-
Μιλκο και μπανάνα;
Καφές στάνταρ για εμένα οπως και ολα τα φαγώσιμα και πόσιμα. Για να με υπηρετεί ειναι!! Τσιγαρο στο καμπριο καπνιζα πολυ με ανοιχτη οροφη. Στα υπόλοιπα καπνιζα εντος πολης με ανοιχτά παράθυρα...αλλα αυτο σταμάτησε το 2011.
-
Σωστός, αλλά με μιλκο και μπανάνα ταξιδευεις πολυυυυυ γρήγορα.... Πααααρα πολύ γρήγορα.
@Στο άλλο. Σήμερα, όλος γυρίσαμε από μπανακι. Μπροστά μας το στρουμπουλο.
Λαπαινα :Ωραιο αυτό το citroen
Μουα: Για πιο μεγάλους δεν είναι;
Λαπιανα:Όχι δεν μοιάζει για παλιο
Μουα:Όχι ρε παιδί μου, (αυτό που κάνεις μια ώρα να συννεοειθεις περί καρων μου τη δίνει) το σχέδιο μοιάζει πιο βαρύ πιο.....ξέρεις....
Λ:Ε, δεν ειναι κάμπριο, το mini cabrio είναι πιο ωραίο.
Μ:ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ, μιλάμε για κατηγορία suv, δεν μοιάζει αυτό αυτοκινητο για πιο μεγάλους.... Παράδειγμα το puma δεν είναι πιο σεξυ;;;
Λ:Ναι, αλλά το puma είναι για δύο ατομα.... (το ότι μες την ασχετοσύνη θυμήθηκε το παλιό puma, με ξεπερνάει.)
Μ:Το SUV puma....ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ....
Λ.ΑΑΑΑ! Εκείνο που μοιάζει με καγιεν...Ε ναι μοιάζει και ταιριάζει για πιο νέο οδηγό αλλά και κάπως επιδειξία...Μ αρέσει το citroen.
Μ: ΆΣΤΟ! άστο να πάει στα διαλα.
Λ:Τα νεύρα σου στα βλαμμένα που μιλατε στο ιντερνετ.... Αντε από εκεί..
Ετσι γυρισα από το μπανιο
-
Σωστός, αλλά με μιλκο και μπανάνα ταξιδευεις πολυυυυυ γρήγορα.... Πααααρα πολύ γρήγορα.
@Στο άλλο. Σήμερα, όλος γυρίσαμε από μπανακι. Μπροστά μας το στρουμπουλο.
Λαπαινα :Ωραιο αυτό το citroen
Μουα: Για πιο μεγάλους δεν είναι;
Λαπιανα:Όχι δεν μοιάζει για παλιο
Μουα:Όχι ρε παιδί μου, (αυτό που κάνεις μια ώρα να συννεοειθεις περί καρων μου τη δίνει) το σχέδιο μοιάζει πιο βαρύ πιο.....ξέρεις....
Λ:Ε, δεν ειναι κάμπριο, το mini cabrio είναι πιο ωραίο.
Μ:ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ, μιλάμε για κατηγορία suv, δεν μοιάζει αυτό αυτοκινητο για πιο μεγάλους.... Παράδειγμα το puma δεν είναι πιο σεξυ;;;
Λ:Ναι, αλλά το puma είναι για δύο ατομα.... (το ότι μες την ασχετοσύνη θυμήθηκε το παλιό puma, με ξεπερνάει.)
Μ:Το SUV puma....ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ....
Λ.ΑΑΑΑ! Εκείνο που μοιάζει με καγιεν...Ε ναι μοιάζει και ταιριάζει για πιο νέο οδηγό αλλά και κάπως επιδειξία...Μ αρέσει το citroen.
Μ: ΆΣΤΟ! άστο να πάει στα διαλα.
Λ:Τα νεύρα σου στα βλαμμένα που μιλατε στο ιντερνετ.... Αντε από εκεί..
Ετσι γυρισα από το μπανιο
Απ' ότι κατάλαβα +1 για το Aircross, -1 για τα βλαμμένα!
Τι κόλλημα έχεις φάει δεν έχω καταλάβει.. μία χαρά καινούργιο είναι το Swift, έχεις 2-3 χρόνια ακόμη.
-
Δεν ξερω...Μου την έχει βαρεσει.
Ίσως δεν το πουλησω και μείνει ως αυτό που ειναι.... Το καλυτερο αυτοκίνητο πολης!!!
Ξεκινώ από τώρα το ψάξιμο. Το C4 θα θελα σήμερα μέχρι να έρθει το 308 αλλά και ένα καλό suv βολευει σε πολλα.
-
Αφού είσαι κατά των ντίζελ γιατί έχει NΟx και θα βγάλουμε τον καρκίνο, ACC δεν έχει, παππουδίστικο είναι. Πάρε το C4 καλύτερα.
-
Δεν ξερω...Μου την έχει βαρεσει.
Ίσως δεν το πουλησω και μείνει ως αυτό που ειναι.... Το καλυτερο αυτοκίνητο πολης!!!
Ξεκινώ από τώρα το ψάξιμο. Το C4 θα θελα σήμερα μέχρι να έρθει το 308 αλλά και ένα καλό suv βολευει σε πολλα.
Έχουν αλλάξει οι ανάγκες σου;! Αν όχι, περίμενε, τι νόημα έχει αυτή τη στιγμή; Μάζευε και βλέπεις στο κοντινό μέλλον.
Να πάρεις C4 και σε 6 μήνες να βγει το 308;! Τι νόημα έχει;
-
Ναι έχουν αλλάξει. Θέλω ακόμα πιο οικονομικο και ακομα πιο ανετο.
Οσο για τα Nox, έχω δεύτερες σκέψεις και για αυτο μπορεί να περιμένω το euro7, ή να πάω σε lpg τελικα.
Παντως όσο έχω ψάξει και το ποσταρα το θέμα με τα nox μπορεί να καλυφθεί και στα euro7.
Acc είναι must για εμενα και από οτι βλέπω πολλούς. Αλλάζει τον βαθμό κούρασης στα ταξίδια. Και ταξιδεύω συχνά πυκνά.
Βεβαια αν παω σε dacia δεν θα έχω ούτε αυτοματο ουτε acc αλλά θα έχω λεφτά και για προκαταβολή τριτης αγοράς στο πιο μέλλον..... Χμμμμ
-
Μιλκο και μπανάνα;
Perrier μόνο .
Αντε και κανένα San Pellegrino...
Κατά τα άλλα τι ήττα ήταν αυτή από την Λάπαινα ?
Βασικά γιατί έδινες σημασία σε παιδαρέλια με δανεικά αμάξια .
Οσο για το Πούμα τα σωστά είπε ...
Για 2 άτομα είναι το αμάξι....
Αντε 2+2 επειδή είναι γρήγορο...
-
Χτες που γύρισα από Κύμη , το πλάκωσα λίγο στην Εθνική , 140-150 και 1-2 ανοίγματα στα 170-180 . Με πλήρες φορτίο και προσπεράσματα στον επαρχιακό και παρακάμψεις . Εκανα 1.50 χρόνος που μόνο χειμώνα τον πετυχαίνεις και είδα τώρα στην εφαρμογή για κατανάλωση, ένα ολοστρόγγυλο 5 . 160 χλμ , 8 λίτρα και 10 ευρώ ...
Και Αλμυροπόταμος - Κύμη την Παρασκευή 4,4 λ/100
-
Oι diesel κινητηρες εχουν υψηλοτερους βαθμους αποδοσης απο την βενζινη και το καυσιμο ειναι θερμοδυναμικα ποιο ισχυρο. Οποτε λογικα θα δεις και υψηλες ταχυτητες και χαμηλοτερη καταναλωση.
-
Lap wrote:
Μιλκο και μπανάνα;
Perrier μόνο .
Αντε και κανένα San Pellegrino...
Κατά τα άλλα τι ήττα ήταν αυτή από την Λάπαινα ?
Βασικά γιατί έδινες σημασία σε παιδαρέλια με δανεικά αμάξια .
Οσο για το Πούμα τα σωστά είπε ...
Για 2 άτομα είναι το αμάξι....
Αντε 2+2 επειδή είναι γρήγορο...
Αστέ μου εσυ!!!!!
Κατά τα αλλά άστα...αστέ..Ήττα από το 1ο ημίχρονο. Που να μάθει ότι υπάρχει και facelift.
Δεν θα της το πω ... Χαχαχαχα
-
Lap άσε τα αμάξια και συνέχισε στα σπίτια , κόψε τους αντιπερισπασμούς .
-
Πάει η τρελή ευκαιρία... Μια φορά γίνονται αύτα.
Οι ήττες έρχονται απανωτές.
Σημερα βλέπω μια ασημί c4 σε shine. Εντάξει, θα την εντυπωσιασει λέω.
Μουα:Το είδες αυτό; Η νέα c4..... Πανεμορφη ε; Έχει και άνετες αναρτησεις σαν εκείνη του μπάρμπα σου (έχει έναν συγγενή με αγάπη στη citroen)
Λαπαινα: Καλό ειναι. Από citroen μ αρεσε εκεινο χθες. Το στρουμπουλο.
Μουα:
Βαλτή είναι.... Μας διαβάζει.
-
Συνταξιούχος η κυρία; Άλλαξε την, δεν καταλαβαίνει..!!
-
Χαχα, οχι αλλα απο όσα μου λέει γενικά δεν τις αρέσουν τα αυτοκινητα επίδειξης. Προτιμά low profile οχηματα. Αν και το puma suv πρέπει να της άρεσε.
-
Καλά κάνε μία βόλτα από το νέο αιρκρός ...
Ακόμα και αν την ξενίσει η νέα φάτσα , το εσωτερικό μπορεί να την τραβήξει ...
Τώρα μιά και το αμάξι είναι σύμφωνα με τους φίλους σου , γιαγιαδίστικο , μήπως θέλει να σου πει άλλο ?
-
Βαράν εδώ και μήνες τα καμπανάκια , τι καμπανάκια..... Ολάκερα καμπαναρια με αναλύσεις για το μέλλον κτλ, τα σημάδια πολλά γύρω μου αλλά φοράω γυαλλια ηλίου, δεν φαίνονται καλά.
Για παραδειγμα αν σκάσω μούρη με mx5 με βλέπω να κοιμάμαι έξω το βράδυ.
-
Μήπως να δεις το 5 αιρκρος που έχει και πολλά ιζοφίξ ?
-
Ωχ θεε μου....
-
Βαράν εδώ και μήνες τα καμπανάκια , τι καμπανάκια..... Ολάκερα καμπαναρια με αναλύσεις για το μέλλον κτλ, τα σημάδια πολλά γύρω μου αλλά φοράω γυαλλια ηλίου, δεν φαίνονται καλά.
Ήρθε η ώρα Lap... 'Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον'.
Citroen C3 Aircross 2018