-
Ο χρήστης Neurotica έγραψε:
Αν είσαι και ΑΕΚάρα (ή έστω Αρειανός) ακόμα καλύτερα!
Αρρωστάκι ΑΕΚ είμαι! Το αμάξι θα είναι special edition πρωταθλητής Super Λίγκας 2017-8!
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Αυτά είναι τα νούμερα της Rica, εσύ θα πρέπει να κοιτάξεις αν και πότε θα βγάλει το αντίστοιχο remap η MTM, ώστε να κρατήσεις και την εγγύηση
Δεν είναι η revo ο επίσημος οίκος για τα vw;
-
Ο χρήστης The flying dutchman έγραψε:
Αν είσαι και ΑΕΚάρα (ή έστω Αρειανός) ακόμα καλύτερα!
Αρρωστάκι ΑΕΚ είμαι! Το αμάξι θα είναι special edition πρωταθλητής Super Λίγκας 2017-8!
-
Με το καλο να παραλάβεις και να το χαρείτε!! Καλοτάξιδο!! Περιμένουμε φωτο και εννοείται σχόλια και εντυπωσεις μετα τα πρωτα χλμ!
-
Με το καλό να παραλάβεις! Κάπως έτσι γίνονται οι αγορές. Καλό και το ψάξιμο και η υπέρ ανάλυση αλλά συνήθως κάτι συνωμοτεί και επιλέγεις αυτό που γουστάρεις.
Θεωρώ ότι πάντα υπάρχει κάτι καρμικο στην αγορά αυτοκινήτου όσο και να προσπαθούμε να θέσουμε το θεμα σε αντικειμενικά κριτήρια. -
Ο χρήστης The flying dutchman έγραψε:

Κάπως έτσι θα είναι, με 17' ζάντα.
Καλοτάξιδος ο μπαμπουρας σου
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Με το καλό να παραλάβεις! Κάπως έτσι γίνονται οι αγορές. Καλό και το ψάξιμο και η υπέρ ανάλυση αλλά συνήθως κάτι συνωμοτεί και επιλέγεις αυτό που γουστάρεις.Αυτό πιστεύω και εγώ!
Ολλανδέ, καλοτάξιδο!! Νομίζω ότι πήρες αυτό που τελικά θα σε ευχαριστούσε περισσότερο από όλα. Να είστε καλά να το χαρείτε!
-
Ολλανδούλη μοιάζουμε πολύ...έτσι έψαχνα και εγώ για μήνες ολόκληρους..εκθέσεις,έμποροι,προσφορές, test drives κτλ κτλ και τελικά η απόφαση ελήφθη μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ανάμεσα σε δύο γειτονικές αντιπροσωπείες της Κηφισίας μεταξύ διαφορετικών μοντέλων και σ'αυτό άπαιξε ρόλο η κίνηση ματ ενός πωλητή!
Εύχομαι να παραλάβεις σύντομα...είναι ωραίο συναίσθημα να μπαίνεις σε ολοκαίνουριο αμάξι μαζί με την οικογένειά σου και είμαι σίγουρος ότι θα το καταευχαριστηθείτε -
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Για δες αυτό παρακατω.
Αυτό δεν είναι που θες και με φουλ led κάτω από 23.000 ;https://www.car.gr/12458110-volkswagen- ... dvance-led
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Στο ειχε γραψει ο φιλος δεν το ειχες ψαξει;; 23 κλειδι σου βγηκε;
-
Με γειες! Alles Gute... που λένε στο χωριό μου....
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Καλορίζικο .
Στα είχα γράψει από προχτές ότι ήσουν ψημένος για τον βράχο .
Ωραίος είναι και πιο ωραίος ακόμα γιατί σου αρέσει .
-
Με το καλό η παραλαβή, καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο!!
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Για δες αυτό παρακατω.
Αυτό δεν είναι που θες και με φουλ led κάτω από 23.000 ;https://www.car.gr/12458110-volkswagen- ... dvance-led
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Στο ειχε γραψει ο φιλος δεν το ειχες ψαξει;; 23 κλειδι σου βγηκε;
Ήταν ένα απ' αυτά τα 15, με την υποσημείωση:'ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΧΡΙ 28/02'
Όσο για το τελικό ποσό θα σας το πω όταν παραλάβω. Ακόμα μαγειρεύεται... -
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές παιδιά! Είναι απίστευτο το συναίσθημα, πώς κάποιοι κάνετε υπομονή 5 και 6 μήνες; Μετράω τις ώρες μια-μια!
-
Κολοριζικο και καλοταξιδο ευχομαι!
Πραγματικα το 'safari' σου το ευχαριστηθηκαμε και εμεις ως απλοι θεατες οπως και τις εμπειριες και παρατηρησεις απο την ερευνα αγορας σου.
Με το καλο να παραλαβεις και περιμενουμε εντυπωσεις και review σου ως ιδιοκτητης πλεον... -
Συνήθως δεν παρακολουθώ με ιδιαίτερη θέρμη τις αναζητήσεις του καθένα σε αυτό το φόρουμ και ο λόγος είναι απλός. Τις περισσότερες φορές οι ενδιαφερόμενοι έχουν προαποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενό τους αυτοκίνητο και τα συγκριτικά του είδους καταλήγουν με μια αλμυρή αίσθηση ότι τα πάντα περιστράφηκαν γύρω από το πως θα σιγουρέψουν την άριστη επιλογή τους... Φωτεινές εξαιρέσεις τόσο του φίλου μας Ολλανδού όσο και των storm και παλαιότερα ενός φίλου που εδώ και λίγο καιρό έχει επιλέξει να σωπαίνει. Αυτές οι τρεις περιπτώσεις και μόνο με απασχόλησαν από όσο μπορώ να θυμηθώ από το 2014 που παρακολουθώ το φόρουμ. Εύχομαι με το καλό να παραλάβεις και να ευχαριστηθείς το αμαξάκι σου φίλε μου! Πραγματικά όπως δήλωσαν και άλλα παιδιά πιο πάνω ευχαριστήθηκα και εγώ τη συγκεκριμένη συζήτηση.
-
Ο χρήστης andreasg έγραψε:
Κολοριζικο και καλοταξιδο ευχομαι!
Πραγματικα το 'safari' σου το ευχαριστηθηκαμε και εμεις ως απλοι θεατες οπως και τις εμπειριες και παρατηρησεις απο την ερευνα αγορας σου.
Με το καλο να παραλαβεις και περιμενουμε εντυπωσεις και review σου ως ιδιοκτητης πλεον...Συνήθως δεν παρακολουθώ με ιδιαίτερη θέρμη τις αναζητήσεις του καθένα σε αυτό το φόρουμ και ο λόγος είναι απλός. Τις περισσότερες φορές οι ενδιαφερόμενοι έχουν προαποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενό τους αυτοκίνητο και τα συγκριτικά του είδους καταλήγουν με μια αλμυρή αίσθηση ότι τα πάντα περιστράφηκαν γύρω από το πως θα σιγουρέψουν την άριστη επιλογή τους... Φωτεινές εξαιρέσεις τόσο του φίλου μας Ολλανδού όσο και των storm και παλαιότερα ενός φίλου που εδώ και λίγο καιρό έχει επιλέξει να σωπαίνει. Αυτές οι τρεις περιπτώσεις και μόνο με απασχόλησαν από όσο μπορώ να θυμηθώ από το 2014 που παρακολουθώ το φόρουμ. Εύχομαι με το καλό να παραλάβεις και να ευχαριστηθείς το αμαξάκι σου φίλε μου! Πραγματικά όπως δήλωσαν και άλλα παιδιά πιο πάνω ευχαριστήθηκα και εγώ τη συγκεκριμένη συζήτηση.
-
Χριστός Ανέστη
Καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο
Φοβερός συνδυασμός χρωμάτων
Και κάπως έτσι έγινε και με εμένα ... αλλά ακόμα περιμένω νέα για παραλαβή ... -
Χρόνια πολλά Χριστός ανέστη. Με το καλό να παραλάβεις και να είναι καλοτάξιδο. Τα ίδια πέρασα και εγώ και όπως έκατσαν οι συγκυρίες έχω στην κατοχή μου το νέο 308.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
http://www.pronews.gr/auto-moto/678676_ ... arhes-foto
Καλοταξιδο και απροβληματιστο εύχομαι!
Safari εύρεσης νέου οικογενειακού αυτοκινήτου