-
Βρε παιδιά, τι δώρα κλπ λέτε; Η δουλειά τους είναι και για την πώληση μπορεί να πάρουν και κάποιο μπόνους. Στις δικές σας δουλειές όταν έρχεται πελάτης, περιμένετε να σας φέρει δωράκι; Χαχα! Από εκεί και πέρα, αν νιώθετε γαλαντόμοι μπορείτε να βάλετε το χέρι στην τσέπη, αλλά αν ήμουν εγώ στην θέση του πωλητή θα ερχόμουν σε δύσκολη θέση. Μια κούτα με γλυκά πάντως είναι πάντα ευπρόσδεκτη και δεν προσβάλει κανέναν.
criuser, αν ο κινητήρας είχε ίδιον κυλινδρισμό δεν ήταν μεγαλύτερος. Διαφορετικός μπορεί, μεγαλύτερος όχι.
-
Είχε περισσότερα άλογα στην έκδοση που ήταν .
-
Δεν θα δώσω χρήματα, καταστάλαξα, αν ήμουν εγω στη θέση του πωλητή θα το θεωρούσα προσβολή.
θα τους πάω ενα καρότσι γλυκά και ενα ποτό. Αν ήταν πωλήτρια θα τις έδινα κανα κόσμημα βέβαια.
-
Καν'τα πιτογυρα αν πας μεσημερι.....
-
Εγω ειμαι των special γλυκων πάντως... και το καλο ειναι οτι θα τα ανοίξει, διοτι φεύγεις με το πάσο σου και τρως και εσυ... παίρνω και laptop και το ασφαλιζω επι τοπου
-
Είχε περισσότερα άλογα στην έκδοση που ήταν .
Άρα ισχυρότερος, όχι μεγαλύτερος.
-
Αν ήταν πωλήτρια θα τις έδινα κανα κόσμημα βέβαια.
Χαχαχαα!!!
Να είσαι καλά, με έκανες και γέλασα. Σαν τους σείχιδες που έδιναν ρολόγια... -
Άντε τώρα να πηγαίνεις στην έκθεση που πήρες το αυτοκίνητο και να τους λες ότι δοκίμασες για πρώτη φορά καθαριστήρες και εκτοξευτήρες νερού μετά από 5 μήνες παραλαβής και διαπίστωσες ότι το πλυστικό δοχείο δεν είχε μέσα σταγόνα νερού και ότι οι εκτοξευτήρες τα 'έχουν φτύσει'...
Εντάξει, κωμωδία εντελώς.
Σε 15 με 20 μέρες θα πάω για το δωρεάν έλεγχο 6μήνου, θα κοιτάξουν και το πρόβλημα αυτό, θα βάλω και το θερμομονωτικό κάτω από το καπό.
-
ναι αυτο σε πειραξε, οτι θα δουν 650 χιλιμετρα .... δεν θα ντραπεις;;;;
xaxaxa
-
Το είπα... Εντάξει, κωμωδία είπαμε...
Εδώ έχω κάνει και χειρότερα. Βράδι ακόμη δεν το έχω οδηγήσει... και δεν νομίζω να το οδηγήσω ποτέ.
-
Ρε κανε μια δοκιμη...να δεις τουλαχιστον αν λειτουργουν τα φωτα....χαχαχαχ
Φαντασου να εχουν θεμα, να το βρουν στο service και να αναρωτιουνται, ''<em>καλα πως οδηγει αυτός;;;...*.''
θα τρομαξουν οι ανρθωποι, και θα σου λενε ολοι μαζι 'Μαλιστα κυριε, οτι θελετε εσεiς κυριε'' για να σε παρουν με το καλο....ποτε δεν ξερεις.
Αμαν ρε καταιγιδα.....
χαχαχα
-
Καλημέρα σας.
Κάτοχος του 1.2 PureTech 110 (βενζίνη), εδώ και 6 μήνες. Και έχει λίγο καιρό που το σύστημα Start-Stop δεν λειτουργεί. Ούτως ή άλλως βέβαια κάθε φορά το απενεργοποιούσα, αλλά ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί. Σε επικοινωνία με το service της αντιπροσωπείας, με ενημέρωσαν ότι μάλλον έχει πέσει η απόδοση της μπαταρίας (σε 6 μήνες!) και εάν κάνω μία μεγάλη διαδρομή θα φορτίσει (!). Σημείωση ότι καθημερινά διανύω γύρω στα 50χλμ σε αυτοκινητόδρομο....
Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο?
Επίσης έχω θέμα σχεδόν από την αρχή που παρέλαβα το αυτοκίνητο με το κιβώτιο ταχυτήτων (Manual 6). 90% των περιπτώσεων η πρώτη μπαίνει δύσκολα, όπως και η όπισθεν. Το έχω αναφέρει στο συνεργείο, το έχω πάει κιόλας, αλλά όλα τα βρίσκουν 'μια χαρά'.... Τί στο καλό? (σε εμένα έτυχαν όλα??)
-
Για την μπαταρία,αν κάνεις συχνά σύντομα δρομολόγια μην περιμένεις να δουλέψει το ss....η μπαταρία δεν έχει πέσει, απλά το κύκλωμα δεν έχει λειτουργήσει αρκετά για να μαζέψει την απαραίτητη ενέργεια.
Για το κιβώτιο ή λύση είναι πολύ απλή...επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα με το 208,απλά άλλαξα βαλβολίνες βάζοντας κάτι ποιοτικό και το πρόβλημα λύθηκε. Σε εμένα η πρώτη έμπαινε μόνο με κλωτσιά....
-
Συνοπτικά στο δικό μου Aircross:
-
Start/Stop, στις αρχές μου έσπαγε τα νεύρα αφού λειτουργούσε κανονικά. Τώρα που πέρασαν 6 μήνες δεν ξέρω αν λειτουργεί, δεν ασχολούμαι. Το απενεργοποιώ συνέχεια. Μόνιμη συνήθεια. Μάλλον όμως και στο δικό μου θα έχει θέμα λόγω 'ακινησίας'.
-
Κιβώτιο άριστο. Κανένα απολύτως πρόβλημα.
-
-
Αύριο παραλαμβάνω κι εγώ (από Ωμέγα Μεσογείων,110 feel) O Xρήστος θυμόταν τον κύριο που είχε πάρει το τελευταίο i touch...
-
Πες του Χρήστου ότι περιμένω τηλέφωνο ... γκκρρρρ ...!!!!... Κόκαλα έβγαλε αυτό το κάλυμμα του καπό!...
Μου έλεγε για το δικό σου, που το περιμένεις. Ήρθε τελικά!!!! Με το καλό να παραλάβεις!...!...
Σκεφτόμουν να πάω σήμερα (πάλι) από εκεί, αλλά αρκετά τους έχω πρήξει...!... Κάθε τρεις και λίγο είμαι μέσα στην έκθεση...
-
Πες του Χρήστου ότι περιμένω τηλέφωνο ... γκκρρρρ ...!!!!... Κόκαλα έβγαλε αυτό το κάλυμμα του καπό!...
Μου έλεγε για το δικό σου, που το περιμένεις. Ήρθε τελικά!!!! Με το καλό να παραλάβεις!...!...
Σκεφτόμουν να πάω σήμερα (πάλι) από εκεί, αλλά αρκετά τους έχω πρήξει...!... Κάθε τρεις και λίγο είμαι μέσα στην έκθεση...
Mείνε μακριά από αντιπροσωπείες Storm (για συνεργεία δεν το συζητάμε, μια το χρόνο για τα τυπικά εύχομαι), μπορεί να σε πιάσει τίποτα και να βρεθείς με κανένα άλλο αμάξι!!!
Υ.Γ. Πλάκα κάνω, χωρίς παρεξήγηση. Σιγά μη σου πω και τι θα κάνεις τα λεφτά σου!!!
-
χα!χα! σωστός!!!!!!!
Φίλε nick όσο δεν έχω υποχρεώσεις, οικογένεια, μωρά, παιδιά, γυναίκα, πεθερά, πεθερό, γκρίνιες, μουρμούρα, βαβούρα να μου τα κάνουν καρπούζια μπορώ να κάνω ότι θέλω χωρίς να δίνω λογαριασμό σε κανέναν! Αμ πως! Καλή φάση ε; χε!χε!...
-
χα!χα! σωστός!!!!!!!
Φίλε nick όσο δεν έχω υποχρεώσεις, οικογένεια, μωρά, παιδιά, γυναίκα, πεθερά, πεθερό, γκρίνιες, μουρμούρα, βαβούρα να μου τα κάνουν καρπούζια μπορώ να κάνω ότι θέλω χωρίς να δίνω λογαριασμό σε κανέναν! Αμ πως! Καλή φάση ε; χε!χε!...
Σωστά. Καλή φάση!!! (αν το θες να είναι έτσι, βέβαια)
-
Θα του το πω,χαχαχα! Ευχαριστώ πολύ!
Citroen C3 Aircross 2018