-
Εγώ με μεγαλύτερο βαρύτερο όχημα πιο φορτωμένο με 5 άτομα και 60 άλογα δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Πλάκα κάνω. Μονόδρομος τα 110.
-
O 110 σε feel έκδοση είναι πολύ κοντά σε τιμή και νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή . Ο 82 μόνο για μικρά μέρη όπως νησιά κλπ , πόλη και λίγα άτομα .
-
Να ειστε καλα παιδια, σας ευχαριστω
-
Είχε μια παρουσίαση , έξω από τα συνηθισμένα, το τελευταίο επεισόδιο του grand tour
-
Και την βάζω εδώ να την δούμε όλοι .
Μετά το 15ο λεπτό .
Εξηγεί και γιατί το αμαξάκι πουλάει καλά παντού .
Αν και έχει περίεργο σχήμα μπροστά...
Πλέιμομπιλ που λέμε...
-
Συγγνωμη, τι εννοεις 'εξηγει γιατι πουλαει καλα παντου';
Ειναι ενα βιντεο με το γνωστο στιλ της εκπομπης, που (προσπαθει να) ειναι αστεια και ευρηματικη.
Οπως λεει και ο Χαμοντ στο τελος, δεν μαθαινεις απολυτως τιποτα για το αυτοκινητο. -
Οτι πουλάει καλά και παντού πουλάει . Το λένε οι στατιστικές .
Επί του βίντεο , ο καθένας βλέπει ότι νομίζει .
-
Βεβαιως πουλαει και πολυ καλα. Αλλα, προφανως, δεν αναφερομουν σε αυτο.
Απλα δεν καταλαβα τι εννοεις 'ΕΞΗΓΕΙ γιατι πουλαει καλα'. Στο βιντεο δεν ξερω τι ειναι αυτο που ειδες εσυ, εγω δεν ειδα τιποτα που να 'εξηγει' κατι. -
Ok,γιατί εγώ δεν άντεξα να το δω όλο και είχα μια ψιλό απορία
-
Το είχα δει την προηγούμενη εβδομάδα το συγκεκριμένο επεισόδιο και μου έπεσε το σαγόνι με την άνευ προηγουμένου ξεδιάντροπη διαφήμιση από τον Clarkson !
Δεν θυμάμαι προσωπικά στα τόσα χρόνια εκπομπών τους να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο τόσο πολύ!
Μα να τελειώνει η παρουσίαση με off-road που κατακτά ένα βουνό μόνο με το grip control ; Κάπου εκεί έλεγα θα πει κάτι έξυπνο και ειρωνικό αλλά ...έβαλε το mud στον διακόπτη και συνέχισε , προφανεστατα απάτη ,νομίζω φαίνεται από το πλάνο που αλλάζει.
Ακόμη και στο κλείσιμο με τους άλλους δύο που έπρεπε να τον σκίσουν στο δούλεμα το μόνο που είπαν είναι πως είναι ίδιο με το crossland και κάποια άλλα νεροβραστα σχόλια.
Είναι πολλά , πάρα πολλά τα λεφτά Άρη που μοιράζει πλέον η PSA αλλά μου άφησε αλγεινή εντύπωση.
Ομολογώ πάντως πως ήταν καταπληκτική διαφήμιση και το συγκεκριμένο aircross σε αυτό τον χρωματικό συνδιασμό - ζάντες ήταν πανέμορφο , ξεχωριστό σε σχέση με τον ανταγωνισμό και θα δείχνει σίγουρα μοντέρνο ακομη και σε 5 χρόνια.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Νομίζω είχε κάνει τετοια παρουσίαση στο προηγούμενο ford fiesta,ένα λαχανί αν δεν κάνω λαθος.
-
παρακολουθώντας τον Κλαρσον πολλά χρόνια, έχοντας δει να 'θαβει' πολλά υπέροχα Γαλλικά αυτοκίνητα και όχι μόνο, όπως επίσης και αυτοκίνητα πολλών χιλιάδων ευρώ,το να πει για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο 'ύμνους', θεωρώ ότι οφείλεται στην μεγάλη βελτίωση της citroen αλλά και του PSA γενικότερα τα τελευταία χρόνια. Τα υπόλοιπα ανήκουν απλά στην σφαίρα της φαντασίας και των θεωριών συνομοσίας.Είτε αρέσει είτε όχι το αμάξι δεν έσπασε, δεν χάλασε και κατάφερε να ανταπεξέλθει παλικαρίσια σε όλα τα βασανιστήρια που το υπέβαλε. Μπράβο στους Γάλλους βγάλανε ένα περίεργο και αμφιλεγόμενο ξεχωριστό αυτοκίνητο σαν playmobil, άνετο, καλοεξοπλισμένο με δυνατούς και οικονομικούς κινητήρες diesel και βενζίνης κατορθόνωντας να φέρουν κόσμο στις αντιπροσωπείες τους και αυτό φαίνεται και στις πωλήσεις που σημειώνει το ac ανά την Ευρώπη!Είναι φυσικό σε κάποιους να μην αρέσει αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα!!!
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Το είχα δει την προηγούμενη εβδομάδα το συγκεκριμένο επεισόδιο και μου έπεσε το σαγόνι με την άνευ προηγουμένου ξεδιάντροπη διαφήμιση από τον Clarkson !
Δεν θυμάμαι προσωπικά στα τόσα χρόνια εκπομπών τους να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο τόσο πολύ!
Μα να τελειώνει η παρουσίαση με off-road που κατακτά ένα βουνό μόνο με το grip control ; Κάπου εκεί έλεγα θα πει κάτι έξυπνο και ειρωνικό αλλά ...έβαλε το mud στον διακόπτη και συνέχισε , προφανεστατα απάτη ,νομίζω φαίνεται από το πλάνο που αλλάζει.
Ακόμη και στο κλείσιμο με τους άλλους δύο που έπρεπε να τον σκίσουν στο δούλεμα το μόνο που είπαν είναι πως είναι ίδιο με το crossland και κάποια άλλα νεροβραστα σχόλια.
Είναι πολλά , πάρα πολλά τα λεφτά Άρη που μοιράζει πλέον η PSA αλλά μου άφησε αλγεινή εντύπωση.
Ομολογώ πάντως πως ήταν καταπληκτική διαφήμιση και το συγκεκριμένο aircross σε αυτό τον χρωματικό συνδιασμό - ζάντες ήταν πανέμορφο , ξεχωριστό σε σχέση με τον ανταγωνισμό και θα δείχνει σίγουρα μοντέρνο ακομη και σε 5 χρόνια.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
Εχει αναγκη ο κλαρκσον απο χρημα; Εδω εχει ξεφτυλισει μοντελα δεκαπλασιας αξιας, τι δηλαδη θελεις να πεις οτι οι αλλοι δεν του τα σταξανε;;; Δηλαδη επειδη υποστηριξε με τον ιδιομορφο του τροπο ενα μοντελο που τα καταφέρνει σε πολλα ζητωντας λιγα παει να πει οτι τον πληρωσανε;; Ξεδιάντροπη πες την διαφημιση της vw για το clean diesel.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Εχει αναγκη ο κλαρκσον απο χρημα; Εδω εχει ξεφτυλισει μοντελα δεκαπλασιας αξιας, τι δηλαδη θελεις να πεις οτι οι αλλοι δεν του τα σταξανε;;; Δηλαδη επειδη υποστηριξε με τον ιδιομορφο του τροπο ενα μοντελο που τα καταφέρνει σε πολλα ζητωντας λιγα παει να πει οτι τον πληρωσανε;; Ξεδιάντροπη πες την διαφημιση της vw για το clean diesel.
+1000
-
Έχει ανάγκη η παραγωγή από τα λεφτά ρε παιδιά , δεν εννοούσα πως τα παντελόνιασε μαύρα ο ψηλός! Εξαιρετικό το C3 aircross το έγραψα παραπάνω , χάρμα οφθαλμών το συγκεκριμένο σε αυτό το επεισόδιο αλλά επειδή τους παρακολουθώ χρόνια μου έκανε τρομερή εντύπωση .
Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Έχει ανάγκη η παραγωγή από τα λεφτά ρε παιδιά , δεν εννοούσα πως τα παντελόνιασε μαύρα ο ψηλός! Εξαιρετικό το C3 aircross το έγραψα παραπάνω , χάρμα οφθαλμών το συγκεκριμένο σε αυτό το επεισόδιο αλλά επειδή τους παρακολουθώ χρόνια μου έκανε τρομερή εντύπωση .Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
και εμάς την ίδια εντύπωση μας έκανε απλά για άλλο λόγο ...όσο για τα υπόλοιπα τα έγραψα παραπάνω!
-
Πλειμομπίλ και ξερό ψωμί βρε...
-
Απλα επειδη παρακολουθουμε χρονια το κλαρκσον περιμεναμε καποια στιγμη να το ξεφτυλισει οπως συνηθιζει... αλλα τελικα το c3 βγηκε παλικαρι. Προς εκπληξη ολων δεν κολοσε πουθενα. Πρωτη φορα τον ακουμε να μην χλευαζει γαλλικο προιον.
-
Όταν έγραψα ότι εμένα με εντυπωσίασε (τηρουμένων των αναλογιών και της κατηγορίας του) στο test drive το C3 Aircross, κάποιοι με κορόιδευαν!! Είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο στην κατηγορία του!
-
Όντως είναι αλλά η ίδια η citroen του βάζει τρικλοποδιά μη παρέχοντας blind spot και led, που αποτρέπει κάποιους εν δυνάμει αγοραστές του
Citroen C3 Aircross 2018