-
Εργοστασιακό υγραέριο με 14 χιλιάρικα;
Οχι.Η τιμη 13790 αφορα τον ατμοσφαιρικο με 65 αλογα πλεον.Το εργοστασιακο lpg απο 15640 στην εκδοση authentic...
Ειναι καλη η προσφορα που τρεχει αλλα δεν ισχυει για την απλη εκδοση (1,0 65 ιππων,)...Καπως ετσι πηρα κι εγω το δικο μου....
Επειδη ακουω πολλα παραπονα για τρεμουλο του λεβιε και της βασης κινητηρα,αναφερω οτι στο δικο μου (1,0 75 ιππων) τιποτα απο τα δυο δεν συμβαινει.Εκατσα και το παρατηρησα...
Τα tce 90 και tce100 νομιζω οτι φορουν διαφορετικο τυπο σασμαν το μεν 100αρι ειναι 5ταχυτο ενω το 90αρι ειναι 6ταχυτο....
Παιδια για μενα το juke ειναι πολυ πιο ομορφο απο το 2008....Εγω αυτο δεν θα το παιρνα με τιποτα....Εν τω μεταξυ ειδατε τιμες στο Yaris cross;Θα κανει παταγο,θα γεμισει ο τοπος....ουτε εγω θα λεγα οχι.....
-
ad276 νομίζω ανάποδα τα λες. Το 100 αρι έχει το νέο 6αρι κιβωτιο.
Το 1.0 τι είναι; 4κυλινδρο
Γιετου, άστα. Το σπιτικό φαγητό είναι τελικά το παν. Όταν είμαστε νέοι δεν το δίνουμε σημασία. Ενώ από αυο ξεκινά η ψυχική ηρεμία που σου δίνει ώθηση και στην καριέρα. Όλα από ένα καλό σπιτικό φαγητό. Απίστευτο αν το σκεφτείς.
-
Το tce100 με lpg εχει 6αρι οπως και το νεο tce90.Το 5αρι χρησιμοποιουνταν στο απλο 100αρι βενζινης...:;
-
Το lpg παραμένει στα 100 άλογα.
-
Αν δεν κάνω λάθος, το 90αρι δεν είναι lpg αλλά σκέτο βενζίνη. Σε lpg βγάζει 100 άλογα...
-
Σωστα τα λετε...το lpg ειναι 100 ιπποι ενω η βενζινη 90....
-
Πάντως και με 92 άλογα παρακαλώ το αυτοκίνητο είναι μία χαρά .Ξέρει κάποιος πότε ενεργοποιήτε το αυτόματο φρενάρισμα? Εγώ πάντως που το δοκίμασα δεν φρέναρε μόνο του πίσω από άλλο αυτοκίνητο με 100 περίπου κμ απλά μου έβγαλε ένδειξη να φρεναρω
-
Λογικά αν πλησιάζες πολύ περισσότερο τότε θα φρέναρε. Σε ολα αυτα τα συστήματα υπάρχουν δύο στάδια. Το πρώτο ειδοποιεί και αν δεν μειωθεί η απόσταση τότε επεμβαίνουν τα φρένα αυτομάτως.
-
1.0 LPG 100hp (3 cylinder) 5αρι σασμάν
1.0 βενζίνης 100hp 5αρι σασμάν
1.0 90hp(3 cylinder) 6αρι σασμάν
1.0 LPG 100hp 6αρι σασμάν
-
Σωστά τα λέτε όλοι, διορθώθηκε
-
Αν πλησίαζα περισσότερο θα έπεφτα επάνω του ήμουν στα 2 μέτρα περίπου
-
Δεν ξέρω να σου πω διοτι δεν ήμουν μπροστά. Αν κινούταν ταυτόχρονα και το μπροστινό αυτοκινητο τότε να υπολόγιζε το σύστημα ότι έχεις περιθώριο ακόμα. Πάντως έτσι είναι και σε άλλα αυτοκίνητα. Επίσης, πολλές φορές τα δυο μέτρα που βλέπουμε από την θέση οδηγου είναι στην πραγματικότητα 3,5 με 4 μ.
Πάνε και ρώτα στην αντιπροσωπεία και ρώτα τους γιατί δεν φρέναρε να το ελέγξουν.
-
Αν πλησίαζα περισσότερο θα έπεφτα επάνω του ήμουν στα 2 μέτρα περίπου
και εμένα μου τα έκανε και σκεφτόμουνα ότι δεν φρενάρει η μαλακία αλλά στην παλιά εθνική με 90χλμ ο μπροστά μου αποφάσισε να κοκκαλώσει τα φρένα για πλάκα , χτύπησε το αλάρμ και μπήκε το abs ! Από το μενού μπορείς να ρυθμίσεις την απόσταση προειδοποιήσεις και φρεναρίσματος , σε εμένα ο πωλητής στη παράδοση το ρύθμισε στα 2' απόσταση από τον προπορευόμενο.
-
Διάβασα κάπου (δεν βάζω την πηγή για να μην θεωρηθεί οτι κάνω διαφήμηση) οτι τρέχει μια προσφορά για το CLIO LPG που κάνουν δώρο το εργοστασιακό σύστημα LPG αξίας 800 ευρώ, αλλά στην πρόσφατη επίσκεψη μου στην αντιπροσωπεία δεν μου είπαν τίποτα σχετικό και η τελική τιμή (μαζι με την υποτιθέμενη εκπτωση) που μου έκαναν για το LPG με τα 100 άλογα στην Dynamic εκδοση ήταν 19.200. Τι συμβαίνει;
-
Παρέλαβα κι εγώ το Clio diesel Dynamic πορτοκαλί. Πρώτες εντυπώσεις άριστες.
Αλλά θέλει διάβασμα... Πολύ ηλεκτρονικό σύστημα. -
Αλλά θέλει διάβασμα... Πολύ ηλεκτρονικό σύστημα.Καλοταξιδο! Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Υπάρχει ακόμη Clio diesel; νόμιζα ότι το κατήργησαν.
-
Καλοτάξιδο!! Το χρώμα φανταστικό.
-
Δεν ξαναβγαίνει. Από το 21 και μετά μόνο βενζίνη και lpg
-
Αλλά θέλει διάβασμα... Πολύ ηλεκτρονικό σύστημα.Καλοριζικο φιλε.....το εχω και εγω πορτοκαλι.....Τα ηλεκτρονικα πολλα οντως και θα τα συνηθισεις σιγα σιγα....
-
Καλορίζικο και πολύ ωραίο χρώμα! να το χαρείς
Renault Clio V