-
Για καφέδες τα έχουμε πει , δεν με ενδιαφέρει
+1
Κι εγώ τις μεσαίες ποτηροθήκες τις χρησιμοποιώ για οτιδήποτε άλλο (κλειδιά,κινητό,από πέρσι και αντισηπτικό) εκτός από καφέ.
Βέβαια, γενικά δεν είμαι και πολύ καφεπότης
Όμως καλό να είναι λίγο βαθιές για να μην ενοχλούνται από τις θέσεις του λεβιέ ταχυτήτων (στα manual).
-
criuser wrote:
Για καφέδες τα έχουμε πει , δεν με ενδιαφέρει
+1
Κι εγώ τις μεσαίες ποτηροθήκες τις χρησιμοποιώ για οτιδήποτε άλλο (κλειδιά,κινητό,από πέρσι και αντισηπτικό) εκτός από καφέ.
Βέβαια, γενικά δεν είμαι και πολύ καφεπότης
Όμως καλό να είναι λίγο βαθιές για να μην ενοχλούνται από τις θέσεις του λεβιέ ταχυτήτων (στα manual).
- 2 και οι δύο σας
-
Σιτροέν shine & shine plus μόνο .
Για τα άλλα στα δικά τους θέματα .
Το προηγούμενο αιρκρος που δεν είχε το υποβραχιόνιο του οδηγού , είχα βάλει υποβραχιόνιο ντουλαπάκι με 180 ευρώ και είχα βολέψει πολλά πράγματα μέσα .
Για καφέδες τα έχουμε πει , δεν με ενδιαφέρει .
Για νερά έχει στις πόρτες και στο βαθύ ντουλαπάκι που στο παλιό ήταν ψυχώμενο από τον κλιματισμό .
Το 5 όπως και το 3008 έχουν τεράστιους χώρους στην κονσόλα , αλλά εμένα με ενοχλεί που πρέπει να οδηγείς με ψιλοενωμένα γόνατα.
Ποιο ντουλαπακι ειναι ψυχωμενο..μου διαφευγει
-
Το ντουλαπάκι του συνοδηγού, περνάει το air-condition από εκεί.
-
Καινοτομια.
-
Διατηρείς φρεσκο το βιβλιαρακι του αυτοκινήτου.
-
Βουτυρο.
-
Τι καινοτομία . Για τους άλλους μπορεί . Εμένα το έχει η C4 του 2004 .
Αλλά τι να καταλάβετε εσείς που κοιτάτε τους καφέδες σαν γερμανοί νταλικέρηδες με τατού παντού , ενώ το αμάξι ενδιαφέρεται να έχει το Περιέ παγωμένο ...
-
Τι καινοτομία . Για τους άλλους μπορεί . Εμένα το έχει η C4 του 2004 .
Αλλά τι να καταλάβετε εσείς που κοιτάτε τους καφέδες σαν γερμανοί νταλικέρηδες με τατού παντού , ενώ το αμάξι ενδιαφέρεται να έχει το Περιέ παγωμένο ...
Κοίτα, συμφωνώ μαζί σου περί καφέ (μέσα στο 2021 δεν έχω πιει, ίσως ήπια ένα φραπέ πέρσι το καλοκαίρι), αλλά οι Γάλλοι είναι πολύ περισσότερο του καφέ, παρά οι Γερμανοί.
-
Αντίθετα με τις πεποιθήσεις, όσο πιο αργά πίνεις τον καφέ σου (δηλαδή όσο περισσότερο λιάζεσαι πίνοντας τον) τόσο λιγότερο καταναλώνεις συνολικά.Κι οι Γερμανοί του δίνουν και καταλαβαίνει όπως είδα στις ολιγοήμερες παραμονές μου εκεί. Απλά δεν 'πάνε για καφέ' όπως εμείς, οι υπόλοιποι μεσογειακοί κι ίσως οι Γάλλοι που ξεκίνησαν την παράδοση του καφενείου.
-
Ειναι κριτικαλ ενα συχρονο αυτοκινητο να εχει εργονομικες θεσεις για καφε. Στο μελλον σε τετοια θεματα θα πρεπει να δωθει μεγαλυτερη προσοχη. Επεκτείνοντας το θεμα μας πιστευω στο μελλον τα αμαξια να εχουν προβλεψη για κρουασαν, ομελετα τσαγιερο και παγοθηκες. Απο την σιτρονελ περιμενω πολλα σε αυτο τον τομεα. Καλημερα συντροφε!
-
Αφού δεν βάλανε θήκη για καφέ τουλάχιστον ας βάζανε ένα Adaptive Cruise Control!
-
ΠΕΣ ΤΑ!!!!
-
Είπαμε είναι παλιά πλατφόρμα και δεν μπαίνει το ACC.
Πραγματικά για τους καφέδες είμαι κάθετος . Τα μπουκάλια νερό είναι πιο χρήσιμα στα γαλλικά αμάξια . Γιατί έτσι άνετα που είναι δεν σταματάς εύκολα , αν έχεις και ντίζελ που δεν καίει , το γέμισα χτες και μου έβγαλε 930 χλμ υπόλοιπο , οπότε να έχεις ένα νεράκι να πεις .
Καφέ θα πιείς στον προορισμό σου που θα έχεις φτάσει γρήγορα , άνετα και ξεκούραστα . Τα άλλα που σπάνε μέσες , πρέπει να τα πηγαίνεις σιγά , να ξεκουράζεσαι από τον πόνο , οπότε λογικό να έχεις τον καφέ μέσα ...
-
Πάντως criuser σε 930χλμ έχω πιεί εύκολα 4 καφέδες...
-
Με το αιρκρός , το πολύ έναν .
Με τα στριφτερά σίγουρα .
Οπως με το κάντρυμαν . 300 χλμ 2 στάσεις ... Ποιο πολλά δώσαμε στα μαγαζιά παρά στα διόδια...
-
Criuser ξέρω 70άρηδες που βγάζουν το Αθήνα-Θεσσαλονίκη με στριφτερά χωρίς καμία στάση. Οπότε ή υπερβάλλεις, ή δεν είσαι καθόλου μάχιμος...
-
Criuser ξέρω 70άρηδες που βγάζουν το Αθήνα-Θεσσαλονίκη με στριφτερά χωρίς καμία στάση. Οπότε ή υπερβάλλεις, ή δεν είσαι καθόλου μάχιμος...
Μάλλον δεν έχουν κάνει τεστ PSA αυτοί οι 70αρηδες που δεν οδηγούν PSA και δεν θέλουν να κάνουν διάλειμμα για...
-
Δία και υπερβάλλω λίγο και υπερβάλλεις πολύ...
-
Δεν υπερέβαλα σε αυτό που είπα περί 70άρηδως. Δεν λέω ότι όλοι είναι έτσι, αλλά γνωρίζω μερικούς που είναι.
Citroen C3 Aircross 2018