-
Εγω παρολο που ειχα μαθει κατα το παρελθον σε σπορ και ακριβα αυτοκινητα απο πιο μικρος, προσαρμοζομαι ανετα σε σχεδον ολα τα αυτοκινητα, και βρισκω τα θετικα τους. Μπαινω στο μουντ και στο λαιφσταϊλ που απαιτει η συμβιωση μαζι τους και μ αρεσουν.
Συνεπως, μ αρεσει το ρενεγκεϊτ. Δεν θα εχει την οδηγικη συμπεριφορα του αουντι με τιποτα, αλλα η μεγαλες διαδρομες της αναρτησης και η καλυτερη αποσβεση των μεγαλων λακουβων θα σου δινουν χαμογελα.
Οι χωροι του ειναι πολυ καλοι, και με το αυτοματο κιβωτιο ειναι υπερσυγχρονο.Αυτο που μ αρεσει αλλα ταυτοχρονα και δεν μ αρεσει στο ρενεγκεϊτ και πιστευω να το διαπιστωσεις και εσυ. Ειναι οι μπροστινες κολωνες.
Μ αρεσουν που ειναι καθετες και δημιουργουν μια αισθηση ευρυχωριας, οπως στα παλαιοτερα συτοκινητα. Ειναι πιο χουχουλιδικο αν μου επιτρεπεται η εκφραση και πιο πολυ σαν σπιτακι
Απο την αλλη ειναι πολυ χοντρες και θυμαμαι πως εμποδιζε σοβαρα την ορατοτητα.
-
Σε ευχαριστω παρα πολυ για την ολοκληρωμενη απαντηση φιλε Lap. Περιμενω να δω τους νεους κινητηρες νομιζω θα ειναι διαθεσιμο τον Οκτωβριο ή κανω λαθος; Ταυτοχρονα βεβαια ( τωρα θα με κραξουν παλι ολοι οι αλλοι...) θα ριξω και μια ματια στο νεο Α1 που θα ειναι διαθεσιμο την ιδια περιοδο! Τα νεα λενε οτι θα ειναι πιο κοντα στο Α3 παρα στο παλιο Α1.
Το Renegade μ αρεσει γιατι ειναι ενα αυτοκινητο πολυ διαφορετικο απο ολα τα αλλα... To A3 ενω ειναι φυσικα ο ηγετης στην κατηγορια του εχει πλεον πολλα πολλα διδυμα ξαδελφακια! Βλεπε KIA, Hyundai, Peugeot, Mercedes κτλ κτλ κτλ
-
Α ναι! και μια και μιλαμε! πετρελαιο ή βενζινη το Renegade λετε; Τετρακινηση ή μπροστα μονο;
-
Ο χρήστης λιγοασχετος έγραψε:
Α ναι! και μια και μιλαμε! πετρελαιο ή βενζινη το Renegade λετε; Τετρακινηση ή μπροστα μονο;Aυτό εξαρτάται από τα χλμ. (π.χ. αν είναι πάνω από 20.000χλμ/έτος είναι υπερ του πετρελαίου),ανάλογα βέβαια και με τη διαφορά τιμής από αντίστοιχο βενζινοκίνητο και με το πόσο θα κρατήσεις το αμάξι.Για το 2ο ερώτημα μόνο εσύ μπορείς να απαντήσεις,αναλόγως τις διαδρομές που κάνεις.Βέβαια,λάβε υπόψη σου πως με 4κίνηση θα έχεις και αυξημένη κατανάλωση,συγκριτικά με το αντίστοιχα κυβικά του 2κίνητου.
-
Ο χρήστης λιγοασχετος έγραψε:
Α ναι! και μια και μιλαμε! πετρελαιο ή βενζινη το Renegade λετε; Τετρακινηση ή μπροστα μονο;Προσωπική άποψη είναι κρίμα κάποιος να πάρει το Renegade 2κίνητο...το αυτοκίνητο είναι φτιαγμένο για 4κίνηση και εκτός δρόμου διαδρομές. Από εκεί και πέρα, εάν η κατανάλωση είναι σημαντικό θέμα, καλύτερα (για εμένα) κοίτα ένα άλλο SUV. Το Renegade ξεχωρίζει για την 4κίνησή του και τις εκτός δρόμου ικανότητες, όχι για κάτι άλλο...οπότε εάν δεν σε ενδιαφέρουν αυτές, καλύτερα να μην το πάρεις.
-
Στην ουσία ο OP δεν τη χρειάζεται την τετρακίνηση. Ούτε το Renegade χρειάζεται, αλλά δεν το ξέρει. Ετοιμάζεται να κάνει τη χειρότερη αγορά της ζωής του, μόνο για το πουλμουρ του Renegade.
Αυτά τα λέω χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας, γιατί είναι προφανές ότι το Renegade τον τραβάει σα σήμα και σα μούρη και μόνο. Αλλιώς ούτε θα ρωτούσε για τετρακίνηση ούτε θα κοιτούσε εναλλακτικά το Α1. Πιο διαφορετικά αυτοκίνητα δεν γίνεται!
Το Renegade, όσο κι αν έχει γίνει πιο mainstream παραμένει μια ειδική αγορά. Αν λοιπόν κάποιος δεν έχει τις αντίστοιχες επιθυμίες και ανάγκες, θα βρεθεί τελικά με ένα αυτοκίνητο που θα τον κουράσει - απογοητεύσει μόλις περάσει λίγο η μπογιά του καινούριου.
-
προφανης η δικη μου απαντηση
μονον τετρα...
με ενα τετρα, οσο και αν οι πρωτες ανησυχιες ηταν ασχετες, ανακαλυπτεις οτι μπορεις να βολταρεις εκει που δεν ειχες σκεφτει και οταν το θεωρουσες αδυνατο. γενικα σου αλλαζει λάιφ στάιλ με κατι ισως περσοτερο εξτρημ αλλα διαφορετικο απο το ζειν για το καφεκλαμπ του σου κου. θα ελεγα μαλιστα οτι τραβαει και τον γυναικειο πληθυσμο απροσμενα, ισως βαρεθηκαν τα κλειδια στο τραπεζακι με τον φρεντο.
με το ρενε ομως υπαρχει θεμα...
ακομη και το τρέιλχάουκ ειναι μετριο εκτος δρομου, πολυ φανφαρα για ενα 500αρακι με κοντα.
το μεγαλο του προβλημα ειναι τα νερα. πανω απο 30cm θελει σεσουαρ.ΑρΕς
φαν σου λειπει ε?
εκεινο το σ/κ στα χιονια και το μεσημεριανο λασπωμα στο καλλιδρομο... -
Μου λείπει η τετρα Θοδωρή...για αυτό κάνω και διάφορες σκέψεις.
Όσο για το Renegade, δεν έχω άποψη για το ύδωρ, αλλά εκτός δρόμου είναι πάρα πολύ ικανό...προσωπικά (σε στεγνό) με είχε εντυπωσιάσει, το απλό τέτρα, όχι το τρεηλ χωκ.
-
Harisma23 εισαι αρκετα σκληρος στη διατυπωση σου αλλαη αποψη σου ειναι σεβαστη και φαινεται να εισαι ανθρωπος που ξεριες απο αυτοκινητα. Ν αοσυ πω οτι το προηγουμενο μου αυτοκινητο ηταν ενα τετρακινητο Land Rover freelander το οποιο τοσο εγω οσο και η συζυγος υπεραγαπουσαμε αλλα το αποχωριστηκαμε λογω 10ετιας και εμφανισης πλεον προβληματων. Πως θα εκρινες εσυ και ολοι οι αλλοι φιλοι μας τη μεταβαση απο αυτο σε ενα renegade.
Δευτερον οσο και ολιγον ασχετος να ειμαι αντιλαμβανομαι οτι το Α1 και το ρενεγκειτ δεν εχουν καμια σχεση ως αυτοκινητα! Απλα δε βρηκα κατι σε πιο SUV που να μου αρεσει και ειναι στην οικονομικη μου δυνατοτητα στην Audi. Οπως ειπα πτιν το Q2 δε μου αρεσε...
-
Ξαναγύρισαν οι τιμές 20000 το Α3 22400 το q2 26400το q3
-
για το α3 λενε οτι ολοι οι νεοι κινητηρες βενζινης θα ειναι mild hydrid...για 2-3k θα παρεις παλιο κινητηρα...κλτρ να περιμενεις...
-
Ευχαριστω πολυ rivael1 και opiou. Για τοςυ mild hybrid που το διαβσες φιλε opiou? Πολυ ενδιαφερον ακουγεται.
-
Ειδα σημερα τη νεα Mercedes A160 η οποια μέχρι τελη Μαρτιου εχει προσφορα ή το μεταλλικο χρώμα ή το Navigation. Η γνωμη σας γι αυτο το αυτοκινητο και πως θα το συγκρινατε με το A3 λαμβάνοντας φυσικά υποψιν οτι το A3 θα αλλαξει μεχρι τις αρχες του 2020 το πολυ;
Να το αγορασω η να περιμενω το Α3.
Να σημειωσω οτι τωρα οδηγω το Α3 του 2008 και παρολο που εχει βγαλει αρκετες βλαβες ( καδενα μεταβλητου, καλοριφερ αλλαγη, αντλια νερου, επεσε ο ουρανος!, χαλασαν και οι δυο κλειδαριες - ευτυχως ειναι διπορτο μονο-, χαλασε η αντλια του νερου των υαλοκαθαριστηρων!!) εγω το αγαπω και εχω κανει 135000 χιλιομετρα μαζι του!
θ αηθλε απαρα πολυ τη γνωμη σας συγκριτικα για τα 2 αυτοκινητα αλλα και για τη MErcedes A 160 ξεχωριστα. ΕυχαριστωΕνώ σας έχει επισημανθεί πολλάκις, συνεχίζετε να ανοίγετε συνέχεια νέα θέματα για αυτοκίνητα που έχουν δικό τους θέμα στο forum. Αν μετρήσαμε σωστά είναι το 5ο νέο θέμα που ανοίγετε για αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει, ενώ προϋπήρχε αντίστοιχο θέμα για ΟΛΑ τους. Είτε θα υποβάλετε τις ερωτήσεις σας στο θέμα του αντίστοιχου αυτοκινήτου, ή θα έχετε ΕΝΑ δικό σας θέμα (π.χ. το 'Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες' που είχατε ανοίξει και με το οποίο συγχωνεύτηκε το νέο θέμα) κι εκεί θα συζητάτε για όσα μοντέλα σας ενδιαφέρουν, μέχρις ότου να αποφασίσετε. Δημιουργείται πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του forum και την επόμενη φορά θα υπάρξει ποινή. [Admin]
-
Έχεις πάθει τέτοιες νίλες και σκέφτεσαι να τους τα ακουμπήσεις ξανά? Σαν καταναλωτής καλό είναι αυτή τη φορά να δώσεις αλλού τον οβολό σου.
-
Οταν τα διαβαζω κι εγω ετσι ακουγεται οπως το ειπες αλλα ειναι τοσο ομορφο να οδηγεις ενα Α3... Απο Mercedes A class εχεις εμπειρια;
-
Όχι.
-
Πολύ μετριο αυτοκινητο η Α160 για τα λεφτα της.
-
Πολλά σου έχει βγάλει για τόσα χλμ που έχεις.
Έτσι είναι όλοι οι vagίτες, αγαπούν αυτό που έχουν χωρίς δεύτερη σκέψη για τα προβλήματα που βγάζειΑν σου αρέσει το τωρινό Α3, τι σε νοιάζει αν αλλάξει μοντέλο το '20? Κάθε άλλο, καλύτερα να το αγοράσεις τώρα διότι σίγουρα θα παίζουν προσφορές για ξεστοκάρισμα. Προσωπικά θα πήγαινα στο Α3, το mercedes A160 όντως αδιάφορο και θέλει περισσότερα χρήματα από το audi για να γίνει αξιόλογο..
-
Αγαπητοι διαχειριστες
Εψαξα παντου και δε βρηκα θεμα για την A Class και οτανεβαλα αναζητηση A class στο Thread της Mercedes μου εβγαλε κατι δημοσιευσεις απο το 2013 που δεν αφορυν τη νεα A class... Συγνωμη αν σας δημιουργω προβλημα αλλα θεωρω τον εαυτο μου αρκετα ευστροφο κι ομως δεν εχω καταλβει πως λειρτουργειτο forum σας. PArola ayta to briskv oti kalytero yprxei ayth th stigmh sthn Ellada gia plhroforiew aytokinhtoy.
Σας ευχαριστω και θα προσπαθησω να μη σας εκνευρισω ξανα στο μελλον ισως ζητοντας σας βοηθεια πριν δημοσιευσω.
**Το θέμα της νέας A Class είναι αυτό: https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... &start=210 Αν στο μέλλον έχετε κάποιο πρόβλημα ή απορία, παρακαλώ μην διστάσετε να ρωτήσετε οποιοδήποτε μέλος της Διαχείρισης. [Admin] **
-
Εχει κανεις αποψη για το Volvo V40?
Σταυρολεξο για δυνατους λυτες