-
Tkin73 wrote:
Χωρίς να είμαι σίγουρος οι ρύποι σε κάθε εταιρεία δεν επιβάλλονται σε παγκόσμια βάση σύμφωνα με τα αμάξια που παράγουν;
Όχι σε παγκόσμια, σε πανευρωπαϊκή, για την περιοχή που μας ενδιαφέρει. Για αυτό για παράδειγμα η Nissan δεν θα φέρει στην Ευρώπη το νέο Ζ.
Οκ σωστά το άνοιξα. Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Ίσως εκοψαν το καλό τους μοτερ από μικρές αγορές σε μια προσπάθεια να μην χαλάσουν του προιον τους από τις αγορές που πάει τρένο.
Αν δεν φτάνει αυτό προφανώς θα το κόψουν και από καλύτερες αγορές με την σειρά που έχουν καθορίσει.
-
ο 1.5 & οι πολλαπλοι κοπηκαν για τον ιδιο λογο που κοβουν συνεχως εξοπλισμο χωρις να ριξουν την τιμη.
-
Τελικά αίσιο τέλος στην μικρή περιπέτεια με το χαμένο σήμα του GPS. Έκανα down grade σε 3.3 έκδοση με τους τελευταίους χάρτες από cynalabs. Ευτυχώς όλα κύλησαν καλώς και πλέον το σήμα επανήλθε.
Πραγματικά είναι απίστευτη η δουλειά που κάνουν κάποια άτομα και μάλιστα αφιλοκερδώς!!!
Υ. Γ. Μέχρι να τελειώσει η διαδικασία που κράτησε περίπου μια ώρα έλιωσα στην αγωνία αλλά τουλάχιστον γλίτωσα το τρέξιμο στην αντιπροσωπεία!!!
-
Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να βάλεις και την τελευταία έκδοση πακέτο με τους νέους χάρτες με Cyanlabs. Είναι πανευκολο και πολύ πιο γρήγορο από τον επίσημο τρόπο.
-
Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να βάλεις και την τελευταία έκδοση πακέτο με τους νέους χάρτες με Cyanlabs. Είναι πανευκολο και πολύ πιο γρήγορο από τον επίσημο τρόπο.
Αφού η τελευταία έκδοση έχει θέμα με το Gps δεν βρίσκω λόγο να ρισκάρω. Άλλωστε όλα ξεκίνησαν για τους χάρτες και όχι την αναβάθμιση του λογισμικού.
Πάντως dimitriscsd ευχαριστώ για την βοήθειά σου. Υπήρξε πολύτιμη!!!
-
Να 'σαι καλά. Χαίρομαι που βρήκες λύση. Γι αυτό είμαστε εδώ να αλληλοβοηθιόμαστε!
Κάτι πήγε στραβά στην διαδικασία της αναβάθμισης, συγκεκριμένα στην δική σου περίπτωση. Ενδεχωμένος κάτι να κόλλησε ή να παρουσιάστηκε κάποιο bug. Δεν έχει θέμα η τελευταία έκδοση, και εγώ και πολλοί ακόμη (2019 κατασκευή και εγώ) την έχουμε χωρίς κανένα πρόβλημα.
Από την άλλη, αν καλύπτεσαι με αυτή που έχεις τώρα και δεν σε ενδιαφέρει, όλα καλά
-
FMH ακούει; Δεν προσλαμβάνετε σύμβουλο τον Δημήτρη μπας και μαζέψει το μπαχαλο να βγάλουμε καμία άκρη;....
-
FMH ακούει; Δεν προσλαμβάνετε σύμβουλο τον Δημήτρη μπας και μαζέψει το μπαχαλο να βγάλουμε καμία άκρη;....
Θέμα χρόνου το occupy FMH!!!
-
ο μητς ειναι εγγυηση... αμα δουλευε εκει, μεχρι που θα επαιρνα φοκους...
-
ο μητς ειναι εγγυηση... αμα δουλευε εκει, μεχρι που θα επαιρνα φοκους...
#mono_focus
-
Τώρα άμα σας πω πως έχω γράψει emails με reports για bugs σχετικά με το Forpass app, με μεγάλη ανάλυση και πιθανούς λόγους που εμφανίζονται και δεν έλαβα καν απάντηση...
Μετά έγραψα στο αγγλικό τους email λέγοντας πως λόγω επαγγέλματος ίσως μπορώ να τους βοηθήσω περισσότερο από τον μέσο χρήστη και η απάντηση που πήρα σχετικά άμεσα ήταν να μιλήσω με το τμήμα της χώρας μου...
Πιάσε το αυγό και κούρευτο
-
Εσύ καλά τα έγραψες, αυτοί κατάλαβαν ή πήραν τηλέφωνο στην NASA για πιθανή επικοινωνία με εξωγήινη ζωή;...
-
Είναι τυποποιημένη απάντηση απ'ότι κατάλαβα.
Την ίδια είχα λάβει και εγώ σε κοινοποίηση μου για το μοντεο-ενυδρειο μου.
-
https://traction.gr/ford-focus-st-edition-strifteri-ekdosi-gia-to-hot-hatch-ton-280-ippon/
Μετά το fiesta ήρθε και η σειρά του focus edition.
Το χρώμα όλα τα λεφτά. Κρίμα να μην βγάλουν και ένα κανονικο RS
-
Υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση σχετικά με το πότε θα παρουσιαστεί το facelift?
-
Υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση σχετικά με το πότε θα παρουσιαστεί το facelift?
Δεν έχει βγει κάτι απ' όσο έχω δει, περιμένουμε ενημέρωση..
Παρεμπιπόντως από τις φωτογραφίες που είδα στα link που ανέβηκαν για το facelift παρατηρώ νέα LED φανάρια;
https://www.newsauto.gr/news/ta-mikromesea-pou-agorazoun-i-ellines/
Ούτε στην 10αδα το Focus στο επτάμηνο.
- Mercedes A-Class – 1.327 μονάδες
- Toyota Corolla – 1.315 μονάδες
- BMW Σειρά 1 – 876 μονάδες
- Hyundai i30 – 837 μονάδες
- VW Golf – 709 μονάδες
- Opel Astra – 551 μονάδες
- Audi A3 – 550 μονάδες
- Seat Leon – 401 μονάδες
- Peugeot 308 – 351 μονάδες
- Fiat Tipo – 303 μονάδες
Αν διαβάζει κανείς από Ford Ελλάδος, θα πρότεινα να δείτε το λίγο το θέμα, η στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζετε.. Δηλαδή μέχρι και το 308 και το Tipo πουλάνε περισσότερο. Και οκ το Tipo είναι οικονομικό. Το 308 όμως;;
-
Ούτε στην 10αδα το Focus στο επτάμηνο.
Αν διαβάζει κανείς από Ford Ελλάδος, θα πρότεινα να δείτε το λίγο το θέμα, η στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζετε.. Δηλαδή μέχρι και το 308 και το Tipo πουλάνε περισσότερο. Και οκ το Tipo είναι οικονομικό. Το 308 όμως;;
-
Δεν πουλάει το Focus το έχουμε πει, κυρίως λόγω Puma. Οι 9 στους 10 (10/10 εαν είναι με την γυναίκα) που μπαίνουν σε Ford για το Focus, καταλήγουν στο Puma. Είναι πιο όμορφο, με μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και της μοδός.
-
Δεν ασχολείται με το Focus η FMH, το Puma εχει μεγαλύτερο κέρδος.
-
Τα C hatch πουλάνε μόνο: τα premium (εταιρικά κυρίως), τα φτηνά και τα υβριδικά. To Focus δεν εμπίπτει σε καμία κατηγορία.
-
-
Ε όχι και πιο όμορφο
Καλό είναι αλλά το Focus έχει άλλη κλάση. Ειδικά από κοντά.
-
Ε όχι και πιο όμορφο
Καλό είναι αλλά το Focus έχει άλλη κλάση. Ειδικά από κοντά.
H ομορφιά είναι υποκειμενικά. Όμως εαν ρωτήσεις 100 ανθρώπους, οι 99 θα σου πουν πιο όμορφο το Puma (αυτό λένε όλοι ποι μπαίνουν στις εκθέσεις, ειδικά οι γυναίκες).
Το Focus είναι άλλη κλάση, πολύ καλύτερο αυτοκίνητο, αλλά το 95% των αγοραστών ΔΕΝ τους απασχολεί αυτό, το έχουμε δει. Η πλειοψηφία αγοράζει με βάση την εξωτερική εμφάνιση και μετά χώρους, οθόνες κλπ. Εαν ο κόσμος αγόραζε με κριτήρια οδηγικά και αυτοκινητιστικά, τότε Fiesta & Focus έπρεπε να έιναι - με διαφορά - πρώτα στην κατηγορία τους!
-
Σίγουρα είναι υποκειμενικό. Γι αυτό και η φατσούλα που έβαλα.
Παίζει ρόλο όμως και ΤΙ focus θα δουν στην έκθεση... Έκδοση από έκδοση έχει τεράστια διαφορά στην εμφάνιση. Πλέον, σε όσες έχω δει εγώ τουλάχιστον, έχουν μόνο τις εισαγωγικές, άντε το πολύ κανένα απλό ST Line...
To ότι σκουντάνε πολύ περισσότερο το Puma είναι γεγονός.
Ford Focus MK4