-
@the_dynamite said in Hyundai i30 2017:
Άψογα νέα για το μοτέρ! Αποδίδει παραπάνω και από αυτά που λέει ο κατασκευαστής!
Το σκέφτεσαι για κάνα πρόγραμμα;;;
-
Επαναπρογραμματισμός στο συγκεκριμένο μοτέρ δεν γίνεται τουλάχιστον προς το παρόν, δεν έχουν καταφέρει να ξεκλειδώσουν τον εγκέφαλο (το λένε και στο βίντεο που παρέθεσες).
Αυτό που μπορεί κάποιος να κάνει είναι να βάλει παράλληλο εγκέφαλο.
Ενδεικτικά:
https://www.chiptuning.com/en/kia/xceed-cd-2019/1-5-t-gdi-mhev-160hp-118kw-1482ccm/powercontrol.htmlΔεν σκέφτομαι να κάνω τπτ άμεσα στα μηχανικά μέρη.
-
Το γνωρίζω, βέβαια δεν έχω δει τι εγκέφαλο έχω μήπως και.
Εγώ το σκέφτομαι πάντως. -
Έχω την εντύπωση πως όλοι οι 1.5t (χωρίς να είμαι και σίγουρος) είναι κλειδωμένοι. Βάσει της έρευνας που είχα κάνει σε site και του εξωτερικού, σε όλα έλεγαν locked.
-
Το είδα μόλις, έχει τον κωδικό 3.20.1 άρα κλειδωμένο.
-
Rev matching στο πρόγραμμα sport, δε ξέρω κατά πόσο μπορείτε να το καταλάβετε από το βίντεο.
Μέσα πάντως ακούγεται και η εξάτμιση κατά τη ξερογκαζιά. -
@georgemit said in Hyundai i30 2017:
Rev matching στο πρόγραμμα sport, δε ξέρω κατά πόσο μπορείτε να το καταλάβετε από το βίντεο.
Μέσα πάντως ακούγεται και η εξάτμιση κατά τη ξερογκαζιά.Δωστου βρε σύ λίγο γκάζι με 3η μέχρι τις 4-4,5 χιλιάδες στροφές και μετά κούμπωσε άμεσα μια δευτέρα , αν καρφώσει τις στροφές στιγμιαία κατα την αλλαγή στις 5,5- 6 χιλ περίπου σημαίνει πως κάνει revmatching
-
Έρχεται νέο βίντεο προσεχώς.
-
To i30 τσίμπησε αλλά 5 - 6 κατοσταρικάκια, το 1.5 160 Ν Line που παρακολουθώ, στα 26.450 με χρώμα από 23.750 που το είχα κλείσει 8/22.
-
είναι οι Χούθι.....ο ανάδρομος Ερμής κτλ....
-
To i30 τσίμπησε αλλά 5 - 6 κατοσταρικάκια, το 1.5 160 Ν Line που παρακολουθώ, στα 26.450 με χρώμα από 23.750 που το είχα κλείσει 8/22.
Κάνενα νόημα πραγματικά, σε μερικούς μήνες βγαίνει το F/L οπότε το τωρινό έπρεπε αντί για αύξηση να είχε μείωση...σε κάποια φάση θα πιάσουν πλατό και θα κάνουν μειώσεις.
Edit λες από το 2022….ok
-
Μπάνιο και κερωμα με fusso coat soft99.
Εύκολη εφαρμογή αρκεί να προσέχεις στις κάθε είδους χαραμαδες, μετά χάνεις χρόνο να βγάζεις το κερί με οδοντογλυφιδες.
-
Facelift για το i30.
Γενικά οι διαφορές στην εμφάνιση είναι μικρές.
Όλες οι εκδόσεις πλέον έχουν τα led μπρος - πίσω του Νline.
Στο Νline προστέθηκαν τα πλαϊνά μαρσπιέ του Ν.
Νέες ζάντες και χρώματα.
Έκδοση Ν γιοκ.
Στο εσωτερικό προσφέρεται σαν έξτρα ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων των i20 - tucson. Ο φωτισμός έγινε led. 3 θύρες usb αντί για μία.
Κινητήρες οι ίδιοι, ο 1.5 παρέμεινε στα 160 άλογα σε αντίθεση με το Xceed fl που έχασε 20.
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/aeras-ananeosis-gia-to-hyundai-i30/
-
Facelift για το i30.
Νέες ζάντες και χρώματα.
Έκδοση Ν γιοκ.
Στο εσωτερικό προσφέρεται σαν έξτρα ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων των i20 - tucson. Ο φωτισμός έγινε led. 3 θύρες usb αντί για μία.
Κινητήρες οι ίδιοι, ο 1.5 παρέμεινε στα 160 άλογα σε αντίθεση με το Xceed fl που έχασε 20.https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/aeras-ananeosis-gia-to-hyundai-i30/
Καλησπέρα, για τον 1.5 που παραμένει στα ίδια άλογα που το διάβασες; Εγώ δεν βρήκα να λέει πουθενά κάτι.
Edit: Ψάχνοντας το, γράφουν κάποια site δεν ανακοινώθηκαν αλλαγές στους κινητήρες. Δεν το βλέπω όμως σίγουρο πως θα παραμείνει στα 160. Θα ξέρουμε σε λίγες μέρες...
-
Αυτά τα F/L που προσθέτουν μια USB θύρα, βάζουν και 2 νέα χρώματα αλλά η ουσια του αυτοκινήτου μένει ίδια και απράλαχτη (ή και χειρότερη!) έχουν καταντήσει αηδία!! Βάλτε κανα μοτέρ της προκοπής και αφήστε τα λαμπιόνια και τις θύρες.
-
Facelift για το i30.
Νέες ζάντες και χρώματα.
Έκδοση Ν γιοκ.
Κινητήρες οι ίδιοι, ο 1.5 παρέμεινε στα 160 άλογα σε αντίθεση με το Xceed fl που έχασε 20.
Καλησπέρα, για τον 1.5 που παραμένει στα ίδια άλογα που το διάβασες; Εγώ δεν βρήκα να λέει πουθενά κάτι.
Edit: Ψάχνοντας το, γράφουν κάποια site δεν ανακοινώθηκαν αλλαγές στους κινητήρες. Δεν το βλέπω όμως σίγουρο πως θα παραμείνει στα 160. Θα ξέρουμε σε λίγες μέρες...
Το έχω διαβάσει σε 2 - 3 sites, πουθενά δεν έλεγε για - 20.
-
@fanis75 said in Hyundai i30 2017:
Αυτά τα F/L που προσθέτουν μια USB θύρα, βάζουν και 2 νέα χρώματα αλλά η ουσια του αυτοκινήτου μένει ίδια και απράλαχτη (ή και χειρότερη!) έχουν καταντήσει αηδία!! Βάλτε κανα μοτέρ της προκοπής και αφήστε τα λαμπιόνια και τις θύρες.
Για μας που έχουμε το προηγούμενο μια χαρά είναι δε ξενερωνουμε και δεν απαξιωνεται το μοντέλο.
-
Facelift για το i30.
Νέες ζάντες και χρώματα.
Έκδοση Ν γιοκ.
Το έχω διαβάσει σε 2 - 3 sites, πουθενά δεν έλεγε για - 20.
Αμ δε...ξεχάστε τα 160 άλογα...
https://www.hyundai.com/pl/pl/modele/i30-hatchback.html
όποιος κατεβάσει το pdf για το ΜΥ2025 βλέπει πλέον 140 άλογα ο 1.5. -
@the_dynamite Από ό,τι βλέπω όλα έχασαν.
Το 160 140.
Το1.5 110 ατμόσφαιρα 96, και καταργήθηκε το 120άρι.
Μια χαρά λοιπόν για μας του παλαιούς, θα ξενέρωνα αν το ανέβαζαν στα 180. Μόνο τον πλήρως ψηφιακό πίνακα ζηλεύω πλέον αλλά δε τον αντάλλαζα με 20 αλογάκια.Σε άλλα νέα, 3μερο Βραχάτι - Καρδίτσα, Λίμνη Πλαστήρα, Φράγμα Ταυρωπού, Μουζάκι - Βραχάτι.
Πραγματικά το απόλαυσα και φτάσαμε όλοι ατσαλάκωτοι και χωρίς γκρίνιες (παιδιά 7 - 9 ετών) κατανάλωση 5.8 στο ανέβασμα προς Καρδίτσα, 5.6 στην επιστροφή προς Βραχάτι.
Οδήγηση οικογενειάρχη με 120 - 130 εθνική και μερικά αστραπιαία προσπεράσματα στο κομμάτι Ελευσίνα - Θήβα. Κλιματισμός στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής στο on.
-
@georgemit ο 1.0 κατέβηκε στα 100 άλογα.
Και ο 1.6 τούρμπο του Tucson και Sportage που έβγαινε σε 150 και 180 άλογα θα βγαίνει πλέον μόνο στα 160.
Τα αγωνιστικά n παύουν να υπάρχουν.Δηλαδή, μας σπρώχνουν στα ηλεκτρικά. Θα αμολάμε μπαλαντέζες από τα μπαλκόνια να φορτίζουμε...
Hyundai i30 2017