-
Καλημέρα σε όλους.
Θα ήθελα τη γνώμη σας στο εξής θέμα που προέκυψε. Κλείνοντας αισίως τον πρώτο χρόνο με το C3 Aircross, χρειάστηκε να επικοινωνήσω με την αντιπροσωπεία από όπου το αγόρασα για να κλείσω το service. Μετά από πολλές προσπάθειες να τους καλέσω, πήγα στο κατάστημα όπου διαπίστωσα ότι πλέον έχει κλείσει!!! (δίχως καμία ενημέρωση φυσικά)
Υποτίθεται ότι η εν λόγω αντιπροσωπεία, μας παρείχε δωρεάν τα 3 πρώτα service (δλδ για 3 χρόνια) του αυτοκινήτου.....Το είχαν γράψει και στο βιβλίο οδηγιών του αυτοκινήτου.
Το ερώτημα τώρα είναι τί κάνουμε !?!!?
Δεν ανοίγουμε νέο Θέμα, το οποίο δεν αφορά καν κάποιο μοντέλο, όταν υπάρχουν άλλα Θέματα στα οποία θα μπορούσε να γίνει η ερώτηση. Έγινε συγχώνευση. [Admin]
-
Κάποιος άλλος δεν θα πάρει την αντιπροσωπεία; Πρέπει να κάνεις αυτή την ερώτηση σε κεντρικά της εταιρείας, μήπως τηρήσουν τη δέσμευση συνεργάτη τους... πάντως το πραγματικό ποσό θα ήταν γύρω στα 300€ ? Έχεις ψάξει μήπως απλά μετεγκαταστάθηκαν ή άλλαξε και η επωνυμία; Σε ποια πόλη αν επιτρέπεται;
-
Καλημέρα σε όλους.
Θα ήθελα τη γνώμη σας στο εξής θέμα που προέκυψε. Κλείνοντας αισίως τον πρώτο χρόνο με το C3 Aircross, χρειάστηκε να επικοινωνήσω με την αντιπροσωπεία από όπου το αγόρασα για να κλείσω το service. Μετά από πολλές προσπάθειες να τους καλέσω, πήγα στο κατάστημα όπου διαπίστωσα ότι πλέον έχει κλείσει!!! (δίχως καμία ενημέρωση φυσικά)
Υποτίθεται ότι η εν λόγω αντιπροσωπεία, μας παρείχε δωρεάν τα 3 πρώτα service (δλδ για 3 χρόνια) του αυτοκινήτου.....Το είχαν γράψει και στο βιβλίο οδηγιών του αυτοκινήτου.
Δεν ανοίγουμε νέο Θέμα, το οποίο δεν αφορά καν κάποιο μοντέλο, όταν υπάρχουν άλλα Θέματα στα οποία θα μπορούσε να γίνει η ερώτηση. Έγινε συγχώνευση. [Admin]
μηπως εννοεις στην Θεσσαλονικη;αν ναι η αντιπροσωπεια της avc στην μουδανιων οντως εκλεισε και ανοιξε ακριβως απεναντι ο γιαννιρης(οχι εκει που ειναι η Pegeuot,λιγο πιο περα προς Χαλκιδικη στον ιδιο παραδρομο).επειδη σημερα μιλησα τελειως τυχαια με καποιον κυριο που εχει το c3 aircross απο τον φλεβαρη και ειχε ακριβως το ιδιο ζητημα μου ειπε οτι το καινουριο καταστημα του γιαννιρη ανελαβε τα σερβις της avc.πηγαινε και ρωτα λογικα θα σε καλυψουν σε οτι συμφωνια ειχες κανει
-
jlk wrote:
Καλημέρα σε όλους.
μηπως εννοεις στην Θεσσαλονικη;αν ναι η αντιπροσωπεια της avc στην μουδανιων οντως εκλεισε και ανοιξε ακριβως απεναντι ο γιαννιρης(οχι εκει που ειναι η Pegeuot,λιγο πιο περα προς Χαλκιδικη στον ιδιο παραδρομο).επειδη σημερα μιλησα τελειως τυχαια με καποιον κυριο που εχει το c3 aircross απο τον φλεβαρη και ειχε ακριβως το ιδιο ζητημα μου ειπε οτι το καινουριο καταστημα του γιαννιρη ανελαβε τα σερβις της avc.πηγαινε και ρωτα λογικα θα σε καλυψουν σε οτι συμφωνια ειχες κανει
Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι, πρόκειται για τη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία. Όντως, έμαθα ότι πλέον την έχει πάρει ο Γιαννίρης. Μάλιστα έκλεισα και service μέσα στις επόμενες ημέρες. Από μία πρώτη ερώτηση που έκανα όμως σχετικά με την κάλυψη των εξόδων του service, η απάντηση τους ήταν αρνητική, καθώς μου είπαν ότι η συμφωνία είχε γίνει με την άλλη αντιπροσωπεία.... Θα το συζητήσω ξανά από κοντά....
Ίσως το νέο κατάστημα έχει αναλάβει τα service, με την έννοια ότι όσοι είχαν αγοράσει από avc, μπορούν να εξυπηρετηθούν εκεί, με το αντίστοιχο κόστος, βεβαίως βεβαίως.....
-
@ jlk: Προσπάθησε να μάθεις μέσω της εισαγωγικής εταιρίας αν η σύμβαση του νέου αντιπροσώπου περιλαμβάνει την ανάληψη των υποχρεώσεων του προηγουμένου.
-
Κρατούσα μικρό καλάθι όταν έστριψα στον αγαπημένο μου χωματόδρομο, που μετά από μια έντονη βροχόπτωση είχε πολλές και μεγάλες λίμνες με λάσπη και νερό.
Καταρχήν το σύστημα Grip Control λειτουργεί στα αλήθεια καλά καθώς το Citroen C3 Aircross 1,6D με την βοήθεια του προγράμματος MUD μπορούσε να ξεκινήσει σε ένα υγρό χορταριασμένο λοφάκι που πριν μερικούς μήνες ένα τετρακίνητο SUV που δοκίμασα δεν τα κατάφερνε.
Κλείνοντας μάλιστα το ESP, χρειαζόταν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πετύχω το ίδιο αποτέλεσμα και να ξεκινήσω το αυτοκίνητο χωρίς την βοήθεια των ηλεκτρονικών!
Το παραπανω ειναι αποσπασμα απο την δοκιμη της Φαμπιατου κ μενω λιγο εκπληκτος με αυτα που γραφει περι grip control.
Ειναι δυνατον να ειναι τοσο καλο; περιμενα μια μικρη βοηθεια απο αυτο εκτος δρομου αλλα αυτο που περιγραφει μοιαζει too good to be true... Μηπως υπερβαλλει λιγο;
-
Μόνο οι κάτοχοι μπορούν να απαντήσουν κατά πόσο καλά δουλεύει στην πράξη. Γενικά η Φαμπιάτου είναι αξιόπιστη και τα χώνει αν κάτι δε της αρέσει... Και σε ξένα reviews πάντως όλοι γράφουν καλά πράγματα για το grip control αλλά φυσικά και δεν είναι τετρακίνηση.. τεράστιο ρόλο παίζουν τα κατάλληλα λάστιχα σε εκτός δρόμου καταστάσεις..
-
Λειτουργεί.
Τα λάστιχα είναι ποιο σημαντικά από το οτιδήποτε, αν δεν έχει πέλμα δεν πιάνει πουθενά, και 8Χ8 να είναι.
Αν έχει χωμάτινο πελματακι, και με Duster 2Χ4 πας σε πολλά μέρη.
-
Ακριβώς όπως τα λένε, την μεγάλη διαφορά την κάνουν τα λάστιχα. Εαν είχε τα ελαστικά του 4κίνητου SUV, προφανώς και δεν θα πήγαινε πουθενά.
-
@ jlk: Προσπάθησε να μάθεις μέσω της εισαγωγικής εταιρίας αν η σύμβαση του νέου αντιπροσώπου περιλαμβάνει την ανάληψη των υποχρεώσεων του προηγουμένου.
Να σας κάνω ένα update σχετικά με τα δωρεάν service και τη νέα αντιπροσωπεία, για να κλείσει το συγκεκριμένο ζήτημα. Τελικά το service έγινε στον Γιαννίρη καταβάλλοντας όλο το κόστος, καθώς είπαν ότι η προσφορά είχε γίνει από την προηγούμενη αντιπροσωπεία. Στη συνέχεια απηύθυνα σχετικό ερώτημα στη Citroen Hellas, η οποία μου απάντησε ότι ο Γιαννίρης δεν έχει αναλάβει τις υποχρεώσεις της AVC. Όταν βέβαια ρώτησα και τί γίνεται με τις παροχές που μου είχε δώσει η παλιά αντιπροσωπεία, μου απάντησαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι ......
Ωραία εξυπηρέτηση πελατών Citroen! Αυτό έχω μόνο να πω....
End of story.
-
Για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, δεν μπορούσε να σου απαντήσει κάτι διαφορετικό η Citroen Hellas. Προφανώς η εμπορική πολιτική είναι θέμα κάθε εμπόρου και όχι της Citroen Hellas, οπότε απόλυτα λογική η απάντηση που σου έδωσαν, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Πολύ δύσκολα εισαγωγική θα φορτωθεί υποχέσεις εμπόρου που δεν έχουν σχέση με την εισαγωγική.
-
Για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, δεν μπορούσε να σου απαντήσει κάτι διαφορετικό η Citroen Hellas. Προφανώς η εμπορική πολιτική είναι θέμα κάθε εμπόρου και όχι της Citroen Hellas, οπότε απόλυτα λογική η απάντηση που σου έδωσαν, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Πολύ δύσκολα εισαγωγική θα φορτωθεί υποχέσεις εμπόρου που δεν έχουν σχέση με την εισαγωγική.
Φυσικά, δική του υποχρέωση, δεν έχει σχέση η εισαγωγική.
Θα μπορούσες να κινηθείς νομικά κατά του εμπόρου αλλά σιγά μην βγάλεις άκρη και σιγά μην συμφέρει.
-
Επρεπε να κάνεις παζάρι στον Γιαννίρη ή να πας αλλού .
-
Τρεις μήνες και 11000 χλμ πλέον με το Αιρκρος .
Από αυτά τα 1000 ήταν ένα ταξίδι στα Γιάννενα μόλις το πήρα και άλλα 4000 είναι τα ΣΚ που πηγαίνω στο εξοχικό στην Εύβοια .
Η μέση κατανάλωση είναι 7,5 λίτρα στα 100 , με κλιματισμό στα ταξίδια και περίπου στο 1/3 των διαδρομών στην Αθήνα .
Θεωρώ για ότι για αυτόματο βενζίνης , είναι ικανοποιητικό , χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να είναι και χαμηλότερα για την σημερινή εποχή .
Το αυτόματο κιβώτιο είναι πολύ καλό . Ταχύτητες των 140 χλμ στις 3000 στροφές , 175 χλμ στις 3500 .
Δεν θα έλεγα ότι το κυνηγάω πολύ το αυτοκίνητο , καθώς έτσι οδηγώ πάντα προσπαθώντας να κινούμαι με γραμμές και να διατηρώ μεγάλη μωτ , χωρίς μεγάλες αυξομειώσεις και γενικά εκτός από κάποια ξεσπάσματα είμαι στους Α/Δ 20 χλμ πάνω από τα όρια .
Οσο μπορώ χρησιμοποιώ του κρούζ κοντρόλ , αλλά πρακτικά μόνο στα μεγάλα ταξίδια , καθότι Αθήνα - Χαλκίδα έχει πολύ κίνηση και δεν βολεύει .
Το τιμόνι είναι ελαφρύ , βολεύει πολύ στην πόλη σε συνδυασμό με το μικρό μήκος , για μένα που με την αλλαγή του αυτοκινήτου κατέβηκα 63 πόντους στο μήκος , ήταν μεγάλη υπόθεση . Στους επαρχιακούς και γενικά σε δρόμους με στροφές , δεν έχεις μεγάλη πληροφόρηση , ενώ το ύψος του αυτοκινήτου σε συνδυασμό με τις μαλακές αναρτήσεις δίνει σημαντικές κλίσεις που ίσως κουράζουν όποιον θέλει να το κυνηγήσει .
Αντίθετα το ύψος , οι τεράστιοι για το μήκος του χώροι , τα άνετα καθίσματα , το κρουζ κοντρόλ και ο πολύ καλός αυτόματος κλιματισμός , όπως βέβαια και η άνετη ανάρτηση , κάνει το αυτοκίνητο πραγματική Σιτροέν . Μπορείς άνετα να ταξιδέψεις 500 χλμ , σε αυτοκινητόδρομο , χωρίς να σταματήσεις , ενώ παίζει οι επιβάτες να ρίχνουν και κανένα υπνάκο .
Το πίσω κάθισμα αναδιπλώνεται σε δύο τμήματα , πηγαίνει χωριστά εμπρός πίσω , για μένα δεν έχει νόημα , λόγω του ύψους μου και έχει και ρύθμιση στις πλάτες των πίσω καθισμάτων .
Από πλευράς ποιότητας το αυτοκίνητο που είναι 2 ετών και έχει συνολικά 26000 χλμ , είναι πολύ καλό . Δεν τρίζει τίποτα .
Από πλευράς εξοπλισμού , έβαλα το υποβραχιόνιο που με βόλεψε , τα απλά φώτα είναι ικανοποιητικά , έχω ξένον στα αμάξια μου από το 2005 , είναι καλός ο πλάγιος φωτισμός , έχει αρκετά πράγματα και γενικά για τα λεφτά του το θεωρώ πολύ καλά εξοπλισμένο .
Αρνητικό το ότι δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο το νάβι και ότι δεν παίρνει φωνητικές εντολές στα ελληνικά .
Ακόμα ένα μικρό αρνητικό είναι ότι το ρεζερβουάρ παίρνει μόνο 45 λίτρα . Αυτό σημαίνει πρακτικά στα 500 χαω σου ανάβει λαμπάκι . Στην χειροκίνητη βενζίνη που πρέπει να είναι μισό λίτρο κάτω , αυτό πάει στα 550 χλμ , ενώ στα ντίζελ δεν υπάρχει θέμα αφού οι καταναλώσεις πρέπει να είναι 5,5 και 6 λίτρα για χειροκίνητο και αυτόματο αντίστοιχα .
Νομίζω ότι το αυτοκίνητο έχει εντελώς ξεκάθαρα χαρακτηριστικά και έτσι μπορούν να το επιλέξουν όσοι θέλουν αυτά τα χαρακτηριστικά .
Αν κάποιοι θέλουν ένα σουβ που να στρίβει σαν σκληρό χάτς , το αμάξι αυτό δεν είναι για αυτούς .
Αυτά προς το παρόν .
-
Πολύ καλή ανάλυση Βασίλη! Ήμουν σίγουρος ότι σου ταιριάζει το αυτοκίνητο και θα το χαρείς!
Μικρή παρατήρηση: Αν 140 με 3000 στροφές, τότε 175 με 3750. Ωραία μακριά τελευταία σχέση για ήσυχο και οικονομικό ταξίδι.
-
βάλε και καμιά φωτογραφία αν μπορείς, να δω το υποβραχιόνιο (το εργοστασιακό έβαλες?), δεν ξέρω αν είχες και το τύπου 'λεωφορείου' που έχει το δικό μου...
-
Πολύ καλή ανάλυση Βασίλη! Ήμουν σίγουρος ότι σου ταιριάζει το αυτοκίνητο και θα το χαρείς!
Μικρή παρατήρηση: Αν 140 με 3000 στροφές, τότε 175 με 3750. Ωραία μακριά τελευταία σχέση για ήσυχο και οικονομικό ταξίδι.
νομιω οτι εχει το 1.2 110 6 άουτο με την πολυ μακρυα 6η των 50km/1000rpm, οποτε διορθωνεις το 3000 με 2800 ενω το 175/3500 ειναι σωστον! αλλα παραλογα μακρυα η 6η.
-
Πολλα ειναι ετσι εκει στο 45-47 χλμ/1000 σαλ. Αυτο λιγο παρπανω.
-
Εντάξει παιδιά στο περίπου κοιτάω το στροφόμετρο με τέτοιες ταχύτητες . Είναι λίγο κάτω από τις 3 και 3500 στροφές αντίστοιχα , αλλά το λίγο δεν μπορώ να το πω ακριβώς .
Μακρυά η 6η αλλά δεν κολώνει καθόλου το αμάξι .
Υποβραχιόνιο λεωφορείου δεν είχε και δεν με βολεύει , οπότε έβαλα το δικό του . Θα το βγάλω φωτό , προς το παρόν μπορείτε να το δείτε στα αξεσουάρ του , σελίδα 9
http://citrotemp.cricou.net/C3 AIRCROSS/Catalogue_Accessoires.pdf
-
Citroen C3 Aircross 2018