Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Πω πω υπέροχο αυτοκίνητο!
Στα μάτια μου πιο όμορφο από το hatch!
Και πολύ ωραίο χρώμα και οι 18αρες του πάνε τέλεια!
Είμαι της άποψης πως τα wagon στην κατηγορία αυτή είναι καλύτερες επιλογές από τα hatch όταν ειδικά συνδιάζονται με τόσο ωραία σχεδίαση αλλά και ωραία σπορ αισθητικα πακέτα. Βγάζουν επίσης και μια ωραία πριμιουμ αίσθηση , ένα ευρωπαϊκό αέρα για να το περιγράψω πιο γλαφυρά.
Έχω δει από κοντά το active vagon και με ενθουσίασε , πολύ ανώτερο σχεδιαστικά από το hatch, το δικό σου είναι ακόμη πιο όμορφο (μου αρέσει πολύ και το proceed , το είδα φευγαλέα κάπου και μου έπεσε το σαγόνι )
Αν επιτρέπεται πόσο σου κόστισε , λογικά είναι το St line με κάποια έξτρα ;
Καλοτάξιδο , πραγματικά ξεχωριστό αυτοκίνητο!
Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
Και εμένα μου φαίνεται πιο όμορφο το wagon από το απλό, καθώς είναι πιο συμμετρικό εμπρός πίσω. Αυτό βέβαια είναι στα γούστα του καθενός.
Στα αυτοκίνητα είμαι παλιομοδήτης και τα κρατάω αρκετά χρόνια. Το προηγούμενό μου Corsa D είναι 11 ετών και έχει βγάλει τα λεφτά του και δουλεύει ακόμα άψογα, εξυπηρετώντας πλέον τον πατέρα μου.
Μου αρέσει να προσέχω τα οχήματά μου και τα βλέπω σαν επένδυση. Γι αυτό λοιπόν και μετά από πολύ ψάξιμο, πολύ συνειδητοποιημένα κατέληξα στο focus. Δεν έχω παιδιά αυτή τη στιγμή αλλά είμαι σχεδόν 31, οπότε αρχίζει να αχνοφαίνεται και αυτό στα επόμενα 10 χρόνια!
Πρόκειται όντως για ST Line 1.5Τ 182 Wagon με αρκετά έξτρα. Η συνολική τιμή του ήταν περίπου 34 χιλιάρικα με 8 χρόνια εγγύηση. Ξέρω πως αυτό το νούμερο ακούγεται τρελό για Focus στα αυτιά πολλών, όμως πιστέψτε με μετά από πολλή έρευνα και ψάξιμο, τίποτα δεν πλησιάζει το αμάξι αυτό, με τον συγκεκριμένο εξοπλισμό, σε αυτά τα χρήματα. Δεν αναφέρω δε χώρους, συμπεριφορά κτλ που έιναι δεδομένα...
Όσο για το Active, ωραίο κι αυτό, για κάποιον που έχει καταλήξει ότι ψάχνει crossover οπωσδήποτε. Για την 4κίνηση, ναι ωραία θα ήταν, όμως η τιμή του θα ξέφευγε κι άλλο και σίγουρα θα είχε μεγαλύτερη κατανάλωση και ρύπους. Να σημειωθεί ότι για το δικό μου πλήρωσα 155 ευρώ τέλη!
Ορίστε και μερικές φωτογραφίες ακόμα για όσους ενδιαφέρονται να δούν περισσότερα
https://photos.app.goo.gl/oQ3wAoYkaW41H5iCA