-
@georgemit said in Hyundai i30 2017:
Υπάρχουν κάποιες που αντέχουν μέχρι και για 5 χρόνια σύμφωνα με αυτούς που τις πουλάνε. Δε θα κάνα ποτέ, τα θεωρώ πεταμένα λεφτά γι αυτό που προσφέρουν.
Fusso coat και άγιος ο θεός. Είχα σκοπό σήμερα να το ξαναπεράσω αλλά αφού αντέχει θα το αναβάλλω για άλλους 2 μήνες.
Όπως επίσης οι μεμβράνες ppf. Κάπου διάβαζα στο νήμα του cx30 ότι ζήτησαν από συμφορουμιτη 1.800€ για να ντύσουν μόνο μούρη. Με 1.800€ το τρακάρω και το επισκευάζω που λέει ο λόγος.1800 είναι πάρα πολλά λεφτά.
Εγώ έκανα καπό με 400 ευρώ πριν 3 τρία χρόνια που το πήρα.
Με προφυλακτήρα μαζί μου ζητούσε 1.100 -
Υπάρχουν κάποιες που αντέχουν μέχρι και για 5 χρόνια σύμφωνα με αυτούς που τις πουλάνε. Δε θα κάνα ποτέ, τα θεωρώ πεταμένα λεφτά γι αυτό που προσφέρουν.
Fusso coat και άγιος ο θεός. Είχα σκοπό σήμερα να το ξαναπεράσω αλλά αφού αντέχει θα το αναβάλλω για άλλους 2 μήνες.
Όπως επίσης οι μεμβράνες ppf. Κάπου διάβαζα στο νήμα του cx30 ότι ζήτησαν από συμφορουμιτη 1.800€ για να ντύσουν μόνο μούρη. Με 1.800€ το τρακάρω και το επισκευάζω που λέει ο λόγος.αυτες των 5 ετων ρωτησες ποσο κοστιζουν?
-
@chris__7 said in Hyundai i30 2017:
Όπως επίσης οι μεμβράνες ppf. Κάπου διάβαζα στο νήμα του cx30 ότι ζήτησαν από συμφορουμιτη 1.800€ για να ντύσουν μόνο μούρη. Με 1.800€ το τρακάρω και το επισκευάζω που λέει ο λόγος.αυτες των 5 ετων ρωτησες ποσο κοστιζουν?
Πάνω κάτω 1k. Το προσέχω πολύ το αυτοκίνητο αλλά τα λεφτά της κεραμικής προτιμώ να τα φάω σε σουβλάκια. Έχω άλλη θεωρία για το πως συντηρείται ένα αυτοκίνητο.
-
Καμία δεν αντέχει 5 χρόνια εκτός αν το βάλεις στην γυάλα . Μην ακούτε τις πίπες που λένε οι detailer.
Μια κεραμική 2-3 χρόνια το πολύ να κρατήσει.
Μια κεραμική μέχρι 600 ευρώ αξίζει να δώσεις για μένα να κάνεις σε κάποιον καλό εγκατάσταση χωρίς μεγάλο ονομα. Γιατί πληρώνεις και το όνομα.
Τώρα για λεπτομέρειες έχουν γραφτεί πολύ αναλυτικά σε παλιότερα ποστ σε νήμα για περιποίηση αυτοκινήτων
-
@groover1972 said in Hyundai i30 2017:
Όπως επίσης οι μεμβράνες ppf. Κάπου διάβαζα στο νήμα του cx30 ότι ζήτησαν από συμφορουμιτη 1.800€ για να ντύσουν μόνο μούρη. Με 1.800€ το τρακάρω και το επισκευάζω που λέει ο λόγος.Λογικά ρώτησε για το πλύσιμο (αν έχει κεραμικη έχουν άλλη διαδικασία μάλλον)
Με ρώτησε αφού το είχε πλύνει, του έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα κυλούσε το νερό.
-
Όπως επίσης οι μεμβράνες ppf. Κάπου διάβαζα στο νήμα του cx30 ότι ζήτησαν από συμφορουμιτη 1.800€ για να ντύσουν μόνο μούρη. Με 1.800€ το τρακάρω και το επισκευάζω που λέει ο λόγος.Λογικά ρώτησε για το πλύσιμο (αν έχει κεραμικη έχουν άλλη διαδικασία μάλλον)
Με ρώτησε αφού το είχε πλύνει, του έκανε εντύπωση το πόσο γρήγορα κυλούσε το νερό.
Α κατάλαβα. ήθελα και εγώ να δοκιμάσω το Fusso και θα σε ρωτούσα. Θέλει μασκάρεσμα στα λάστιχα και τους προβολεις, λογικά;
-
Α κατάλαβα. ήθελα και εγώ να δοκιμάσω το Fusso και θα σε ρωτούσα. Θέλει μασκάρεσμα στα λάστιχα και τους προβολεις, λογικά;
Καταρχάς να σου πω ότι το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Τελεια γυαλαδα και υδροφοβια που διαρκούν πολύ. Έχω περάσει ήδη τους 6 μήνες. Στους 8 μηνες θα το ανανεώσω αν και πιστεύω ότι ούτε τότε θα είναι απαραίτητο.
Δε χρειάζεται να μασκαρεις τίποτα. Τα φώτα μπρος πίσω τα πέρασα κανονικά. Τα λάστιχα και τα ματ πλαστικά τα αποφεύγεις, λίγη προσοχή χρειάζεται. Πρόσεξε και τους αρμούς, μην απλώνεις κερί πάνω τους γιατί θα χάσεις χρόνο να τους καθαρίζεις.
Επίσης επειδή ήταν πρώτη φορά και δεν γνώριζα έκανα μισό μισό το αυτοκίνητο και παιδευτηκα αρκετά γιατί στέγνωνε το κερί και μου έβγαινε η πίστη να το απλώσω με την πετσέτα. Την επόμενη φορά θα το κάνω πανελ πανελ.
Διάλεξε και μια μεγαλουτσικη και ποιοτική πετσέτα μικροΐνας. Το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει
Ο,τι θέλεις εδώ είμαστε.
Hyundai i30 2017