-
Η μόνη παθογένεια που υφίσταται είναι στο δοχείο adblue η οποία με την πολιτική της εταιρείας έχει εν πολλοίς λυθεί. Κατά τα άλλα δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα ούτε με κιβώτιο ούτε με κινητήρα.
-
Είναι ιδανικό για τις διαδρομές του.
Έχεις 5 χρόνια εγγύηση η 100000 χλμ και το μόνο πρόβλημα που είναι το δοχείο αντμπλου μετά την εγγύηση και μέχρι τα 8 χρόνια η 150000 χλμ πληρώνεις μόνο την εργασία.Στα υπόλοιπα είναι εξαιρετικό.
-
Κι εγώ σαν ιδιοκτήτης του μικρότερου 3, που δεν είμαι "ενθουσιασμένος" με το αυτοκίνητο, αλλά βλέπω τα καλά και τα άσχημα και κάνω τη χρήση που περιγραφεις σε επαρχία, αν χρειαζόμουν ακόμη μεγαλύτερους απ τους πολύ καλούς χώρους, θα το έβλεπα σοβαρά το 5.
Θετικό είναι το καλό και άσπαστο αυτόματο κιβώτιο ΕΑΤ8, οι άπλετοι χώροι και η εμφάνισή του, για μένα και ότι πετυχαίνεις πραγματική οικονομία καυσίμου και γενικά είναι "εύκολα" αυτοκίνητα.
Και πως μέχρι τώρα, υπάρχει ανταπόκριση στα οποία προβλήματα προκύψουν χωρίς πολλές κουβέντες.Δυστυχώς, για να πας σε υβριδικό ΤΟΥΟΤΑ σαν εναλλακτική, θα στερηθεις μάλλον χώρο και πρακτικότητα, αλλά για να είμαστε δίκαιοι, καλό θα ήταν να το δεις σαν εναλλακτική, έχοντας σαν πρώτη προτίμηση το 5.
-
@delorean said in NEO CITROEN C5 AIRCROSS:
Καλησπέρα σας, θα ήθελα την εμπειρία και τη γνώση σας για αγορά C5 Aircross 1.5 BlueHDI EAT8 (FL) για πενταμελή οικογένεια. Nα πω εδώ ότι δεν ήταν από τις πρώτες μου επιλογές στην περιοχή πέριξ των 30.000 (με απαλλαγή ΕΤΤ), αλλά πλέον το εξετάζω σοβαρά, εξαιτίας των τριών ανεξάρτητα συρόμενων καθισμάτων και της ύπαρξης isofix στη θέση του συνοδηγού (θα πρέπει επί του παρόντος να χωράνε ένα «αυγό» και δύο booster με πλάτη ενώ ανάλογος πρέπει να είναι και ο χώρος αποσκευών). Mε προβληματίζει όμως πολύ τόσο το καύσιμο αυτό καθαυτό (δεν υπήρξα ποτέ κάτοχος πετρελαιοκίνητου), όσο και τα προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν από αυτό (δεξαμενή adblue, φίλτρα dpf), καθώς και οι λοιπές παθογένειες των PSA που πολλάκις έχουν αναλυθεί στα σχετικά topics. Το προφίλ χρήσης είναι κίνηση σχεδόν κατά αποκλειστικότητα σε «ημιαστικό» περιβάλλον (μικρή επαρχιακή πόλη) και αυτοκινητοδρόμο-επαρχιακές οδούς. Όσοι προσέλθουν να καταθέσουν την άποψη τους, τους ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ας μην ανοιξω το στομα μου...
-
@gatoz said in NEO CITROEN C5 AIRCROSS:
Καλησπέρα σας, θα ήθελα την εμπειρία και τη γνώση σας για αγορά C5 Aircross 1.5 BlueHDI EAT8 (FL) για πενταμελή οικογένεια. Nα πω εδώ ότι δεν ήταν από τις πρώτες μου επιλογές στην περιοχή πέριξ των 30.000 (με απαλλαγή ΕΤΤ), αλλά πλέον το εξετάζω σοβαρά, εξαιτίας των τριών ανεξάρτητα συρόμενων καθισμάτων και της ύπαρξης isofix στη θέση του συνοδηγού (θα πρέπει επί του παρόντος να χωράνε ένα «αυγό» και δύο booster με πλάτη ενώ ανάλογος πρέπει να είναι και ο χώρος αποσκευών). Mε προβληματίζει όμως πολύ τόσο το καύσιμο αυτό καθαυτό (δεν υπήρξα ποτέ κάτοχος πετρελαιοκίνητου), όσο και τα προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν από αυτό (δεξαμενή adblue, φίλτρα dpf), καθώς και οι λοιπές παθογένειες των PSA που πολλάκις έχουν αναλυθεί στα σχετικά topics. Το προφίλ χρήσης είναι κίνηση σχεδόν κατά αποκλειστικότητα σε «ημιαστικό» περιβάλλον (μικρή επαρχιακή πόλη) και αυτοκινητοδρόμο-επαρχιακές οδούς. Όσοι προσέλθουν να καταθέσουν την άποψη τους, τους ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ας μην ανοιξω το στομα μου...
Μην το ανοιγεις καλύτερα, γιατί τα γαλλικά είναι χρέπια, τα τογιοτα σέρνονται, τα τζερμαν τα ξέρουμε, όντως μόνο τα Μαζντα και τα Σουζουκι αξίζουν, αλλά τα φτιάχνουν μινιον, δεν είναι για χόρταση...
(Πλάκα πλάκα, μήπως κάνα S-cross τον χωράει τον άνθρωπο με 3 παιδιά, να το προτείνουμε; )
-
Μόνο τα 3 παιδιά χωράει.
-
@gatoz Η αλήθεια είναι ότι περίμενα ότι το θέμα θα σε τσιγκλήσει λίγο, παρακολουθώ το φόρουμ τα τελευταία χρόνια και γνωρίζω ότι έχεις ταλαιπωρηθεί με τα PSA. Παρά ταύτα η ανάγκη για χώρους είναι επιτακτική πλέον.
@piliourits Suzuki μόνο Vitara και αυτό για αλλά κόλπα, SCross εκτιμώ δεν κάνει για πενταμελή οικογένεια. -
@piliourits said in NEO CITROEN C5 AIRCROSS:
Κι εγώ σαν ιδιοκτήτης του μικρότερου 3, που δεν είμαι "ενθουσιασμένος" με το αυτοκίνητο, αλλά βλέπω τα καλά και τα άσχημα και κάνω τη χρήση που περιγραφεις σε επαρχία, αν χρειαζόμουν ακόμη μεγαλύτερους απ τους πολύ καλούς χώρους, θα το έβλεπα σοβαρά το 5.
Θετικό είναι το καλό και άσπαστο αυτόματο κιβώτιο ΕΑΤ8, οι άπλετοι χώροι και η εμφάνισή του, για μένα και ότι πετυχαίνεις πραγματική οικονομία καυσίμου και γενικά είναι "εύκολα" αυτοκίνητα.
Και πως μέχρι τώρα, υπάρχει ανταπόκριση στα οποία προβλήματα προκύψουν χωρίς πολλές κουβέντες.Δυστυχώς, για να πας σε υβριδικό ΤΟΥΟΤΑ σαν εναλλακτική, θα στερηθεις μάλλον χώρο και πρακτικότητα, αλλά για να είμαστε δίκαιοι, καλό θα ήταν να το δεις σαν εναλλακτική, έχοντας σαν πρώτη προτίμηση το 5.
Υβριδικό Toyota μιλάς για 1.6 Corolla Cross προφανώς γιατί σε διαδικασία δίλιτρου δεν μπαίνω. Το θέμα είναι ότι τα πλεονεκτήματα στην οικονομία του υβριδικού δε νομίζω ότι θα τα δω στην πράξη λόγω της περιοχής που κινούμαι αφενός, αφετέρου δεν είναι συγκρίσιμο σε χώρους με το C5. Πάντως εκτιμώ την τοποθέτηση σου ότι διαβλέπεις τα θετικά ενός αυτοκινήτου παρά το ότι δεν είσαι ενθουσιασμένος όπως λες.
-
Απλά, με το ντίζελ αν το κρατήσεις χρόνια, αναλαμβάνεις το ρίσκο κάποιων σχετικα ακριβών εξαρτημάτων όπως το φίλτρο σωματιδίων, το αντμπλου, τα μπεκ.
Σε όλα τα ντίζελ, όχι μόνο στο 5αρι.
Στο υβριδικό ΤΟΥΟΤΑ η πιθανότητα αστοχίας της μπαταρίας είναι πολύ μικρότερη, και δεν θα χεις το άγχος.
Σαν οικονομία καυσίμου μία η άλλη, τα ίδια € ανά χιλιόμετρο θα κοστίσουν.
Εκτός κι αν κάνεις την πλειονότητα των χιλιομέτρων σε πολύ μικρές 5λεπτες διαδρομές, όπου το ντίζελ δεν είναι στο στοιχείο του.Κανένα αμάξι δεν είναι τέλειο και για μένα το ποσό "καλό" η κατάλληλο είναι, εξαρτάται από την τιμή.
Τα λεφτά που έδωσα για το 3 ερκρος, το καθιστούν καλή αγορά, κι ας βγάλει και μια βλάβη κι ας έχει κάποια πράγματα που θα τα θελα αλλιώς.
Κάποιοι όμως έχουν αγοράσει την ίδια ή υποδεέστερη έκδοσή του δικούμου, 4 ως 10 χιλιάρικα ακριβότερα!
Σε αυτά τα λεφτά θα το χαρακτήριζα "κακό αυτοκίνητο" και δεν θα το κοιτούσα καθόλου.Το 5 ερκρος, ανάλογα του τι θα πληρώσεις και τι θα πάρεις, ως προς τι ζητάς, μπορεί να είναι από "εξαιρετικό" έως "καλό".
Για πες και τιμή, να το κρίνουμε... -
@piliourits Η προσφορά που έχω λάβει αφορά την έκδοση Max, που πλην ηλιοροφής (αδιάφορη για να την πλήρωσω +1.000 ευρώ) έχει τα πάντα, στα 32.290 (με απαλλαγή ΕΤΤ) εξαιρουμένων πινακίδων, εξόδων PDI κλπ. Για να δώσω και μια σύγκριση τιμών ο ένας από τους επικρατέστερους ανταγωνιστές που διαπιστωμένα δε μας χωράει (εκτός αν καταφύγω σε αλχημείες) VW Tiguan 1.5 150 ps DSG7 R-Line στα 33.000 με ελαφρώς υποδεέστερο εξοπλισμό καθώς λόγω αλλαγής μοντέλου είναι «ό,τι έχει το ψυγείο» η κατάσταση.
-
@piliourits Η προσφορά που έχω λάβει αφορά την έκδοση Max, που πλην ηλιοροφής (αδιάφορη για να την πλήρωσω +1.000 ευρώ) έχει τα πάντα, στα 32.290 (με απαλλαγή ΕΤΤ) εξαιρουμένων πινακίδων, εξόδων PDI κλπ. Για να δώσω και μια σύγκριση τιμών ο ένας από τους επικρατέστερους ανταγωνιστές που διαπιστωμένα δε μας χωράει (εκτός αν καταφύγω σε αλχημείες) VW Tiguan 1.5 150 ps DSG7 R-Line στα 33.000 με ελαφρώς υποδεέστερο εξοπλισμό καθώς λόγω αλλαγής μοντέλου είναι «ό,τι έχει το ψυγείο» η κατάσταση.
Έχοντας μπει και στα δύο αυτοκίνητα που αναφέρεις και επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ ως τρίτεκνος, να πω ότι το Tiguan είναι πιο άνετο στους πίσω χώρους παρ'ότι δεν έχει τρία ανεξάρτητα καθίσματα, τα οποία πάντως μου φάνηκαν σχετικά μικρά στο C5. Το C5 έχει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών αλλά κι αυτό μετριάζεται αν σύρεις το πίσω κάθισμα στο Tiguan. Επίσης, η R Line θα σου βγει 31.5k με την απαλλαγή.
Σχετικά με Corolla Cross, μπορεί να είναι πιο μικρό αλλά θα σου βγει πιο οικονομικά (η Style κάτω από 30k για λευκό χρώμα) και μελλοντικά θα έχει πιθανώς υψηλότερη μεταπώληση και αξιοπιστία.
-
@libitas Η προσφορά που έχω παρει για Tig είναι στα 33.000 όπως προανέφερα, έχοντας έξτρα: μεταλλικό (dolphin grey) το πακέτο easy open & close και αναδιπλούμενους καθρέπτες, χωρίς όμως κάμερα οπισθοπορείας. Σε δοκιμή που έγινε με τα υφιστάμενα παιδικά καθίσματα αυτά δεν χωρούσαν. Επ’ ουδενι το Tig δεν είναι μικρό, στη δεδομένη όμως φάση που και τα τρία παιδιά δεν πρόκειται να αποχωριστούν σύντομα τα καθίσματα, υπάρχει θέμα. Αλλιώς το έπαιρνα χθες. Πάντως μιας και είσαι άμεσα ενδιαφερόμενος και στην ίδια θέση θα με ενδιέφερε να μάθω πως κατάφερες να χωρέσεις τρία καθίσματα (αν κατάλαβα καλά ότι και τα τρία κάθονται σε καθίσματα). Toyota εκτιμώ τα πλεονεκτήματα, δεν ξέρω κατά ποσό θα με ωφελήσουν βεβαια στη χρήση που κάνω, αλλά δεν με ψήνει καθολου το CC, χωρίς πάντα να υποτιμώ το αυτοκίνητο ή/και τις επιλογές των κατόχων τους.
-
@libitas Η προσφορά που έχω παρει για Tig είναι στα 33.000 όπως προανέφερα, έχοντας έξτρα: μεταλλικό (dolphin grey) το πακέτο easy open & close και αναδιπλούμενους καθρέπτες, χωρίς όμως κάμερα οπισθοπορείας. Σε δοκιμή που έγινε με τα υφιστάμενα παιδικά καθίσματα αυτά δεν χωρούσαν. Επ’ ουδενι το Tig δεν είναι μικρό, στη δεδομένη όμως φάση που και τα τρία παιδιά δεν πρόκειται να αποχωριστούν σύντομα τα καθίσματα, υπάρχει θέμα. Αλλιώς το έπαιρνα χθες. Toyota εκτιμώ τα πλεονεκτήματα, δεν ξέρω κατά ποσό θα με ωφελήσουν βεβαια στη χρήση που κάνω, αλλά δεν με ψήνει καθολου το CC, χωρίς πάντα να υποτιμώ το αυτοκίνητο ή/και τις επιλογές των κατόχων τους.
Με τα έξτρα που αναφέρεις βγαίνει 31,5k, χωρίς το easy open-close αλλά με ενδιαφέροντα δώρα, τουλάχιστον σε αντιπροσωπείες στην Αθήνα. Αν θες στείλε μου pm να σου πω σε ποιες.
Δεν έκανα δοκιμές με τα καθίσματα αλλά προσανατολίζομαι σε ένα booster στη μέση ή να τα πάω πιο πέρα, χωρίς isofix δηλαδή. Κάτι που δεν είναι απόλυτα ασφαλές αλλά μια λύση ανάγκης.
-
Υβριδικό Toyota μιλάς για 1.6 Corolla Cross προφανώς γιατί σε διαδικασία δίλιτρου δεν μπαίνω. Το θέμα είναι ότι τα πλεονεκτήματα στην οικονομία του υβριδικού δε νομίζω ότι θα τα δω στην πράξη λόγω της περιοχής που κινούμαι αφενός, αφετέρου δεν είναι συγκρίσιμο σε χώρους με το C5. Πάντως εκτιμώ την τοποθέτηση σου ότι διαβλέπεις τα θετικά ενός αυτοκινήτου παρά το ότι δεν είσαι ενθουσιασμένος όπως λες.
Απλά, με το ντίζελ αν το κρατήσεις χρόνια, αναλαμβάνεις το ρίσκο κάποιων σχετικα ακριβών εξαρτημάτων όπως το φίλτρο σωματιδίων, το αντμπλου, τα μπεκ.
Στο υβριδικό ΤΟΥΟΤΑ η πιθανότητα αστοχίας της μπαταρίας είναι πολύ μικρότερη, και δεν θα χεις το άγχος.
Εκτός κι αν κάνεις την πλειονότητα των χιλιομέτρων σε πολύ μικρές 5λεπτες διαδρομές, όπου το ντίζελ δεν είναι στο στοιχείο του.Κανένα αμάξι δεν είναι τέλειο και για μένα το ποσό "καλό" η κατάλληλο είναι, εξαρτάται από την τιμή.
Τα λεφτά που έδωσα για το 3 ερκρος, το καθιστούν καλή αγορά, κι ας βγάλει και μια βλάβη κι ας έχει κάποια πράγματα που θα τα θελα αλλιώς.
Κάποιοι όμως έχουν αγοράσει την ίδια ή υποδεέστερη έκδοσή του δικούμου, 4 ως 10 χιλιάρικα ακριβότερα!
Σε αυτά τα λεφτά θα το χαρακτήριζα "κακό αυτοκίνητο" και δεν θα το κοιτούσα καθόλου.Το 5 ερκρος, ανάλογα του τι θα πληρώσεις και τι θα πάρεις, ως προς τι ζητάς, μπορεί να είναι από "εξαιρετικό" έως "καλό".
Για πες και τιμή, να το κρίνουμε...Οι τιμές που αγόρασε ο Πηλιουρίτης και εγώ ήταν πολύ καλές για τα δεδομένα του 2022 και 2023, αλλά λογικές για το 2020 με τα λοκντάουν.
Τώρα όμως έχουμε πάλι εκπτώσεις, γιατί η αγορά έχει κάπως ομαλοποιηθεί.
Εγώ έχοντας κάνει σχεδόν 65000 χλμ με τον κινητήρα αυτό, είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Τα υπόλοιπα είναι καθαρά προσωπικά θέματα, πως χωράει κάποιος ή τα μέλη της οικογένειας του.
Δεν ξέρω αν έπαιζε προσφορά και για το ds7 που είναι λίγο μεγαλύτερο.
-
@libitas Καταλαβαίνω πώς το σκέφτεσαι αλλά έχε υπόψη στη δοκιμή που θα κάνεις ότι το μεσαίο (υποθέτω χωρίς πλάτη) booster θα πρέπει όχι μόνο να χωράει αλλά και να δίνει πρόσβαση στο κούμπωμα της ζώνης κάτι που δεν το κατάφερα καθώς η πρόσβαση και δύσκολη είναι και δε βρίσκεται στην άκρη του καθίσματος όπως πρέπει αλλά κάπου προς τη μέση αυτού. Μόνο με το αυγό στη μέση με ζώνη, και τα δυο booster στα άκρα, βγαίνει κάπως αλλά και πάλι πολύ στενάχωρα και διακυβεύοντας και την ασφάλεια των παιδιών. Με συγχωρείτε για το ελαφρώς off topic.
-
@criuser said in NEO CITROEN C5 AIRCROSS:
Για πες και τιμή, να το κρίνουμε...Οι τιμές που αγόρασε ο Πηλιουρίτης και εγώ ήταν πολύ καλές για τα δεδομένα του 2022 και 2023, αλλά λογικές για το 2020 με τα λοκντάουν.
Τώρα όμως έχουμε πάλι εκπτώσεις, γιατί η αγορά έχει κάπως ομαλοποιηθεί.
Εγώ έχοντας κάνει σχεδόν 65000 χλμ με τον κινητήρα αυτό, είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Τα υπόλοιπα είναι καθαρά προσωπικά θέματα, πως χωράει κάποιος ή τα μέλη της οικογένειας του.
Δεν ξέρω αν έπαιζε προσφορά και για το ds7 που είναι λίγο μεγαλύτερο.
DS7 δεν έχω καμμία εικόνα των χώρων για να είμαι ειλικρινής ξέρω όμως ότι ακόμα και στην «entry» έκδοση Bastille είναι σίγουρα ενα τετραχιλιαρο ακριβότερο από την Max του C5 (βάσει διαμορφωτή και όχι προσφοράς που έχω λάβει). Δε βλέπω το λόγο εν ολίγοις, συν ότι αυτός ο βαθμός εξεζητημένης σχεδίασης να το πω, υπερεπιτήδευσης να το πω, δεν είναι στα γούστα μου.
-
Προσωπικά, όταν αρχίζει να φεύγει το ποσό απ τις 30 χιλιάδες (να μην πω, πλησιάζει) αρχίζω και τσινάω, ξέρω πως "έτσι είναι η αγορά τώρα" αλλά πρόκειται απλά για κοινά αυτοκίνητα, που είναι αναλώσιμα και χάνουν αξία με τη μέρα.
Ακόμη και να περισσεύουν τα χρήματα σε κάποιον, νομίζω πως δεν είναι καλό να τροφοδοτουμε το φαύλο κύκλο που έφτασε ένα Γιαρις κρος ή σιτροενακι σαν το δικό μου, στα 30 χιλιάρικα, ένα τι κάτω από τιμή Τέσλα...Ειλικρινά, δε με βλέπω να ξαναγοράζω καινούριο, καλύτερα ελαφρώς μεταχειρισμένο σε τιμή που να χει νόημα...
Πάντως σαν πακέτο το 5αρι δεν είναι αμελητέο, έχει value για τα money και θα ικανοποιήσει σε πολλούς τομείς. Ίσως εγώ συμβιβαζόμουν με την προηγούμενη απ το max έκδοση, να φρενάρει στα 30Κ.
Άλλο αγαπημένο μου αμάξι, που ίσως και να σας χωράει, είναι το Focus Active βαγκον αυτόματο πετρέλαιο, εισαγωγή με λίγα χλμ "σαν καινούριο" θα βγει στο 20αρικο, αν γίνεται χρήση ατελειας. Έχω αρχίσει και το ξανακοιτάω στο μομπιλε...
-
Προσωπικά, όταν αρχίζει να φεύγει το ποσό απ τις 30 χιλιάδες (να μην πω, πλησιάζει) αρχίζω και τσινάω, ξέρω πως "έτσι είναι η αγορά τώρα" αλλά πρόκειται απλά για κοινά αυτοκίνητα, που είναι αναλώσιμα και χάνουν αξία με τη μέρα.
Συμφωνώ απόλυτα. Είναι κάπως ψυχολογικό το όριο των 30k. Ειδικά αν σκεφτείς τι αγόραζες με 30k πριν μερικά χρόνια.
-
Δεν είναι μόνο ψυχολογικό μα και ουσιαστικό. 30000 είναι για εμάς τους παλιούς 10000000 δραχμές. Στην εποχή της δραχμής με το ποσό αυτό έπαιρνες λίμο. Όχι καρούλι. Όμως that s life. Με βασικό μισθό ακόμη κάτω από τα 1000 η αγορά ενός οχήματος θέλει πάνω από 30 μισθούς. Στην Γερμανία πχ αυτό μπορεί να θέλει κάτω από 20. Είναι διαφορά και μεγάλη μάλιστα.
-
Εντάξει εγώ σαν μεγαλύτερος έχω βιώσει και εποχές υψηλού πληθωρισμού.
Για παράδειγμα το 1984 το κυβικό το μπετό, μαζί με σίδερο και εργασία είχε 3000 δρχ και το 1987 είχε 9000 δρχ.
Από την άλλη το τούβλο το λεγόμενο διπλό με διαστάσεις 9 Χ 12 Χ 19 είχε το 2006 8 λεπτά και μέσα σε 45 μέρες λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπήρχε τότε πήγε στα 14 λεπτά.
Μέσα στα χρόνια της κρίσης κατέβηκε μέχρι τα 10 λεπτά και το 2019 ξαναπήγε στα 14 λεπτά και πέρσι ήταν στα 22 λεπτά.
Ολες οι τιμές χωρίς ΦΠΑ.
Τα βάζω σε άλλες αξίες για να έχουμε μία αίσθηση τι σημαίνει πληθωρισμός.
Ανάλογα βέβαια το 2018-19 ο βασικός μισθός έπαιζε στα 600, τώρα είναι κάπου στα 800, ενώ στην αγορά κάτω από 900 δεν πάει κανείς, από ότι ακούω από παιδιά φίλων.
Γενικά βιώσαμε μία περίοδο πληθωρισμού, όχι όπως παλιά, αλλά σε κάποια πράγματα οι αυξήσεις ήταν τεράστιες, όπως στα οικοδομικά υλικά, στα αυτοκίνητα είχαμε αυξήσεις, αλλά τώρα βλέπουμε και μειώσεις, τουλάχιστον σε όσους έχουν αυτοκίνητα να πουλήσουν.
Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε.
Α και για το Τέσλα διάβασα σε επικεφαλίδες, δεν το άνοιξα το άρθρο, ότι αυξάνει την τιμή 2000 ευρώ και δεν είδα να το σχολιάσαμε.
NEO CITROEN C5 AIRCROSS