-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παρε giulia κι ας ησουνα και υδραυλικος, αν ειναι δυνατον....+1
Και μόλις παραγγείλει την Αλφάρα ο γιατρός να μας πει την ημερομηνία παράδοσης να για να κανονίσουμε ένα ταξιδάκι Θεσσαλονίκη να πάμε όλοι μαζί στην παραλαβή.
Να του συμπαρασταθούμε και στη μουρμούρα από τη σύζυγο βρε αδερφέ.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Εχει σχεση γιατι το τιμονι εχει αλλη κλιση αφου βρισκεται μακρια απο τον μπροστινο αξονα. Επλησσομαι που δεν το βλεπεις.Πως το αιτιολογείς αυτό σε σχέση με την θέση του καθρέπτη του μηχανοστασίου (firewall) και της κρεμαγιέρας; Η 3άρα έχει παρόμοια θέση οδήγησης με το 9-3 και η πρώτη έχει διαμήκως τοποθετημένο τον κινητήρα και πίσω κίνηση, ενώ το δεύτερο τον έχει εγκάρσια και την κίνηση μπροστά. Η BMW έχει απλά λίγο πιο χαμηλή θέση οδήγησης. Το τιμόνι είναι σχεδόν κάθετα ως προς το έδαφος και στις δύο περιπτώσεις. Δίνω αυτά τα παραδείγματα γιατί είναι αυτοκίνητα ίδιας κατηγορίας. Δεν μπορούμε να μιλάμε για SUV και coupe στην ίδια σύγκριση.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Και μόλις παραγγείλει την Αλφάρα ο γιατρός να μας πει την ημερομηνία παράδοσης να για να κανονίσουμε ένα ταξιδάκι Θεσσαλονίκη να πάμε όλοι μαζί στην παραλαβή.Εγώ που είμαι και συμπολίτης θα πάω έτσι κι αλλιώς μπας και μου δώσει βόλτα.
Ας διαλέξει οποίο θέλει από τα δικά μου για ανταπόδοση της βόλτας. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εχει σχεση γιατι το τιμονι εχει αλλη κλιση αφου βρισκεται μακρια απο τον μπροστινο αξονα. Επλησσομαι που δεν το βλεπεις.
Πως το αιτιολογείς αυτό σε σχέση με την θέση του καθρέπτη του μηχανοστασίου (firewall) και της κρεμαγιέρας; Η 3άρα έχει παρόμοια θέση οδήγησης με το 9-3 και η πρώτη έχει διαμήκως τοποθετημένο τον κινητήρα και πίσω κίνηση, ενώ το δεύτερο τον έχει εγκάρσια και την κίνηση μπροστά. Η BMW έχει απλά λίγο πιο χαμηλή θέση οδήγησης. Το τιμόνι είναι σχεδόν κάθετα ως προς το έδαφος και στις δύο περιπτώσεις. Δίνω αυτά τα παραδείγματα γιατί είναι αυτοκίνητα ίδιας κατηγορίας. Δεν μπορούμε να μιλάμε για SUV και coupe στην ίδια σύγκριση.
Τι να αιτιολογησω? Ο μπροστινος αξονας ειναι μακρυτερα απο το firewall. Μετρησε το. Μπηκα και σε Τεσλα και αυτο την ιδια θεση οδηγησης ειχε. Το 9-3 δεν το θυμαμαι να ισχυει αυτο που λες.
1 και Α3 πχ εχουν πολυ διαφορετικη θεση οδηγησης σε σχεση με τιμονι και ογκο ταμπλω.
-
Αν υπάρχει ακόμα η Volvo στις επιλογές σου, δες και εδώ μήπως πετύχεις κάποιο ετοιμοπαράδοτο S60(απλό ή Cross Country) ή XC60 σε καλή προσφορά.
-
Γιατρέ δώσε σημάδια ζωής. Ανησυχούμε.
Πόσες ημέρες θα αντέξει η ανδρική επανάσταση του sedan/coupe ενάντιον στην χούντα των SUV.
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Γιατρέ δώσε σημάδια ζωής. Ανησυχούμε.Πόσες ημέρες θα αντέξει η ανδρική επανάσταση του sedan/coupe ενάντιον στην χούντα των SUV.
ελα γιωργο μολις γυρισα απο θεσσαλονική ,οδηγησαμε την C 200 diesel 136 hp auto.Παρα πολύ ωραιο ...γουσταρα οταν το εβαζα στο sport +.Της αρεσε εως πολύ....απλα στο δρόμο μου ειπε:Αγαπη μου πολύ ωραιο αλλα νομίζω οτι ειναι πιο πολύ στο στυλ μας το SUV,θα βγει και ποιο φτηνό
Περιμένω να με πάρουν να μου πουν την καλυτερη τιμη μπορει να γινει για C
Η αληθεια ειναι οτι το μοναδικό που δεν μπορεσα να ρυθμίσω σωστα ηταν η θεση οδηγησης ... -
Όλοι σχεδόν έχουμε δώσει αυτή τη μάχη και έχουμε βγει χαμένοι.
Είσαι η τελευταία μας ελπίδα!
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Πόσες ημέρες θα αντέξει η ανδρική επανάσταση του sedan/coupe ενάντιον στην χούντα των SUV.
ελα γιωργο μολις γυρισα απο θεσσαλονική ,οδηγησαμε την C 200 diesel 136 hp auto.Παρα πολύ ωραιο ...γουσταρα οταν το εβαζα στο sport +.Της αρεσε εως πολύ....απλα στο δρόμο μου ειπε:Αγαπη μου πολύ ωραιο αλλα νομίζω οτι ειναι πιο πολύ στο στυλ μας το SUV,θα βγει και ποιο φτηνό
Η αληθεια ειναι οτι το μοναδικό που δεν μπορεσα να ρυθμίσω σωστα ηταν η θεση οδηγησης ...Συζύγου παρούσης πασα αρχή παυσάτω!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι το μοναδικό που δεν μπορεσα να ρυθμίσω σωστα ηταν η θεση οδηγησης ...Συζύγου παρούσης πασα αρχή παυσάτω!
Το θεμα δεν ειναι μόνο η συζυγος....ακουει η μανα μου και λεει το θεικό...και στα βουνά πως θα πηγαινετε?Με την Mercedes?ή το μικρό(Suzuki)!!!!
Δεν υπάρχει σωτηρια αδερφια!!!! -
Έλα ρε συ Λευτέρη! Δεν υπάρχει καν δίλημμα. Δίκιο έχει η σύζυγος σου σε αυτό. Τα σεντάν έχουν πεθάνει και δεν το ξέρουν. Απορώ ποσο μπορεί να τρολαρουν εδώ και οι υπόλοιποι που σου λένε να πάρεις χαμηλό όταν οι ίδιοι αγόρασαν ψηλό.
Από τη στιγνη κιολας που υπάρχουν και ψηλά με καλο οδηγικό χαρακτήρα τότε δεν υπάρχει δίλημμα! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Έλα ρε συ Λευτέρη! Δεν υπάρχει καν δίλημμα. Δίκιο έχει η σύζυγος σου σε αυτό. Τα σεντάν έχουν πεθάνει και δεν το ξέρουν. Απορώ ποσο μπορεί να τρολαρουν εδώ και οι υπόλοιποι που σου λένε να πάρεις χαμηλό όταν οι ίδιοι αγόρασαν ψηλό.
Από τη στιγνη κιολας που υπάρχουν και ψηλά με καλο οδηγικό χαρακτήρα τότε δεν υπάρχει δίλημμα!Μηπως ειναι και αυτοι χαμένοι του παιχνιδιού
Χτες το βράδυ επίσης ειδα και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=gZZXpnoylg8
αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι λέει
Το αρθρο πάντως των 4 τροχων μιλαει με κολακευτικά λόγια!!! -
Ρε γιατρέ, ούτε εγώ δεν έκανα τόσο για να αποφασίσω (πλάκα κάνω, περισσότερο έκανα). Αφού το ξέρεις ότι σε SUV θα καταλήξεις τελικά. Αν μείνεις στην περιοχή των 3χ.χχχ€, τότε πάρε μια καλή προσφορά για το Χ1, βάλε ότι τραβάει η όρεξή σου (με μέτρο όμως, ε ?) και καλοτάξιδο. Από την άλλη, αν αντέχεις να πατήσεις στα 4χ.χχχ, τότε μόνο μια επιλογή υπάρχει, και έχει έναν ιαγουάρο μπροστά στο καπώ
-
Θα περιμενεις για το XC40 μερικα χρονια να βγει το 1.5 και να αρχησουν οι προσφορες (γιατι αν δωσεις 32κ για 1.5 και μετα το πουλανε 24κ δεν ειναι καλη ιδεα). Δυστυχως και αυτο ειναι 3κυλινδρο αρα ειναι αμεσα συγκρισιμο με το Χ1 1.5. Ειναι σε διαφορετικη πλατφορμα απο τα 60/90 αλλα λογικα και αυτο καλο θα ειναι.
-
Το θεμα δεν ειναι μόνο η συζυγος....ακουει η μανα μου και λεει το θεικό...και στα βουνά πως θα πηγαινετε?Με την Mercedes?ή το μικρό(Suzuki)!!!!
Δεν υπάρχει σωτηρια αδερφια!!!!Οι γυναίκες συνήθως ασχολούνται μόνο με την εμφάνιση του αυτοκινήτου!
Τα υπόλοιπα τα αποφασίζουμε εμείς!
Πάντως από τη στιγμή που έχετε ήδη τζιπ για να πηγαίνετε στο βουνό η λογική λέει να πάρεις ένα διαφορετικό αμάξι.
Κάτι που να σου προσφέρει διαφορετικά πράγματα από ό,τι το ψηλό. Εγώ θα κοίταζα ένα γρήγορο, άνετο και 'στριφτερό'.
Επίσης, όπως έγραψαν και μερικοί σε προηγούμενα μηνύματα, αν θέλεις suv σώνει και καλά...και θες να το πας βουνό, πρέπει να έχει 4κίνηση... -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Από τη στιγνη κιολας που υπάρχουν και ψηλά με καλο οδηγικό χαρακτήρα τότε δεν υπάρχει δίλημμα!Ντάξει, ας μη λέμε τώρα ό,τι θέλουμε. Δεν υπάρχει σύγκριση στην συμπεριφορά ανάμεσα σε ένα ψηλό και το αντίστοιχο χαμηλό (π.χ. Stelvio-Giulia).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Από τη στιγνη κιολας που υπάρχουν και ψηλά με καλο οδηγικό χαρακτήρα τότε δεν υπάρχει δίλημμα!Ντάξει, ας μη λέμε τώρα ό,τι θέλουμε. Δεν υπάρχει σύγκριση στην συμπεριφορά ανάμεσα σε ένα ψηλό και το αντίστοιχο χαμηλό (π.χ. Stelvio-Giulia).
Συμφωνώ ότι δεν υπάρχει, αλλά δεδομένου ότι η μόδα/ανάγκες/whatever οδηγούν σε ψηλό, μπορείς πια τουλάχιστον να πάρεις ένα αξιοπρεπές οδηγικά ψηλό και όχι περίπτερο....
-
Θα περιμενεις για το XC40 μερικα χρονια να βγει το 1.5 και να αρχησουν οι προσφορες (γιατι αν δωσεις 32κ για 1.5 και μετα το πουλανε 24κ δεν ειναι καλη ιδεα). Δυστυχως και αυτο ειναι 3κυλινδρο αρα ειναι αμεσα συγκρισιμο με το Χ1 1.5. Ειναι σε διαφορετικη πλατφορμα απο τα 60/90 αλλα λογικα και αυτο καλο θα ειναι.Το καλοκαιρι θα βγει και το 1.5.Γιατι λές για προσφορες?Αυτο που με χαλαει εν κυριολεξία στην X1 είναι το εσωτερικό της και ο πίνακας οργάνων που νομίζω οτι βρίσκομαι σε αυτοκινητο προηγουμενης γενιάς..Δεν θα το συζητουσα καν αν ειχε ποιο ¨μοντερνο¨εσωτερικό και ας το πληρωσω ρε αδερφε...
-
Θα περιμενεις για το XC40 μερικα χρονια να βγει το 1.5 και να αρχησουν οι προσφορες (γιατι αν δωσεις 32κ για 1.5 και μετα το πουλανε 24κ δεν ειναι καλη ιδεα). Δυστυχως και αυτο ειναι 3κυλινδρο αρα ειναι αμεσα συγκρισιμο με το Χ1 1.5. Ειναι σε διαφορετικη πλατφορμα απο τα 60/90 αλλα λογικα και αυτο καλο θα ειναι.
Το καλοκαιρι θα βγει και το 1.5.Γιατι λές για προσφορες?Αυτο που με χαλαει εν κυριολεξία στην X1 είναι το εσωτερικό της και ο πίνακας οργάνων που νομίζω οτι βρίσκομαι σε αυτοκινητο προηγουμενης γενιάς..Δεν θα το συζητουσα καν αν ειχε ποιο ¨μοντερνο¨εσωτερικό και ας το πληρωσω ρε αδερφε...
Ποτε αγορασες τελευταια φορα αμαξι?
-
Το καλοκαιρι θα βγει και το 1.5.Γιατι λές για προσφορες?Αυτο που με χαλαει εν κυριολεξία στην X1 είναι το εσωτερικό της και ο πίνακας οργάνων που νομίζω οτι βρίσκομαι σε αυτοκινητο προηγουμενης γενιάς..Δεν θα το συζητουσα καν αν ειχε ποιο ¨μοντερνο¨εσωτερικό και ας το πληρωσω ρε αδερφε...
Ποτε αγορασες τελευταια φορα αμαξι?
2008 το Suzuki
Sent from my iPhone using Tapatalk
ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ