Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Safari εύρεσης νέου οικογενειακού αυτοκινήτου
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Safari εύρεσης νέου οικογενειακού αυτοκινήτου
    • 1
    • 2
    • 12
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 19
    • 14 / 19
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    67
    368
    812
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • I
      iceman7 last edited by

Ο χρήστης the_ace έγραψε:

Ελαφρώς απαγορευτικές μου φαίνονται οι τιμές πάντως. Εκτός απ'του Nick! βέβαια. Και εγώ συνήθως από εκεί ψωνίζω ασφάλειες πάντως. Σε τέτοια τιμή θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Τι απαλλαγή έχεις εσύ Nick;

Να έχεις υπόψη σου ότι, ΕΙΔΙΚΑ αν ενεργοποιήσεις τη μεικτή, το αν έχεις καλή ή καλύτερη ασφαλιστική (δηλαδή καλύτερες παροχές και εξυπηρέτηση) καθώς και προσωπικό ασφαλιστή, είναι προς δικό σου όφελος. Δηλαδή σε αυτή τη περίπτωση δεν ισχύει αυτό που σκέφτονται πολλοί 'ας βρω τη φθηνότερη που υπάρχει', γιατί όταν έρθει η ώρα να αποζημιωθείς εσύ ο ίδιος (αφού μιλάμε για μεικτή), είναι πολύ πιθανό με τις φθηνές ή/και online ασφαλιστικές να έχεις θέματα, τρεχάματα, αδυναμία να γίνουν κάποιες διευκολύνσεις κλπ.

+πάρα πολλά!
      Τα γραφω και στο προηγούμενο για το πόσοι κλαίνε!
      Στις προβληματικές μάλιστα που κλείνουν και ταλαιπωρούν τους άτυχους τρίτους, εγώ μεσω της νομικής προστασίας κυνηγάω και τους ασφαλισμένους της εταιρείας που έκλεισε, ατομικά!
      Το που ασφαλίζεσαι είναι ακόμα ένα δείγμα σωστης κοινωνικής συμπεριφοράς, που λείπει ολοένα και περισσότερο από τους νεοέλληνες!

Πάντως η μεικτή ασφάλεια είναι μεγάλη άνεση και πολιτισμός (γιατί παραδέχεσαι ευκολότερα υπαιτιότητα και δεν απασχολείς τη δικαιοσύνη, άσε που πληρώνεσαι νωρίτερα ακόμα και υπαιτιοτητα του άλλου να είναι ένα ατύχημα και ας μην το παραδέχεται.
      Σε όλα τα αμάξια μου πάντα έχω μικτή με τη μικρότερη δυνατή απαλλαγή!
      Αυτό που μου λείπει από την ασφαλιστική αγορά είναι ένα δίκαιο σύστημα ασφαλίστρων για μικρή χρήση γιατί δεν είναι δίκαιο να πληρώνω το ίδιο με 5Κ το χρόνο με έναν με 20Κ κοκ. Ο δεύτερος εκτίθεται σε πολλούς περισσότερους κινδύνους!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • N
        nikos last edited by

@iceman7

Όχι, ασφαλιστική εταιρία είναι. Ελληνική. Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση: https://www.hellasdirect.gr/

Δεν είναι ξένη με ανταποκριτή εδώ. Έχουν δικό τους, Ελληνικό προσωπικό και τηλεφωνικό κέντρο.

Ο χρήστης The flying dutchman έγραψε:
        Ελαφρώς απαγορευτικές μου φαίνονται οι τιμές πάντως. Εκτός απ'του Nick! βέβαια. Και εγώ συνήθως από εκεί ψωνίζω ασφάλειες πάντως. Σε τέτοια τιμή θα το σκεφτόμουν σοβαρά. Τι απαλλαγή έχεις εσύ Nick;

To τρομερό ποσό των...600 ευρώ!

Σχετικά με τις 'επώνυμες' ασφαλιστικές...τις είδα κι αυτές πόσο αξιόπιστες είναι.

Κουμπάρα μου δουλεύει στον όμιλο ασφαλιστικών εταιριών Ελλάδας και μου είπε ότι η HD είναι legit, ελεγμένη και εφόσον είναι (που είναι) στο πρόγραμμα φιλικού διακανονισμού δεν υπάρχει κανένας φόβος. Επισκευάζεις λένε σε όποιο συνεργείο θέλεις και πληρώνουν απευθείας το συνεργείο.

Έχουν τηλεφωνικό κέντρο 24 ώρες το 24ώρο και λένε ότι το 50% των ζημιών κλείνει και αποζημιώνεται σε 48ώρες.

Με κέρδισαν, δε ξέρω.

Μέχρι τώρα δεν έχει ακουστεί τίποτα και προσωπικά το ρίσκαρα. Ελπίζω να μη χρειαστεί να το δω στη πράξη. ΠΟΤΕ.

Πάντως δεν υπήρχε περίπτωση να έδινα τα διπλάσια για 'επώνυμη' ασφαλιστική...

Nikos @ YouTube

• T
          the-flying-dutchman last edited by

Ο χρήστης iceman7 έγραψε:

Εγώ πάντως έκανα μικτή στην Hellas Direct με πολύ καλή τιμή. Ενώ η Allianz ήθελε 880 ευρώ το χρόνο για απλή (όχι μικτή), με την Hellas Direct έκανα μικτή στα 626 ευρώ!

Γενικώς έχω ακούσει πολύ θετικά σχόλια.

Με το που πλήρωσα εν τω μεταξύ μου έστειλαν το ασφαλιστήριο.

Αν θέλει κάποιος πάντως μετά χαράς να του δώσω τον κωδικό μου για να γλιτώσει 20 ευρώ μέσω του refer a friend.

Η HD είναι μεσίτης ασφαλειών;

Γενικά μεγάλη προσοχή που ασφαλίζεστε παιδιά!
          Κυκλοφορούν και κάτι ξένες με ανταποκριτές εδώ που όταν κλείσουν ταλαιπωρούν πολύ τον κόσμο!

Δεν αξίζει για λίγα λίγότερα ευρώ να μην έχεις μια μεγάλη γνωστή ασφάλεια που και εσύ δεν θα μείνεις ξεκρέμαστος και δεν θα ταλαιπωρηθεί κάποιος που δεν φταίει!!

Όχι. Μεσίτης είναι η insurance market. Η HD είναι η μεγαλύτερη ιντερνετική ασφαλιστική αυτή τη στιγμή απ'όσο ξέρω. Δεν πιστεύω οτι τίθεται θέμα αξιοπιστίας, είναι ήδη τεράστιο μέγεθος.

• N
            nikos last edited by

Γνωστός ασφαλισμένος για 4-5 χρόνια...κανένα θέμα.

Nikos @ YouTube

• I
              iceman7 last edited by

Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
              @iceman7
              Όχι, ασφαλιστική εταιρία είναι. Ελληνική. Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση: https://www.hellasdirect.gr/

Κυπριακή είναι και ελέγχεται από την εκεί ασφαλιστική αρχή (έφορο ασφαλειών)
              https://www.hellasdirect.gr/assets/pdf/SFCR-2016.pdf

• A
                alatar last edited by

Ιπτάμενε, θα κάνω τον κακό δικηγόρο του διαβόλου πάλι...
                Λες για απαγορευτικές τιμές...
                Πήρες όχημα για 15-20.000 χλμ/χρόνο που θα καίει δυόμιση χιλιάρικα ευρώ σε βενζίνη/χρόνο. Χώρια σέρβις, φθορές, και λάστιχα ανα 2-3 χρόνια μαξ.
                Το να έχεις όμως το κεφάλι σου ήσυχο είναι ανεκτίμητο...
                Μακάρι να μην πάθαινε τίποτα κανείς ποτέ. Αλλά μια φορά φτάνει για να κτυπάς (ή μη) το κεφάλι στον τοίχο...
                Ο καθένας εδω μέσα μπορεί να παραθέσει εμπειρία είτε δική του, είτε κοντινού προσώπου.
                Μικτή ασυζητητί.

• sargus
                  sargus last edited by

Δεν ξέρω παιδιά, εμένα μου φαίνεται πολύ υψηλό έξοδο η μεικτή ασφάλεια. Δεν έχω κάνει ποτέ και τώρα που ετοιμάζομαι (δειλά-δειλά) να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο, δεν το σκέφτομαι καν να κάνω.
                  Ίσως το σκεφτόμουν αν δεν υπήρχε η απαλλαγή (νομίζω ότι αυτά τα πρώτα λίγα εκατοντάδες ευρώ που γλιτώνουν είναι η πιο χρήσιμη/συχνή ζημιά-και ορθώς από τη μεριά τους δεν τα παρέχουν) αλλά ως έχει η κατάσταση δε θα έκανα.
                  Αλήθεια, σε τι ποσό κυμαίνεται η απαλλαγή συνήθως;

• U
                    ursus last edited by

Εγώ δεν εκανα καθώς το αμάξι μένει σε κλειστό γκαραζ και στις καθημερινές μετακινήσεις μου κατα 90% μπαίνει σε ελεγχόμενο χώρο. Ηταν το διπλάσιο κόστος κι όταν πληρώνω κι ενα μεγάλο ποσό σε ασφάλεια υγείας, είπαμε με τον πατέρα μου πως δεν.....
                    Εκανα το πιο πλήρες πακέτο 'απλής' που υπάρχει , αρχικά στην Allianz που έτρεχε μια εκπτωςη για αγορά vw και μετά τον πρωτο χρόνο επέστρεψα στην εθνική που ειχα και στο Clio.

Sent from my iPad using Tapatalk

• K
                      kerlonios last edited by

400 - 800 ευρώ και οσο ανεβαίνει βέβαια μειώνεται το ασφάλιστρο.
                      AIG έχει πολυ καλες τιμές μικτής όποιος ενδιαφέρεται να πάρει προσφορά.

• A
                        aikibill last edited by

Πολύ σώφρων επιλογή η μεικτή ασφάλεια για τα πρώτα χρόνια κατοχής ενός νέου αυτοκινήτου.
                        Πάντως καλύτερη επιλογή από μεγαλύτερες ζάντες η λεντ.

• I
                          iceman7 last edited by

Ο χρήστης sargus έγραψε:
                          Δεν ξέρω παιδιά, εμένα μου φαίνεται πολύ υψηλό έξοδο η μεικτή ασφάλεια. Δεν έχω κάνει ποτέ και τώρα που ετοιμάζομαι (δειλά-δειλά) να αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο, δεν το σκέφτομαι καν να κάνω.
                          Ίσως το σκεφτόμουν αν δεν υπήρχε η απαλλαγή (νομίζω ότι αυτά τα πρώτα λίγα εκατοντάδες ευρώ που γλιτώνουν είναι η πιο χρήσιμη/συχνή ζημιά-και ορθώς από τη μεριά τους δεν τα παρέχουν) αλλά ως έχει η κατάσταση δε θα έκανα.
                          Αλήθεια, σε τι ποσό κυμαίνεται η απαλλαγή συνήθως;

Ασφάλεια αγοράζεις! Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου φανει χρήσιμη!
                          Η απαλλαγή παιζει από 250 μέχρι 700-800 ευρώ.
                          Εγώ έχω στη Groupama με απαλλαγή 250 ευρώ ή το 1% της ασφαλιζόμενης αξίας (για την Χ1 που της έβαλα πια αξία στην ανανέωση 30000 ευρώ είναι €300) και πληρώνω για αυτά τα 30000 €1100 ετησίως ασφάλιστρο.
                          Αν έκανα μια τουμπανο απλή θα πλήρωνα σε αυτά τα ποσά ασφαλιζόμενης αξιας γύρω στα 700-800 ευρώ! (με κλοπή εννοείται πάντα μέσα).
                          Η μικτή είναι χρήσιμη ακόμα και αν δεν φταις εσύ, αλλά ο άλλος και δεν το παραδέχεται, οπότε πας δικαστικά.
                          Εσύ αποζημειώνεσαι (μειον την απαλλαγή) και μετά η ασφάλεια σου πάει τον άλλο δικαστικά και εισπράττει και για λογαριασμό σου την απαλλαγή και στην αποδίδει στο τέλος.

Επίσης σε κάνει περισσότερο πολιτισμένο στις αντιδράσεις σου και σε μπλεγμένες περιπτώσεις υπαιτιότητας.
                          Μου είχε συμβεί να εμπλακώ σε ατύχημα με μοτοσυκλέτα με 2 νεαρούς που πράγματι δικαστικά θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε αμφότεροι δίκιο. Η ζημιά μου κανα χιλιάρικο! Ειχα μικτή και έτσι αποδέχθηκα αμέσως υπαιτιότητα και γλύτωσα τον τσακωμό με τον πατέρα του νεαρού που ήρθε με άγριες διαθέσεις ενώ και ο παθών, παρά τον ελαφρύ τραυματισμό του, δεν ζήτησε την ποινική μου δίωξη (που συνήθως τη ζητάνε ως μεσο πίεσης) και δεν ταλαιπωρήθηκε κανείς! Την απαλλαγή παλιότερα την έβγαζες με γνωστό φαναρτζή (υπερτιμολογούσε κάτι) ή τώρα που ελέγχονται περισσότερο τα πράγματα έχω ακούσει ότι τα βρίσκεις με τον 'αναίτιο' που και αυτος θα αποζημιωθεί γρήγορα αν δηλώσεις άμεσα ευθύνη και τελείωσε!

Πολιτισμός παιδιά η μικτή και άξια του κόστους!

• sargus
                            sargus last edited by

Δε μου φαίνονται παράλογα όλα αυτά που λέτε, τουναντίον! Μου φαίνεται όμως πολή υψηλή η τιμή της μικτής και ποτέ δε θα τα έδινα. Δεν πειράζει...μου αρέσει να ζω ριψοκίνδυνα μάλλον .

• K
                              kilomeater last edited by

Έτσι Ε; Γιατί είμαι να κάνω σύντομα νέα ασφάλιση σε νέο αμάξι και λέω τί τη θέλω τη μεικτή, ποτέ δεν προκαλώ ατύχημα....

• T
                                the-flying-dutchman last edited by

Έχετε πει πολλά πειστικά επιχειρήματα,απλά τώρα πληρώνω 240 ετησίως στην Allianz για την Alfa(χωρίς κλοπή, τ'άλλα όλα μέσα) και θα μου κακοφαίνεται να δίνω τα χιλιάρικα τώρα. Μάλλον θα ξεκινήσω για φέτος με μικτή και στην πορεία θα το δω πώς θα προχωρήσω.

• A
                                  aikibill last edited by

Αν ήταν με κλοπή ξέρεις ποσά θα πλήρωνες?

• N
                                    nikos last edited by

Ο χρήστης The flying dutchman έγραψε:
                                    Έχετε πει πολλά πειστικά επιχειρήματα,απλά τώρα πληρώνω 240 ετησίως στην Allianz για την Alfa(χωρίς κλοπή, τ'άλλα όλα μέσα) και θα μου κακοφαίνεται να δίνω τα χιλιάρικα τώρα. Μάλλον θα ξεκινήσω για φέτος με μικτή και στην πορεία θα το δω πώς θα προχωρήσω.

Ξεκίνα με μικτή και βάλε απαλλαγή κανένα 800άρι τουλάχιστον μήπως πέσει.

Έχουν δίκιο τα παιδιά, έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, χωρίς άγχος.

Nikos @ YouTube

• X
                                      xplicit last edited by

1. Είχαμε το getz ασφαλισμένο στην al/z και η μάνα μου είχε ένα μικροτρακάρισμα σε ένα πολύ περίεργο σταυροδρόμι. Αυτός που την χτύπησε είχε any/e. Πήραμε τηλ τον ασφαλιστή και μας λέει να πάρουμε τηλ στον πραγματογνώμονα ο οποίος ήταν ο ίδιος με την any/e.

2. Οι γονείς μου είχαν επίσης ένα τρακάρισμα στο εξωτερικό όπου το αυτοκίνητο ήταν πάλι ασφαλισμένο στην al/z, ο ασφαλιστής άφαντος. Άκρη δεν βρήκαμε.

3. Μετά από αυτά, άλλαξα ασφαλιστή (προφανώς!!) και ασφάλεια στο rocco (και λοιπό στόλο) από al/z σε any/e φουλ απλή με ασφάλεια από κλοπές, βανδαλισμούς, κακόβουλες πράξεις, κτλ κτλ ακόμη και την ηλιοροφή έχω ασφαλισμένη. Το ασφάλιστρο είναι 100 ευρώ φθηνότερο και 1-2 φορές που τους χρειάστηκα, ήταν εξυπηρετικότατοι και έφτασαν άμεσα. Επίσης, 1 φορά που έπρεπε να επισκευαστεί ο προφυλακτήρας, πήγα αντιπροσωπεία, το άφησα, μου έδωσαν αμάξι να κάνω τη δουλειά μου έβαλα μια υπογραφή στο τέλος, όπου η ασφαλιστική θα ζητούσε την αποζημίωση από την ασφαλιστική της κάργιας και τέλος..

Παράλληλα, τόσα χρόνια τώρα ανανεώνω την οδική της vw που είναι επίσης ταξιδιωτική και ιατρική (τρομερό πακέτο για 45 ευρώ το χρόνο και αν είσαι συνέχεια στο δρόμο, αξίζει να διαβάσεις τις παροχές).

Η μεικτή (κυρίως) προστατεύει από κάποια μ@κ@κ!α που κάνει ο οδηγός. Τα μάτια λοιπόν στο δρόμο και φουλ απλή με ότι έξτρα παροχές μπορεί να έχει.

• A
                                        aikibill last edited by

Ο χρήστης xplicit έγραψε:

Η μεικτή (κυρίως) προστατεύει από κάποια μ@κ@κ!α που κάνει ο οδηγός. Τα μάτια λοιπόν στο δρόμο και φουλ απλή με ότι έξτρα παροχές μπορεί να έχει.

Όλοι κάνουμε μαλ:lipsealed:ς περιστασιακά,κάποιοι ίσως να μην το καταλαβαίνουμε γιατί είμαστε μεγαλύτεροι
                                        μαλ:lipsealed:ς από όσο πιστεύουμε.

• gatoz
                                          gatoz last edited by

καποτες επηρα με ληζινγ ενα κία σπερμα, οταν πρωτοβγηκε
                                          ολοκαινουργιο, κοκκινο βυσινιι, με γαματο στερεο.
                                          με 4κμ κοντερι, ηταν κοντα η κια τοτες.
                                          αραγμα κανονικα στο δρομο, φαρδυς.
                                          παω πανω αφου υπογραφω παραλαβη να παω τα κλειδια στον συνεργατη
                                          κατεβαινει σηκωμενος, σηκωμενος και εγω
                                          κοσμος πολυς γυρω απο το σπερμα...
                                          ρε συ λεω, ουτε φεραρι...
                                          αριστεροτερα ειχε πλατεια.
                                          και ενα φορτηγο εκει.
                                          φτανουμε στο σπερμα που ομως πλεον ηταν παρκαρισμενο μεσα σε μια μαντρα και σε ενα καθιστικο
                                          το φορτηγο...
                                          ρημαδι ο τυπος, ειχε πιει μεχρι να γινει μολοτωφ...
                                          ερχεται η πολιτσία, τον μαζευει...
                                          ουτε η ασφαλεια του δεν τον καλυπτε...
                                          του επεσε του συναδελφου.
                                          τηλεφωνο σε ιντεραμερικαν
                                          εσκασε μυτη ενας τυπος σε 10', τα εγραψε ολα.
                                          το επομενο πουρνο, ενα μοντεο 1.6 ενοικιαζομενο
                                          και σε 3 μηνες παλι ενα κοκκινο σπερμα. με 15κμ ομως.
                                          και με εξτρα θυμαμαι...
                                          μικτη κατωχωριτη...

#milf-a-man

• F
                                            fiorentinosgr last edited by

Να σου πω και εγώ τη δική μου εμπειρία. Alfa romeo mito αγοράστηκε καινούργιο το 2010 17Κ και κάτι ψηλά. Το είχε η γυναίκα μου. Δυστυχώς το 2012 τρακάρει, η γυναίκα με σπασμένο πόδι και μικρότερους τραυματισμούς, το αυτοκίνητο για πέταμα. Δεν έφταιγε. Πέρσι γίνεται το πρώτο !!! δικαστήριο, υπέρ μας η απόφαση, γίνεται έφεση πάλι τα ίδια από Σεπτέμβρη. Και δεν είναι ευχάριστο να μιλάς για θέμα που πραγματικά κινδύνεψες. Αποτέλεσμα: άνευ αυτοκινήτου, το μιτακι για πέταμα, δάνειο τρέχει και το πληρώνεις χωρίς αυτοκίνητο. Αν έιχε μεικτή, θα είχε νέο αυτοκίνητο και χωρίς δάνειο. Δε σου λέω ότι θα συμβεί σε κάποιον και μακάρι να είναι η τελευταία αλλά... Τώρα που σκεφτόμαστε για νέο οπωσδήποτε μεικτή τουλάχιστον για τα χρόνια του δανείου. Συγνωμή αν κούρασα.

Ωραίες παρουσιάσεις των αυτοκινήτων που είδες πάντως!!!

Και καλοτάξιδο με πολλά και ΑΣΦΑΛΗ χλμ!

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 15
                                            • 16
                                            • 17
                                            • 18