Έχω υβρίδιο της Τουότα εδώ και 5 χρόνια, και μάλλον είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτές μου. Όχι από γκάζια, ή πουλ μουρ βέβαια. Το κιβώτιο στα πόδια τα δικά μου και της γυναίκας μου δεν έχει μουγκρίσει ΠΟΤΕ. Φυσικά και μουγκρίζει αν το πατήσεις τέρμα, αλλά δεν το πατάμε έτσι, έχουμε προσαρμοστεί πλήρως στο στυλ οδήγησης του εν λόγω υβριδίου, και πάμε ξεκούραστα, άνετα και οικονομικά, χωρίς μουγκρητά.
Γενικά το κιβώτιο αυτό είναι ένα από τα μεγάλα ατού του αυτοκινήτου. Ξεχνάς τι θα πει αλλαγή ταχύτητας και πόση ώρα κάνει αυτό, ξεχνάς τις ταχύτητες γενικώς, και αυτό ήταν. Όπως λέει η γυναίκα μου : 'μπαίνεις στο αμάξι να πας στη δουλειά σου, και πράλληλα ξεκουράζεσαι'. Ειρήσθω εν παρόδω ότι η γυναίκα μου στο παρελθόν υπήρξε δασκάλα σε σχολή οδηγών, παρκάρει και τώρα Σκάνια 'σαραντατρίο' βε-οκτώ επικαθήμενο στον ανήφορο με το ένα χέρι. Μόνο στα συγκρουόμενα στα λούνα παρκ έχω δει κάτι ακόμη πιο εύκολο και απλό σε κιβώτιο.
Επίσης αυτό ισχύει 100% :
έχω την εντύπωση ότι όσοι πάνε να κάνουν test drive υβριδικο toyota είναι προκατηλημενοι από reviewrs αρθρογράφους κ.λ.π. και μπαίνουν πατάνε κοφτά το γκάζι η τέρμα για κάποιοα δεύτερα για να επιβεβαιώσουν αυτά που έχουν διαβάσει, ακούσει.
Και κάτι άλλο, η συντριπτική πλειοψηφία των δοκιμαστών στα διάφορα μμε (πρωκτοφυλλάδες, πρωκτοσιτέ, κ.α.) αρέσκονται στο να οδηγούν γλήγορα αμάξια του σκοτωμού. Είναι απίστευτες οι ασχετοσύνες και οι βλακείες που διάβαζα πριν από χρόνια στα τεστ αυτών των αυτοκινήτων. Δεν μπορούσαν να μπούνε στο μεδούλι της φιλοσοφίας τους. Άμα είχαν στα πόδια τους κανένα μητρίο όμως, έμπαιναν αμέσως.
Εν κατακελίδι: ΚΑΝΕΝΑ αμάξι δεν κάνει για όλους. Και να μπορεί να υπάρξει ένα τέτοιο ιχ, δεν έχει εφευρεθεί ακόμη. Μπείτε μέσα, οδηγείστε το, και αποφασίστε αν ΣΑΣ κάνει ή όχι. Τόσο απλά.