-
Αλλοι 40άρηδες εδώ μάλλον δεν θα είναι φίλοι του Δία μας τα λένε λίιιιιιγο διαφορετικά τα πράγματα
http://www.gocar.gr/test-drives/test/23 ... HDi_d.html
-
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... tech-110-0
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
'Εδω λοιπόν τα τρία της PSA έχουν το grip control και το hill descent και σε συνδυασμό με τα M+S ελαστικά προφανώς θα πάνε πολύ μακρύτερα από εκεί που θα πάει ο δικίνητος ασφάλτινος ανταγωνισμός . '
Μας τα εχετε κανει ....... με αυτο συστημα!
Αν ηθελε καποιος να παει μακρυτερα απο αλλα δικινητα για μια φορα στο τοσο δε θα επαιρνε αιρκρος σιτροεν και τον περισσοτερο καιρο να εχει χειροτερο φρεναρισμα-κρατημα στην ασφαλτο. Θα ηταν μια λαθος επιλογη. ΑΠΛΑ πραγματα.
Εγω στα Ανωγεια φετος ανεβηκα λιγο παραπανω απο ενα κασκαι. Ε και? Το αιρκρος μπορει με αλλον οδηγο να ειναι πιο πισω ακομα. Μετα να ερθει ενα panda 4x4 να μας περασει ολους+1
Παλιο αλλα
+2 -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Αλλοι 40άρηδες εδώ μάλλον δεν θα είναι φίλοι του Δία μας τα λένε λίιιιιιγο διαφορετικά τα πράγματαhttp://www.gocar.gr/test-drives/test/23 ... HDi_d.html
εξοφθαλμος βρογχοκήλη
'Το αίτιο υπερθυρεοειδισμού στη νόσο αυτή είναι η διέγερση του αδένα από ειδικά αντισώματα έναντι του υποδοχέα της TSH εντός των θυρεοειδικών κυττάρων'
συχνοτητα εμφανισης
16/100000/year(female) - 3/100000/year(male)πως λοιπον πουλαει ετουτο?
-
-
Εδώ σε θέλω γατούλη . 50000 πωλήσεις πανευρωπαϊκά σε 3 μήνες παρουσίας .
Να πω την αλήθεια η βρογχοκήλη είναι ορατή σε όλους , ακόμη και στους συμπαθούντες το αμάξι και την εταιρεία .
Αλλά είναι το μόνο μαζί με το ότι δεν ρυθμίζεται σε ύψος το κάθισμα του συνοδηγού που με χαλάει κάπως .Από την άλλη βλέπω στον δρόμο και διάφορα Αρόνα και όπως τα κοιτάω από μπροστά και πλάγια , είναι ο ορισμός της κλαμένης ήβης...
Το 500 Χ όπως είπες και εσύ είναι για τον γκέι που κρύβουμε μέσα μας , αλλά τότε θα γινόμουν αρχιτέκτονας και ουχί μπετατζής .
Γενικά ακόμα και με αυτά τα σχεδιαστικά θέματα που έχει που μοιάζει πλειμομπίλ για τον φίλο μου τον νονό , το αμαξάκι πουλάει .
Εχει βλέπεις και πολλές επιλογές κινητήρων - κιβωτίων και εξοπλισμού και όσο νάναι κάτι θα βρείς να κουμπώσεις .Είχα μπει στο κάροκ και μου ψιλοάρεσε . Χτες είδα για αρκετή ώρα λόγω κίνησης ένα κόντιακ στον δρόμο . Μου φάνηκε μικρότερο από ότι μου είχε φανεί παλιότερα . Αλλά όταν τον προσπέρασα και τον έβλεπα από τον καθρέπτη , η μάσκα του μου φάνηκε από συντηρητική έως Σπόρτατζ....
-
Α!!!! την αλήθεια μου θα την πω τώρα. Όχι το aircross αλλά τον κάκτο τον γουστάρω με 1000. Αυτό μάλιστα. Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Σε λευκό κόκκινο μπλε ότι να ΄ναι, αυτό το αυτοκίνητο μου αρέσει. Ούτε playmobil ούτε Αρόνα, ούτε Κορέα ούτε τπτ. Μοναδική ταυτότητα. Το είδα λίγο μετά που είχα πάρει το ντουστερ. Αλλιώς αυτό θα είχα πάρει.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Α!!!! την αλήθεια μου θα την πω τώρα. Όχι το aircross αλλά τον κάκτο τον γουστάρω με 1000. Αυτό μάλιστα. Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Σε λευκό κόκκινο μπλε ότι να ΄ναι, αυτό το αυτοκίνητο μου αρέσει. Ούτε playmobil ούτε Αρόνα, ούτε Κορέα ούτε τπτ. Μοναδική ταυτότητα. Το είδα λίγο μετά που είχα πάρει το ντουστερ. Αλλιώς αυτό θα είχα πάρει.Θα συμφωνήσω σε μεγάλο βαθμό Σπύρε!
Ελαφρύ, σβέλτο, πολύ οικονομικό και σε τιμές 'ξεφτίλα' πλέον!
-
Επειδή τον κάκτο τον είχα σκεφτεί και εγώ, πράγματι είναι ενδιαφέρον σχεδιαστικά αλλά το 'περίεργο' εσωτερικό, η επιμονή στον χειρισμό όλων των λειτουργιών από την οθόνη και η έλλειψη κανονικά ανοιγόμενων πίσω παραθύρων με προβλημάτισαν.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Α!!!! την αλήθεια μου θα την πω τώρα. Όχι το aircross αλλά τον κάκτο τον γουστάρω με 1000. Αυτό μάλιστα. Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Σε λευκό κόκκινο μπλε ότι να ΄ναι, αυτό το αυτοκίνητο μου αρέσει. Ούτε playmobil ούτε Αρόνα, ούτε Κορέα ούτε τπτ. Μοναδική ταυτότητα. Το είδα λίγο μετά που είχα πάρει το ντουστερ. Αλλιώς αυτό θα είχα πάρει.
Θα συμφωνήσω σε μεγάλο βαθμό Σπύρε!
Ελαφρύ, σβέλτο, πολύ οικονομικό και σε τιμές 'ξεφτίλα' πλέον!
Ετσι είναι φίλε και επιπλέον σε πιο ισορροπημένες αναλογίες ως προς τις τρεις διαστάσεις Μ, Υ ,Π.
-
Τελικά σε όλους μάς αρέσει το Cactus... αλλά ελάχιστοι τόλμησαν να το αγοράσουν στη Ελλάδα τουλάχιστον....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν είναι όλοι τα λίγα άτομα που εξέφρασαν άποψη στο forum. Γνωρίζω πάρα πολλούς που το θεωρούν έκτρωμα το caktus.
Προσωπικά μου αρέσει σαν προσέγγιση αλλά δύσκολα θα το αγόραζα.
-
Εμένα με ενοχλούν οι εμμονές . Δεν με πειράζει το εξωτερικό που είναι από άποψη έως ωραίο , αλλά τα πίσω παράθυρα και κάποια άλλα θέματα όπως ο ένας αεραγωγός για τον συνοδηγό τα θεωρώ λάθη που έπρεπε να διορθωθούν . Οπως και το στροφόμετρο και διάφορα άλλα που ήταν περίεργα μεν αλλά λυμένα στο πρώτο C4 του 2004 .
Μάλιστα τώρα που θα αντικαταστήσει και το πολύ ποιοτικό C4 II έχει θέματα . Απλά πιστεύω βγήκε για να κερδίσει χρόνο η εταιρεία και να δει τι θα κάνει στην κατηγορία .
-
Εαν έβγαζε το Cactus με το εσωτερικό του C3 Aircross και τις διαμορφώσεις του εσωτερικού το αγόραζα αμέσως....
Παλιότερα είχα πει ότι δείχνει σαν να είναι φτιαγμένο από τροπετα το C3 Aircross ....τώρα όσο το ψάχνω...τόσο πιο πολύ αναγνωρίζω ότι ο criuser είχε δίκιο που επιμένει ότι είναι η καλύτερη λύση στην κατηγορία του.... -
Αρκεί να ξέρεις τι θέλεις και τι να περιμένεις
-
Το cactus τα έλυσε τα θεματα με το facelift
-
Δεν έβαλαν όμως ούτε στροφόμετρο,ούτε πίσω ανοιγόμενα παράθυρα.
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Δεν έβαλαν όμως ούτε στροφόμετρο,ούτε πίσω ανοιγόμενα παράθυρα.Σωστα.. νομιζα το ειχαν αλλαξει αυτο με τα παραθυρα
-
Αλήθεια δεν ανοίγουν τα πίσω παράθυρα;;;
Δε θυμαμαι αν το χα ξαναδεί για το συγκεκριμένο....
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Έχουν μόνο μάνταλο και ανοίγουν προς τα έξω.
Citroen C3 Aircross 2018