-
Το θέμα είναι ότι σας πήρε χρόνια για να το βρείτε ο ένας, ο άλλος αν και προγραμματιστής είναι προγραμματιστής της Π(λ)άτρας, οπότε πως να καταλάβει γαλλικό προγραμματισμό.
Οι υπόλοιποι εύκολα θα τα βρίσκαμε αυτά, αν ζούσαμε επαρχία που οι σταθμοί είναι λίγοι και εύκολα βρίσκεσαι εκτός αυτών της μνήμης, ή είχαμε κοντά χέρια και δεν φτάναμε κλείσουμε το τηλέφωνο από κάποιο από τα κουμπάκια της οθόνης...
Οσο για το τριοοχτώ, μετά από τόσα που του έχει σύρει ο γάτος έχει την αξιοπρέπεια να αρνηθεί να έχει επαφές μαζί του...
-
@teo-mak said in Citroen C3 Aircross 2018:
@gatoz said in Citroen C3 Aircross 2018:
για να σου απαντησω αν τα κανει ετσι το τριοοχτω, ειναι βασικο να υπαρχει τριοοχτω να το δω. δεν....
Ερώτηση, έτσι από περιέργεια.
Το μίσθωμα που τρέχει για το 3008, είναι διαφοροποιημένο από το αρχικό που πλήρωνες,τώρα που είναι ακινητοποιημένο για τόσο διάστημα;φυσικα και οχι. αλλωστε μου παρεχουν αλλο ιδιας, βασικα μεγαλυτερης, αξιας για οσο διαστημα δεν το εχω. βεβαια κατι επιασε το αυτι μου για ασφαλιστικα της ληζ προς την αντιπροσωπεια γιατι αφορα και αλλα αυτοκινητα αλλα και για το θεμα με τα αντιμπλου. αν δεν ηταν η αντιπροσωπεια αυτουνου που ειναι, θα ειχαν ηδη βγει μαχαιρια με τους γαλλοι...
-
για να σου απαντησω αν τα κανει ετσι το τριοοχτω, ειναι βασικο να υπαρχει τριοοχτω να το δω. δεν....
Δεύτερη ερώτηση από περιέργεια.
Ποια είναι η επίσημη διαπίστωση της αντιπροσωπείας για το 3008;
-
@gtsartsal said in Citroen C3 Aircross 2018:
Pour le pout's cavale.
-
χαχαχαχαχ
-
χαχαχαχαχ
Δεν το έχω παρακολουθήσει το θέμα από την αρχή. Τι έχει και έχει βγει off;
-
@dublin said in Citroen C3 Aircross 2018:
χαχαχαχαχ
Τί να έχει? Το είχε ο γάτος και αυτό αρκεί ... στάση εργασίας κάνει εδώ και 3 μήνες μέχρι να το αλλάξουν ιδιοκτήτη
-
@dublin said in Citroen C3 Aircross 2018:
χαχαχαχαχ
Εχει ψυχή και αρνείται να συνεργαστεί με τον υβριστή του...
-
Χαχα! Εμείς που τα σεβόμαστε ακόμη δουλεύουν τα Γαλλικά μας.. κάπως!
-
Τώρα που έγιναν πολλά και περίπλοκα τα γαλλικά, θα μας βλέπει ο Άντυ και θα γελάει σε λίγα χρόνια που θα λήξουν οι εγγυήσεις...
Απ την άλλη, οι ΤΟΥΟΤΑίοι ψήνονται για ομαδικές αγωγές λόγω κουδουνίστρας Yaris Cross που δεν επισκευαζεται και δεν υπάρχει επίσημη απόκριση απ την ΤΟΥΟΤΑ επίσης.
Εμπρός, στο δρόμο που χάραξαν οι βαγγέληδες μαζικά!Μάλλον επειδή φτάσαμε να πληρώνουμε ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο όσο ένα μικρό διαμέρισμα, κατάλαβαν οι βιομήχανοι τί μ@λ@κες είμαστε και μας δίνουν στα αυτιά...
-
Δεν υπάρχει χρόνος για να ασχολούμαστε με τέτοια....οπότε leasing ή μεγαλή εγγύηση (και πώληση πριν λήξει) και όλα μια χαρά.
-
Αυτό είναι μια επιλογή για ευκαταστατα πορτοφόλια που μπορούν να κόψουν μηνιατικο έφ όρου ζωής.
-
@teo-mak said in Citroen C3 Aircross 2018:
Αυτό είναι μια επιλογή για ευκαταστατα πορτοφόλια που μπορούν να κόψουν μηνιατικο έφ όρου ζωής.
Μπα...με τη συχνότητα και το κόστος βλαβών, μια η άλλη έρχεται!
-
#mono_vitara
-
Ήρθε η ώρα για τα φάρμακα του.
-
Παρουσιάστηκε η δεύτερη γενιά σε Βραζιλία και Ινδία.
Μεγαλύτερο και 7θέσιο.
Η ευρωπαική έκδοση θα είναι διαφορετική, δεν ξέρουμε πως, αφού ούτε το C3 έχει παρουσιαστεί ακόμα.https://motor1.uol.com.br/photo/7247516/citroen-c3-aircross-2024/
-
Όσο πάνε το κάνουν και χειρότερο, ελπίζω να μην κυκλοφορήσει εδώ.
-
Ναι μοιάζει λίγο Κορεάτικο...
-
αχαχαχαχαχαχ ναι ναι!
-
Δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει, αυτή πρέπει να είναι ασιατική έκδοση για να ανταγωνιστεί κάτι περίεργα 7θεσια με ατμοσφαιρικά 1.6λτ που πουλάνε ακόμη στην Ασία...
Λοιπόν δεν ξέρω αν πρέπει να ανεβάσω εδώ.
Έχω φωτογραφίες που πηρα απο σέρβις Σιτροέν από το "σωστο" καπάκι εκκεντροφόρων των HDi με το διορθωμένο πρόβλημα καδενας, για να ξέρουν οι ιδιοκτήτες.
Πρέπει μάλλον να κάνουν λίγο φακίρικα κόλπα για να διαβάσουν τους κωδικούς όταν όλα τα πλαστικά είναι απο πάνω...Τα νούμερα:
Το σχημα:
Citroen C3 Aircross 2018