-
Η 5άρα αρχίζει στα 60.000 € . Ακόμα και η τοπ έκδοση με τα 300 άλογα και τον ηλεκτροκινητήρα δύσκολα θα φτάσει εκεί . Αλλά εκεί θα έχουμε άλλα κόλπα .
-
Παιδιά και με την 7άρα μην ξεχάσετε να το συγκρίνετε...
-
Ειρωνικά το έγραψε ο άλλος βρε Δία και τσίμπησες και εσύ .
Αλλά με την 3άρα προφανώς θα συγκρίνεται που οι τιμές θα είναι κάπως κοντά .
-
Με το Passat θα πρέπει να παίξει αν θέλει να πετύχει , και με το arteon στην έκδοση GT.
Και υπό συνθήκες με τα Audi Α4 .Τώρα αν θα γίνει εδώ κουβέντα σε σύγκριση τιμολογιακή με την τριάρα ή την c class είναι άλλο θέμα.
(Μεταξύ μας πάντως εγώ θα το επέλεγα χωρίς σκέψη σε σχέση με οποιαδήποτε 'βασικια' 3 ή C πολύ πιο εύκολα από ότι το 3008 σε σχέση με το X1)
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Αμαξάρα είναι τι να λέμε τώρα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Αμαξάρα είναι τι να λέμε τώρα...Sent from my iPhone using Tapatalk
Συμφωνώ απόλυτα!
-
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Εμένα πάλι τα φώτα led μου θυμίζουν το παρακάτωΌντως πάντως τα led είναι σχεδιαστικά overkill.
-
Τι αισχρα led ειναι αυτα;;;;
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλα εσυ το passat θα παρεις ακομα και αν μοιαζει με ολοκληρο τον θαλσσιο ελεφαντα οποτε μην ασχολεισαι με premium κατασκευες.
-
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Τι αισχρα led ειναι αυτα;;;;Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα led και εμένα μου φαίνονται άσχημα, ελπίζω οι βασικές εκδόσεις να μην τα φέρουν. Αυτά μαζί με την εσφαλμένη τοποθέτηση του πίνακα οργάνων, όπως σε όλα τα Peugeot, είναι ίσως τα μόνα σχεδιαστικά λάθη στο 508... Κατά τα άλλα 47.000€ κοστίζει η 'first edition' με τον 1,6tce 225cv στην Ισπανία.
-
Προσωπικα ο πινακας οργανων με τη μεγαλη οθονη και το μικρο τιμονι ειναι βασικος λογος για να αγοραζα πεζο. Μετα απο βολτα με το 3008 πιστευω πια πως η λαθος θεση ειναι αυτη που εχουν ολα τα αλλα αυυοκινητα και μονο η πεζο εχει τη σωστη θεση των οργανων.
Στο 208 οντως ειχε ενα θεματακι αλλα πλεον στο 308 και στο 3008 βρηκαν την χρυση τομη και η θεση οδηγησης ειναι απλα απολαυστικη.
Περιμενω με χαρα και αγωνια το επομενο 208. Σε ολα τα αλλα την εμπιστευομαι την πεζο και δεν θα την φοβομουν σε κανεναν τομεα, το αντιθετο μαλιστα επειδη εχω οδηγησει μοντελα της την θεωρω παρα πολυ καλη και σοβαρη εταιρεια για μεσαια βαλαντια -
Συμφωνώ απόλυτα. Επιπλέον το θεωρώ πανέμορφο μέσα έξω.Όπως συνέβει και με το 3008, όταν εμφανίστηκε όλα τα άλλα φάνηκαν τουλάχιστον ξεπερασμένα....
-
Σύγκριση με το Audi A4
https://www.autoevolution.com/news/new- ... 26374.htmlSent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Η σχεδιαση ειναι εξαιρετικη. Αυτη η πεζο πλεον κατασκευαζει τα ωραιοτερα εσωτερικα στις κατηγοριες που συμμετεχει.
Δεν ξερω αν εχει, αλλα με ενα μηχανικο μπλοκε οπως του γρηγορου 308 που θα κολλαει τα μουτρα στο εσωτερικο της στροφης θα ηταν φοβερη προταση.
-
Ένα υπεραναλυτικο βίντεο , ωραίο στην αρχή με κάποιες λεπτομέρειες για την εξωτερική σχεδίαση.
Youtube VideoΣτάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ποτε ερχεται αυτο τελικα?
Εχει φαγωθει ο πατερας μου να το δει απο κοντα Οχι οτι εγω δε θελω Πραγματικα οτι πιο ενδιαφερων σχεδιαστικα εχει παρουσιαστει εδω και καιρο -
Και εγω θελω να το δω...αλλά κάτσε να ξυπνήσει ο Σ πρώτα...εχει και ποσα αλλα νεα μοντέλα να εισάγει...ειναι και λιγο δημόσιο (αμφότεροι κατασκευαστής και εμπορος)....καταλαβαίνεις.
Ενώ βλέπεις πχ βγαίνει μια νεα bmw και τον ιδιο μηνα ανοιγουν παραγγελιες, τιμες ανακοινώνονται, τεστ ντραιβ υπαρχουν κλπ.
-
Γιατί το ινσίνια που έφεραν πουλάει ?
Εδώ έπαψε να πουλάει η C και η Ε και όλοι πάνε στα Σουβ .
Nέο Peugeot 508