-
Ναι λογικά αυτό παίκτηκε, άλλο είπε ο συμφορουμίτης, άλλο κατάλαβαν από την αντιπροσωπεία.
Παρεμπιπτόντως, μπορείς να μου στείλεις φίλε την ομάδα του facebook που αναφέρεις; Ευχαριστώ!
-
-
Τα φώτα θυμίζουν πόρσε
-
@babisstinson said in Kia Ceed 2018:
Ναι λογικά αυτό παίκτηκε, άλλο είπε ο συμφορουμίτης, άλλο κατάλαβαν από την αντιπροσωπεία.
Παρεμπιπτόντως, μπορείς να μου στείλεις φίλε την ομάδα του facebook που αναφέρεις; Ευχαριστώ!
Φυσικά, βάζω και την ομάδα του ceed όσο και του xceed:
-
@sabas_thess said in Kia Ceed 2018:
Είναι αμαρτία να μην εισάγουν κάποια στιγμή τέτοια ομορφιά...
Μιλάμε για αμαξάρα..!!!
-
Το έχει πάρει ο κουμπάρος και κολλητός μου σε λευκό 1400/140ps...πρεπει να κατεβει καμμιά βολτα απο Αθήνα να κάνω ενα review.
4,6μ μήκος όμως πως τα παλεύει δεν ξέρω.... -
Το Ceed sportswagon f/l MY2022. Τροφή για σκέψη σε σχέση με το αντίστοιχο Proceed mini review του οποίου σήκωσα παραπάνω. Δείτε χαρακτηριστικά πόσο περισσότερο διαθέσιμο χώρο έχει για το κεφάλι σε σχέση με το Proceed αλλά και πόσο πιο πρακτικό, λόγω ύψους, χώρο αποσκευών.
Προσωπική άποψη πάντα ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει πρακτικός λόγος να δώσεις τα (αρκετά) έξτρα χρήματα για το Proceed το οποίο ναι σαφώς είναι πολύ πιο όμορφο, είναι χαμηλομμένο και πιο "σφιχτό" αλλά μέχρι εκεί.
Αν υποθέσουμε ότι κάποιος δεν θέλει το Xceed λόγω μικρού χώρου αποσκευών στο mh είναι πολύ πιο λογικό να πας Ceed sportswagon όταν πέσουν οι τιμές και αποφασίσουν να το εισάγουν ξανά.
Από τις πολύ καλές vfm οικογενειακές λύσεις σε νορμάλ χρήματα όταν επανέλθει η αγορά στα φυσιολογικά της. Θα το έχω σοβαρά στα υπόψη όταν έρθει η ώρα.
-
Συμφωνώ για του χώρους, φαίνεται πιο πρακτικός ο χώρος αποσκευών αλλά δεν είναι ωραίο το Tourer ρε γμτ.. Το σκέτο Ceed είναι μια χαρά, αυτό δεν.
Καλά ειδικά εκεί που τα δείχνει και τα 2 από πίσω δίπλα δίπλα είναι λες και είναι 2-3 γενιές πίσω το Tourer σε σχέση με το Proceed! Τι να κάνουμε, είναι αμαξάρα το Proceed πραγματικά, καταπληκτικό σχέδιο..! -
Στο σαιτ της ΚΙΑ πάντως μέχρι προτεινως έγραφαν στο ceed προσεχώς. Τώρα δεν υπάρχει καν. Κρίμα πολύ κρίμα που δεν θα εισαχθεί (;) το πολύ καλό ceed.
-
Ίσως (πιθανότατα) γύρω στο καλοκαίρι του 2022 όταν θα επέλθει, καλώς εχόντων τών πραγμάτων (άρα αβέβαιο το πότε ακριβώς), ομαλοποίηση των τιμών...
-
Κρίμα που δεν διαφαίνεται κάποιο φως στην εισαγωγή του Ελλάδα.. (αν και ως κινητήρας υπάρχει το "ξαδελφάκι" i30)
-
Προς το παρόν υπάρχει μόνο στο Xceed...
-
Καλημερα σε ολους.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Γιατι στην ελλαδα δεν ερχεται πια το ανανεωμενο kia ceed?Μιλαμε για το πιο πετυχημενο μοντελο της kia.Πως γινεται πλεον να εχουν σταματησει να το φερνουν?Γνωριζει κανενας για το θεμα αυτο?
-
@chris__7 said in Kia Ceed 2018:
Καλημερα σε ολους.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Γιατι στην ελλαδα δεν ερχεται πια το ανανεωμενο kia ceed?Μιλαμε για το πιο πετυχημενο μοντελο της kia.Πως γινεται πλεον να εχουν σταματησει να το φερνουν?Γνωριζει κανενας για το θεμα αυτο?
Σχεδόν μηδενικό ενδιαφέρον από τους υποψήφιους πελάτες. Όλοι μπαίνουν πλέον σε οποιαδήποτε εταιρεία και κοιτάζουν ποιό περίπτερο μπορούν να αγοράσουν!
Έτσι εξαφανίστηκαν τα παραδοσιακά οικογενειακά σενταν και τώρα πήραν σειρά τα χατς. -
@ggab said in Kia Ceed 2018:
@chris__7 said in Kia Ceed 2018:
Σχεδόν μηδενικό ενδιαφέρον από τους υποψήφιους πελάτες. Όλοι μπαίνουν πλέον σε οποιαδήποτε εταιρεία και κοιτάζουν ποιό περίπτερο μπορούν να αγοράσουν!
Έτσι εξαφανίστηκαν τα παραδοσιακά οικογενειακά σενταν και τώρα πήραν σειρά τα χατς.ειναι χατσμπακ δεν μπορεις να σταματησεις να το φερνεις.ολες οι εταιρειες εχουν.Ακομα και αν δεν πουλανε τοσο οσο παλιοτερα
-
Άλλο το τι θέλουμε εμείς και άλλο το τι συμφέρει τις εταιρείες.
-
Πέραν τούτου είναι και τα σκαλοπάτια τιμολόγησης. Αν πρέπει να τιμολογηθεί το Ceed όσο το Xceed και το Proceed όσο το Sportage με δεδομένη την ζήτηση της αγοράς (όσοι απέμειναν με λεφτά για αγορά οχήματος) η οποία τήνει σαφώς στα SUVS είναι λογικό η εισαγωγική να κόψει αυτά τα μοντέλα...
-
@sabas_thess said in Kia Ceed 2018:
Πέραν τούτου είναι και τα σκαλοπάτια τιμολόγησης. Αν πρέπει να τιμολογηθεί το Ceed όσο το Xceed και το Proceed όσο το Sportage με δεδομένη την ζήτηση της αγοράς (όσοι απέμειναν με λεφτά για αγορά οχήματος) η οποία τήνει σαφώς στα SUVS είναι λογικό η εισαγωγική να κόψει αυτά τα μοντέλα...
Με αυτη τη λογικη δηλαδη θα πωλουνται μονο suvs απο 25 με 30000 το λιγοτερο.Οκ θα κανουν παρτυ οι μαντραδες και τα σαπακια που θα φερνουν
-
Χρόνια τώρα είμαστε σκουπιδότοπος μεταχειρισμένων εισαγόμενων οχημάτων (κυρίως από Γερμανία, Ιταλία), δυστυχώς...
-
Μου κάνει εντύπωση κι εμένα που δεν εισάγεται, τοση διαφορά τιμης με το i30 θα ειχε;
Kia Ceed 2018