-
Εχουν αλλαξει τα πραγματα ειδικα μετα το 2012 λογω αποτομης πτωσης των πωλησεων. Παιζουν πολλες προσφορες ειδικα αν μπορεις να περιμενεις λιγο. Στα Βολβο το V40 μπορεις να το παρεις και με 21κ, δεν βλεπω το λογο να μην ριξουν στο μεελλον την τιμη και στο XC40...
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Εχουν αλλαξει τα πραγματα ειδικα μετα το 2012 λογω αποτομης πτωσης των πωλησεων. Παιζουν πολλες προσφορες ειδικα αν μπορεις να περιμενεις λιγο. Στα Βολβο το V40 μπορεις να το παρεις και με 21κ, δεν βλεπω το λογο να μην ριξουν στο μεελλον την τιμη και στο XC40...Μπορεί και να την ρίξουν οπως συμβαινει και σε ολα ,αυτο συμβαινει νομιζω γιατι θα αλλαξει η σειρά ή για καποιο αλλο λόγο.Εδω στην Mercedes μου κανουν προσφορα ετοιμοπαραδοτο diesel με πολλά εξτρα απο 56Κ στα 45Κ!!!!
Σιγουρα το XC40 είναι σχεδιαστικά πιο συγχρόνο στο εσωτερικό του απο την X1,προφανως είναι και αυτο ενα πολυ καλό αυτοκινητο και η διαφορα τους ειναι στην λεπτομέρια.... -
Πάγια τακτική της merc να φεύγει ενθουσιασμένος ο πελάτης με την προσφερόμενη τιμή! Είναι ο τροπος που στο πλασάρουν!
-
Γιατρέ μου ασε τα χοντροκώλικα suv που είναι της μοδός και μιάς και μου λήγει σε λίγο καιρό το leasing πάμε μαζί να πάρουμε απο μια giulia. Άλλωστε μιάς και γιατρός και με κάποιο επίπεδο θεωρώ πιθανότερο να σου αρέσει περισσότερο το κρασί και το οσομπούκο απο τις μπύρες και τα λουκάνικα.
Όσο για τα sedan που απευθύνονται σε υπερηλίκους, δίπλα σε μια giulia και ένα suv απο που άραγε θα κατέβει ο γέροντας; -
χαχα ωραίος ο Ανδρέας!
-
Εγώ πάντως μετά από 25 χρόνια χαμηλά και υπέρ-χαμηλά αμάξια, εδώ και 2 μήνες απολαμβάνω να χαζεύω τα πιπίνια και τις μιλφ στο απέναντι ρεύμα της ΕΟ το πρωί στο μποτιλιάρισμα σε χαμηλές ταχύτητες, από ψηλά.
Με SUV (SAV) βλέπεις.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Το ίδιο πράγμα λέτε με τον Ανδρέα
-
Πράγματι! [emoji3]
[δεν είμαι γέροντας φυσικά απλά ώριμος (LOL) με λιγότερες στριφτερές ανησυχίες πια]Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Αυτές μπορούν να σε δουν όμως;
-
Έχει χαθεί ο γιατρός. Τον βλέπω να έχει παραγγειλει X1
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Έχει χαθεί ο γιατρός. Τον βλέπω να έχει παραγγειλει X1Ή μήπως το σουηδικό 40άρι;;
-
Στάση αναμονής....Θα σας ενημερώσω...Που ξέρεις μπορεί να σας κάνω την έκπληξη!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
AR STELVIO ?
-
Εδώ περιμένω να πάρω το κοινωνικό μέρισμα μπας και βάλω στο conf κάτι παραπανω[emoji23][emoji23][emoji23]
-
Σε βλέπω με duster στο τέλος....
-
Η καθυστέρηση στην απόφαση οφείλεται σε αναβάθμιση του προϊόντος όχι σε υποβάθμιση ...[emoji41]
-
ετοιμάζεται!
-
Για Χ3 θα παει ο γιατρός !
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Για Χ3 θα παει ο γιατρός !Πολύ θα το ήθελα Στέφανε!!!
-
30 σελίδες αισίως!!!!!!!
ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ