότι είναι βαρύ και ένα κάρο φιφες.
Το αποτέλεσμα είναι πως το έχω ακόμα εγώ, είναι κούκλα, στη κυριολεξία σαν καινούριο και απλά μας έμεινε και το συντηρώ επειδή ποτέ δεν μπόρεσα να το πουλήσω γιατί όλοι το έπαιρναν από γνωστό μαντρά με 3κ και δώρο τη μεταβίβαση.
Πήγα να αφήσω το auris μου στη Skoda για να πάρω το Karoq και μου το κρατούσε η εταιρία μεταχειρισμένων της VW 2.5κ του λέω αδερφέ στο δρόμο να βγώ τώρα δυόμιση χιλιάρικα στα δίνει μεχρί και το πάκι στο φανάρι.
Με τα χίλια ζώρια το έδωσα 6κ και όλοι ερχόντουσαν και έλεγαν 'έλα τώρα μεταξύ μας τα χλμ δεν είναι πραγματικά οπότε στο παίρνουμε 1000€ κάτω, ΑΑΑΑΑ να έχει μια γρατσουνιά θα δώσω 200€ για να το φτιάξω. Φίλε δε μπορώ να το πάρω τόσο είμαι ψυχαναγκαστικός και είναι στραβή η πινακίδα κόψε 500€, εδώ έχει λεκέ το κάθισμα θέλω 100€ για βιολογικό (δυστυχώς η ταπετσαρία των auris λερώνει και με τον αέρα)'
Και ένα σκασμό μπούρδες. -
Ο χρήστης xRRx έγραψε:
Δηλαδή αν ένας είχε δώσει 150-200 για τακάκια , 120 για μπαταρία και 500 για λάστιχα , ολοκαίνουργα , θα του τα έδινες πίσω ? Αρα εσύ δεν ζητάς να έχει την τιμή που θέλεις , αλλά να είναι και πένα . Πόσο θα το κοστολογούσες τότε ?
Υπ΄ όψη ότι ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΛΑΒΕΣ ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ .
Εγώ δεν την καταλαβαίνω αυτή την συζήτηση όπως και το θέμα είναι ότι μπορείς να έχεις εξοπλισμό τα πάντα , αλλά δεν έχει αξία μετά όταν το πουλάς εσύ , αλλά όταν το πουλάνε οι έμποροι , τότε έχει .
Για μένα απλά η σκέψη αυτή που έχει περάσει στους αγοραστές , απλά τους κάνει σίγουρα θύματα των λαμογίων , γιατί όλοι οι άλλοι τα κρατάνε τα αμάξια τους .
Προσωπικά επειδή πουλάω πολύ ακριβά πράγματα στην δουλειά μου , έρχονται αγοραστές που έχουν την λογική της γριάς νοικοκυράς στην λαική στις 2 το μεσημέρι . Κάποιοι άλλοι ακόμα χειρότερα , σου μιλάνε για ανύπαρκτα μειονεκτήματα , απλά γιατί δεν έχουν τα λεφτά και δεν θέλουν να χάσουν την αυτοεκτίμηση τους . Εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις τους τσακίζω και τους ξεφτυλίζω . Γιατί το να προσβάλλεις κάποιον με αυτό τον τρόπο , θέλει την ανάλογη αντιμετώπιση . Ασε που στην μεγάλη πλειοψηφία , φέρνουν μετά πελάτες γνωστούς τους , ακριβώς γιατί δεν τους πέρασε η άποψη ότι το προιόν δεν άξιζε , αλλά ότι δεν απλά δεν είχαν τα λεφτά .
Αν πάμε 20-25 χρόνια πίσω , τότε τα αμάξια είχαν μία έκδοση , οπότε ο εξοπλισμός δεν έπαιζε , αλλά οι τιμές είχαν άλλη λογική . Μετά το 98 άρχισε η εποχή της αφθονίας , των λήζινγκ , του εξοπλισμού και οι αλλαγές των αυτοκινήτων γίνονταν στα 4-5 χρόνια και ήταν εύκολη η αγορά του επόμενου .
Μετά ήρθε η κρίση , οπότε όσοι έχουν μεγάλα αμάξια , με καλό εξοπλισμό , τους συμφέρει να κρατήσουν μέχρι να γίνουν 15-20 χρόνων και μετά να τα πετάξουν , οπότε τότε θα έχουν αλλάξει και οι ανάγκες τους και τα οικονομικά δεδομένα .
Αυτό κάνω και εγώ που έχω αμάξια στην πιο πλούσια έκδοση και δεν πρόκειται να τα σκοτώσω , για να πάρω μετά μικρότερα και με χειρότερο εξοπλισμό , ή το κακομεταχειρισμένο κάποιου άλλου .
Το 2011 ο πατέρας μου προσπάθησε να πουλήσει το vw Passat του με τον κλιματισμό (τότε οι εκδόσεις ήταν με κλιματισμό ή χωρίς αυτές ήταν οι διαφορές μόνο) και του έδιναν 3.500 και όλοι ερχόταν και έλεγαν ναι οκ είναι πένα το αμάξι αλλά καίει και ότι θα σου μείνει, ότι είναι βαρύ και ένα κάρο φιφες.
Το αποτέλεσμα είναι πως το έχω ακόμα εγώ, είναι κούκλα, στη κυριολεξία σαν καινούριο και απλά μας έμεινε και το συντηρώ επειδή ποτέ δεν μπόρεσα να το πουλήσω γιατί όλοι το έπαιρναν από γνωστό μαντρά με 3κ και δώρο τη μεταβίβαση.
Πήγα να αφήσω το auris μου στη Skoda για να πάρω το Karoq και μου το κρατούσε η εταιρία μεταχειρισμένων της VW 2.5κ του λέω αδερφέ στο δρόμο να βγώ τώρα δυόμιση χιλιάρικα στα δίνει μεχρί και το πάκι στο φανάρι.
Με τα χίλια ζώρια το έδωσα 6κ και όλοι ερχόντουσαν και έλεγαν 'έλα τώρα μεταξύ μας τα χλμ δεν είναι πραγματικά οπότε στο παίρνουμε 1000€ κάτω, ΑΑΑΑΑ να έχει μια γρατσουνιά θα δώσω 200€ για να το φτιάξω. Φίλε δε μπορώ να το πάρω τόσο είμαι ψυχαναγκαστικός και είναι στραβή η πινακίδα κόψε 500€, εδώ έχει λεκέ το κάθισμα θέλω 100€ για βιολογικό (δυστυχώς η ταπετσαρία των auris λερώνει και με τον αέρα)'
Και ένα σκασμό μπούρδες.Όταν γραφω ότι μόνο leasing πρέπει να παίρνουμε αν θελουμε μα αλλάζουμε συχνά αμάξια κάτι ξέρω.
Απίστευτες μαλακιες των νεοελλ ακούς στην πώληση ! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Δηλαδή αν ένας είχε δώσει 150-200 για τακάκια , 120 για μπαταρία και 500 για λάστιχα , ολοκαίνουργα , θα του τα έδινες πίσω ? Αρα εσύ δεν ζητάς να έχει την τιμή που θέλεις , αλλά να είναι και πένα . Πόσο θα το κοστολογούσες τότε ?
Και ένα σκασμό μπούρδες.Όταν γραφω ότι μόνο leasing πρέπει να παίρνουμε αν θελουμε μα αλλάζουμε συχνά αμάξια κάτι ξέρω.
Απίστευτες μαλακιες των νεοελλ ακούς στην πώληση !Στέφανε, το leasing αφορά ουσιαστικά μονο τους ΕΕ. Για όλους τους υπόλοιπους δε νομιζω οτι συμφέρει καθολου.
-
Ναι βρε συ οκ. Αλλά υπό συνθήκες κάποιες καλες ευκαιρείες των σχετικων εταιρειών θα τις έπαιρνα και ως ιδιώτης αφενός για το σύνολο των καλύψεων και αφετέρου για να γλυτώσεις τον κάθε μαλακα στη μεταπώληση.
Άλλωστε το τι συμφέρει τελικά είναι θέμα του καθένα να υπολογίσει.
Μην ξεχνας ότι υπάρχουν και τα balloon προγράμματα. -
Πραγματικά το λήζινγκ είναι λύση για όσους θέλουν να αλλάξουν συχνά αμάξια , αρκεί να βρούν μοντέλο και έκδοση που τους αρέσει στις προσφορές...
-
Αν κάνεις πολλά χλμ, το leasing είναι προβληματικό. Το αυτό και αν θες να κρατήσεις το αυτοκίνητο μετά. Πιο πολύ σαν ενοικίαση πρέπει να το βλέπει κανείς (που αυτό είναι), παρά σαν κατοχή αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν κάνεις πολλά χλμ, το leasing είναι προβληματικό. Το αυτό και αν θες να κρατήσεις το αυτοκίνητο μετά. Πιο πολύ σαν ενοικίαση πρέπει να το βλέπει κανείς (που αυτό είναι), παρά σαν κατοχή αυτοκινήτου.Ισα ίσα, τότε είναι που συμφέρει διότι η συντήρηση έρχεται πιο γρήγορα.
Το προσωπικό leasing δε συμφέρει, αν όμως έχεις εταιρεία συμφέρει.
Sent from my G8141 using Tapatalk
-
Μα έχουν ποινές αν ξεπεράσεις κάποιο όριο χιλιομέτρων. Εγώ κάνω κοντά στα 25.000 τον χρόνο κι αυτό μόνο με το μουλάρι. Αν βάλεις και τα χιλιόμετρα που κάνω με τα άλλα αυτοκίνητα μου...
-
Μα έχουν ποινές αν ξεπεράσεις κάποιο όριο χιλιομέτρων. Εγώ κάνω κοντά στα 25.000 τον χρόνο κι αυτό μόνο με το μουλάρι. Αν βάλεις και τα χιλιόμετρα που κάνω με τα άλλα αυτοκίνητα μου...Προφανώς πρέπει πριν κάνεις το συμβόλαιο να υπολογίσεις σωστά τα χιλιόμετρα που θα κάνεις. Αλλά σίγουρα, όσα χιλιόμετρα κι αν θες να κάνεις, μπορείς να διαλέξεις το ανάλογο συμβόλαιο. Ποινές υπάρχουν μόνο αν ξεπεράσεις τα χιλιόμετρα του συμβολαίου σου.
-
Για κάποιον που δεν έχει 2ο αμάξι είναι δίκοπο μαχαίρι, θα κάνει και πολλά χκλ και θα έχει ενδεχομένως και ποινή εαν ξεπεράσει το όριο του συμβολαίου στο leasing.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με το λιζινκ πρεπει να εισαι σιγουρος οτι στην διαρκεια τπυ συμβολαιου σου δε θα κλεισεις την επιχειρηματικη δραστηριοτητα σου.
Στην εταιρεια που ημουν ειχαμε καμποσα λιζινκ κι οταν εκλεισε το καθε αμαξι εφαγε απο 3000 ως 5000 πεναλτι για διακοπη συμβολαιου.. Περαν του οτι για καποια ειχε χρεωση εξτρα χιλιομετρων απο το συμβολαιο και επιπλεον καποια εφαγαν κατι 300αρια και 600αρια ρητρες για μικροζημιες, σε καθρεφτες φτερα προφυλακτηρες. Μιλαμε για απειρα πεταμενα λεφτα, κοστισε ο κουκος αηδονι. Βλεποντας αυτο ειμαι σουπερ αρνητικα προδιαθετιμενος προς το λιζινκ.
-
Μα έχουν ποινές αν ξεπεράσεις κάποιο όριο χιλιομέτρων. Εγώ κάνω κοντά στα 25.000 τον χρόνο κι αυτό μόνο με το μουλάρι. Αν βάλεις και τα χιλιόμετρα που κάνω με τα άλλα αυτοκίνητα μου...Καμία ποινή. Εσύ θέτεις το όριο των χιλιομέτρων. Δική σου απόφαση είναι.
Αν τα χιλιόμετρα έρθουν πιο γρήγορα, απλά το αλλάζεις νωρίτερα.
Εμάς για παράδειγμα το lease είναι 5 έτη ή 100.000κμ, όποιο έρθει πρώτο. Μετά το αλλάζεις και πας σε καινούριο.
Εγώ ποτέ δε φτάνω τα 100Κ κμ, άλλοι συνάδελφοι όμως τα φτάνουν στη 4ετία κι έτσι αλλάζουν αυτοκίνητο τότε αντί για ένα χρόνο αργότερα.
-
Ο χρήστης sarantism έγραψε:
Για έναν που γνωρίζει από αυτοκίνητα, το καλοσυντηριμένο μεταχειρισμένο, θα το πληρώσει σε τιμή που του αξίζει. Υπάρχει και το κακομεταχειρισμένο. Αν θέλει αλλαγή στα αμορτισέρ, σε εξαρτήματα στο σύστημα διεύθυνσης, τα τακάκια των φρένων είναι για λίγα ακόμη χιλιόμετρα, το ίδιο και τα ελαστικά του, η μπαταρία στα τελευταία της, τότε δεν μπορεί ο ιδιοκτήτης να έχει πολλές απαιτήσεις. Δηλαδή τα παραμέλησε όλα αυτά για να πουλήσει τον κούκο αηδόνι;** Να είναι τα παραπάνω σε μία μεσαία κατάσταση το κατανοώ. Να είναι όμως στο τέλος της ζωής του, τότε αλλάζει η τιμή.** Κατά τη γνώμη μου.Δηλαδή αν ένας είχε δώσει 150-200 για τακάκια , 120 για μπαταρία και 500 για λάστιχα , ολοκαίνουργα , θα του τα έδινες πίσω ? Αρα εσύ δεν ζητάς να έχει την τιμή που θέλεις , αλλά να είναι και πένα . Πόσο θα το κοστολογούσες τότε ?
Aν απευθύνεσαι σε εμένα, μάλλον δεν κατάλαβες αυτά που σου έβαλα σε bold. Αν έχει καινούργια αυτά που αναφέρεις η τιμή αλλάζει. Όμως επειδή εσύ και το 10% πουλάτε καλά αυτοκίνητα και το 90% των αγοραστών θέλουν να σας τα σκοτώσουν στην τιμή, αυτό δεν συνεπάγεται ότι το 90% των ιδιωτών πουλάνε τεφαρίκια σαν τα δικά σας.
Δηλαδή τι θέλεις; Να πληρώσω τον κούκο για αηδόνι, ή μήπως νομίζεις ότι έξω κυκλοφορούν πολλά μεταχειρισμένα από ιδιώτες που είναι σε πολύ καλή κατάσταση;
Όταν αποφασίζεις να πουλήσεις το αυτοκίνητό σου, θα είσαι προετοιμασμένος για κάθε καρυδιάς καρύδι να βρεθεί μπροστά σου για να κοιτάξει το αμάξι.
Ξέρω πως είναι να πουλάς γιατί έχω πουλήσει κατά καιρούς τις μοτοσυκλέτες μου που ήτανε ζελατίνα και μου ερχότανε για να μου τις φάνε για ένα κομμάτι ψωμί ή ακόμη και από.....περιέργεια. Το συνήθισα, λίγα λόγια και αν θέλανε είχε καλώς. Αλλιώς, υπήρχαν και άλλες μηχανές για αυτά που ζητούσαν σε μετρητά. -
Δεν απευθύνομαι σε σένα αποκλειστικά . Μιλάω γενικά για τους πωλητές και τους αγοραστές που η πλειοψηφία το παίζουν έξυπνοι . Ακριβώς όπως και σε σένα με τις μηχανές σου .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Δεν απευθύνομαι σε σένα αποκλειστικά . Μιλάω γενικά για τους πωλητές και τους αγοραστές που η πλειοψηφία το παίζουν έξυπνοι . Ακριβώς όπως και σε σένα με τις μηχανές σου .Δε διαφωνώ...
-
Για καποιο λογο εξακολουθω να βασανιζω τον εαυτο μου και να πηγαινω να βλεπω αυτοκινητα, πιο πολυ σα χομπυ πλεον αφου ξερω οτι κατι στραβο θα βρω. Απλα μηπως και γινει κανενα θαυμα, η και για να γελασω
Τελευταια διασκεδαστικη περιπτωση, ενω το αμαξι στις φωτογραφιες ηταν τζαμι, φτανω και βλεπω μια τεραστια γρατσουνια/βαθουλωμα απο το μπροστα φτερο μεχρι πισω + σπασμενο φαναρι πισω
-Ρε φιλε τις φωτογραφιες απο ποτε τις εχεις
-Ε απο πριν γινει αυτο
-Το ξερεις οτι αυτο κοστιζει πανω απο χιλιαρικο να φτιαχτει;
-Ε γι αυτο το πουλαω δεν εχω να το φτιαξω και δε μ αρεσει να το βλεπω ετσι
-Ναι αλλα η τιμη που ζητας ειναι πανω απο αμαξια που δεν εχουν τετοια ζημια + δειξτο οτι ειναι χτυπημενο το ρημαδι να ξερουμε
-Ειναι αριστο απροβληματιστο μεσα εξω σερβις ολα, και μπορει να μη θες να το φτιαξεις εσυ να μην εχεις προβλημα
-Για φερε σερβις μπουκ
...
το φερνει, τσεκαρω
'Αλλαγη εκκεντροφορων'Εφυγα τρεχοντας
-
Συνέχισε να γράφεις πάντως τις περιπέτειες σου στο ψάξιμο μεταχειρισμένου... Έχει πολύ πλάκα...
-
Την ίδια ώρα που είδες αυτό το χρέπι,υπάρχουν λίγα ίσως πολύ καλά αυτοκίνητα που ο ελληνάρας θέλει να το πάρει ένα κομμάτι ψωμί...έχοντας δώσει κάποια αυτοκίνητα μέχρι τώρα και πάντα σε παρά πολύ καλή κατάσταση διαπίστωσα ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη λογικής.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Για καποιο λογο εξακολουθω να βασανιζω τον εαυτο μου και να πηγαινω να βλεπω αυτοκινητα, πιο πολυ σα χομπυ πλεον αφου ξερω οτι κατι στραβο θα βρω. Απλα μηπως και γινει κανενα θαυμα, η και για να γελασωΤελευταια διασκεδαστικη περιπτωση, ενω το αμαξι στις φωτογραφιες ηταν τζαμι, φτανω και βλεπω μια τεραστια γρατσουνια/βαθουλωμα απο το μπροστα φτερο μεχρι πισω + σπασμενο φαναρι πισω
-Ρε φιλε τις φωτογραφιες απο ποτε τις εχεις
-Ε απο πριν γινει αυτο
-Το ξερεις οτι αυτο κοστιζει πανω απο χιλιαρικο να φτιαχτει;
-Ε γι αυτο το πουλαω δεν εχω να το φτιαξω και δε μ αρεσει να το βλεπω ετσι
-Ναι αλλα η τιμη που ζητας ειναι πανω απο αμαξια που δεν εχουν τετοια ζημια + δειξτο οτι ειναι χτυπημενο το ρημαδι να ξερουμε
-Ειναι αριστο απροβληματιστο μεσα εξω σερβις ολα, και μπορει να μη θες να το φτιαξεις εσυ να μην εχεις προβλημα
-Για φερε σερβις μπουκ
...
το φερνει, τσεκαρω
'Αλλαγη εκκεντροφορων'Εφυγα τρεχοντας
Απο την άλλη να σου πω και εγω τις περιπέτειές μου με υποψήφιους αγοραστές.
Κατ΄αρχήν λόγω του οτι υπήρχαν πάντα άνω των 2-3 αυτοκινήτων στην οικογένεια (συν το leasing) οτι αυτοκίνητο έχω στην κατοχή μου είναι με πολύ λίγα χιλιόμετρα (106 rallye 18 ετων με 100.000 χλμ). Όταν έγιναν προσπάθειες να πουληθούν κάποια απο αυτά (αρκετοί με ρωτάγανε και στα φανάρια αμα πουλάω) και ενω δηλώνανε εντυπωσιασμένοι απο την κατάστασή τους όταν φτάναμε στο οικονομικό μπορούσες να καταλάβεις πόσο συγκαμένοι και δυσκοίλιοι ήταν (πράγματα που φαινόταν στις φωτογραφίες να σε ρωτάνε αν και τι). Όλα τα αυτοκίνητα είναι με το εργοστασιακό τους χρώμα (δεκτός έλεγχος πρώτα σε φανοποιείο) είναι στεγασμένα και μιάς και μένω σε μονοκατοικία και έχω πιεστικό και ολα τα συμπαραμαρτούντα, κερώνονται δυο φορές το χρόνο.
Για να μην στα πολυλογώ οι περισσότεροι απλώς περνούν την ώρα τους (αφού έχεις καταλήξει σε αυτοκίνητο γιατί σπαταλάς το Σάββατο του άλλου δεν το καταλαβαίνω) κάτι που δεν ισχύει με εμένα που δεν έχω διάθεση να κοφτιάζει ο κάθε ένας το αυτοκινητό μου και να πληρώνω και τα καύσιμα (προτιμώ να πάω για καφέ). Ότι αυτοκίνητο έχω δώσει έχει φύγει στον κύκλο μου μιάς και με γνωρίζουν, ενώ τις δυο πραγματικά ενδιαφέρουσες προτάσεις μου τις έκανε ένας μαντράς και ένας Ρομά έξω απο τράπεζα ο οποίος εννοείται το πλήρωνε μετρητά επιτόπου και σε καλή τιμή.
Μετά απο όλα αυτά πλέον δεν πουλάω τίποτε, τα κρατάω μέχρι να μηδενιστεί η αξία τους και κάποια απο αυτά θα βγούν σαν ιστορικά (106 rallye-Punto Gt-Mazda MX-5 συν μια Mercedes 200 που ήδη έχω).
Μια 159 tbi και ενα Suzuki πουλήθηκαν πριν λίγο καιρό σε φίλους σε λογική τιμή όπου και πραγματικά δεν με ενδιέφερε το απόλυτο κέρδος προκειμένου να γλιτώσω απο την κόλαση της δεκάρας που κάποιοι αποκαλούν μυαλό. -
Εγώ το καλύτερο που έχω κρατήσει απο αυτά που με ρωτάνε, τώρα που πουλάω το δικό μου, είναι αν είναι πραγματικά τα χιλιόμετρα. Ότι κάποιος που τα έχει πειράξει δηλαδή, θα το παραδεχτεί αβίαστα...
-
Kοίταξε, μετά από πρόσφατη εμπειρία με τον αδερφό μου, πάνε σε καινούργιο. Μεγάλη υπόθεση η εγγύηση φίλε μου, ειδικά σε αυτοκίνητα πολυτελείας.
Μεγαλο οικογενειακο