Feb 13, 2019, 9:16 AM

Η διαφορά θα είναι μεγάλη μόνο αν τα οδηγείς το ίδιο. Δεν είναι φτιαγμένα όμως για να το οδηγείς το ίδιο και μάλλον και εσύ δεν το θέλεις αυτό αφού μετά το πυραυλάκι σου, ψάχνεις ψηλό αμάξι και μάλιστα υβριδικό.
Το Chr προσφέρεται για αγχολυτικές μετακινήσεις και μάλιστα το hybrid και για οικονομικές αφού καίει γύρω στα 5 λτ./100 χλμ. μικτή. Δεν έχει νόημα σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο να μπαίνεις μέσα και να σανιδώνεις το γκάζι. Αν έχεις τέτοιο σκοπό, τότε κοίτα αλλού.
Εμένα προσωπικά με εντυπωσίασε το chr. Έχει πολύ ωραίο και ανάλαφρο πάτημα, έχει ωραίο τιμόνι και μάλλον άριστο-στιβαρό πλαίσιο. Σε προκαλεί να το στρίβεις δηλαδή τηρουμένων των αναλογιών. Φυσικά και δεν είναι ιδιαίτερα δυνατό αλλά νομίζω ότι δε θα σου λείψει η δύναμη σε κάποια προσπέραση που θα χρειαστεί να κάνεις (αν αυτό σε απασχολεί).
Εμένα όλο το εσωτερικό του μου άρεσε πολύ! Αυτό που δε μου άρεσε καθόλου είναι ο τουρμπάτος 1.2 και το μηχανικό κιβώτιο που φοράει το απλό που μου φάνηκαν απαράδεκτα! Εσένα όμως δε σε απασχολεί ούτε το ένα ούτε το άλλο αφού πας για το υβριδικό.
(αλήθεια έχεις υπόψη σου από cvt κιβώτια; ελπίζω ναι, γιατί αν όχι, μπορεί να αποτελέσει αποτρεπτικό παράγοντα όταν το οδηγήσεις...)