-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Επισης είσαι αναγκασμένος για service να το πηγαινεις μόνο στην αντιπροσωπεία ενώ ότι άλλο παρεις με τη λήξη το πας όπου θες,υβριδικό ομως δεν μπορεις να το πας.
- Και το υβριδικό μπορείς να το πάς όπου θές.
- Πραγματικά όμως δεν καταλαβαίνω τον λόγο που θέλει κάποιος να πηγαίνει για σερβις κάπου αλλού? Σε όσα αυτοκίνητα είχα (και είχα δοκιμάσει σε όλα!), δεν ήταν φτηνότερο το σερβις εκτός εξουσιοδοτημένου δικτύου και σε πολλές περιπτώσεις και το αποτέλεσμα ήταν προβληματικό.
Η a class είναι στα 22300e με καλο πακέτο εξοπλισμού για Mercedes πάντα ευχάριστο μέσα και δυνατότητα άτοκου διακανονισμού για 12 μήνες .
H A class ήδη άλλαξε μοντέλο (παρουσιάστηκε και επίσημα και στην Ελλάδα η νέα A class) για αυτό και δίνουν σε χαμηλή τιμή όσα παλιά έχουν απομείνει στοκαρισμένα. Δηλαδή θα πάρεις ένα καινούργιο αυτοκίνητο που ήδη είναι προηγούμενο μοντέλο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Για το 2 εγω εχω την εντελώς αντίθετη εμπειρία. Τα εξουσιοδοτημένα ήταν πάντα πολυ ακριβότερα στην εργατοώρα και η διαφορα διευρύνοντας ακόμη περιςςοτερο εαν ψώνιζες γνήσια ανταλλακτικά απο το εμπόριο.
Συν η ασχετοσύνη που κυκλοφορούσε στα εξουσιοδοτημένα με παιδάκια που μαθαίνανε πανω στο αυτοκινητο σου. -
Ο χρήστης ils έγραψε:
Αυτό πιστεύω και εγω και γι αυτό κατέληξα στο συγκεκριμένο και ας χασω λιγο απο χώρους.
Δεν σου κρύβω πως 2η επιλογή ειχα το HRV αλλα μία η ελλειψη τεστ ντραιβ και ο αναξιοπιστος αντιπροσωπος εδω δεν μου άφησαν επιλογή.Καλοτάξιδο να ειναι , αλλα νομιζω οτι δεν απέχουν λιγο σε χώρους τα 2 αυτοκίνητα. Το hrv εχει πολυ μεγαλύτερο πορτ παγκαζ (450λ) το μπόνους των μαγικών καθισμάτων ενω ειναι πολυ πιο φωτεινό για τους πισω επιβάτες. Φυσικα αυτα που λες για τον αντιπροςωπο ειναι το μεγάλο μείον όλων των χοντα.
βρε παιδια το Hrv είναι πανάκριβο και παίρνει βραβείο ασκημιας εσωτερικής σχεδίασης
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ακριβό ναι ειναι συμφωνω. Άσχημο εσωτερικό για μένα δεν εχει, το αντίθετο το Βρίσκω σχετικά όμορφο. Εχει ομως ενα μοτέρ διαμάντι κ φοβερούς χώρους, ενω πρεπει να πηγαινει κ αρκετα καλα στο δρόμο.
-
Για το diesel μιλάς ;
-
Καλοτάξιδο το chr. Αμάξι που δυσκολα θα μετανοιωσει κανείς που το αγόρασε!
-
Ο χρήστης katsim έγραψε:
Αυτό πιστεύω και εγω και γι αυτό κατέληξα στο συγκεκριμένο και ας χασω λιγο απο χώρους.
Δεν σου κρύβω πως 2η επιλογή ειχα το HRV αλλα μία η ελλειψη τεστ ντραιβ και ο αναξιοπιστος αντιπροσωπος εδω δεν μου άφησαν επιλογή.Δεν συγκρινονται, έαν ξεπεράσεις το πίσω κάθισμα, το υβριδικό chr είναι πολυ ανώτερο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Για το diesel μιλάς ;Sent from my iPhone using Tapatalk
Οχι για τη βενζίνη.
-
Η πλούσια έκδοση είναι πανάκριβη όπως και η κατανάλωση του
-
Σας ευχαριστώ, τωρα απλά υπομονή!
Αυτο που με κέρδισε ειναι η ευκολία στην οδήγηση, συμπεριφορά στις κακοτεχνιες και φυσικά η κατανάλωση.
Τωρα όσον αφορά το θόρυβο κατα την επιτάχυνση, σκαλοπάτι οταν ρίχνεις τα καθίσματα και οθόνη χωρις συνδεσιμοτητα, με αφηνουν αδιάφορο!
Αλλωστε την απόλαυση στην οδήγηση την βρίσκω στους 2 τροχούς!
-
Ο χρήστης andreasg έγραψε:
λόγος που αλλάζουν οι κωδικοί σε όλους τους κατασκευαστες είναι η αλλαγή του υπολογισμού κατανάλωσης και ρύπων και όλα τα συνακολουθα... Επίσης τα diesel από Σεπτέμβρη πρέπει να έχουν scr ( adblue)
Sorry για το off topic αλλα ξερουμε κατι περισσοτερο για αυτο? Αυτη τη στιγμη μονο peugeot και citroen νομιζω εχουν επιβατικα με adblue...
Που το διάβασες αυτό? Έχουμε κάποια επιπλέον πληροφορία?
katsim καλοτάξιδο!!!
-
Καλοτάξιδο να είναι katsim...να σου χαρίσει πολλά χαμόγελα και να το χαρείς με Υγεία!!
Ποιά έκδοση και σε τι χρώμα το πήρες?
-
Την cult+tech pack σε άσπρο! Με μαύρη οροφη!
-
Ο χρήστης katsim έγραψε:
Την cult+tech pack σε άσπρο! Με μαύρη οροφη!Τέλεια επιλογή σε εξοπλισμό (και εγώ όταν το χάζευα αυτά σκεφτόμουν!) και σε χρώμα!! Και εμένα σε άσπρο και μπλέ μου αρέσει (όχι ότι λέει κάτι αυτό...έτσι για την κουβέντα).
-
Ο χρήστης katsim έγραψε:
Σας ευχαριστώ, τωρα απλά υπομονή!Αυτο που με κέρδισε ειναι η ευκολία στην οδήγηση, συμπεριφορά στις κακοτεχνιες και φυσικά η κατανάλωση.
Τωρα όσον αφορά το θόρυβο κατα την επιτάχυνση, σκαλοπάτι οταν ρίχνεις τα καθίσματα και οθόνη χωρις συνδεσιμοτητα, με αφηνουν αδιάφορο!
Αλλωστε την απόλαυση στην οδήγηση την βρίσκω στους 2 τροχούς!
Με το καλό η παραλαβή και καλοτάξιδο να είναι! Αν κοιτούσα σε αυτήν την κατηγορία, θα ήταν στην κορυφή της λίστας! Πολύ ιδιαίτερο και με σχεδιαστική ταυτότητα!
-
Ο χρήστης katsim έγραψε:
Την cult+tech pack σε άσπρο! Με μαύρη οροφη!Καλοταξιδο!!!!
Ειμαι και εγω στην μεγαλη οικογενεια της toyota ,πριν απο 15 μερες πηρα το yaris hyrbrid 1.5.Ειναι μια απολαυση στην πολη αλλα και στο δρομμο,σε αλλη κατηγορια απο το C-HR .
Καλοταξιδο και καλες διαδρομες ! -
Και παλι σας ευχαριστώ για τις ευχές.
Προς το παρόν προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί έχουμε δρόμο ακόμα μεχρι την παράδοση!
Ο χρόνος θα δείξει αν έκανα την σωστή επιλογή σε θεμα χώρου γιατί για τα υπόλοιπα ειμαι σιγουρος, άλλωστε η σύζυγος δεν συζητουσε κατι αλλο εκτος απο το CHR!Να καταθέσω την εμπειρία μου σε θεμα πωλητή, εδω στην επαρχία το μονοπώλιο ειναι σοβαρη απειλή, η αντιμετώπιση ειναι της δεκαετίας του '80 και του' 90. Θα έλεγα οτι σε θεωρούν χαζο και χωρις πληροφόρηση!
Παρόλα αυτα πρωτη μου επιλογή ηταν πάντα ο τοπικός αντιπρόσωπος.
Στον οποίο υπήρχε το cult με tech pack ετοιμοπαραδοτο. Στην τιμή ο συγκεκριμένος πωλητής δεν έριχνε ουτε ευρώ, ακομα και στην εργασία των αξεσουάρ!
Αναφέρομαι λοιπόν στα 2 χρόνια δωρεάν σέρβις στα ετοιμοπαραδοτα που δινει η Toyota και μου λεει οτι δεν ισχύει για το συγκεκριμένο γιατι: το εκανε εικονική παραγγελία στο ονομα ενος απο το συνεργείο για να πιασει ενα στόχο και στην τελικη να μου κανει έκπτωση 300ευρω.
Περιμένοντας να αποφασίσει τι θα κάνει τλκ με την προσφορά και τα σέρβις περναει μια εβδομάδα οπου με παίρνει αλλος πωλητής να μου πει οτι ισχύουν τα σέρβις αλλα οχι για αυτο στην αντιπροσωπία οπου εχει πωλήθει γιατι ηταν 'παραγγελία' αλλα για αλλο χωρις tech pack!!
Αφου τους ευχαριστησα ευγενικά την επόμενη μέρα πηρα προσφορά απο Αθήνα οπου παρήγγειλα τλκ!Εγραψα ολο αυτο το σεντόνι για 2 λόγους, για να γραψω την αγανάκτηση μου και για παράδειγμα σε υποψήφιους αγοραστές!
-
Καλά έκανες! Τα μονοπώλια είναι πάντα κακά.
Στην Αθήνα έχει πάντα περισσότερες επιλογές παρότι η πολιτική της Τογιότα δεν επιτρέπει γενικά μεγάλες εκπτώσεις.
Με το καλό να παραλάβεις! -
Ο χρήστης katsim έγραψε:
Και παλι σας ευχαριστώ για τις ευχές.
Προς το παρόν προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί έχουμε δρόμο ακόμα μεχρι την παράδοση!
Ο χρόνος θα δείξει αν έκανα την σωστή επιλογή σε θεμα χώρου γιατί για τα υπόλοιπα ειμαι σιγουρος, άλλωστε η σύζυγος δεν συζητουσε κατι αλλο εκτος απο το CHR!Να καταθέσω την εμπειρία μου σε θεμα πωλητή, εδω στην επαρχία το μονοπώλιο ειναι σοβαρη απειλή, η αντιμετώπιση ειναι της δεκαετίας του '80 και του' 90. Θα έλεγα οτι σε θεωρούν χαζο και χωρις πληροφόρηση!
Παρόλα αυτα πρωτη μου επιλογή ηταν πάντα ο τοπικός αντιπρόσωπος.
Στον οποίο υπήρχε το cult με tech pack ετοιμοπαραδοτο. Στην τιμή ο συγκεκριμένος πωλητής δεν έριχνε ουτε ευρώ, ακομα και στην εργασία των αξεσουάρ!
Αναφέρομαι λοιπόν στα 2 χρόνια δωρεάν σέρβις στα ετοιμοπαραδοτα που δινει η Toyota και μου λεει οτι δεν ισχύει για το συγκεκριμένο γιατι: το εκανε εικονική παραγγελία στο ονομα ενος απο το συνεργείο για να πιασει ενα στόχο και στην τελικη να μου κανει έκπτωση 300ευρω.
Περιμένοντας να αποφασίσει τι θα κάνει τλκ με την προσφορά και τα σέρβις περναει μια εβδομάδα οπου με παίρνει αλλος πωλητής να μου πει οτι ισχύουν τα σέρβις αλλα οχι για αυτο στην αντιπροσωπία οπου εχει πωλήθει γιατι ηταν 'παραγγελία' αλλα για αλλο χωρις tech pack!!
Αφου τους ευχαριστησα ευγενικά την επόμενη μέρα πηρα προσφορά απο Αθήνα οπου παρήγγειλα τλκ!Εγραψα ολο αυτο το σεντόνι για 2 λόγους, για να γραψω την αγανάκτηση μου και για παράδειγμα σε υποψήφιους αγοραστές!
Χαλάρωσε με τα βιντεο που υπάρχουν στο διαδίκτυο και ο χρόνος θα περάσει.
Για κάποιον λόγο οι Γερμανοί θάβουν διαρκώς το υβριδικό σύστημα της toyota. Εννοείτε οτι έχουν άδικο καθώς το υβριδικό και το CVT συνεργάζονται τέλεια. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
-
Το θάβουν μέχρι να μπορέσουν να φτιάξουν κατι καλλίτερο τότε τα υβριδικά θα είναι ξαφνικά καλά , θυμάστε την BMW και τα turbo κάπως έτσι δεν έλεγε η δύναμη δε συμπιέζεται
Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ford πριν μερικά χρόνια όταν έφτιαξε τα δικά της υβριδικά αυτοκίνητα είχε καταλήξει σε συστήματα που έμοιαζαν πολύ με της Toyota τόσο που ήρθε σε επαφή με τους Ιάπωνες ώστε να συνεννοηθούν μη πέσουν και τίποτα αγωγές κατι πλήρωσε βέβαια για δικαιώματα χρήσης .
Και αυτά ήταν επίσης υπέροχα αυτοκίνητα ,θυμάμαι που είχαν λύσει τα μοτέρ από κατι ταξί με 500000 μίλια και ήταν όλα καινούργια μέσα γιατί όπως υποστήριζαν οι συντάκτες του άρθρου τα ζόρια από τις επιταχύνσεις τα απάλυνε το ηλεκτρομοτερ το οποίο επίσης βοηθούσε στις επιβραδύνεις γλυτώνοντας πολλά $ από αναλώσιμα φρένων τους ταρίφες. Να και το άρθρο:
https://jalopnik.com/this-is-what-a-500 ... 1717745908
Κρίμα που δε τα φέρνει στην Ευρώπη να υπάρχει λίγος ανταγωνισμός και δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία με τα καινούργια Fiesta και Focus, μάλλον επειδή τα πατώματα δεν άλλαξαν στην ουσία Αρε ford μια ζωη μισες δουλειές!
-
Αν με παίρνει οικονομικά θα πάρω το chr cult αν όχι θα πάρω την a class diesel η βεντζηνα .Τα 4000e τα θεωρώ αρκετά
-
Έχεις υπολογίσει πόσα θα γλυτωσεις από βενζίνη και τελη σε μια δεκαετία?
Αν είσαι αυτης της λογικής τοτε νομίζω θα βγεις κερδισμένος!
Toyota C-HR 2016