-
Αφού το έφτιαξες πουλά το να πάρεις κάνα i20
Ασε ρε....δεν εχει ρεζερβα
-
@chris__7 said in Renault Clio V:
@siswhs said in Renault Clio V:
@ad276 said in Renault Clio V:
@kostas-naoum said in Renault Clio V:
Και εγω εχω χασει το σημα εδω και καιρο.Απλα μου εμφανιζει ενα χ στο ηχοσυστημα στο επανω μερος που εχει ενα μικρο αυτοκινητο.
τι εγινε τελικα εχω και εγω το ιδιο προβλημα αν και πληρωσα την συνδρομη στη renault.ειμαι σε δίλημα .τικανω!!!
Δεν εχω κανει τιποτα....Το εχω αφησει.Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας στην αντιπροσωπεια να τους το πεις.
Είχα το ίδιο πρόβλημα αλλά αποκασταθηκε σήμερα το απόγευμα η σύνδεση
Με τέτοια κατανάλωση(LPG) δύσκολο να πουληθεί
-
Και εγω εχω χασει το σημα εδω και καιρο.Απλα μου εμφανιζει ενα χ στο ηχοσυστημα στο επανω μερος που εχει ενα μικρο αυτοκινητο.
τι εγινε τελικα εχω και εγω το ιδιο προβλημα αν και πληρωσα την συνδρομη στη renault.ειμαι σε δίλημα .τικανω!!!
Δεν εχω κανει τιποτα....Το εχω αφησει.Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας στην αντιπροσωπεια να τους το πεις.
Και κάθε πότε μιλάς με το συνεργείο?Μια φορά το δίμηνο τουλάχιστον
-
Και κάθε πότε μιλάς με το συνεργείο?Μια φορά το δίμηνο τουλάχιστον
7μηνες(18500χλμ) το έχω ακόμα δεν παρουσίασε κατι
-
Και εμένα δεν δούλευε από 15 έως 19 και αποκαταστάθηκε μόνο του
-
Λοιπόν εγώ έχω το clio το 1000 lpg dynamic 3 χρόνια τώρα. Θα πω τα εξής:
Στην αρχή μου είχε παρουσιάσει πρόβλημα ο ψεκαστήρας του υγραερίου και ήταν πολύ απογοητευτικό και επικίνδυνο γιατί έσβηνε ακόμα και ο κινητήρας.
Το διόρθωσαν μέσα στην εγγύηση.
Στη συνέχεια ο ήχος από το πορτάκι του τούρμπο που ήταν πολύ ενοχλητικός αλλά μετά από έναν χρόνο το διόρθωσαν ως πρόβλημα οριζόντιο.
Μου έβγαλε ένδειξη για το sos πάνω στον 1.5 χρόνο και μου το άλλαξαν
Η μπαταρία του αυτοκινήτου εξαντλήθηκε στην 3ετία ...170 ευρώ μου κόστισε με λόγω start stop.
Έχω κάνει 40 χιλιάδες χιλιόμετρα και μπορώ να πω ότι σε οδηγικό επίπεδο είμαι πολύ ευχαριστημένος και δεν το συζητώ για την οικονομία.
Απλά ελπίζω όλα τα προβλήματα να μου σκάσουν μέσα στην 5ετή εγγύηση.
Αρχίζω να πιστεύω ότι όλα τα καινούργια αυτοκίνητα είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να είναι ευάλωτα και να μας αναγκάζουν να αγοράζουμε καινούργια . Όσο πιο περίπλοκα συστήματα τόσο πιο εύκολα να μπλοκάρουν. -
Ίδιος κινητήρας και έκδοση, Clio LPG του 21, 45Κ χλμ δε μου έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα, τουλάχιστον μηχανικό. Τώρα κάτι ψεγάδια ηλεκτρονικά όπως να ανάβει το engine με ένδειξη SOS κλήση, μετά από κάποιες μέρες σταμάτησε. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο.
Πολύ ευχαριστημένος και έχω γλυτώσει ένα σωρό λεφτά με το LPG. Και τα 100hp λόγω του βάρους είναι μια χαρά, πολύ καλή ροπή τις χαμηλές. Το είχε πάρει πρόσφατα φίλος για μια δουλειά, και, μου είπε σε σύγκριση με το δικό του i30 125hp του 21, το Clio του φάνηκε πιο ζωηρό και δυνατό στο γενικό σύνολο.
-
Το έχω περίπου 7 μήνες και 8.500 χλμ, μεταχειρισμένο δηλαδή τον Ιούνιο έκλεισε 3ετία, έχει τώρα 81.000 χλμ.
Έχει αλλάξει σε εγγύηση συμπλέκτη και δίσκο πλατό αν θυμάμαι καλά κάπου στα 40.000-50.000 χλμ, δεν μου κάνει κάτι από αυτά που αναφέρετε αλλά άλλαξα μπαταρία πριν 2 μήνες.
Δεν ξέρω τι χρήση είχε πριν από εμένα οπότε δικαιολογώ την αλλαγή της.
Το κόστος ήταν €95 για exide που κούμπωσε όπως και η εργοστασιακή. -
Χαιρετώ το forum.
Φίλος με τριμελή οικογένεια, ένα μικρό παιδάκι, είναι στην αναζήτηση νέου αυτοκινήτου το οποίο θα παίξει το ρόλο του πρώτου.
Έχει καταλήξει στο νέο clio και το δίλημμα είναι: 1.0 lpg ή 1.5 diesel; Η διαφορά στην τιμή είναι γύρω στα 2.000€, ακριβότερο το diesel φυσικά, τα οποία δεν είναι πρόβλημα.
Μένει επαρχία, Λουτράκι, κινείται εδώ γύρω καθημερινά αλλά κάνει και ταξιδάκια.
Τον φοβίζει το diesel λόγω dpf. Τι γνώμη έχετε για τον συγκεκριμένο κινητήρα; Γνωρίζω ότι είναι πολύ αξιόπιστος, τι γίνεται με το dpf όμως; -
@georgemit said in Renault Clio V:
Χαιρετώ το forum.
Φίλος με τριμελή οικογένεια, ένα μικρό παιδάκι, είναι στην αναζήτηση νέου αυτοκινήτου το οποίο θα παίξει το ρόλο του πρώτου.
Έχει καταλήξει στο νέο clio και το δίλημμα είναι: 1.0 lpg ή 1.5 diesel; Η διαφορά στην τιμή είναι γύρω στα 2.000€, ακριβότερο το diesel φυσικά, τα οποία δεν είναι πρόβλημα.
Τον φοβίζει το diesel λόγω dpf. Τι γνώμη έχετε για τον συγκεκριμένο κινητήρα; Γνωρίζω ότι είναι πολύ αξιόπιστος, τι γίνεται με το dpf όμως;Oτι γινεται με ολα τα diesel . Θελουν πατημα που και που σε ανοιχτο δρομο
-
-
Χαιρετώ το forum.
Τον φοβίζει το diesel λόγω dpf. Τι γνώμη έχετε για τον συγκεκριμένο κινητήρα; Γνωρίζω ότι είναι πολύ αξιόπιστος, τι γίνεται με το dpf όμως;Ας πάει καρφί στο υγραέριο. Είναι μια χαρά επιλογή και πιο "ασφαλής" μελλοντικά.
-
Ευχαριστώ πολύ, η γνώμη σου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.
-
Χαιρετώ το forum.
Τον φοβίζει το diesel λόγω dpf. Τι γνώμη έχετε για τον συγκεκριμένο κινητήρα; Γνωρίζω ότι είναι πολύ αξιόπιστος, τι γίνεται με το dpf όμως;Χωρίς παιδιά και οικογένεια, κάνω καμιά 15.000-17.000χλμ το χρόνο, κατέληξα στο lpg λόγω της τιμής του καυσίμου και του φόβου των γενικών θεμάτων σε diesel που κατά καιρούς ακούω. Εννοώ στη χρήση που κάνω, όχι τόσα πολλά χλμ σε εθνική οδό, αλλά κυρίως flyover Θεσσαλονίκης, προτίμησα το lpg.
Θα δείξει αν έκανα καλά ή όχι. -
Αντιπροσωπεία λάδια φίλτρο λαδιού φίλτρο καμπίνας τακάκια και εργασία 220€
-
-
@archiezulu said in Renault Clio V:
Αντιπροσωπεία λάδια φίλτρο λαδιού φίλτρο καμπίνας τακάκια και εργασία 220€
Χωρίς αλλαγή στα τακάκια 183€ σε αντιπροσωπεία
-
Κ εγώ πέρασα το τρίτο service τη προηγούμενη εβδομάδα στην αντιπροσωπεία, χωρίς αλλαγή στα τακάκια, κόστος 195 ευρώ με 15% έκπτωση όπως καυχήθηκε στο ταμείο. Η δουλειά δεν ήταν πάνω από 1 ώρα.
-
Xωρίς καμία διάθεση να προβοκάρω, ποιός νομίζουμε ότι πληρώνει την περιβόητη εγγύηση; που και κάτι να τύχει, αυτοί, ή δεν το βλέπουν, ή δε το ακούν, ή γράφουν γράμμα στη μαμά εταιρεία, ενώ εμείς περιμένουμε με το πρόβλημα και..όταν έλθει το ανταλλακτικό από ...Γαλλία (βλεπε Μαρόκο ή Τουρκία) μένουμε και χωρίς αμάξι 2 μέρες.
-
Το ευχάριστο είναι στα 3 χρόνια κ 47Κ χλμ που έχω κάνει πέραν του τυπικού ετήσιου σέρβις δε μου έχει βγάλει το παραμικρό. Και με τόσα λεφτά που έχω γλυτώσει με το LPG μόνο κερδισμένος είμαι. Μπράβο Ρενό!
Renault Clio V